Forum » Šola » Diabetes (seminarska)
Diabetes (seminarska)
Jeebs ::
Pozdravljeni! Imam eno majhno prošnjo. Moja sestrična ima za srednjo šolo (izobraževanje odraslih) za izdelati seminarsko nalogo o Diabetesu. Pregledala sva že veliko strani, pa vendar, se mi zdi področje zelo obširno, zato bi prosil, če mi lahko kakorkoli svetujete. Torej, kaj vse vključiti v seminar... Stvar naj nebi bila preveč strokovna, ker je to za trgovsko šolo. Že vnaprej HVALA!
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
malal ::
svetujem ti da se o osnovnih stvareh najprej pozanimas na tejle strani.
klik
v seminarsko pa vkljuci osnove..
od tega kako do diabetesa pride, kaka bolezen je, kako je ziveti z njim oz. kaj povzroci, ipd. vse tisto kar bi laika zanimalo..
lp.
m.
klik
v seminarsko pa vkljuci osnove..
od tega kako do diabetesa pride, kaka bolezen je, kako je ziveti z njim oz. kaj povzroci, ipd. vse tisto kar bi laika zanimalo..
lp.
m.
Jeebs ::
Thnx Moychy! Sicer pa je seminarska že narejena, natisnjena, samo oddana ne vem, če je že. Thnx 1000x!
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Misicna masa in diabetes (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21457 (2545) | Aquinas |
» | dodatki v prehrani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13230 (11858) | tikitoki |
» | Google-Novartisove pametne leče bodo merile raven glukozeOddelek: Novice / Android | 15735 (13536) | BigWhale |
» | Varnost brezžičnih medicinskih pripomočkovOddelek: Novice / Varnost | 12288 (10414) | roli |
» | Aspartam (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7450 (6230) | Matevžk |