» »

Plačilo preko limita

Plačilo preko limita

River0123 ::

Gradbenemu izvajalcu moram jutri plačat dela v višina 21 tisoč eurov.
Ravnokar sem pri poskusu nakazila odkril, da ima OTP na spletni banki limit 15 jurjev.
Zanima me, če se to lahko jutri uredi na banki (nakazilo), ali je v ozadju cela procedura in bo izvajalec moral čakati več dni.

Jure14 ::

Pokiči ga, povej kje je težava, nakaži kolikor lahko (15000), ostanek pa v kratkem.
Lahko pa greš tudi na banko osebno in tam izvedeš komplet nakazilo.

jabe ::

Na eno plačilo ali na dan?
Ce na eno placilo, potem nakazes 2 nakazili. Ce na dan, pa danes eno, jutri drugo.

V obeh primerih poves izvajalcu za potrebno (katerokoli ze) telovadbo, da bo vedel.

delavec44 ::

Pojdi v poslovalnico in zateži naj ti dvignejo limit in se ne delajo norca. Mislim, da v mobilni banki daš lahko celo v appu zahtevo za to.

Ja, v appu si jo lahko sam nastaviš do 75.000, za več moraš pa v poslovalnico. Račun - možnosti - limiti in nastavitve.

Zgodovina sprememb…

Da se nastavit v spletni banki.
Mene je zagrabila panika in se zastonj vozil da Aleje. xD

delavec44 ::

Zastonj se nisi, bencin je kar drag :D

kixs ::

Vsaka sola nekaj stane. Ta, glede banke, je bila se poceni ;) Kaj bo pa glede gradbenih del, bos pa ugotavljal cez leto in vec.

FiReFTW ::

delavec44 je izjavil:

Pojdi v poslovalnico in zateži naj ti dvignejo limit in se ne delajo norca. Mislim, da v mobilni banki daš lahko celo v appu zahtevo za to.

Ja, v appu si jo lahko sam nastaviš do 75.000, za več moraš pa v poslovalnico. Račun - možnosti - limiti in nastavitve.

Kje pa si ti lahko nastaviš do 75.000??? Jaz sem imel vedno probleme z tem ker mi ni šlo nikakor nastavit limit višje kot pa 4000€, za vse več sem moral iti na banko direktno da so mi nastavili neomejeno, ker več kot 4000€ kao nimajo opcije.

FiReFTW je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Kje pa si ti lahko nastaviš do 75.000??? Jaz sem imel vedno probleme z tem ker mi ni šlo nikakor nastavit limit višje kot pa 4000EUR, za vse več sem moral iti na banko direktno da so mi nastavili neomejeno, ker več kot 4000EUR kao nimajo opcije.

Dejansko se pri OTP da nastaviti limit do 75 jurjev, VENDAR samo za transakcije oz. nakazila nekomu na TRR.
Za dvig na bankomatu in spletna plačila pa je res samo do 4 jurjev, oz je potrebno za več iti na banko ali pa preko online verifikacije (da se javiš agentu preko kamere).
Je pa v spletni banki nepregledno, če klikneš sprememba limita ti pokaže samo za dvig, zato sem jaz po nepotrebnem hodil na banko.
Moraš v drug meni za te nastavitve...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: River0123 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera banka? (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Loža
519158743 (1794) delavec44
»

Delavska hranilnica (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

845199477 (2700) Pro
»

Primerjava spletnih bank (strani: 1 2 3 )

11920505 (2347) delavec44
»

katera Banka (strani: 1 2 3 4 )

19055851 (5374) cortez
»

Nova KBM in Abanka težave pri novi kartici (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

996153572 (42838) V-i-p

Več podobnih tem