» »

Edifier zvočniki za clean setup

Edifier zvočniki za clean setup

sm4rt4ss ::

Zdravo,

v kratkem bom menjal svoj pc setup z 2.1 Logitech x-230 sistemom za one cable laptop setup z 2.0 audio sistemom.

Zraven TVja sem dobil kar kvaliteten Samsung soundbar s katerim bi se lahko potencialno povezal tudi preko laptopa, če bi potreboval več basa, tako, da se mi zdi imeti dva nizkotonca v dnevni sobi malo nesmiselno.

Rabim pa neke kvalitetne zvočnike za na mizo pa zadeva zgleda clean. Gledam predvsem Edifier M60, ki jih vsi zelo hvalijo. Načeloma tudi Edifier R1855DB, če mi ne bo dovolj basov in da kupim nizkotonca kasneje. Ampak kot sem omenil, mi dva nizkotonca v sobi nekako nista smiselna

Sound na Logitech-230 je res presenetljivo dober. Zvočniki so stari 20+ let in še vedno delajo bp, razen da tu pa tam levi zvočnik neha za delat za par sekund. Dali so skozi že več fešt. Tud padali so po stopnicah. Ampak še delajo. Ampak mislim, da je čas, da si nabavim nove, ki bodo nekako bolj pasali v prostor. :D

Ima kdo izkušnje z Edifier izdelki? Kak je bas? Vem, da se fizike ne da prelisičiti in da bo seveda basa kar manj, ampak načeloma mi je punchy bas pri glasbi bolj všeč kot pa boomy. Imam AudioTechnica studijske slušalke in tam je sound zelo dober. Se da recimo bas iz teh slušalk primerjati z basom iz 2.0 zvočnikov?

Aja. Zvočniki se bodo večinoma uporabljali za poslušanje glasbe med brskanjem in za radio v ozadju, ker bi bilo tole bolj praktično kot pa da bi bil laptop skoz povezan s soundbarom. Budget imam tam nekje do 200EUR.
  • spremenilo: sm4rt4ss ()

mtošev ::

Jaz bi za ta budget vzel tele:
https://www.amazon.de/-/en/PreSonus-Mul...

bemfa ::

Mam Edifier 2.0 R1280DBS, lahko pohvalim ampak za bas rabijo še subwoofer.

toro69 ::

Slušalke ne moreš primerjati z bookshelf zvočniki. Edifier pri zvočnikih nima izrazito povdarjenih basov. Sam imam 2750 in sem si moral nabaviti še T5s. Kot celota so presenetljivo še kar vredu za majhen prostor in poslušanje pri nizki glasnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: toro69 ()

tomaxxx ::

Pred kakšnim letom kupil HiVi Swan OS-10 active bookshelf speakers

https://www.soundimports.eu/en/hivi-os-...

Zelo zadovoljen...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

prvi hi-fi sistem (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
21658444 (6522) pucvoler
»

Pomoč pri nakupu zvočnikov do 250e (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
6214916 (9775) Ricky_82
»

Kateri Soundbar - je vredno nakupa? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
22369444 (35814) naruto2
»

[2.1] Katere Zvočnike? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Zvok in slika
44197988 (50463) staher

Več podobnih tem