» »

Need For Speed - Underground

Need For Speed - Underground

Dr_M ::

tale miata je podn od podna.

med tistimi prvimi avti je najhitrejsa, najbolse pospeske ma, pa se handling ma najbolsi. jest sm z miato supre dol tolku:) :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

|Jurcek| ::

meni pa špil dela samo na 800x600. na 1024x768 mi pa dela en cajt brez problema, pol mi pa kr naenkrat štekne, preden začnem dirakt:'( ;( hm...kahj bi lahko bilo narobe?

VuLc4n0 ::

Now awto >:D

]
]
]
http://christinalake.cjb.net

sk8er ::

men se je pa mal mal ustavlo pr dirki 103/111
na easy mam sam oni furajo ko nori;((

pa še moja miata:


Flip that sh*t!

Grey ::

Sam po moje je možn zmagat človeka tut če maš P206 opedenan do konca proti Hondi S2000...odvisn kaki nasprotnik je. Računalnik je vedno popoln, človek pa ne.

kok mate kej cajte...js mam žau zaenkrat sam demo:8) . V demo verziji circuit: 1min27s; drag 25s. A se špil splača nabavt, a je vreden svojih 10k...in a se da to na LANu nekak usposobt, ker baje nima te opcije;(( .

Thanatos ::

zanimivo je da vsi sraufate gor zelezne haube in uporabljate unique vinyle. jaz pa ne :D









pa mi je le uspelo ohraniti nekaj umetniske zilice med temi tremi dnevi "gas do daske" obracanje kampanje :))

spil me je drgac kr dost razocaral, predvsem njegova plitkost. Edina dobra stvar je lepa grafika (sem spada tudi obcutek hitrosti), zvok in dobro upravljanje z zunanjimi dodatki. A.I. si prevec pomaga s kečepom (catch up), "performance" dodatki so zelo bledo narejeni, sistem dokupovanja v kampanji mi ni vsec, manjkajo ponovni posnetki in armaturna, stezice v dragu izpadejo jako arkadno, prevec je razlicnih stez ceprav so vse v enem mestu, slabo narejene kotrole FFju, premalo barv pri barvanju avta (25 odtenkov je premalo EA), slaba predstavitev zmogljivosti avta, ni podpora LANu, slabo narejen multiplayer, in se bi lahko nasteval...

ne me napacno razumet, mnogim bo spil v zabavo ampak legende o kateri se bo govorilo se leta (ala NFS Porsche 2000, in TNFS original) jim ni uspelo narediti.

MilkyWay ::

Men se zdi pa NFSU eden izmed bolj patetičnih dirkačin sploh. Na začetku mi je bil zelo všeč. Dobra grafika, zvok motorja, turbine, tuning... Problem nastane pri nasprotnikih in v prometu. Zakaj za vraga se mi, kadar vodim, pred avto nariše tovornjak ali kombi in se spičim direkt vanj? Kot da bi računalo namerno nastavil tisto kureto pred avto. Al pa ta: kadar vodiš, se zabiješ in se avto kar vrti in vrti dokler te ne prehitijo. Nasprotniki so neverjetno hitri, skoraj vedno za ritjo, tudi če vozim brez napak. Včasih se zgodi, da jih naščijem in se jih sploh ne vidi več na "radarju", pogledam čez 10 sekund in je že za ritjo?! Proga je pa itak tako narejena, da ima oviro tam, kjer je najmanj treba - ponavadi na izvozu iz ovinka, da če si malo prehiter, treščih tja in te odbija še naslednjih 100 metrov. V čem je fora, da ponavljaš eno in isto dirko večkrat in vedno te zajebe promet? Beda.

Thanatos ::

> Včasih se zgodi, da jih naščijem in se jih sploh ne vidi več na "radarju", pogledam čez 10 sekund in je že za ritjo?!

That my friend is called catch up :) ce se racunalnik zabije dobi ultra hitrost in te dohiti kot bi mignil. Zato so verejtno tudi ukinil replay-e saj bi americani to vidl in naredil stalo ker racunalnik goljufa.

