Forum » Zvok in slika » [Hi-Fi] - O zvočnikih
[Hi-Fi] - O zvočnikih
Mirage000 ::
A kdo ve, kok je od densna phono pre? Ker zdej sm se za densen zagrel, hehe. Ker pomoje mi znese en dober phono pre kupit zdele, čez eno leto dober CDP, pol pa enkrat še en gramofon, mogoče en Stabi S... Kok pa res ta Stabi S stane? Če kdo ve?
Lp
Lp
Mirage000 ::
Evo, Stabi S pri kuzmi stane 1150 Evrov, ne vem pa, kakšen preamp paše zraven...
Vsekakor me vedno bolj vleče, da bi kupil najprej gramofon, in šele pol CDP...
Seveda, z vso pomočjo od dedkov, babic, stricev in tet bi mi vrjetno še zneslo...
Lp
Vsekakor me vedno bolj vleče, da bi kupil najprej gramofon, in šele pol CDP...
Seveda, z vso pomočjo od dedkov, babic, stricev in tet bi mi vrjetno še zneslo...
Lp
glinik ::
He he, hvala za zaupanje theVincci.
Glede teh stvari sem v popolni temi ... :(
Zadnjih nekaj postov je govora o "resnih" stvareh, pa še temo smo povsem zgrešili.
Za te stvari je zelo dober hrvaški forum www.audiofil.net Tam se včlani in vprašaj kaj želiš, kakšno opremo imaš, itd ...
P.S. Tam najdeš tudi ogromno Slovencev :)
Lp
Glede teh stvari sem v popolni temi ... :(
Zadnjih nekaj postov je govora o "resnih" stvareh, pa še temo smo povsem zgrešili.
Za te stvari je zelo dober hrvaški forum www.audiofil.net Tam se včlani in vprašaj kaj želiš, kakšno opremo imaš, itd ...
P.S. Tam najdeš tudi ogromno Slovencev :)
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
chlan ::
Hm... da te ne bo zaneslo... tu se že veliki denarji vrtijo...
Mogoče bi bilo bolje, da malo (par mesecev) uživaš v tem kar imaš in ugotoviš kaj sploh rabiš oz. iščeš. Ugotovi, kaj ti je na zvoku všeč in kaj pogrešaš oz. te moti.
Zelo pogosto namreč skupek samih po sebi sicer odličnih aparatur ne da ravno takega zvoka, kakor bi si želel/pričakoval. Sinergija je pri sistemu namreč _zelo_ pomembna!
Mogoče bi bilo bolje, da malo (par mesecev) uživaš v tem kar imaš in ugotoviš kaj sploh rabiš oz. iščeš. Ugotovi, kaj ti je na zvoku všeč in kaj pogrešaš oz. te moti.
Zelo pogosto namreč skupek samih po sebi sicer odličnih aparatur ne da ravno takega zvoka, kakor bi si želel/pričakoval. Sinergija je pri sistemu namreč _zelo_ pomembna!
Se strinjam, komponente moraš najprej spoznat, jih natrimat v prostor koliko se le da.
Šele potem greš in kupiš novo komponento (ko najdeš "hibo" v stari).
Brezveze je nakupit neko drago robo, katere sploh ne poznaš ... Takšno spoznavanje lahko traja precej časa, zato si ga kar vzami ...
Preden kaj novega kupuješ - ne pozabi se poigrati s prostorom! Tukaj boš naletel na ogromno zanimivosti ... Spremeninjal, položal slik, kavčev, zvočnikov, podlage komponent, zavese, kablovje, itd ... itd ...
Kakšna literatura o akustiki bi ti sigurno prišla prav. Recimo od Ozren Bilana ali Rupiča (če se ne motim).
Lp
Šele potem greš in kupiš novo komponento (ko najdeš "hibo" v stari).
Brezveze je nakupit neko drago robo, katere sploh ne poznaš ... Takšno spoznavanje lahko traja precej časa, zato si ga kar vzami ...
Preden kaj novega kupuješ - ne pozabi se poigrati s prostorom! Tukaj boš naletel na ogromno zanimivosti ... Spremeninjal, položal slik, kavčev, zvočnikov, podlage komponent, zavese, kablovje, itd ... itd ...
