Forum » Loža » ExpressOne
ExpressOne

GrimReaper3 ::
Že 2 uri mi zamrzne cel Slo-Tech za 1 minuto, če dam odgovor v to temo:
Express One Si in njihov odnos glede dostav
Tema je tako več kot očitno broken. Tako da sem ustvaril novo.
Express One Si in njihov odnos glede dostav
Tema je tako več kot očitno broken. Tako da sem ustvaril novo.
- zaklenilo: Samael ()

Danes je bil pa višek. Pridem ob 19-ih domov. Paketa iz AliExpress ni noben od domačih prevzel. Gledam tracking, dostavljeno 14:27. Vzamem kot vedno svetilko, pogledam okoli vhodnih vrat, nič. Grem do kaslca, paket zabasan v režo. Škoda ker nisem imel s sabo mobitela, da bi poslikal oz. se mi ni dalo ponj.
No na srečo je bilo v plastični embalaži, tako da ni poškodovano.
Pokliče me nikoli ne, da bi se zmenila kam naj da paket. Ne vem če je sploh še isti kot začetek leta.
Da spomnim, 1 teden nazaj mi je položil paket z dežnikom ovit s peno premera 20 cm na ograjo, pa je padel na tla (logično, če je bil okrogel ter zadnje dni piha veter) in se je polomila plastična špica. Neverjetno. To sem potem uredil kar z Mimovrste.
Tole ne bo samo za napisati mail na ExpressOne, na katerega itak ne odgovorijo. Ampak bo treba kar poklicat. Bom probal na kulturen način rešit.
No na srečo je bilo v plastični embalaži, tako da ni poškodovano.
Pokliče me nikoli ne, da bi se zmenila kam naj da paket. Ne vem če je sploh še isti kot začetek leta.
Da spomnim, 1 teden nazaj mi je položil paket z dežnikom ovit s peno premera 20 cm na ograjo, pa je padel na tla (logično, če je bil okrogel ter zadnje dni piha veter) in se je polomila plastična špica. Neverjetno. To sem potem uredil kar z Mimovrste.
Tole ne bo samo za napisati mail na ExpressOne, na katerega itak ne odgovorijo. Ampak bo treba kar poklicat. Bom probal na kulturen način rešit.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GrimReaper3 ()

jest10 ::
A rabiš vzpodbudo? Ti moramo mi potrditi, da zdej pa res moraš poklicati, pa se delat full prijazno zajebanga? Ter zakaj je Hrabri Mišek zbežal pred polentožerko?

Ne, glavni point posta je bil, da se ve kaj dela ExpressOne. Že to da za oddajo paketa ne rabi tvojega podpisa mi ni všeč. Ampak tega jaz ne morem rešiti, ker gre že iz Kitajske oz. Madžarske brez zahtevanega podpisa.
Ter da še vedno nimajo neke odlagalne točke kot je npr. paketomat.
Pa vedno se najde en tak šalabajz. 20 let nazaj je bil TNT, potem DPD, GLS, zadnja 2 sta zdaj že boljša.
Ter da še vedno nimajo neke odlagalne točke kot je npr. paketomat.
Pa vedno se najde en tak šalabajz. 20 let nazaj je bil TNT, potem DPD, GLS, zadnja 2 sta zdaj že boljša.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GrimReaper3 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Express One Si in njihov odnos glede dostav (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Loža | 111253 (72) | _Denny_ |
» | GLS nesposobni - nasvet prosim (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13631 (1218) | Samael |
» | Nakupovanje na Temu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18693 (2436) | Morenov |
» | Kvaliteten dežnikOddelek: Loža | 1242 (368) | barakus |
» | Nazaj na Amazon - DHL paketomat?Oddelek: Kaj kupiti | 5592 (3675) | Han |