» »

Manj MESA?

Manj MESA?

««
8 / 8
»
»»

ales85 ::

gruntfürmich je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Slisi se dobro 8-)

niti ne. tako začinjene stvari jedo tisti, ki ne vedo kaj jejo.
če bi folk samo malo odprl bonton in pravila prehranjevanja bi videl zakaj si tako na debelo mažejo česnovo omako na ribo -> ker so bebčki.:D

Pa menda tole res ni odziv na tisto ribico? Če da, človek sploh ni pisal, da bi bila kaj posebej začinjena - najverjetneje le sol in morda poper. Torej, če da, kaj spet tupiš?

Ribo lahko pustimo ob strani, ampak enim je okus česna z ribo pač všeč. In zdaj zato, ker tebi ni, to ne paše v "bonton in pravila prehranjevanja"? :))

Kakšni bebčki so šele tisti, ki morajo spoštovati neka pravila samo zato, da se dobro počutijo s tem, kar jedo.

cyberwarfare ::

Ker so ljudje nehali hoditi v cerkev, je za ene hrana postala relgija. Hudič je ko postanejo radikalizirani in gredo na "križarski/džihad pohod". Določeni vegani (niso edina prehranjevalna sekta) so že tak lep primer.

cyberwarfare je izjavil:

Ker so ljudje nehali hoditi v cerkev, je za ene hrana postala relgija. Hudič je ko postanejo radikalizirani in gredo na "križarski/džihad pohod". Določeni vegani (niso edina prehranjevalna sekta) so že tak lep primer.

Nekaj takšnih se uspe identificirati v tej temi. Samo ne vem, če se uspejo tudi samo-identificirati...

stara mama ::

Scaramouche3 je izjavil:

Pač bo treba imeti privat farme...to stane in delo je...

Nisem vedel, da so vse slovenske kmetije javne ustanove.
Mogoče si pa zato lahko aktivisti kar dovolijo vdore na kmetije kljub opozorilnim tablam in potencialnim vnosom okužb.....

gruntfürmich ::

ales85 je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Slisi se dobro 8-)

niti ne. tako začinjene stvari jedo tisti, ki ne vedo kaj jejo.
če bi folk samo malo odprl bonton in pravila prehranjevanja bi videl zakaj si tako na debelo mažejo česnovo omako na ribo -> ker so bebčki.:D

Pa menda tole res ni odziv na tisto ribico?

ne, to je odziv na wizzardofoz polno skledo česna.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

primar ::

....:)) SLOtech poglerdam 1x do 2x tedensko. Vidim da se še kar prepirate okoli mesa...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: primar ()

WizzardOfOZ ::

ales85 je izjavil:

Pa menda tole res ni odziv na tisto ribico? Če da, človek sploh ni pisal, da bi bila kaj posebej začinjena - najverjetneje le sol in morda poper. Torej, če da, kaj spet tupiš?

Odlično razmišljanje. Ja, ribica rabi samo malo soli in malo popra, pa to daš na protfon in zraven mlad krompir, jabolka in zelenjavo. In se to vse skupaj speče v manj kot eni uri.

Verjetno je mislil na česen v solati. Ampak enim nam paše pojest 2 do 3 stročke česna na dan, enim pač ne. Stvar posameznika. Jaz si na solato vedno zrežem 2 do 3. Dajo dober okus brezokusni ljubljanski ledenki.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Zgodovina sprememb…

BigWhale ::

Daniel je izjavil:

Imajo pač zelo dodelan sistem lovljenja novih strank, ki bojo metali kupe eur v te napitke.

Skor tolk so ucinkoviti kot cerkev. :|

Daniel ::

Ah da, tja pa ljudje kar derejo. Bi rekel, da ima Herbalife več novih vernikov kot cerkev.

nejclp ::

PacificBlue je izjavil:

Meni dol visi, jaz bom jedel po svoje, amapk šole pa bodo vpeljale jedilnik po teh novih smernicah "stroke".

Vsak javni zavod, tudi aresti:)

Uvedli so tudi tradicionalni slovenski zajtrk, ki je po mojem mnenju korak v pravo smer.

Kruh, maslo, med, mleko in jabolko ? To ni zajtrk, to je orgija z ogljikovimi hidrati.

WizzardOfOZ ::

A pa majo slovenski med? Al uvožen nekje iz druge strani sveta?