Kakšna literatura o akustiki bi ti sigurno prišla prav. Recimo od Ozren Bilana ali Rupiča (če se ne motim).
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: glinik ()
d.k. ::
Glinik,vidm da si kr podkovan v teh vodah,1 woofer mam namen kupt tm od 80000 pa do 120000 tolarjev,mas kak predlog,se mi pa nemudi glih ga bom bolj na esay iskal.
kr neki
Zdaj si me poslal na led
Idi malo na ta forum: http://www.audiofil.net/ Tam se bo sigurno kdo našel, ki ti bo znal pomagat.
Lp
Idi malo na ta forum: http://www.audiofil.net/ Tam se bo sigurno kdo našel, ki ti bo znal pomagat.
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
MSMouse ::
pa ojačevalec bi kupu tm do 65 EUR oz.16000sit in seveda če mi lahko kdo pove če je ojačevalec za tak denar dovolj dober za zvočnike Jamo E600
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MSMouse ()
igor0203 ::
No imam še jaz za vas strokovnjake eno vprašanje. Kateri zvočniki bi bili dobra kombinacija z ojačevalcom NAD 320BEE? Soba je velika 4x2m. Poslušam pa vse zvrsti glasbe. Cena naj bi se gibala tam do 450€.
štancar - za tak denar izbirat ravno ne boš mogel...
Sem in tja je na bolhi kakšen NAD 3020 (super zadeva), ki se giblje okoli take cene... drugače pa več ali manj nič kar bi padlo v tvoj budget.
Tako, da imaš dve možnosti. Ali kakšen vintage receiver pri uporabniku audio_classics na bolhi ali pa Sonic T amp - nekakšno "fenomenalno odkritje" - malo pobrskaj po netu. Dobiš ga pri www.grid.si .
LP
Sem in tja je na bolhi kakšen NAD 3020 (super zadeva), ki se giblje okoli take cene... drugače pa več ali manj nič kar bi padlo v tvoj budget.
Tako, da imaš dve možnosti. Ali kakšen vintage receiver pri uporabniku audio_classics na bolhi ali pa Sonic T amp - nekakšno "fenomenalno odkritje" - malo pobrskaj po netu. Dobiš ga pri www.grid.si .
LP
igor0203 - zelo odvisno od _tvojega_ okusa. Malo povej kam se nagibaš (kateri znamki, modelu ali pa vsaj približno kakšen zvok ti je všeč), pa ti bo kdo znal kaj več povedat.
Sicer pa mislim, da ima trancedeejay nekaj več izkušenj z NADi - ti bo mogoče on znal vsaj nek ožji izbor naredit.
Sicer pa mislim, da ima trancedeejay nekaj več izkušenj z NADi - ti bo mogoče on znal vsaj nek ožji izbor naredit.
Ja Trancedeejay-a sem že mal po mailu nadlegoval. :) Predlagal mi je svoje System Audio 1150 in 1130, ter Jamo E8 serijo. V Vklopu sem poslušal od Q Acoustic ene zvočnike za 380€ in so mi lepo igrali. Rad imam predvsem čist, jasen zvok.
Seveda vem, da ga za tako ceno ne morem ne vem koliko pričakovati, vendar vem, da se pa nekaj že da kupit za tak denar.
Seveda vem, da ga za tako ceno ne morem ne vem koliko pričakovati, vendar vem, da se pa nekaj že da kupit za tak denar.
Ja, Q Acoustics za ta denar zvenijo super. Že mali kabineti z ustreznimi stojali so dobri.
Potem mogoče tudi kaj takega: http://www.bolha.com/oglas2085212
Glede na tvoje preference (bolj čist, detajln zvok) bi znalo ustrezati.
Sicer že malce izven budgeta, ampak vseeno: http://www.bolha.com/oglas2024182
Kakšni B&W ti pa verjetno ne odgovarjajo? (so jim pa zelo narasle cene na žalost)
LP
Potem mogoče tudi kaj takega: http://www.bolha.com/oglas2085212
Glede na tvoje preference (bolj čist, detajln zvok) bi znalo ustrezati.
