Forum » Pomoč in nasveti » Kaj je s temi dvd-rw-ji
Kaj je s temi dvd-rw-ji
bbombek ::
Decembra sem kupo liteona 411s in zraven dobil nek +rw, 2x sn ga prepeko pol pa mi crkne, mislim kaj je to? No pol mislim pač da se to redko zgodi in da je pač crkno. Nakar se odpravin in v com-tronu kupim 2 smartbuya dvd-rw-ja, seveda vsi vemo da teh pa niti zapečt ne moreš! Dobro, si mislim, malo dnara malo muzike, pa grem v mlacoma in še mimogrede kupim traxdatin 4x dvd+rw za jurja, s prepričanjem da ta pa bo vsaj 10 rewritanj zdržo, ga spečem z necom 2500a, seveda sem ga spekel zadnjič, pol se ni dal niti formatirat niti brat, nič, samo za v kanto! Ampak se ne vdam grem kupim 2x dvd-rw ga spečem ok zopet z necom, pol pa. Znana zgodba! Zdaj me pa zanima kaj je s temi bedno brezveznimi rw-ji!? Cd-rw-ji pa so tak žilavi da še mam zdaj enih par rw-jev ki sn jih nabavo menda 100 let nazaj, sicer so 2x ampak se dajo spečt, in kar je najpomembnajše brat! Zato prosim folk da mi pomaga in mi svetuje kaj da naredim!
- polepsalo: bastadu ()
Dr_M ::
pojma nimam kaj ti delas... dvd+rw so zakon. mam jih par doma, prepeku usakega ze usaj 20x pa se zmeri delajo. znano mi pa je da se dvd-rw tko umirajo. konkretno mam tut 2 traxdata dvd+rw 4x za 650sit po komadu in sta zakon... proizvajalec je ricoh.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
MArko ::
mam istega liteona pa mi oni rw ko ga zraven dobis se skos dela pa sem ga ze tut en 20x prepeko... filme gor pa v dvd komponento
je pa ta liteon obcutljiv na na kvaliteto cdjev in dvdjev. ko bos naso pravo firmo pol tiste kupuj. jas mam zaj verbatim pa dela vredu pa enga fujitsu. probal sem +rw pa -rw pa oboji delajo ze ene par mescov.
novi frimware si daj gor za liteona... ene 3 novi so od decembra prisli ze ven
je pa ta liteon obcutljiv na na kvaliteto cdjev in dvdjev. ko bos naso pravo firmo pol tiste kupuj. jas mam zaj verbatim pa dela vredu pa enga fujitsu. probal sem +rw pa -rw pa oboji delajo ze ene par mescov.
novi frimware si daj gor za liteona... ene 3 novi so od decembra prisli ze ven
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MArko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje pa vi kupujete DVDR/DVDRW medije? (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Kaj kupiti | 99831 (28933) | pingo76 |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103378 (27887) | nuclear |
» | Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 21507 (13023) | svejk |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10525 (7678) | reber |
» | nec nd-2500a peče počasi ali pa še to neOddelek: Strojna oprema | 1833 (1602) | CaqKa |