Forum » Loža » Kagaya - Sapojemajoce slike
Kagaya - Sapojemajoce slike
planetparty ::
Kdo je ta Kagaya? Informacije so prav skope. Vem le to, da je en japonec, njegova home page stran je obupno grda, zato pa ima ogromno fenomenalnih slik.
Me zanima kateri software uporablja.
Nekaj povezav:
Slike za namizja
Homepage?
Celi net je poln njegovih mojstrovin...
Me zanima kateri software uporablja.
Nekaj povezav:
Slike za namizja
Homepage?
Celi net je poln njegovih mojstrovin...
Http://www.directoryelite.com - Elite Directory
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
Dr_M ::
kič za nekoga drugega.
ja nekateri ne cenijo nikakrsne umetnosti
ja nekateri ne cenijo nikakrsne umetnosti
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
LOL, kič?
Zgleda da ti živiš potemtakem v temni votlini, brez barv.
Zgleda da ti živiš potemtakem v temni votlini, brez barv.
TheJack ::
Oprosti, nisem se zavedal da sem na forumu, kjer bo moj okus predmet razprave. Kako so že rekli stari Rimljani?
Bonis nocet, qui malis parcit.
OmegaBlue ::
nice :) Mi je izredno ušeč tematika.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
BladE_ ::
Evo tle je blo 1x v Funny & cool links temi ----->
Prosm ce kdo prenese sliko nekam drugam, ker men ne rata!!
EDIT: ups mal je velika
Prosm ce kdo prenese sliko nekam drugam, ker men ne rata!!
EDIT: ups mal je velika
Akcija - Reakcija
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BladE_ ()
Thomas ::
> Mene pa ene spominjajo na bodoči Protokol.
Korak v tapravo smer, če mene vprašaš. Samo jasno ... še malo dlje bi lahko šli.
Korak v tapravo smer, če mene vprašaš. Samo jasno ... še malo dlje bi lahko šli.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
S Protokolom, jasno. Slike so ... nicynicy.
Bostrom pravi, da če je najboljše kar poznamo Mont Everest, potem je "future self" nekje okoli oddaljenih galaksij.
Maybe. Ampak tudi če je samo do Plutona, je OK.
Bostrom pravi, da če je najboljše kar poznamo Mont Everest, potem je "future self" nekje okoli oddaljenih galaksij.
Maybe. Ampak tudi če je samo do Plutona, je OK.
madmitch ::
Oprosti, nisem se zavedal da sem na forumu, kjer bo moj okus predmet razprave. Kako so že rekli stari Rimljani?
Rekli so: "De gustibus non est disputandum."
Kar še ne pomeni, da slike niso narejene odlično.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Od kod lahko primerjaš digitalne slike z izreki starih rimljanov?
Absurd.
Absurd.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: planetparty ()
Keyser Soze ::
Morda kar se tiče tehnike, kompozicije oz. drugih elementov. Ampak o okusih se res ne razglablja. Za marsikoga znajo biti kič. Pa mislim, da to ni težko doumet. Čeprav Rimljani še niso bili tako zelo "digitalizirani".
Sicer pa meni je tale prva napopana izredno všeč. Nežne barve, gladki prehodi. Skratka. Prav lahkotna slikca.
P.S.: Če misliš, da je to mojstrovina. Pojdi na 3delavnico pogledat mojstrovine od wowberta(???). Prostoročna tehnika. Lahko rečem samo to, da takšnih detaljov še na fotografiji ne vidiš. Nikar pa ne na risbi. Pa niso v barvah.
Sicer pa meni je tale prva napopana izredno všeč. Nežne barve, gladki prehodi. Skratka. Prav lahkotna slikca.
P.S.: Če misliš, da je to mojstrovina. Pojdi na 3delavnico pogledat mojstrovine od wowberta(???). Prostoročna tehnika. Lahko rečem samo to, da takšnih detaljov še na fotografiji ne vidiš. Nikar pa ne na risbi. Pa niso v barvah.
madmitch ::
Od kod lahko primerjaš digitalne slike z izreki starih rimljanov?
Ne morem.
Lahko pa nekatere stare izreke uporabim kadarkoli. Analogno ali digtalno, ni važno.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Rimljani so rekli, da o okusih se ne razpravlja. Ker o tem racionalna debata ni možna.
Nekaterim so nam pač te slikice všeč, nekaterim niso.
Kaj boš zdej?
Nekaterim so nam pač te slikice všeč, nekaterim niso.
Kaj boš zdej?
OmegaBlue ::
Bi se lahko vrgli nazaj na topik? Prosim? Da ne bo šlo vse za nazaj v rdeče loge.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Ja seveda. Prava umetnost je pa zate in podobne hohštaplarje.
Heh ...
Definiraj, kaj je kič in kaj ni, če zmoreš!
Potem te bom resno jemal. Samo itak ne zmoreš.
Heh ...
Definiraj, kaj je kič in kaj ni, če zmoreš!
Potem te bom resno jemal. Samo itak ne zmoreš.
Dr Evil ::
Pri umetnikih je opaziti prevelika sla po odkrivanju novih tehnik in ne uporaba starih v praktične namene kot so "lepa slika".
Podobno je pri grafičnih karticah.Vsak pulira svojo najnovejšo pogruntavščino,zelo malo pa jih obstoječo tehnologijo uporabi v "igralne namene".Gameplay suxorz doom3-er!
Podobno je pri grafičnih karticah.Vsak pulira svojo najnovejšo pogruntavščino,zelo malo pa jih obstoječo tehnologijo uporabi v "igralne namene".Gameplay suxorz doom3-er!
krho ::
Zelo lepo. Škoda, da niso slike WS ločljivosti vsaj 1440x900px
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
teoo ::
Thomas, samo svoje subjektivno mnenje sem podal. Sem pač bolj fan minimalizma kot nabasanosti z nelogično vstavljenimi elementi.
Kič je pa zame to, da se na kup nameče stvari ki se ne ujemajo med sabo in okolico. Sicer me pa te slike spominjajo na tiste "mojstre", ki jih poleti najdeš v obmorskih mestih in delajo slike s sprayi in je tematika vedno ista... morje, luna, 3 sonca, 2 palmi.... sej ne rečem, da zgleda slabo, sam meni je kičasto.
Kič je pa zame to, da se na kup nameče stvari ki se ne ujemajo med sabo in okolico. Sicer me pa te slike spominjajo na tiste "mojstre", ki jih poleti najdeš v obmorskih mestih in delajo slike s sprayi in je tematika vedno ista... morje, luna, 3 sonca, 2 palmi.... sej ne rečem, da zgleda slabo, sam meni je kičasto.
defying gravity
Poldy ::
Za postavitev deklice bi lahko uporabil Poser, za pokrajino Bryce, potem pa detajle s Photoshop, Corel... karkoli...
Program Shade je zelo zanimiv...
Je pa to mnenje amaterja, tako da če sem usekal mimo me ne krcajte.
Program Shade je zelo zanimiv...
Je pa to mnenje amaterja, tako da če sem usekal mimo me ne krcajte.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Poldy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira avtomobila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 14626 (11520) | mr_chai |
» | Odstranjevanje plevela iz fug tlakovcev (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25660 (22820) | louser |
» | Ušla zgodnja beta Windows Blue (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 38669 (31612) | Jst |
» | Kupujem kvalitetno ohišje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10518 (9128) | M-XXXX |
» | Modifikacija ohišja na profesionalen načinOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1368 (1064) | frenk |