Sicer že malce izven budgeta, ampak vseeno: http://www.bolha.com/oglas2024182
Kakšni B&W ti pa verjetno ne odgovarjajo? (so jim pa zelo narasle cene na žalost)
LP
Tisti prvi kar v redu zgledajo. B&W nažalost nisem nikjer slišal, sem pa videl, da ful hvalijo DM602S3. Drugače sem pa gledal tudi Wharfedale Diamond 9.6 za ~330€. Bi bli te tud dobri?
onepack ::
Ziv!
Igor! Jst ti predlagam kake B&W 601 S2 serija! mislim da je bols igrala! kar se tice 602s3 je zakon zvocnik sam bos rabo vec placa! Jst sem jih mel v 3.5x3.5 sobi pa je blo mal prevec tak da sem si kupo 601S2! zvocniki so zakon! Pa tud z NAD-om bi pomoje pasal sam pol pazi kake kable bos vzel!!!
Pol so pa tu se EPOS ELS3...to je eden bolsih zvocnikov po moje! Zelo precizen, detajlen zvok! Glede na velikost od basa ne mores pricakovat kej sam da iz sebe prekleto vec koker zgleda, kar se tice srednjega in visokega obmocja...super!
Drgac mam jst kombinacijo...CD-NAD, Marantz-ojacevalec, B&W zvocniki...z VanDenhul zvocniski kabli in Quad interkonekti....! Sem se pa kr dolgo igral da sem dobo kar sem hoto!!
LP!
Igor! Jst ti predlagam kake B&W 601 S2 serija! mislim da je bols igrala! kar se tice 602s3 je zakon zvocnik sam bos rabo vec placa! Jst sem jih mel v 3.5x3.5 sobi pa je blo mal prevec tak da sem si kupo 601S2! zvocniki so zakon! Pa tud z NAD-om bi pomoje pasal sam pol pazi kake kable bos vzel!!!
Pol so pa tu se EPOS ELS3...to je eden bolsih zvocnikov po moje! Zelo precizen, detajlen zvok! Glede na velikost od basa ne mores pricakovat kej sam da iz sebe prekleto vec koker zgleda, kar se tice srednjega in visokega obmocja...super!
Drgac mam jst kombinacijo...CD-NAD, Marantz-ojacevalec, B&W zvocniki...z VanDenhul zvocniski kabli in Quad interkonekti....! Sem se pa kr dolgo igral da sem dobo kar sem hoto!!
LP!
Novih Wharfedalov nisem slišal - ampak za tako ceno 9.6 bi znal bit odlični. Samo glej, da imaš dovolj veliko sobo! (ne pozabi, da jih moraš odmakniti od zadnje stene in stranskih sten)
Drugače pa ti je onepack povedal še dve dobri možnosti. B&W 601S2 so odlični, prav tako omenjeni EPOSI. Pri B&W moraš vzeti v zakup, da "zašpilajo" šele pri malce večji glasnosti - ampak zato pa takrat toliko bolj :) ELS3 pa imajo zelo prijeten, naraven zvok - meni so super.
Drugače pa ti je onepack povedal še dve dobri možnosti. B&W 601S2 so odlični, prav tako omenjeni EPOSI. Pri B&W moraš vzeti v zakup, da "zašpilajo" šele pri malce večji glasnosti - ampak zato pa takrat toliko bolj :) ELS3 pa imajo zelo prijeten, naraven zvok - meni so super.
Kje pa se da slišat te EPOSE? Samostoječi bi bili zame super, samo mislim, da bi bili prevelki za 8m2 sobo. B&W imajo v BB,a ne? (BigBang)
angello ::
pear audio. lj. Blizu tromostovja. Naroči se za demonstracijo. Enkrat sem prišel, pa je imel prodajalec pogovor iz tujinne tako da se nujno prej naroči, da ne boš razočaran!
lp,angello
lp,angello
8m^2 imaš veliko sobo? Hm ... ne vem no ... Dobro premisli, kaj boš kupoval in koliko denarja boš vložil za tako neakustičen prostor!!!
Če si le trenutno v dani situaciji, je stanje sprejemljivo. Če ne ... hm ... je PC sistem puna kapa! Žal, takšna je situacija.
P.S. Če nimaš dobre službe, tudi manekenk ne boš okoli vozil
Lp
Če si le trenutno v dani situaciji, je stanje sprejemljivo. Če ne ... hm ... je PC sistem puna kapa! Žal, takšna je situacija.
