Forum » Loža » Nakupovanje na Temu
Nakupovanje na Temu
floyd1 ::
Evo, danes PS dostavila paket, naročen 14. 10. Ne vem sicer, če kaj pomaga, ampak jaz vsakič tapnem tisti "nujna pošiljka" knof.
Vprašanje, če to res kaj pomaga. Tega nisem nikoli uporabil, pa je vseeno drugi paket (z nekaj manj artikli) in naročen 16. oktobra, tudi pri meni že danes v dostavi (dobil SMS). Paket o katerem pišem nekaj postov prej (naročilo 2. oktobra.), pa žal še vedno ne.
BorutO ::
Cot na temu sploh ne kupujte ... Hlače ok, puloverji pa prekratki za 20 cm ... pa to komplet. Da bi dosegel rokave normalno do zapestja, bi rabil naročiti xxxl številko ... ampak potem bi pulover segel krepko čez kolena in bi bil v njem kot hokejist ... V glavnem, od osmih kompletov različnih cot, vsi puloverji prekratki.
Horas ::
Cot na temu sploh ne kupujte ... Hlače ok, puloverji pa prekratki za 20 cm ... pa to komplet. Da bi dosegel rokave normalno do zapestja, bi rabil naročiti xxxl številko ... ampak potem bi pulover segel krepko čez kolena in bi bil v njem kot hokejist ... V glavnem, od osmih kompletov različnih cot, vsi puloverji prekratki.
aja? ravno gledam termo dolge rokave... imajo po 2 al 3 pakiranje in nizke cene... kolker sm gledu mere recimo za M mi ustreza vse razn obseg prsi je nekam prevelik
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
floyd1 ::
Kupuje tu kdo tudi kaj dražjega kot drobnarije za nekaj €? Oz. ali imate neko mejo, do kje kupujete pri takih "kitajcih"? Sem malo gledal zadnjič, da je pri TEMU čas za vračila 90 dni od naročila. Če ti torej po pol leta kaj crkne, je to pač to - vržeš v kanto in konec? Neke druge garancije ni videt, lahko jim sicer še pišeš...
MIHAc27 ::
Nimam težav z cotami. Običajno vzamem 1 številko večje kot običajno in so mi prav. Delno razočaran samo na 'puloverjem' za 4€, ki je v bistvu majica z dolgimi rokavi (ker je pač tanek). Sinov 10evrski, pa je ok.
Tudi jakni sem za oba letos kupil. 20€ in sta top.
Moja je pa svojčas ogromno kupovala športne modrce. Pri nas so bili ali zelo dragi (40€+kos) ali pa ni bilo prave podpore.
Drugače pa ja.. kupujem kar je občutno ceneje. Pa mislim, da nad 30€ za 1 zadevo še nisem dal.
val46 ::
Po dolgem času naročil neki na Temu, zdej me pa zanima kdo to vozi pri nas? Ker sem dobil sledilno ki se začne na CH konča pa na SI! A to pomeni da gre na slovensko pošto in da lahko pričakujem pozdrave slovenske pošte/carine in cca 14 dni kasnejšo dostavo kot bi blo ponavadi? A ni šlo ponavadi preko madžarske in je dostavljal ExpressOne pri nas?
mertseger ::
Po dolgem času naročil neki na Temu, zdej me pa zanima kdo to vozi pri nas? Ker sem dobil sledilno ki se začne na CH konča pa na SI! A to pomeni da gre na slovensko pošto in da lahko pričakujem pozdrave slovenske pošte/carine in cca 14 dni kasnejšo dostavo kot bi blo ponavadi? A ni šlo ponavadi preko madžarske in je dostavljal ExpressOne pri nas?
Če je iz EU skladišča potem ne bo nobene carine. Jaz sem zadnjo pošiljko dobil v 9 dneh.
Polda ::
Sem naročil dva paketa pri TEMU imajo zelo dobre cene in tudi zelo hitro je prišel paket v 7 ali 8 dneh.
Mi je Temu boljš kot aliExpress. V Aliju v košarico vržeš nekaj potem pa cena zraste za 2x ali 3x krnekej pa paket hodi 1 mesec.
Mi je Temu boljš kot aliExpress. V Aliju v košarico vržeš nekaj potem pa cena zraste za 2x ali 3x krnekej pa paket hodi 1 mesec.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naročanje preko Aliexpress (strani: 1 2 3 4 … 193 194 195 196 )Oddelek: Loža | 1734820 (5281) | MIHAc27 |
» | Kaj se zadnje čase dogaja s carino? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 26636 (2467) | fikus_ |
» | Pošta Slovenija - Carina in nateg (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22329 (2444) | Legon |
» | povzetek EBay kupovanje (carina, davek) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 38989 (12247) | jero_no1 |