» »

Need For Speed - Underground

Need For Speed - Underground

««
«
1 / 9
»»

mahi ::

Evo ga ... prvega posladka nadaljevanja te odlicne simulacije dirkanja. Izsel je namrec demo, ki je tezek 225MB in vsebuje eno progo - Avstarijo. Komaj cakam na preostalih 30% dowloada!

Dobite ga na strani:
http://www.gamershell.com/download_4024...

Pa vesela dolvleka!

undefined ::

Sicer še nisem sprobal demota, sam BLJAK! V kakšno smer je zašla tale serija... čist napačno, po moje. EA vsako stvar uniči, prej al slej. Tud s C&Cjem je storil enako. :|

Tr0n ::

Se strinjam. Demo je olaz hoch zwei.

undefined ::

Naj me Bog usliši in naj spet pride NFS špil z duhom iz NFS1 (al pa vsaj NFS2 in 3). Alpe, policaji na zmerni ravni in brez dodatnih bedarij in kiča. :)

undefined ::

Me pa res zanima, kdaj se je cesta že tako svetila. :)

Grey ::

Demo sproban...cukrček od igrce. Tisti pravi zvoki mototrjev in ne več neki bitni kokr v vseh prejšnjih NFSjih. Prov sliš se tko kt v Fast And furious motor k prestavljaš...skratka noro. Pol pa še NOS stisneš pa letiš 400 km/h+. Tist k pa pravš da se cesta sveti...to je pa mokra cesta k v demotu je dež padu in se je tko svetla. Pa tisti Speed Blur Effect je tok fajn ful realno zgleda, pa niso več tko arkadne karakteristike zavijanja. Komi čakam da pride ven da jo kupim.

Tero ::

Mogoče ve kdo kak se kaj obnasajo volani v tej igri? In kako dela kaj force feedback? Kajti v prejsnji verziji je bil obupen:\ (večkrat sploh ni delal)
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Grey ::

ej tuki ne bo problemov s tem ti garantiram k ma že demo super kontrole

Tero ::

OK bomo vidli... Demo se mi ze downloda..
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Thanatos ::

ahaha grey paz kva govoris. volan ma v dragu ogromno luknjo, dead zone sega cez kaksno tretjino zavoja :D FF je vendar so efekti bolj bogi in slabi, obnasanje je arkadno vendar ni takega leplenja kot v NFS 6.

Thanatos ::

old school folk (kot npr jz in iceman) ter online veterani NFS serije bojo tale spil z veseljem preskocil al pa samo enkrat preigral in ga dal v kot.

spil je delan predvsem za rice racerje, ki so jim najbolj pomembne vizulane dobrote kot pa karkoli drugega.

Vikking ::

ni blo boljšega NFS-ja kot je bil Porsche unleashed, k mu je manjkal samo igralski način v dvoje pa policaji, drugač fizikalni model obnašanja vozil je pa najboljši bil, te arkadne različice so tko zanič k se avto obnaša prav smešno, tko da k sm kupu hot prsuit 2 sm ga drug dan prodal že naprej tko sem bi razočaran nad sranjem in obnašanjem teh avtov zanč zanč zanč, vendar upanje obstaja, če so EA pr battlefield z drugim delom road to rome zgrešil, so se popravil z 3 nadaljevanjem secret weapons, zatorej upam da bo nfs, nekoč spet nardil tko dober model obnašanja vozil kot je bil v porsche unleashed, k je bla naravnost fantastična. zaenkrat jim gre zmiram slabše.

frenk ::

tale špil je totalbn drek;((...grem naprej lfs špilat:D

undefined ::

> Tist k pa pravš da se cesta sveti...to je pa mokra cesta k v demotu je dež padu in se je tko svetla.