P.S. Če nimaš dobre službe, tudi manekenk ne boš okoli vozil
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
filtr ::
prostostoječi zvocniki nikakor negrejo v sobo manjso od 15m2. Se 20kvadratov ni idealno. tako da stakm stvarem rajs se odrect ksnm prostostojecm ker v manjsi sobi ne zaigrajo tako dobro, lahko celo slabse kot pa bookshelfe!
LP FiLtR
LP FiLtR
jah takle mamo, talke se gremo, pa nkar ne porajtj:)
Sej se mi je kar zdelo. Kaj potem niti kaki bookshelfe zvočniki ne bi bili dobri? Ala B&W DM602S3 ipd.?
Zate pridejo v poštev najmanjši od najmanjših zvočnikov, če se lahko tako izrazim ...
B&W serija 601 recimo, drugače poslušaš samo base ...
Lp
B&W serija 601 recimo, drugače poslušaš samo base ...
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Druga možnost so pa kvalitetne slušalke + kakšen amp za slušalke.
Resno si pa pojdi pogledat omenjene epose - glede na to da so zaprtega tipa (nimajo BR) bi znali biti idealni za tvojo majhno sobo - lahko jih postaviš bližje stene ali pa celo dejansko na polico (kar sicer ni najbolj priporočljivo). Samo za preizkusiti bi bilo, kako se obnesejo z NADom.
LP
Resno si pa pojdi pogledat omenjene epose - glede na to da so zaprtega tipa (nimajo BR) bi znali biti idealni za tvojo majhno sobo - lahko jih postaviš bližje stene ali pa celo dejansko na polico (kar sicer ni najbolj priporočljivo). Samo za preizkusiti bi bilo, kako se obnesejo z NADom.
LP
KleBac ::
Pomoč, prosim :-)
Kaj menite o Yamaha RX-V459 + Infinity Primus HCS kompletu ?
Pozna kdo ? Je to primerno za nekoga s pobožnimi željami in ravno toliko denarja -cca 550€-600€ ....
Hvala !
Kaj menite o Yamaha RX-V459 + Infinity Primus HCS kompletu ?
Pozna kdo ? Je to primerno za nekoga s pobožnimi željami in ravno toliko denarja -cca 550€-600€ ....
Hvala !
In my life....I should do what I could !
No tiste Epose bom sigurno šel naslednji teden poslušat, ta s slušalkami pa mi ne sede najbolj, ker nisem ravno pristaš slušalk. Bom pa kupil ene, da ne bom motil staršev, ko mi bo sedla malo bolj naglas glasba.
ZIV!
Ja B&W 602 so tudi prevec! Men v 3.5x3.5 sobi ni pasal (sam bas) razen ce jih postavis dalec od stene! Se pa strinjam za 601-ke špilajo ko hudič ko jih poženes...to podnevi! Ponoči pa Sennheiser hd-580 na glavo pa gremo! Za EPOSe pa definitivno pejt pogledat sam pazi da ti neu stric kakiga hudga Bedinija (zelo dober ojačevalec) gor prklopu...probi se zment da prneseš svojga NAD-a!
Če ti bo kej mankal spodnjega zvočnega spektra pa majo spet po moje enga najboljsih (vsej za musko) Sub-ov! EPOS ELS-sub!Seveda v enem normalnem cenovnem rangu! Pa ga enostavno kasnej poknes v sistem...pol pa mislim da dolg neus rabu nič menjat! Šele kasnejko bo vsej 20m2 soba al pa več! :) Sicer je stric v pear audijo vseku kar 2 SUB-a skupi z enimi manjsimi monitorskimi zvocniki...rezultat...HM!! Tezk opisat naravnost fenomenalno!!
Najboljs pa je da greš in sam slišiš in se pol odločiš!!!
Ja B&W 602 so tudi prevec! Men v 3.5x3.5 sobi ni pasal (sam bas) razen ce jih postavis dalec od stene! Se pa strinjam za 601-ke špilajo ko hudič ko jih poženes...to podnevi! Ponoči pa Sennheiser hd-580 na glavo pa gremo! Za EPOSe pa definitivno pejt pogledat sam pazi da ti neu stric kakiga hudga Bedinija (zelo dober ojačevalec) gor prklopu...probi se zment da prneseš svojga NAD-a!
