Forum » Šola » Obnova: Pod Svobodnim Soncem
Obnova: Pod Svobodnim Soncem
Floyd ::
Prosim vas da mi nekdo posreduje to obnovo ali pa katerokoli obnovo knjige ki ima kako povezavo z Rimljani.
HVALA!!!!!
HVALA!!!!!
Če posilstvo je neizbežno, lezi in uživaj! KONFUCIJ
malal ::
Hmm..takole..
po izčrpnem preiskovanju spleta mi nekak ni nikjer uspelo najti kakih obnov..nasla sm link do cele knjige..
izvoli.
knjige o rimljanih..
hmm..knjiga Quo vadis od H. Sienkiewicz-a opisuje zgodovinsko ozadje, čas rimljanov, hkrati pa v ospredje postavlja konflikt rimljana v zvezi z suznjo. Lepo predstavi Rim na višku, pa vse tja do Nerona...pravijo da je izredno dobra knjiga..sama je zal se nism imela priloznost prebrati.
lp
m.
po izčrpnem preiskovanju spleta mi nekak ni nikjer uspelo najti kakih obnov..nasla sm link do cele knjige..
izvoli.
knjige o rimljanih..
hmm..knjiga Quo vadis od H. Sienkiewicz-a opisuje zgodovinsko ozadje, čas rimljanov, hkrati pa v ospredje postavlja konflikt rimljana v zvezi z suznjo. Lepo predstavi Rim na višku, pa vse tja do Nerona...pravijo da je izredno dobra knjiga..sama je zal se nism imela priloznost prebrati.
lp
m.
ali3n ::
Pod svobodnim soncem pa le preberi....
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vera (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 21512 (10400) | Vanich |
» | Ogljikove hiše na n2m ravniOddelek: Znanost in tehnologija | 3772 (2682) | gruntfürmich |
» | Pra-tehnologije (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 12108 (8751) | krneki0001 |
» | Kagaya - Sapojemajoce slikeOddelek: Loža | 6880 (6135) | Poldy |
» | Domače branje; nastanek biblijeOddelek: Šola | 4281 (3991) | Koci |