To je jasno. Samo v realnosti se cesta tako ne sveti, kot bi bila posuta z lučkam. :)

Grey ::

Kaj pa če privzameš da cesta ni gladka da so zrna asfalta?

boris22 ::

Frenk verjamem ti na je lfs ena najboljših današnjih dirkalnih simulacij,samo kako se ti da igrat eno igro ki ima vseega skupaj 3 avte in 2 proge.Kaj obstaja kakšna varianta da imaš več avtov in prog.

IceIceBaby ::

boris22 itak da nimaš samo 3 avtomobilov.LFS se kar lepo razvija.

Drugač pa tale need for speed rulz. Pomoje najboljši NFS do zdej. Ful dober občutek hitrosti. Komi čakam celo verzijo, pa mal bo treba grafiko nadgradit ker na mx400 bolj tko dela vse skup :)

R0K ::

LS ima precej več kot 3 avtomobile. To je v 'demu'. V orginalu je mislim da 6 avtomobilov, pa 5 prog. Nism sure. Bi si pa igraco zlo rad naročil (za driftat je nora), pa ne vem kako nej denar spravim do njih. Tko da če bo kdo naročel kaj, nej mi piše, pa se zmenimo. Jest bi že zdavnaj pa nimam kartice :(.

Drgač tal NFS:U je pa bl tko tko. Rice styl res :). Tale Z350 je kr neki, top speedi so precej visoki, drugače pa dokaj realno pretikanje.

Drgač je pa edini svetli point v tej igri, ki sem ga do sedaj opazil, da lohk driftaš. Kr kul zadeva. Sicer je z zanihanjem zlo težko, tko da je treba z ročno če hočeš dobr odpelat (mogl bi si pr EA pogledal mal drift bible ;) ). K sta ena dva ovinka kr seksi :). Moj največji skor pri driftu je bil neki nad 200pointsov...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: R0K ()

IceIceBaby ::

ROK, jaz ti lahko dam eno kodo za LFS če bom kje najdu svoj password :) Sem kupu igro pa sam eno kodo porabu pol sem se pa naveličal :)

Thanatos ::

oprostite mi za off topic:

kst za druga dva avtomobila v LFSju S1 (eden je kao supra drug pa nekaksen coupe? ) me zanimam kaksne mata kaj performanse in njune lastnosti. Je mogoce kateri od njiju 4WD? hvala za odgovor.

damirez ::

Dej men please kodo za LFS placam res!!!
Pod zasebno dej.

damirez ::

Jest nevem kaj je narobe pr tej spili. To ni navadn NFS to kao F&F. KAR JA ZAKON MADAFAKA!!!!!
Men so ble vse nfs dobre razn 2 pa 6.
My favorite Porshe sam mal slab obcutek hitrosti.

IceIceBaby ::

kodo sem že dal :) nimam več nobene. Sicer pa tistih 5k ni tolk. Vpraši tuki na forumu če je kdo pripravljen kreditno žrtvovat.

Thanatos. En je FWD drug je 4WD. Z nobenim nisem kej preveč vozil ker me ne zanimajo te zadeve :) Vozim izključno RWD avtomobile :) Zmogljivosti so pa pribljižno na ravni turbota.

Thanatos ::

drifter po naravi, kst? :D

mloncar ::

učeri sm špilu demo... ...tema igre je zakon, sam je preveč arkadna!

BaRtMaN ::

Sem demo špilal in moram rečt, da je Drag kul. Samo sem ene 20-krat samomorilsko pred vlak zapeljal, preden sem pogruntal skaklnico. Pol pa še 20-krat, ker se je avto zmeri v lokomotivo zabil -> totaled! :|

ali3n ::

je treba it po skrajni levi - če si dovolj hiter (26 sekund..);
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

BaRtMaN ::

Saj mi je uspelo v približno 26 pa pol sekunde. Menjanje je zelo kul narejeno, pa tudi efekti so zelo sweet.

