Forum » Pomoč in nasveti » Monitor ne vklopi več - PowerSaver ?!
Monitor ne vklopi več - PowerSaver ?!
SanAndreas ::
Pozdravljeni!
Po nesreči sem v Windowsu 7 v Ohranjevalniku zaslona kliknil na PowerSaver.scr, ki ga ne bi smel kliknit in monitor je zdaj popolnoma ugasnil, črno ozadje je, nobene lučke ni, se ne da vklopit, tudi če resetiram pc, dam oba kabla od monitorja ven, je isto. Ne morem uporabljat ta pc, ker monitor noče vklopit, črno ozadje. Pišem iz drugega pc-ja.
Nujno prosim za pomoč, kaj moram narediti, da lahko "zbudim" monitorja in da lahko uporabljam pc ?
Po nesreči sem v Windowsu 7 v Ohranjevalniku zaslona kliknil na PowerSaver.scr, ki ga ne bi smel kliknit in monitor je zdaj popolnoma ugasnil, črno ozadje je, nobene lučke ni, se ne da vklopit, tudi če resetiram pc, dam oba kabla od monitorja ven, je isto. Ne morem uporabljat ta pc, ker monitor noče vklopit, črno ozadje. Pišem iz drugega pc-ja.
Nujno prosim za pomoč, kaj moram narediti, da lahko "zbudim" monitorja in da lahko uporabljam pc ?
SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)
- poskusilo klonirati: SanAndreas ()
Buggy ::
V-i-p ::
@Buggy: kralj :)))
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Gagatronix ::
Pa prav smesen si s temi "?!" na koncu vprasanja. Ne spada interrobang na konec navadnega vprasanja.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Microsoft na Buildu 2015 zlasti o Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 37029 (30777) | Lonsarg |
| » | LED LCD monitor "utripa" pri pomikanju skozi tekst gor/dolOddelek: Pomoč in nasveti | 951 (870) | Madmax_ |
| » | Stari Slo-Tech se ukinja (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Slo-Tech | 20933 (15212) | Tody |
| » | Star Slo-tech:varčnejši?Oddelek: Loža | 2008 (1314) | Pyr0Beast |
| » | Novi Slo-Tech: meni zelo všeč! (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Slo-Tech | 50030 (31896) | Ziga Dolhar |