Forum » Pomoč in nasveti » Brskalnik na telefonu ne dela
Brskalnik na telefonu ne dela
Mali voz ::
Brskalnik na telefonu mi ne dela, oziroma se odziva tako počasi, da prej ugasne zaslon, nato pa mi zapiše npr. "Aplikacija Gmail se ne odziva" in ponudi tri možnosti (poročaj, čakaj, vredu).... in ko izberem čakaj, spet melje par minut in potem včasih odpre želeno stran ali pa tudi ne. Edino kar mi normalno odpira je bančna aplikacija, kamera, datoteke.
Kaj lahko naredim? Telefon je znamke Xiaomi.
Kaj lahko naredim? Telefon je znamke Xiaomi.
MIHAc27 ::
Kak drug brskalnik si že sprobal? Firefox, Brave?
Odstranit si ga že probal in ponovno namestit. Zbrisat vse piškotke in podobno navlako?
Odstranit si ga že probal in ponovno namestit. Zbrisat vse piškotke in podobno navlako?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 151047 (4404) | Oldi |
» | Flashanje Xiaomi naprav (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 105516 (21932) | _ssd_sata |
» | Porazna ponudba mobilnih OS - kam sploh, če ne na Android in iOS (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15025 (11569) | tryhard |
» | MIUI v slovenskem jeziku (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 37276 (20328) | BOCo. |
» | Kako zanesljivi so kitajski telefoni v resnici?Oddelek: Mobilne tehnologije | 10373 (8249) | mrbanana |