.smidge. ::

Ze ker je o live 4 speedu govora... Vseh prog v polni verziji je 12, avtov 7. Poleg znanih iz demota so fxo(en beden rice fwd) potem ena 4wd krava imenovana rb4, potem pa se dve raketi lx4 in lx6:)

Kar se pa nfs tice, mi je zal da sem sploh zapravljal cas za downloadanje in plac na disku. WC skoljka od spila.
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

frenk ::

tale špila ni niti podobna simulaciji, zvok je pa itaq zanč...vglavnem lfs tole špilo prekaša v vseh pogledih...če pa hočte arkado špilat pa le dol potegnte...tema te špile je sicer zlo ql ampak kot sem že povedal je gnila na vseh drugih koncih:D

IceIceBaby ::

pa sej NFS še nikol ni bla neka huda simulacija. Še porše ki je bil najboljši je mel glupo fiziko. Tko da je tole kr smiselno nadajlevanje, samo da so ga popestrili z tuningom pa zadnje čase moderno rice sceno. (btw...naslednji NFS bo 100% Drift Challenge :))

mloncar ::

Saj mi je uspelo v približno 26 pa pol sekunde. Menjanje je zelo kul narejeno, pa tudi efekti so zelo sweet



prejle sm mal vozu, pa mi je kr ratval (čas 24:51), sam bi se dal še bolš... ...poglej prilogo kod dokazilo :-)




LP

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Predator ()

BaRtMaN ::

Z vsako končano dirko se mi čas izboljšuje. Zdaj mam že 25:68. Ampak se mi ne da več, sem že vse videl, kar mi demo lahko ponudi. Itak zdaj delam evolution v Porsche Unleased. >:D

undefined ::

Porsche Unleashed je bila zadnja izvedenka NFS serije, ki jo je bilo še vredno potegnit iz P2P in celo zapeči na CD. Naslednji deli pa niso bili vredni niti dolpotega samega demota. :\

Daedalus ::

IceMan, maš kr prav:)

Če si pa hoče kdo probat dobro simulacijo, pol pa kr Viper Racing igrat. Sicer je špil že malo star, je pa vsaj kar se fizikalnega modela tiče, vrhunski:)
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Microsoft ::

Pismo, grafika zgleda dobro. Sm kak se pa avto obnaša, je pa res bedno. Recimo v NTFSHP6 lhk maš nek avto Mercedes-Benz CLK GTR, ku ma maljon maljonov konjev. Pol se pa v voinek prpelješ,daš gas, pa se pelješ ko po tirih! WTF?!8-O Sej pol že neveš več, a peleš vlak al ka. Nikjer nbenga odnašanja zadnga konca avta, pa še da ma zadi pogon.

Pismo jst to pogrešam...:O

by Miha

p.s.: Nej edn prekopira fizikalni model iz CMR2.0 v NFS7!:D
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

ahac ::

Podpora volanu je v ku**u.
Ne da se nastavit nič, tko da moram gas tiščat skoraj do konca, da kaj prime in zaradi tega nimam prave kontrole.. fantje.. to se v vseh resnih igrah da nastavit!
Force feedback je prav tako zanič. za moj volan premočen.. nastavit se spet ne da.. ko se zaletiš niti ne trzne.. ko greš pa čez kocke na cesti se pa trese, da ga komaj držim.
Pa v prvi prestavi se mega pospešit in vseeno vozit skoraj 90km/h.. juhu, še šaltat ni treba!

sicer izgleda, da bo veliko boljše kot zadnji NFS, ampak vseeno nič več kot še ena konzolasta arkada..
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Red_Mamba ::

mogoč pa niso vseh cukerčkov v demo dali :\
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

Sydk ::

Ravno poizkusil demo, in se mi zdi kot en bombonček za otroke, načičkana grafika, hitrost da komaj kaj se vidis, z motion blurom so tut pretiraval ker je ves zamegljen, ocitno so se zgledoval po ¸fast and furious:D (QL film sam za igro to meni ni)
verjamem da bo igra dobro prodajana in da jo bodo kaki 12-15 let stari otroci z veseljem nabijali,
ostali..malo starejši nostalgiki se pa samo lahko spominjamo neprespanih noči v NFS 1 !!!

