Forum » Omrežja in internet » Nedelovanje nekaterih spletnih strani
Nedelovanje nekaterih spletnih strani

Matzag ::
Pozdravljeni,
zadnje tri dni se mi pojavlja težava, da mi na stacionarnem računalniku ne odpira nekaterih strani.
Na prenosniku, ki je povezan prek wifi-ja teh težav ni, niti na drugih napravah, ki so povezane prek wifi-ja ne.
Če resetiram router, nekaj časa normalno dela vse (uro ali dve), potem pa spet cca polovica strani več ne.
Prosim za pomoč, če ima kdo idejo, v čem je težava.
zadnje tri dni se mi pojavlja težava, da mi na stacionarnem računalniku ne odpira nekaterih strani.
Na prenosniku, ki je povezan prek wifi-ja teh težav ni, niti na drugih napravah, ki so povezane prek wifi-ja ne.
Če resetiram router, nekaj časa normalno dela vse (uro ali dve), potem pa spet cca polovica strani več ne.
Prosim za pomoč, če ima kdo idejo, v čem je težava.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitrost Telekomovega interneta - optikaOddelek: Omrežja in internet | 2025 (1295) | flisko |
» | Povezava Tp-link in Wifi2goOddelek: Omrežja in internet | 1381 (1228) | J4N4 |
» | težava z dostopom do IP kamere prek dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 6374 (4880) | nx6325 |
» | Ozvočenje kompletnega stanovanjaOddelek: Zvok in slika | 3848 (2708) | Fun x |
» | Mreža po kablu s tremi routerji - postavitev in delovanjeOddelek: Omrežja in internet | 1622 (1456) | gujo14 |