» »

Need For Speed: ProStreet

Need For Speed: ProStreet

Gr0unD Zer0 ::

če odštejemo muscle, je bil v ostalih pogledih C kar slabši od MW...

spet bedna noč, nerealistična ter predvsem nelogična fizika, glupi ter kvečjemu nepotrebni dodatki k sami igralnosti(ekipni kolegi - wtf? je to dirkačina al fa*ing unreal tournament?) auto sculpt(spacat nisi mogel ama ništa pametnega skupaj, da ne omenim neobstoječega vpliva na vožnjo, čeravno si mel spojler skoraj vertikalno ter s tako površino, da se ISS ne bi sramoval solarnih celic enake velikosti, ter gume široke pol metra)

no hvala bogu bo sedaj autosculpt baje vplival na voznjo... četudi sem glede zadeve nad-pesimističen, dokler me vsaj demo ne prepriča v nasprotje

ivanuscha ::

Jasno je in to ve tudi vsak pravi NFS fan, da je bil Carbon v totalnem k**** glede na celotno serijo NFS. Edino kar je bilo omembe vredno je bil mogoče canyon duel. Vse ostalo je blo brez izjeme podn. Definitivno najslabši NFS del.
Zanimivo, da so pred Carbonom delali izjemno nateg kampanijo, folk je dejansko mislu, da bo špil špica. Tako, da jst jim (EA-ju) ne zaupam več, ker so serijo NFS res totalno zapeljali iz korenin, nastalo je skropucalo. Vseeno pa so Carbona prodali ogromno! ;( Tako, da jst od Pro Streeta ne pričakujem dosti. Če bo na nivoju MW bo super, vam povem.

Fatboyslim ::

Fizika je spet za en drek, v filimčku zapelje na bankino in poleti 10m visoko :\

Na prvi pogled bi rekel skoraj isto kot prejšnih nekaj delov, edina večja razlika je damage

nsane ::

Zanimivo, tolikokrat vas je že razočaral NFS, pa še zmeraj mu dajate novo priložnost. Zlatega NFS Porsche Unleashed ne bo nikoli več, get it?

Rotaidal ::

Zanimivo, tolikokrat vas je že razočaral NFS, pa še zmeraj mu dajate novo priložnost. Zlatega NFS Porsche Unleashed ne bo nikoli več, get it?

Ja kaj misliš zakaj? Kolko od vas pa te NFS dejansko kupi? Vsako leto novi del? Dokler dobivate igre v free shop, je nakoncu vsaka igra OK.

Meizu ::

Fizika je spet za en drek, v filimčku zapelje na bankino in poleti 10m visoko


Ja ampak pelje več kot 200 km/h:\ Fizika je dokaj realna

bosko555 ::

Mogoče je res krivo, da vsako leto pride novi, ampak meni se zdi ta kaj bo to leto prišo kar dober, čeprav še nismo od njega videli dosti. Mene so od serije NFS do zdaj razočarali U1, MW in malo Carbon. Torej 3 NFS, res pa je da sem začel igrati z serijo NFS:HP, tako da vseh kaj so bili pred njo ne poznam. Mislim da sta bila pred njo 2.

Meizu ::

Nenene, pred NFS:HP je bila še cela paleta delov, recimo NFS1, pol NFS2, pa NFS2 SE, pol je bil NFS 3 HP, pa še Porsche Unleashed ne smeš pozabit... Meni je bil recimo NFS2 SE ful ok, smo ga z prijateljem zmeraj igrala, češ, kdo hitreje odpelje določeno progo, al pa smo se dala v two player mode in smo dirkala eden proti drugemu.

Še nekaj morm poudarit. NFS Pro Street je v razvijanju že več kot dve leti in ga definitivno že dolgo časa razvijajo.

bosko555 ::

Ups, malo sn se zmoto, tega sem imel v mislih NFS 3 HP, ko sem reko da je bil moj prvi NFS ko sem ga igral, pa še to pri kolegu ker jaz še takrat nisem imel računalnika. Potem moj nasledni pa je bil na Playstationu in to NFS 4. Najljubši in najbolši pa mi je tako ali tako bil NFS 5 (Porche Unleashed), in bi bil vesel če bi se EA vrnil k podobnim NFS-jem. To pa da Pro Streeta razvijajo tak dolgo pa nisem vedel. Jaz še vedno pričakujem, da bo dober.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bosko555 ()

ivanuscha ::

Da bi naredili remake NFS porsche, samo da bi bili recimo notr ferrariji. 8-O Si predstavlate kok bi blo hudo z next-gen grafiko, dobro fiziko in progami in z pogledi iz kabine... 8-) Tega ne bomo doživel ker so pri EA kreteni milo rečeno. Je pa meni nerazumljivo kdo kupuje npr. carbona. Ker so ga prodali ogromno, več kot porscheja... kje je tu logika mi ni jasn. Tko da dokler bodo tak crap tolk dobr prodajal, jih itak boli za kvaliteto. Z majhnim vložkom v razvoj imajo velik zaslužek. Upam da pro street ne bo še en nateg.