C_maniak ::

ja no, itak, da bo narjena kaka ovira. če ne bi blo preenostavno. pač morm odreagirat, pa se ji umaknt. ne pa sam leseno pičit naprej... mene je to tud pr demu motlo, sam zdej se mi pa fajn to zdi. mal adrenalina požene.:)) drviš 200, 250 (šele začel sm, ni še takih avtov :) pa pred tabo tovornjaček. aaaaaaaaaaaaa! :)) cup, zaviješ levo, desno, pa dobiš še pike, ker si se blizu peljal.
hm, vrtenje... ne vem zdej kk misliš, sam če te tk zabije, se pač vrti neki cajta, jeb**a. ne smeš se zaletet, to je to. kar pa sploh ni težko, ker ni zahtevna za igranje...
pač te takrt dohitijo, ko slabše voziš. en del proge si dosti, dosti boljši id njih, kak del ti pa pač ne leži. pa čeprov mislš, da si dobr odpelu. pa kaka bližnjica naredu čudeže včasih.
pa catch up, seveda. sprijaznit se je treba. :) life is a bitch. :P

ok, še z moje strani komentarji na samo igro. dopade se mi. taka za relaxacijo. in fajn se mi zdi ves ta blišč in sijaj vsega. in avtov in mesto ponoči.
in vso to rihtanje avta se mi zdi kul. :) kr čakaš, da dobiš kej novga, da lahk namontiraš gor. samo sumim, da mi bo postala dolgočasna...:| ko sm vidu, da jih je 111....8-O uf... no, pa sej mogoč se pa sam zdi tk velik.
glede same vožnje pa tk. bil sm mal preseneč. sicer je še vedno arkada. sam glede na tisto, kar sm vidu v demu, je še kr ok. driftat se da lepo in to mi je všeč. to mam najraje. mislim, da nam je vsem ljubo. :)
aja, pa tam izklopite stability control v options->car, pa se bo "boljše" obnašal.

aja, uh, kako izkušnjo sm meu. drag race. slabo sm štartal. draftam za enim. nos. ga prehitim. tik ob meni še en avto. nasproti greta pa še dva. najprej levo, zaprem sotekmovalca in hitro še desno. vse skupi za las šlo. uf, čist me je prevzel. ;) res je blo hudo... sm šou še parkrat isto progo na isti poziciji pa vse, sam mi ni uspel... :(

zdej sm še kr na lancerju. sicer bi si lahk miato kupu, sam mi je še ok. pa fajn filing je, ko lahk dirkaš z avtom, s katerim se dostikrat v rl voziš.
ša kak slikca, da ne bo monotono: :)



hm, slaba kvaliteta slike. drugače tale barva platišč izpade NORO!:))




zdej sam še kak auspuh rabim, kr je mislim, da še edina "serijska" stvar na avtu. :) mogoč kdo ve, kak bi se ga dalo dobit?
pa v čem je prednost une CF F1 havbe?
in zakaj se ne da na vilyne poleg zmodane havbe nalimat? ;(

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: C_maniak ()

AndreAS ::

Evo to je se moj 350Z, končna cca 370 Kmh. NORO!!



Aja, ko sem spil končal, me je zaklenil iz undreground moda. Lahko pa v main menuju vse
avte stunas kolko čes!!! :)

Rambo ::

OK špil je cool. Zdaj mi pa naj en pove kje dobiš POPULARNOST ZRAVEN (tiste zvezdice). Vse tekme od sedaj sem zmagal. Za nepredovanje pa potrebujem se eno zvezdico, jaz mam pa samo eno !!!!
KR TK NEKA
lp

Dr_M ::

AndreAS: hehe ja hitrosti so nore. sam mene neki mot, jest s skyline-om na dragu skor nikol ne pridem do konca - namrec zmeri mi motor razf*** :) :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

AndreAS ::

Dr_M: True, True, heh jaz najrajsi vozim po highway-u pol pa po bregu dol,
tak da mi masino vtrga ko sem ze v cilju ;)

Grey ::

Dr_M:
Kako ti pa to uspe? Če menjaš vedno perfect ti je ne more razgnat...

Kok mate kej na tisti circuit progi v demotu cajte...moj najhitrejši 1:23:27.

Drgač špil je tko dost zanimiv...sam neki mi povejte...a res lahk vse menjaš, od gum do delov v motorju, neonk, spojlerjev? Kaj so tiste nadgradnje? Lvl1, lvl2, lvl3..a to dobiš level 1 motor pa se tivse zamenja al dobiš sam NOS? Ker če nemoreš mašine sam modat pol je brezveze.

Dr_M ::

Kako ti pa to uspe? Če menjaš vedno perfect ti je ne more razgnat...

pr skyline-u je zelo tezko met prfect shift. mogoce mam 2-3 na drag.ampak mi sigurno od 5 dragov 3x masina gre...:)

PS mau sm popravu...en kup slovnicnih napak..:8) :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dr_M ()

Thanatos ::

> daj mi pa naj en pove kje dobiš POPULARNOST ZRAVEN

polepsaj si zunanjost avta. to je edina moznost da dobis zvezdice

> a res lahk vse menjaš, od gum do delov v motorju, neonk, spojlerjev?

NE. na tak nacin kot si ga te predstavljas lahko samo zunanjost avta (vkljucno z aeordinamiko) ki nic ne vpliva na vozne lastnosti. Gume, motor itd ki pa vpliva, pa dobis v paketih ki so razdeljeni v 9 kategorij po 4 levele (ce stejem se stock).

