Forum » Strojna oprema » Problem z updantanjem Firmwarea
Problem z updantanjem Firmwarea
|Kyle| ::
Hi!
Rad bi updatal Firmware za mojo CD-RW enoto Hewlett Packard 8100i.Torej, ko zazenem program za updatanje mi napise:
ERROR: Could not find an HP SureStore CD-Writer plus drive.
V tem direktoriju, koder je program za updajtanje je tudi datoteka 'status.txt'.V njej pise:
Update program started at 16:00:50 on 04/18/01.
ERROR: Could not load CDR4DLL.DLL.
Torej mi ne more loadati datoteke 'cdr4dll.dll'.
Kaj narediti, da bom to datoteko imel, ali kje naj jo dobim? Na sistemu imam instaliran program za peko Nero 5 in pa DiscJuggler.Uporabljam Windowse 2000 Professional.
Help me!
Rad bi updatal Firmware za mojo CD-RW enoto Hewlett Packard 8100i.Torej, ko zazenem program za updatanje mi napise:
ERROR: Could not find an HP SureStore CD-Writer plus drive.
V tem direktoriju, koder je program za updajtanje je tudi datoteka 'status.txt'.V njej pise:
Update program started at 16:00:50 on 04/18/01.
ERROR: Could not load CDR4DLL.DLL.
Torej mi ne more loadati datoteke 'cdr4dll.dll'.
Kaj narediti, da bom to datoteko imel, ali kje naj jo dobim? Na sistemu imam instaliran program za peko Nero 5 in pa DiscJuggler.Uporabljam Windowse 2000 Professional.
Help me!
VASkO ::
rajsi ne updataj sploh, en kolega je prejsnji teden unico HP9100, vse se je lepo flasanje zakljucilo, ko pa je masino na novo zagnal, mu ga vec nikakor ni prepoznalo. Mislim, da se ti ne splaca za pridobitev na malce visji hitrosti tvegati tako pocetje.
|Kyle| ::
Hi!
Fora je v temu, da je to 'hackani' Firmware update, ki omogca HP8100i, da pise na 80 minutne CDje.Firmware pa preverjeno deluje.
BTW. Ce enkrat dam gor novi firmware za cd-rw pa pol formatiram disk / deletam particije moram na novo firmware dat gor?
Ce nebo druge poti, bom dal zal na novo gor Win98, kjer vse deluje!
Fora je v temu, da je to 'hackani' Firmware update, ki omogca HP8100i, da pise na 80 minutne CDje.Firmware pa preverjeno deluje.
BTW. Ce enkrat dam gor novi firmware za cd-rw pa pol formatiram disk / deletam particije moram na novo firmware dat gor?
Ce nebo druge poti, bom dal zal na novo gor Win98, kjer vse deluje!
Mr.B ::
Kakršno koli update firemware image-a se dela v dosu. Tu mislim bootaš v čisti dos ne iz windowsov. Ni mi jasno , kakšen DLL , ti javi , ker za firemware = Bios writerja enostavno nima nič skupnega. Preberi si navodila
Tam ti bo vse pisalo , sklepam , da mu moraš pravilno povedati pot do HP-ja , ponavadi napišeš zraven recimo : 00 - za primarj -master , 11 : secondary-slave.
Pač mu moraš pravilno povedati , kje se nahaja CD-RW.
Tam ti bo vse pisalo , sklepam , da mu moraš pravilno povedati pot do HP-ja , ponavadi napišeš zraven recimo : 00 - za primarj -master , 11 : secondary-slave.
Pač mu moraš pravilno povedati , kje se nahaja CD-RW.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] KISS predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 86535 (19558) | tomko030 |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103246 (27755) | nuclear |
» | Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 21418 (12934) | svejk |
» | uniceni CD-ji pri peki z NerotomOddelek: Pomoč in nasveti | 1566 (1118) | City |
» | Nero - Burning Rom problemOddelek: Programska oprema | 1513 (1193) | Wolverine |