Forum » Pomoč in nasveti » NOV Corsair ram ZANIČ?
NOV Corsair ram ZANIČ?
Sydk ::
Ravno sem prišel iz JAE v ljubljani kjer sem nabavil Corsair CMX-3200 C2, 1x512MB za 29k sit
Razstavim kišto vržem ven stari twinmos PC2700 in vstavim Corsaira in NE DELA
ko prizgem škatlo plata začne samo piskat, beep beep , po 2 sec. presledka
vstavil sem ga v DIMM 1, poskusil sem tudi dat v DIMM2 pa je isto!
za hec sem vgradil stari ram twinmos in zadeva takoj zboota, dela lepo
če je DO KONCA ram notri sem preveril vsaj nekajkrat in JE BIL do konca!
konektorji so čisti...
moja kišta:
Asus a7n8x 2.0
athlonXP 2400+
hercules radeon 9800
Levicom 500x napajalc
40gb maxtor
cdrom
cdrw asus
A sem jaz kaj spregledal, oz. kaj bi vi naredili še na mojem mestu...??? Je ram enostavno FUČ ?
nisem ravno blizu ljublajane, da ne bom zastonj trošil bencina in seveda ne bi se rad osmešil, če jaz kaj ne vem?
če ne grem ju3 takoj reklamirat!
help wanted:)
LP
Razstavim kišto vržem ven stari twinmos PC2700 in vstavim Corsaira in NE DELA
ko prizgem škatlo plata začne samo piskat, beep beep , po 2 sec. presledka
vstavil sem ga v DIMM 1, poskusil sem tudi dat v DIMM2 pa je isto!
za hec sem vgradil stari ram twinmos in zadeva takoj zboota, dela lepo
če je DO KONCA ram notri sem preveril vsaj nekajkrat in JE BIL do konca!
konektorji so čisti...
moja kišta:
Asus a7n8x 2.0
athlonXP 2400+
hercules radeon 9800
Levicom 500x napajalc
40gb maxtor
cdrom
cdrw asus
A sem jaz kaj spregledal, oz. kaj bi vi naredili še na mojem mestu...??? Je ram enostavno FUČ ?
nisem ravno blizu ljublajane, da ne bom zastonj trošil bencina in seveda ne bi se rad osmešil, če jaz kaj ne vem?
če ne grem ju3 takoj reklamirat!
help wanted:)
LP
Kako se 100 % prepričaš da je RAM zanič ?
nažalost nimam na razpolago nobenega drugega računalnika da bi poizkusil še drugje te rame...
nažalost nimam na razpolago nobenega drugega računalnika da bi poizkusil še drugje te rame...
morphling1 ::
Če ti en ram dela, drug pa piska, tu ni dvoma, da pač ne dela. Lahko še tako brišeš bios, pa ne bo pomagalo. Se zgodi tudi najboljšim.
ps. seveda predpostavljam, da si ram pravilno in zadosti vtaknil :)
ps. seveda predpostavljam, da si ram pravilno in zadosti vtaknil :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: morphling1 ()
Ram sem že tako pritiskal notri da sem se že kar ustrašil za plato da ne bo kaj..počilo
jah SHIT ne, pa sem spet ob 2 uri časa pa ob 5k sit za benz....
jutri Reklamacija
upam da ne bodo kompliciral, slišim da so v JAE zlo korektni...
LP
jah SHIT ne, pa sem spet ob 2 uri časa pa ob 5k sit za benz....
jutri Reklamacija
upam da ne bodo kompliciral, slišim da so v JAE zlo korektni...
LP
schurda ::
Res je, v JAE ne boš imel nikakršnih problemov z reklamacijo, prijazni pa so tudi. Ugotovil sem, da rajši dam par kSIT več, pa, če se kaj zgodi nimam še s tem problemov. Kar pogumno tja, sicer pa bi vprašal, koliko garancije imajo rami v JAE? Na računu je drugače kot na netu? Dej povprašaj še to, ko boš že tam.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
Romčy ::
Lahko si bil samo malo naelektren pa se lahko posloviš od njega. To se dogaja , mogoče ga boš 10krat prijel z roko pa bo delal, mogoče pa samo 1krat pa bo šel v večna lovišta. Še posebno če si bil v avtu kjer na sedežu dobiš tolko statike da kar vidiš iskro.
Prišli smo do zaključka da so CMX Corsair 1x512 3200C2 palčke hudo skregane z Nforce2 čipovji, saj se noben ni niti prebudil, stestiral so jih kar nekaj, na via cipovju so pa lepo delal.
Brez komplikacij so mi zamenjal rame za 2x256 XMS Corsair 3200 Cas2, in zadeva sedaj deluje brez problema
Ja JAE je trgovina kjer me bodo zagotovo še videli, ker so res prijazni.
schurda: sori pozabil vprasati za garancijo, na računu piše kao eno leto, a ne piše za kater ram to, slišal sm da je garancija baje doživljenska, torej dokler proizvajalec teh ramov ne preneha izdelovat, ne vem...
LP
Brez komplikacij so mi zamenjal rame za 2x256 XMS Corsair 3200 Cas2, in zadeva sedaj deluje brez problema
Ja JAE je trgovina kjer me bodo zagotovo še videli, ker so res prijazni.
schurda: sori pozabil vprasati za garancijo, na računu piše kao eno leto, a ne piše za kater ram to, slišal sm da je garancija baje doživljenska, torej dokler proizvajalec teh ramov ne preneha izdelovat, ne vem...
LP
pacman ::
CORSAIR VS 256 MB DDR 400
a ve kdo mogoče če pašejo na asus a7n8x-e deluxe
majo jih pa pri jae akcija 11.100,00
lp
a ve kdo mogoče če pašejo na asus a7n8x-e deluxe
majo jih pa pri jae akcija 11.100,00
lp
Dr_M ::
tej grejo sigurno gor bp, ker nima winbodn cipov gor...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31805 (18400) | Jaffa |
» | Matična plošča za AMD!Oddelek: Kaj kupiti | 1584 (1001) | Fury |
» | Iščem dobre - res dobre RAMe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9275 (7003) | WhiteWolf |
» | Corsair vs all other memory modulsOddelek: Kaj kupiti | 1688 (1270) | Dr_M |
» | Kvaliteten RAM (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Navijanje | 26141 (17939) | bodom |