Thanatos ::

> pr skyline-u je zelo tezko met prfect shit. mogoce mam 2-3 na drag.ampak mi sigurno od 5 dragov 3x masina gre...

isto pri mojem coupeju. Ko imas masino do konca nabildano imas polje za perfect shift zelo majhen (250 - 500 obratov) tako da je to tezko. Grey nabildi svojo masino do konca pa potem sprobaj :) blow up garantiran :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thanatos ()

Grey ::

Thanatos:
Ah...pol je pa bedn če ne moreš sam menjat. Zakaj niso mogl prnest sistema od NFS: PU notr, bi blo velik bolj.
Mašine pa ne morem nabildat, ker mam demo. Zate pa predvidevam da maš warez verzijo, ker še ni zuni pr nas. Zdej pa k si jo že špilu...a se jo splača kupit? Baje da nima LAN modula a to pomen da se sploh ne bo dal na LANu špilat al lahk tko preslepiš igro da creataš serer z internet pa se pol uni prključjo nate?

Dr_M ::

ne LANa ni. serverji so pa samo EA.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Thanatos ::

odsvetujem nakup. SP je kr v redu vendar z goljufivo AI kar ti ze dovolj zivcev pozre, MP ima pa tudi svoje napake. Jz mimo teh napak ne morem it tako da je ne mislim kupit, pa imam vse NFSje (originale da smo na jasnem) na polici. mogoce ko bo kostala 3 čuke da dopolnem serijo drgac pa ne.

gappee ::

No, mene pa tole zanima:
1.A se splača vsakič na hard vozt?
2.A se da posebej tud spodnje spojlerje barvat?
3.A ima havba od formule(al neki tazga) al pa nasploh različne havbe kakšno prednost?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gappee ()

Thanatos ::

1. ne. itq mas prevec denarja za vse
2. samo za spojlerje nism sure, ampak obstaja 5 razlicnih body vinylk ki ti pokrijo velik dela avta. mogoce je kaksne tak ki pobarva samo spojlerje (do sedaj sem prisel samo do treh)

Boki_ ::

A se da uvozit in izbrisat nekatere pesmi iz igre?
In še unemu, ki na 103 dirki ne more zmagat. Miata tam ni več najhitrejša. Poglej še druge avte.
I'm back

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Boki_ ()

Dr_M ::

A se da uvozit in izbrisat nekatere pesmi iz igre?

zbrisat se ne da, da pa se nastimat a ti dolocena spila al ne. jest sm si use une s kitaram ugasnu :) :)
uvozit se jih pa tut ne da, se mi zdi.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

C_maniak ::

mene ud zanima odgovor na 3. gapee-jevo vprašanje. takrt je nism vzel, ker ne zgleda ok, pa tud nism meu pojma, zaka bi bla koristna.

se mogoč kej govori o kakemu editor dodatku, da bi lahk sam barvo zbiral in risal po avtu? pa kdaj bojo prišli kaki novi avti? :) sej vete, uno ko jih pač keri nardijo kake modele popularne.


catch up je obupen...:| VELIK minus...

Dr_M ::



je komu tole znano??>:D >:D

online rula. skos zmagujem na dragih >:D >:D
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Gandalfar ()

Thanatos ::

prednost imajo samo pri popularnosti ali reputation (boljsi prevod bi bil zloglasnost ali kaj podobnega). najvec zvezdic dajo unique deli, potem grejo pa po levelih od 3 do 1. Hauba ali katerkoli drug spoiler ali zunanji dodatek NE VPLIVA NA ZMOGLJIVOSTI VOZILA.

Thanatos ::

novih avtov in skinov verjetno ne bo vsaj za online dirkanje ne. razlog je PS-2. In naj se kdo rece kaj imam proti konzolam >:D

R0K ::

Hmm, tista posebne haube naj bi bile narejene iz karbona in se jih uporablja zgolj zaradi manjše teže od navadnih železnih isto velja tudi za odbijače in druge zadeve.

Sam tlele ma samo vizualen pomen, bolj bi pasal k weight redukšnu ...

MrX ::

zaenkrat mam tole:

:8)

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Gandalfar ()

C_maniak ::

pa ne morš met PINK neonke, noooo.... :))


ok, sto ljudi, sto čudi. :)



ROK, tnx. :) sej zato, kr je pr visualu, se mi ni zdelo tk potrebno. men osebno lepš zgleda navadna.


Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Gandalfar ()

Freelancer ::

Ja, to tud mene jebe - vedno se neka pocasnela pred mano naslika ko ni treba :D Po moznosti zadnji krog, blizu cilja... Vcasih pa na hitro poskilim na zemljevid, pogledam nazaj na cesto in lepo vidim pred sabo dvoje luci - BUM. Vcasih ko se zaletis lahko samo lepo peljes naprej, vcasih se pa vrtis celo vecnost, tko da je se skor najbols hitr reset car stisnt. Pa computer je tud blesav, na eni doloceni progi so se vsi nasprotniki na zacetku vedno zaleteli v zid :)
Skoda, ker tu ni network al pa direct connecta, bi se lahko kdaj zmenil za ksno dirko. Tale single player se kar vlece, js sm sele nekje na cetrtini undergrounda. Ker ze vsi lepite neke slike, je tukaj se moja honda :)

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Gandalfar ()

C_maniak ::

zgodbo bi lahk vsebovala igra.:)

Dr_M ::



evo se moj zmagoviti avto. z body wide kitom :) :)
prsu sm do 111 in zmagu, zdej pa mi ze kaze 112/111...kok je treba se furat??
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Gandalfar ()

Thanatos ::

112 jezadnja misija, dirkas pa proti melisi (una ta blontna picka ki jo vcas vidis v filmckih)

Dr_M ::



a mam lep avtoooooo??? :) ;) :))

112 je nissan 350z...sam nevem kdo fura.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Dr_M ::

hehe, res je una zenska :) :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

C_maniak ::

Dr_M, :D :D :D . mjaw... ;>

evo, kr mamo doma tud nissana, sm si ubodu nissana tud tukile.:)





škoda, ko suzukijev ni...:P sam suzuki tk nima kej dirkaškega... (bolj pri motorjih, o ja) za kako foro bi blo. tk ko pr zgornjem postu. .)
foter kupuje samo japonske avte, da bom lahko pol jez fajn navijal, ko bom velik (fajn mašine pa to) :D ;)

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Gandalfar ()

MrX ::

nov stayl :D

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Gandalfar ()

MrX ::

:D

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Gandalfar ()

Thanatos ::

na Špilkamri premisljujemo da bi orgarnizirali online tekmovanje v NFS: U vendar se še nismo odločili kako bi tekmovanje potekalo ter katere "panoge" bi vkljucili.

ce vas zanima tekmovanje in bi radi pustili svoje mnenje obiscite tale topic in povejte kaj si mislite.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thanatos ()

Grey ::

Dejte povedat...igra vem da ne vsebuje LAN možnosti. Ampak vseen mislm da bi se dal pretentat igro da misli da je na internetu. kaj če bi naredu LAN omrežje in naredu internet server? Kokr vem bi se moral povezat na server...tako dela tut 515tem a ne?
Povejte zakaj se da ali zakaj se ne da...

MrX ::

mislim da lahko dela samo na EA serverjih

Grey ::

JAO keri lesi...kako so mogl pozabt na LAN...joj...kdo bi pa rad igrau proti PS2 playerju k me prov bk zanga. JZ bi rad meu dobro internet in LAN podporo ne pa za PS2...LOL. Prov mislu sm da bo to hud špil pa ni preveč:
1. izpustil so LAN
2. avti so preveč arkadni
3. zvok je skos isti
4. ne moreš menjat delov motorja kokr v NFS 5
5. premal različnih prog

Zdi se mi da jih je basu rok, kdaj jo bojo izdal...pa so mal pohitel.

gappee ::

Men se mal čudn zdi tole:

Prjatu ma:
GeForce2(ne vem kerga)
900mhz Thunderbird
125 mb sdr
(ostalo ne vem)

Jst mam pa:
Geforce4 MX440
Athlon 1700+
256 ddr
Epox 8k3a+

In je reku, da ma nastavitve na medium, pa da mu v redu dela, jst morm dat pa na low, da mi dobr dela.

Zheegec ::

Resolucija, nastavitve kvalitete v driverjih... on ima to najbrž na slabše kot ti.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

gappee ::

Bil je pr men, k sm špilu, pa je reku, da mu isto dela k men.
Sj iščem driverje, sam kaj vem, kater bi bil taprav.:\

C_maniak ::

malo čudno, da ti ne dela na medium...

Grey ::

Ja kere Windowse pa mata vidva? Ker če maš XP itq da ti bo mal štekal...

gappee ::

Oba mava XPje.
V ME mi pa sploh počasnejš dela. A bi si mogu dobit Win2000? Oz. kupiti.0:)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Need For Speed: Most Wanted (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
68455999 (2192) mtosev
»

NFS Underground 2 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
21019707 (6837) opeter
»

Need For Speed: ProStreet (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
38127865 (15241) Sandi1987
»

Need For Speed Underground 2 (demo) (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
576000 (4273) WarMaker
»

nova kampanija na SP serverju za ET.... (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
753910 (3278) Deathlike M Tito

Več podobnih tem