Forum » Pomoč in nasveti » Razočaran nad TV out
Razočaran nad TV out
bbobst ::
Za vse lastnike Gigabitr GF FX 5700 ultra:
kakšna se vam zdi kvaliteta TV out-a
Jaz imam vtis ,da je bil TV-out na moji prejšnji grafi GF4 MX 440 dosti bolj kvaliteten.
Pa še eno razmišljanje-vprašanje:
Poleg obstoječe grafe bi vstavil še eno PCI TV-out grafo,ki bi jo uporabljal samo za TV-out.
Ali bi jo lahko tako nastavil,da bi delala tako kot če bi imel TV-out na agp grafi.S tem mislim na tisti način delovanja,kjer se na TV-ju film zažene avtomatsko v celozaslonskem načinu.
Torej bi na AGP grafi imel priklopljen monitor,na Pci grafi TV in ko bi na monitorju zalaufal film,bi se na TV-ju zagnal v celozaslonskem načinu.
kakšna se vam zdi kvaliteta TV out-a
Jaz imam vtis ,da je bil TV-out na moji prejšnji grafi GF4 MX 440 dosti bolj kvaliteten.
Pa še eno razmišljanje-vprašanje:
Poleg obstoječe grafe bi vstavil še eno PCI TV-out grafo,ki bi jo uporabljal samo za TV-out.
Ali bi jo lahko tako nastavil,da bi delala tako kot če bi imel TV-out na agp grafi.S tem mislim na tisti način delovanja,kjer se na TV-ju film zažene avtomatsko v celozaslonskem načinu.
Torej bi na AGP grafi imel priklopljen monitor,na Pci grafi TV in ko bi na monitorju zalaufal film,bi se na TV-ju zagnal v celozaslonskem načinu.
Lith ::
če daš not drugo graf. k. s TV-Out, potem za njo v gonilniku nastaviš Overlay - Enable in naj bi bilo to ok. (mislim, nisem probal)
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 584918 (24247) | Dominator |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18908 (12424) | Ursus |
» | Katero kartico kupit?Oddelek: Kaj kupiti | 947 (694) | sniffer |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6219 (5124) | bbobst |
» | TV-out istocasnoOddelek: Kaj kupiti | 2206 (1706) | Kawl6 |