Ker med mora biti iz tvoje okolice. Čebela, ki živi v tvoji okolici dela protistrupe za strupe v tvoji okolici. In s takim medom potem dobiš nekaj vrednega vase. Med pridelan na drugem koncu sveta nima nekega hudega efekta nate. Je verjetno samo dodaten cukr za tvoje telo.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

shark_nm ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Ker med mora biti iz tvoje okolice. Čebela, ki živi v tvoji okolici dela protistrupe za strupe v tvoji okolici. In s takim medom potem dobiš nekaj vrednega vase. Med pridelan na drugem koncu sveta nima nekega hudega efekta nate. Je verjetno samo dodaten cukr za tvoje telo.

Med bom pričel pridelovati kar sam, ker jih je bore malo ki ne pitajo s sladkorjem in jih flikajo z antibiotiki.

shark_nm je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Med bom pričel pridelovati kar sam, ker jih je bore malo ki ne pitajo s sladkorjem in jih flikajo z antibiotiki.

Probaj zasadit konopljo, baje je super med, edino čebele bolj malo pridelajo, ker so ves čas zadete. Jim je pa fino.

nejclp je izjavil:

shark_nm je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Probaj zasadit konopljo, baje je super med, edino čebele bolj malo pridelajo, ker so ves čas zadete. Jim je pa fino.

Čebele nimajo receptorjev za THC, tako dvomim da so zadete. Fora je da konoplja ni medonosna in od nje ne bo ravno medu so pa pozitivni učinki na varojo. Celo če narediš omot in prekadiš čebelnjak s konopljo lahko kar vidiš kako padajo varoje dol ena za drugo. Ampak pričakuj verjetno še krimiče in jim to dopovej. Je pa še boljša rešitev ki ima 98% uspešnost, in sicer gobe. Paul Statesman je pogruntal da goba reši vse probleme.

No, ti se bolj spoznaš, bi me pa tak med zanimal. V bistvu sem o tem medu bral v eni od zgodb Roalda Dhala, pa mi je na misel prišlo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

Legalize it pa bomo videli kakšen je med. Že na industrijski kadar cveti je polno čebel gor in jih je prav lepo gledat. ČE bi bila pa THC bi bilo pa še lepše gledat ;)

PacificBlue ::

Lahko pa uporabis Rhododendron, na njem se pasejo nepalske čebele. Ta med ima halucigene učinke.
I’m out.
:3

Evo, se kaj zanimivega se najde.

fulk ::

shark_nm je izjavil:

nejclp je izjavil:

shark_nm je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Čebele nimajo receptorjev za THC, tako dvomim da so zadete. Fora je da konoplja ni medonosna in od nje ne bo ravno medu so pa pozitivni učinki na varojo. Celo če narediš omot in prekadiš čebelnjak s konopljo lahko kar vidiš kako padajo varoje dol ena za drugo. Ampak pričakuj verjetno še krimiče in jim to dopovej. Je pa še boljša rešitev ki ima 98% uspešnost, in sicer gobe. Paul Statesman je pogruntal da goba reši vse probleme.

Podpiram vse naravno eco-hacke, samo da niso Pfizerji in podobni GMO hudiči zraven.

Zdaj pa ne vem ali so rastline blizje zivalim ali obratno. povezava

FireSnake ::

nejclp je izjavil:

shark_nm je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Bog!
Marsikatero neumnost tukaj gori sem že prebral, tale je pa ena izmed večjih!
Kje jih pobiraš?
Čebele zadete od THCja, resno? A fino jim je?

Edit: vidim, da so me prehiteli.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

FireSnake je izjavil:

nejclp je izjavil:

shark_nm je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Bog!
Marsikatero neumnost tukaj gori sem že prebral, tale je pa ena izmed večjih!
Kje jih pobiraš?
Čebele zadete od THCja, resno? A fino jim je?

Edit: vidim, da so me prehiteli.

Sori, nisem vedel, da si melitolog, pa da boš tako prizadet zaradi moje laične izjave.

nejclp je izjavil:

No, ti se bolj spoznaš, bi me pa tak med zanimal. V bistvu sem o tem medu bral v eni od zgodb Roalda Dhala, pa mi je na misel prišlo.

FireSnake ::

Neumnost je neumnost in je zdaj ne skušaj zaviti kot nek lapsus.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

FireSnake je izjavil:

Neumnost je neumnost in je zdaj ne skušaj zaviti kot nek lapsus.

Ni lapsus, resno sem to mislil, če je pa Dahl napisal. Sem mislil, da piše iz lastnih izkušenj, veliko je po svetu hodil.
««
8 / 8
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vegetarijanci in "umetno" meso (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
44864139 (1448) lolipop2
»

Dva dni brez mesa ? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
27128158 (21933) 111111111111
»

Košaki-gate (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23628548 (18461) Mato989

Več podobnih tem