Če ti bo kej mankal spodnjega zvočnega spektra pa majo spet po moje enga najboljsih (vsej za musko) Sub-ov! EPOS ELS-sub!Seveda v enem normalnem cenovnem rangu! Pa ga enostavno kasnej poknes v sistem...pol pa mislim da dolg neus rabu nič menjat! Šele kasnejko bo vsej 20m2 soba al pa več! :) Sicer je stric v pear audijo vseku kar 2 SUB-a skupi z enimi manjsimi monitorskimi zvocniki...rezultat...HM!! Tezk opisat naravnost fenomenalno!!
Najboljs pa je da greš in sam slišiš in se pol odločiš!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: onepack ()
Aha, no hvala za nasvet. Hmmm...samo a lahko potem še sub priklopim na stereo ojačevalec? Slušalke sem pa že naročil in sicer KOSS PortaPRO. Po reviewih naj bli bli kar dobri. Pa še pocen so.
LP!
Ja cena za EPOSE niti ne sme bit kej vecja sam tocn nevem! Sej bos zvedo ko bos pri Petru (Pearaudio) pa za SUB vpraši, mislim pa da ma sub vse vhode tak da se da direkt iz ojacevalca....sam bos rabo se en par kablov!! En par gre iz ojačevalca v SUB drug par pa iz SUB-a v zvočnike! Sub ma pa pomoje not kretnico da odfiltrira spodnje frekvenčno območje zgornje pa spusti čez do zvočnikov!!
-Vsej mislim da gre tak če ma kdo kake izkušnje z vezavo SUB-a na ojačevalec naj prosim bolj natančno razloži (ali me popravi če sem kej kiksno) :)!!!
Pa veselo poslušanje!!
Ja cena za EPOSE niti ne sme bit kej vecja sam tocn nevem! Sej bos zvedo ko bos pri Petru (Pearaudio) pa za SUB vpraši, mislim pa da ma sub vse vhode tak da se da direkt iz ojacevalca....sam bos rabo se en par kablov!! En par gre iz ojačevalca v SUB drug par pa iz SUB-a v zvočnike! Sub ma pa pomoje not kretnico da odfiltrira spodnje frekvenčno območje zgornje pa spusti čez do zvočnikov!!
-Vsej mislim da gre tak če ma kdo kake izkušnje z vezavo SUB-a na ojačevalec naj prosim bolj natančno razloži (ali me popravi če sem kej kiksno) :)!!!
Pa veselo poslušanje!!
V tvojih razmerah ti sub. ne po prišel prav. Pročvržen denar ...
Najprej nabavi robo, pol se šele dalje pogovarjaj o nadgradnjah sistema.
Lp
Najprej nabavi robo, pol se šele dalje pogovarjaj o nadgradnjah sistema.
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
No sej tko sem tud mislil, da bi najprej nabavil te EPOS-e pa pol vidu kako mi bojo ugajal, kater spekter mi manjka,...
LP
LP
C_maniak ::
a niste prej govoril o tem kako naj nabavi čim manjše zvočnike, da ne bojo samo basi v prostoru, zdej naj bi si pa še sub kupoval?
Ok, sam še nekaj. Kaki so bi-wire zvočniški kabli? V čem se razlikujejo od navadnih? Če ima kdo, ki se spozna na Hi-Fi akustiko, kaj časa, da mu mal težim, bi prosil, da mi na PM pusti MSN naslov, da ne sprašujem tukaj kot en mali froc. Pa ne morem samo TDJ-ju težit po mailih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: igor0203 ()
Ja, kretnica ima ločen priklop za visoke in base. O tem si ne beli glave, ker tak strokovnjak še lep čas ne boš, pa brez zamere ... :)
Lp
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Ni nobene zamere. Drgač pa pri avtoakustiki mislim, da se za to uporabljajo navadni zvočniški kabli, ne pa bi-wire. Zato tudi sprašujem, ker nekaj malega o avtoakustiki vem. Mislim, vsaj ne pri tistih ločenih sprednjih sistemih. No pa dost offtopica.
Trancedeejay ::
Sej pri bi-wiringu so tut "navadni" zvocniski kabli. To samo pomeni da je posebej kabel speljan na basovca in posebej na visokotonca, lahko pa je to v eni izolaciji, to pomeni da ma kabel 4 zile od katerih gre en par na basovca, drug pa na visokotonca.
