Forum » Pomoč in nasveti » IE smotan
IE smotan
Sambrosa ::
lep pozdrav
imam IE in ok odpred domačo stran mi jo odpre v maksimirani obliki.to je ok. potem ko pa hočem Npr na forumu odpret kakšno povezavo mi pa odpre v full majhnem oknu.full mi gre na živce k moram skoz prtiskat za maksimirat. a mogoče ve kako to odpravt. zamenjal sem z opero in z mozilo pa mi ni všeč ,se ne znajdem tam. IE je kr dober zame.
imam IE in ok odpred domačo stran mi jo odpre v maksimirani obliki.to je ok. potem ko pa hočem Npr na forumu odpret kakšno povezavo mi pa odpre v full majhnem oknu.full mi gre na živce k moram skoz prtiskat za maksimirat. a mogoče ve kako to odpravt. zamenjal sem z opero in z mozilo pa mi ni všeč ,se ne znajdem tam. IE je kr dober zame.
Dead_Eye ::
Potem pa trpi in maksimiraj
Šalo na stran nimam pojam ker ne uporabljam IE.
Šalo na stran nimam pojam ker ne uporabljam IE.
The one and only
<OmaDawn> ::
Model jest sm meu tud ze dost hujše probleme s tem IE - jem pa sm pol najdu dream come true. Avant browser. Čist je podobn IE - ju sam da ma ful več funkcij pa hitrejši je (opazno)! poskusiti ni greh...
root987 ::
Erm... Se ne znajdeš v mozilli in v operi? wtf? Vse osnovne nastavitve so skoraj identične IE-jevim, le da je priporočljivo se poigrati s raznimi tab nastavitvami, saj so tabi najboljši del mozille/opere. Najenostavnejša mozilla - firefox.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()
ATA PLATA ::
Mogoče bo pomagalo, če boš povečal okno (ko je majhno) spodaj v kotu z miško, na željeno velikost, nato pa ga maksimiral. Naj bi delalo, vsaj mislim.
Lp, ata plata
Lp, ata plata
V-i-p ::
A ne bi mogoče slučajno človeku pomagali in enkrat za spremembo _ne_ vsiljevali teh vaših grozild? Je lepo povedal, da se drugje ne znajde :]
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
podtalje ::
Imej odprto eno okno, ki ne sme biti maksimizirano. Raztegni ga čez
cel zaslon. Nato ga zapri.
Sedaj, ko boš odpiral nova okna, bodo vedno čez cel zaslon.
cel zaslon. Nato ga zapri.
Sedaj, ko boš odpiral nova okna, bodo vedno čez cel zaslon.
MArko ::
mislim da mors parent okno zapret
torej.... ono malo okno raztegni cez celo... ne ga maximirat z knofom... samo raztegni ga kolk se da.... pol pa zapri prejsno okno.... torej tisto iz katerega si odprl link v novo okno...
tak je vsaj vcasih delalo...
torej.... ono malo okno raztegni cez celo... ne ga maximirat z knofom... samo raztegni ga kolk se da.... pol pa zapri prejsno okno.... torej tisto iz katerega si odprl link v novo okno...
tak je vsaj vcasih delalo...
Tito ::
SAmo IE bo izgubil vojno. V enem letu se mu je iz krepkih 90% deleža že spustil na okrog 70%. In padanje je eksponentno! NAjveč na njegov račun pridobiva mozilla ...
In vendar se vrti!
Ljudje se bodo celo spametovali in dojeli, da je IE zastarel program, da se ne drži standerdov in da ne dohaja konkurence. Samo še iz OSja ga vržejo pa bomo zmagali! Stanje se lahko v enem letu obrne!
No če te kaj na IE motu izvoli se nam pridružit ... FirefoX je najboljša izbira!
In vendar se vrti!
Ljudje se bodo celo spametovali in dojeli, da je IE zastarel program, da se ne drži standerdov in da ne dohaja konkurence. Samo še iz OSja ga vržejo pa bomo zmagali! Stanje se lahko v enem letu obrne!
No če te kaj na IE motu izvoli se nam pridružit ... FirefoX je najboljša izbira!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox je zabit kot noč (ali pa sem jaz) :-)Oddelek: Omrežja in internet | 1567 (1154) | xabre |
» | Explorer odpira minimirana oknaOddelek: Programska oprema | 1035 (888) | garg |
» | Nova anketa! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 6736 (6736) | CaqKa |
» | Koš !! kaj hudiča se je zgodiloOddelek: Operacijski sistemi | 1066 (898) | CaqKa |
» | Presnete fore XP- jev!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1560 (1194) | tx-z |