Kami ::

Tukaj imate zbranih nekaj screenov iz igre.

diative ::

Jupi spet vidim sonce v NFS-ju :D LOL. In potem vidiš se bo vse spet dogajalo v puščavi naslednih 5 let.

No ja saj sprememba je. Treba navijat samo še za dobro fiziko.

Meizu ::

Od Carbona bo nedvoumno boljše. To vsekakor. Tudi nekaj zelo zanimivih funkcij bo na voljo, definitivno vredno inštalacije na komp. Vsaj z moje strani.

X-LoRd ::

jaz osebno komaj čakam ker vse NFS serije sem igrau in sem zadovoljem razen carbona mi je bil en bull sch****t

macgajver ::

Nevem mogoče ste to že omenili pogledal se m filmček da so fantje šli v leipzig poršeje študirat in na podlagi izmerjenih rezultatov z računalniki delajo čim boljše približke vožne in kako naj bi se avtomobili obnašali wanabe nfs simulacija sam itak bodo pustil arkadni pridih.
Če se bo avto približno tko vozu kot pri TDU bom vesel.
NFSPSgen_MAKEeFinal_hd_720P.mov ŠE LINK

Veseli me tud omemba da se drag race nazaj vrne in to bodo baje tud uradne tekme ne underground scene. Ker tud sam doma rihtam avto za drag race in se že blazno veselim še mal v igrci zrihtat ker tisto ko doma delam je precej dražje hehe.
Zna bit tole spet koncno en dobr nfs
tenstan krompir je pa zakon

Zgodovina sprememb…

Gr0unD Zer0 ::

no ja screeni so malenkost plastični se mi zdi... upam da bojo spilili, da bo zgledalo bolj naravno...

saj nočne dirke so ql, če niso ravno v 100% špila:D

čimboljše priblizke voznje? potem bom pa spet prekrmarjenim avtom rit s pritiskom na gumb za nitro lovil...:\

Ja ampak pelje več kot 200 km/h Fizika je dokaj realna


torej bi potem takem morali rally avti skakat 50 metrov v luft pri kaki konkretni grbini?

fizika pri nfs ni bla nikoli nekak realna, in tudi mislim da takega preskoka ne bodo naredili, navsezadnje bi si s tem korakom splašili večino kupcev, ki bi zadevo bojkotirali, če bi se morali pri voznji dejansko potruditi...>:D

mam pa vseeeno upanje da me bojo presenetili z uživantskim špilom, arkado ali simulacijo, mi dol visi... samo naj bo nekaj logike v špilu, za božjo voljo

Meizu ::

torej bi potem takem morali rally avti skakat 50 metrov v luft pri kaki konkretni grbini?


Glej, ne mi rečt, da v rally-ju vozijo po tistih hribih. Ker kot jaz razumem to lokacijo, mislim tisti hrib, kjer na koncu filma zavozi z nanj z RX-7. Tam pa pri 200km/h ne mi rečt, da ne skoči 10m...:\

Rotaidal ::

Od Carbona bo nedvoumno boljše. To vsekakor. Tudi nekaj zelo zanimivih funkcij bo na voljo, definitivno vredno inštalacije na komp. Vsaj z moje strani.


Po nekaj slikah in filmah ti to sklepaš? LOL! EA s to igro spet nateguje ljudi po dolgem in počez.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Rotaidal ()

Gr0unD Zer0 ::

v filimčku zapelje na bankino in poleti 10m visoko


meizu, ti bereš slučajno kaj tu?


v daljavo verjamem da skoči 10 m, nikakor pa skok ne meri v višino 10 m.

Good Guy ::

ma je*eš nfs

trackmania je zakon...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Meizu ::

Ja in kako on ve, kje je sploh 10m?

Meizu ::

@Tinček: Sklepam po gameplayu. Avto se veliko bolj realistično obnaša, poleg tega lahko avtu prizadeneš resne poškodbe. Če to ni boljše od Carbona, potem...

Gr0unD Zer0 ::

ja slabše od carbona pa skoraj ne more bit

Fatboyslim ::

Ja in kako on ve, kje je sploh 10m?