BaRtMaN ::

Alpine in Coastal, kje sta mi?

Thanatos ::

v world racing mercedes benz skupaj s cityem :D

mihec87 ::

Pa ka tok jamrate ta spil je super sam mar mors pogrntat to dodajanje nosa pa pretikanje pa je ql spil.ceprav res bi bil lahko boljsi.

undefined ::

Hočem Alpe, hočem _normalne_ hitre avte, ne pa predelanih underground umotvorov, hočem prazno cesto zjutraj, popoldan hud promet in seveda nočno vzdušje, hočem random vreme, sneg, dež, sonce... hočem normalne policaje, ki se vsake tolk časa izza vogala zakadijo za tabo. Matr sm zahteven. :\

NFS3 je mel glede tega še najbolj poštiman in upal sem, da se bo stvar nadaljevala v tej smeri. Le Alpe so manjkale (smrk). NFS4 je bil le remake trojke. NFS5 ni mel nobene random funkcije več, bil je bolj kot quake z avti, čeprav je bla fizika dost v redu... šestka - totalen polom, prav tako bo sedmica. :)

Zgodovina sprememb…

mihec87 ::

@IceMan:Hočem Alpe, hočem _normalne_ hitre avte, ne pa predelanih underground umotvorov, hočem prazno cesto zjutraj, popoldan hud promet in seveda nočno vzdušje, hočem random vreme, sneg, dež, sonce... hočem normalne policaje, ki se vsake tolk časa izza vogala zakadijo za tabo. Matr sm zahteven.

No ja to pa se strinjam s tabo sam s tem se ne da noces met predelanih umotvorov za policaje te se pa 100% strinjam s tabo in prazno cesto pa vzdusejm in te vremenske razmer.Ma demota sn se ze navelicu itq sm ga preteru

Thanatos ::

iceman ce bi rad povedal svoja 2centa kaksnemu razvijalcu, se oglasi na www.needforbetterspeed.com in zatezi kej tomu iz TDKja. Tip celo poslusa za razliko od EAjevih predstavnikov. Tako so ga preprical zakaj je collision off koristen v MPju in podobne stvari.

Thanatos ::

pozabil dodat: TDK je naredil mercedes benz world racing

gappee ::

No, najstarejši NFS k sm ga špilu na mojmu rač je bil 5 in morm rečt, da je je bla res 1A klasa.
Kljub temu, da mate vsi neki proti NFSju, morm rečt, da sm 6ko komaj čaku, Undergrounda pa tud, ker se mi vsak zdi neki posebnga.

Govoril sem.;)

jRk0 ::

sem vse nfs-je prespilal in:

1, 2SE ter porsche so res najboljsi.

2SE sem veliko preigral, ker je mel promet pa take lepe ceste in sem prehiteval vsepovsod avte v skarjice:D

z lotusom:)
You fuck up once, you loose two teeth.

C_maniak ::

ma no ja, sej ni tak slaba. za pozabavat malo. drgač za kej bl resnega pa seveda LFS. pa glih dans sm bil zraven pr enem zboru zrihtanih avtom. se mi je prov zaluštalo dirkat s temi. :)

BaRtMaN ::

jrk0: isto kot jaz! 2SE je bla res zakon, jo mam še zmeri v omari. Najljubši mi je bil tist Fordov protoip - Pioneer al kako že.
««
«
1 / 9
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Need For Speed: Most Wanted (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
68455962 (2155) mtosev
»

NFS Underground 2 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
21019685 (6815) opeter
»

Need For Speed: ProStreet (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
38127819 (15195) Sandi1987
»

Need For Speed Underground 2 (demo) (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
575979 (4252) WarMaker
»

nova kampanija na SP serverju za ET.... (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
753899 (3267) Deathlike M Tito

Več podobnih tem