Have a nice Day
Matt
Have a nice Day
Matt
Music is the key
MSMouse ::
jst bi pa uprašu še kakšni se vam zdijo zvočniki JLB Creature2 pa recimo Philips SPA9300 in še Logitech z-4e (aja hmau bi pozabu. a so TEAC zvočniki kvalitetni)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MSMouse ()
filtr ::
tukaj teče tema o hi-fi, tisto kar si pa ti nastel pa je samo plastik fantastik. Drugace pa mislim da bi ti cisto ustrezali z-4€ ali se bolje, ceprav so cenejsi z3,ker vidim da se še nisi cisto orientiral za smer hi-fi ali računalniška ozvočenja.
LP FiLtR
LP FiLtR
jah takle mamo, talke se gremo, pa nkar ne porajtj:)
DeMa ::
Tko, bajta je, zdej pa še mal muske.
Sem se že odločil za receiver in sicer Onkyo TX-SR604E, zdej pa ne vem katere zvočnike vzet zraven. Rad bi 5.1 ker je efekt pri filmih boljši kot stereo, pa vendar bi na njih včasih tud mal posedel in se zasanjal. Težava je le v tem, ker lahko zapravim tja do 600 EUR in nič več. Ali mi lahko kdo priporoči kaj pametnega? Malo sem si ogledoval komplete od System Fidelity v Audio Club-u v Kranju, pa tud zvok mi je bil kar O.K. A ma kdo kaj izkušenj z njimi, a se bom nasral? Prosim za pomoč.
Hvala.
Sem se že odločil za receiver in sicer Onkyo TX-SR604E, zdej pa ne vem katere zvočnike vzet zraven. Rad bi 5.1 ker je efekt pri filmih boljši kot stereo, pa vendar bi na njih včasih tud mal posedel in se zasanjal. Težava je le v tem, ker lahko zapravim tja do 600 EUR in nič več. Ali mi lahko kdo priporoči kaj pametnega? Malo sem si ogledoval komplete od System Fidelity v Audio Club-u v Kranju, pa tud zvok mi je bil kar O.K. A ma kdo kaj izkušenj z njimi, a se bom nasral? Prosim za pomoč.
Hvala.
crniracek ::
Fantje pomoč!
Bral sem te vaše debate o zvočnikih in vidim da ste na tekočem z "sceno zvočnikov" v Sloveniji in da ste vsaj nekateri pravi eksperti. Povejte mi prosim kaj več o zvočnikih System Fidelity. Sem prebral, da je avtor Slovenec! Kje jih delajo, kakšne materiale in komponente uporabljajo in ali so res "best buy"? Ima kdo kakšne izkušnje z njimi?
Prosim za pomoč!
LP
Bral sem te vaše debate o zvočnikih in vidim da ste na tekočem z "sceno zvočnikov" v Sloveniji in da ste vsaj nekateri pravi eksperti. Povejte mi prosim kaj več o zvočnikih System Fidelity. Sem prebral, da je avtor Slovenec! Kje jih delajo, kakšne materiale in komponente uporabljajo in ali so res "best buy"? Ima kdo kakšne izkušnje z njimi?
Prosim za pomoč!
LP
KleBac ::
Pomoč, mnenja.....
Odločam se za nakup Yamaha RX-V459 in Infinity Beta HCS 5.1 sistema. Kakšni predlogi o alternativah ? Zakaj ? (budget 650€)
lp
Odločam se za nakup Yamaha RX-V459 in Infinity Beta HCS 5.1 sistema. Kakšni predlogi o alternativah ? Zakaj ? (budget 650€)
lp
In my life....I should do what I could !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Hi-Fi] - Oprema / naprave (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Zvok in slika | 75692 (1397) | dvihtelic |
» | Kako je folk naiven - ne vedo kaj kupujejo (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 29556 (14880) | CoolBits |
» | 5.1 receiver in dva zvočnika?Oddelek: Zvok in slika | 2707 (2577) | Trancedeejay |
» | Polariteta zvočnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9911 (8891) | Trancedeejay |
» | Racunalnik -> Reciver (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4892 (4435) | filtr |