Izmeril sem :\

Če že delajo neke "strokovne" raziskave o obnašanju avta na cesti bi lahko vsaj malo spremenili tudi fizikalni model, ki je sodeč po tem videu ostal isti kot v zadnjih nekaj delih

Sicer pa kot igralec, ki igra NFS že od prvega dela, upam da bo ta del res dober in da se ne bo prodal le zaradi stare slave; čeprav moram priznati da v to močno dvomim, glede na to da so kot revolucijo prikazali dim ter damage- ki je bil prisoten že pri NFS4

Zgodovina sprememb…

Tilen ::

Ne pozabit, da je NFS še vedno arkada.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

macgajver ::

dej nej da en link tisto kjer avto odleti v zrak 10m zaradi pločnika ali kaj že.

Pa sej morjo dobr špil nrdit da si pridobijo sloves nazaj recimo en namig je tukej v leipzig so šli na poršeje teste delat zakaj ravno tja pomoje zato ker folk ve da je ena najbolših nfs špilov ravno porsche unleashed. In s tem že takoj pridobijo na zaupanju da nebo špil totaln crap saj od mene.
tenstan krompir je pa zakon

Zgodovina sprememb…

Gr0unD Zer0 ::

burnout je tudi arkada, pa je odličen špil.(vsaj takedown je bil)


saj ne dvomim, da ma EA denar, izobražen kader ter moderno opremo.
ampak dejstvo je, da če slučajno naredijo dober špil, se jim to bolj vserje kot ne... enostavno zajebejo, in nimam blage veze zakaj... pomanjkanje play-testinga, nesposobni testerji, nekritičnost razvijalcev samih... me zanima če kdaj kako svojo skropucalo sami preigrajo...

bluefish ::

res čudno, da razvijalcem/založnikom ni v interesu, da vsaj tri mesece pred izidom igre ne objavijo Beta izdaje igre (vsaj za zaprt krog uporabnikov). Tudi če jim napak ne uspe odpraviti do izida, bi lahko pozneje izdali popravke. Seveda pa se jim gre za čim večji in čim hitrejši zaslužek (beta tudi nekaj stane).

Gr0unD Zer0 ::

tolko kolko oni tega pofla prodajo, se mislim da ne sekirajo za teh par $$$ beto... še posebej če bi doprineslo h kvaliteti in bi zaradi tega igro kupil tudi folk, ki ima malce višje kriterije pri špilih

Meizu ::

Mi hočemo beta verzijo!:)) :P

mtosev ::

Meni je najboljsi NFS RC oz HS
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Gr0unD Zer0 ::

ma dovolj bi bil demo kake 3 mesce prej...

da se sflejma kar se sflejmat da, ter da to popravijo...:D

bluefish ::

žal je ponavadi demo že končni izdelek in tako le redko popravijo napake v njem.

Gr0unD Zer0 ::

aha... torej zato si več ne upajo demotov izdajat...>:D

Rotaidal ::

saj ne dvomim, da ma EA denar, izobražen kader ter moderno opremo.
ampak dejstvo je, da če slučajno naredijo dober špil, se jim to bolj vserje kot ne... enostavno zajebejo, in nimam blage veze zakaj...
pomanjkanje play-testinga, nesposobni testerji, nekritičnost razvijalcev samih... me zanima če kdaj kako svojo skropucalo sami preigrajo...


Le zakaj se ne potrudijo? Le zakaj... Zakaj bi se morali? Lahko izdajo najbolj gnilo igro pa še bodo nekateri vedno trdili da je igra cool in da trga.
Zakaj bi se potem morali potrudit da bi izdelali dobro igro, če le malo predelajo staro verzijo dodajo eno novost in buuum, nova igra na trgu... in ljudstvo je spet happy, ker imajo "nov" nfs v roki:\

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Rotaidal ()

destroyer2k ::

No vi ko tako radi kritizirate EA tukaj je nekaj iger, katere razvijajo ali založniki so.

Crysis, Half-Life 2: The Orange Box, Warhammer Online: Age of Reckoning, Medal of Honor: Airborne, Battlefield: Bad Company

So še dosti iger samo te so najbolj za omenit.

Rotaidal ::

No vi ko tako radi kritizirate EA tukaj je nekaj iger, katere razvijajo ali založniki so.

Eno je razlika, če so založniki, druga pa če igro razvijajo... BF in pa MoA sta izjemi da sta kar dobri

Mavrik ::

Ahem... založnik nima praktično nič pri razvoju igre (razen to, da jo ponavadi zaserje ker priganja razvijalce). Edina EAjeva igra na tvojem seznamu je MoH, ki pa je tudi bil povprečna zadeva.
The truth is rarely pure and never simple.

Rotaidal ::

Poglej si samo EA sports serijo... vsako leto slabše. Razen pri Fifi nimajo konkurence pri dobeni drugi igri na PC. Zato je tako.
Nba, nhl, golf, a.nogomet...

destroyer2k ::

Založnik je najbolj pomembna stvar v igri, ker ni založnika ni denarja za razvoj igre.

Rotaidal ::

Založnik je najbolj pomembna stvar v igri, ker ni založnika ni denarja za razvoj igre.

To je res. Vendar od razvijalca je odvisno ali bo igra dobra ali ne.

Pri Crysisu, Half lifu, warrhammerju, nima EA nič prste vmes pri razvijanju... hvala bogu>:D

Samo kaj EAju pomaga denar, če nezna, oz zmore naredit dobre igre.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Rotaidal ()

bosko555 ::

Še en filmček gameplaya: http://www.gametrailers.com/player/2191...

Pomoje bo kr dober nfs. Meni je recim ful dober dim in pa poškodbeni model, in pa še več malenkosti.

Trdi ::

EA vedno stavi na kvantiteto pred kvaliteto. Zakaj kupci ne presedlajo drugam?

1. Licence. Znamke. To se prodaja.
2. Ni konkurence. Kjer konkurenca je, se precej bolj trudijo, recimo pri hokeju že lahko rečeš "Ok, tole ima EA boljše kot konkurenca, to in ono pa slabše." Pri dirkalnih igrah je žal konkurenca slaba ali pa sploh ne cilja na isto populacijo. Je igral kdo GTR2? To je pač veliko bolj realistična igra toda ali je tudi "boljša"? Kakor za koga, meni se ni prikupila. Verjetno če v njo vložiš ogromno mesecev igranja, ti postane v redu. Veliko vas omenja TDU... meni totalno mimo, celo slabša kot Carbon. Vsak ima svoj okus, ampak če mislite, da je neka igra bolj realistična, če je avto težje obvladovati, se motite. GTR2 pač potrebuje nekaj časa, da se nanj navadiš, ampak je vse logično. TDU pa ima katastrofalno fiziko. Na nekem forumu sem prebral izjavo, ki to najbolje povzame: "TDU ima slabšo fiziko kot NFS in to pove vse." Pa tudi drugače igra ne pritegne. Če je vam všeč pa seveda super.
Trdota d.o.o.

Rotaidal ::

Saj...edino hudo konkurenco imajo pri Fifi, zato se stvar tam premika na bolje, ker drugače jih bo Konami pojedel :)

Men osebno je en GTR2 veliko boljši od NFS... Samo tega nea moreš primerjat. Ker eno je simulacija, drugo arkada. Večina ljudi pač pali na arkade, ker se jim nea da trudit na simulacijah:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Rotaidal ()

Trdi ::

Ja, no vidiš, ma fuzbal še pomislil nisem. Tam majo res problem, ja.
Trdota d.o.o.

bosko555 ::

Res je da se ne da primerjat simulacij in arkad, ker so takorečeno drugačna zvrst. Meni so všeč oboje, ker pač imam nasploh rad igre z avti. Drugače pa včasih ko se mi ne da zfrkavat z natančno vožnjo in podobnim malo zašpilam Carbona ali kaj podobnega pa je to to :).

Gr0unD Zer0 ::

no ja, na videu zgleda vse lepo, kako bo pa dejansko stanje pa boš videl, ko boš igral...

na začetku sem že mislil da tip ne zna burnouta naredit...:\

macgajver ::

Tisto da ima tdu slabšo fiziko kot nfs izpostavimo carbon je bosa izjava.
Ravno zarad tega ker ima nfs tako zelo slabo fiziko da imaš občutek kot da voziš po cesti ne avto ampak vrečo krompirja ravno zato zdej za nov nfs obljubljajo bolšo fiziko in nasplošno vse boljše.
tenstan krompir je pa zakon

bluefish ::

trenuten official seznam avtov:

* Nissan GT-R PROTO
* 1970 Plymouth® Hemi® Cuda
* 1995 Mazda RX-7
* 1999 Mitsubishi Eclipse
* 2006 Audi S4
* 1986 Toyota Corolla GTS AE86
* 2006 Mitsubishi Lancer EVOLUTION IX MR-edition
* 2006 Volkswagen Golf GTI
* 2008 BMW M3

Gr0unD Zer0 ::

corolla?

i want a supra...:D

sicer pa ni na seznamu nič kaj impresivnega... pa še kratek je


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Need for Speed (2015) (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
27841464 (27962) bambam20
»

Need for speed

Oddelek: Igre
386023 (5195) bambam20
»

Need For Speed: Most Wanted 2012 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
9211723 (9297) Sandi1987
»

Need for Speed: Shift, Nitro & World Online (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
9313009 (9234) thebaloh
»

Need For Speed Undercover (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
16218669 (9582) mace

Več podobnih tem