Forum » Loža » Kje kupiti božične lučke (klasične)
Kje kupiti božične lučke (klasične)
veso266 ::
Dober dan, iščem navadne klasične božične lučke
Take kot so te: https://www.amazon.com/Christmas-Incand...
Samo da so na 220V
Pač navadne lučke, brez swichmode(stikalnega) napajalnika, pa še zelo mi je všeč oblika in barva
Mislim na amazonu se to še dobi ampak je vse na 120V da bi pa gnal to na 120V transformator se mi pa trapast zdi ker se je učas to dobilo
Mislim to je tako kot da bi toaster iz amerike uvozil (zakar še vsak trafflc dobr ni ker toaster zahteva preveč toka)
Mislim Evropa je večja kot Amerika samo jest samo amazon poznam, zdej a je kaj tazga za evropo kot je amazon za ameriko
Ali obstaja kakšna specializirana trgovina za take reči, ali pa kakšna vaška štacuna kjer imajo še kakšno staro zalogo
Sem bil v merkurju ker se spomnim da so učas to imeli, in sem vprašal prodajalce pa so me gledali kot da sem iz marsa padu (mi to nič nimamo gospod so rekli)
Sej mudi se mi nič, če nebom do tega božiča dobu, bom pa do naslednjega sam sej veste kk je, polet lučke kar izpuhtijo iz polic, namesto da bi ble pač zelo poceni ker jih noben noče
Zdej sej ko lučke dobim bom bolj mirno spal ker bom pač žarnico zamenjal pa bo
Hvala za odgovor in lep pozdrav
Samo da so na 220V
Pač navadne lučke, brez swichmode(stikalnega) napajalnika, pa še zelo mi je všeč oblika in barva
Mislim na amazonu se to še dobi ampak je vse na 120V da bi pa gnal to na 120V transformator se mi pa trapast zdi ker se je učas to dobilo
Mislim to je tako kot da bi toaster iz amerike uvozil (zakar še vsak trafflc dobr ni ker toaster zahteva preveč toka)
Mislim Evropa je večja kot Amerika samo jest samo amazon poznam, zdej a je kaj tazga za evropo kot je amazon za ameriko
Ali obstaja kakšna specializirana trgovina za take reči, ali pa kakšna vaška štacuna kjer imajo še kakšno staro zalogo
Sem bil v merkurju ker se spomnim da so učas to imeli, in sem vprašal prodajalce pa so me gledali kot da sem iz marsa padu (mi to nič nimamo gospod so rekli)
Sej mudi se mi nič, če nebom do tega božiča dobu, bom pa do naslednjega sam sej veste kk je, polet lučke kar izpuhtijo iz polic, namesto da bi ble pač zelo poceni ker jih noben noče
Why do you need an e signature if everyone can delete it
- premaknil iz Kaj kupiti: bluefish ()
OutOfTheBox ::
Naj povem da ne bom odgovoril na tvoje vprašanje, bo pa lahko komu drugemu prišlo prav, ker sva se ravno včeraj s partnerko o tem pogovarjala.
In sicer lani sva kupila Twinkly pametne lučke za na smerko in je neverjetno kako so v eni potezi postale vse druge lučke "obsolete".
16 Milijonov barv, razni vzorci (tudi downloadable), kreiranje svojih vzorcev, prelivi med vzorci, prikazovanje lučk bo "beatu" oz. govorici, če kupiš več lučk jih "syncas" med sabo in lahko ustvariš iz njih slike.
Razumem da vsak preferira svoje, ampak ne vidim več potrebe po katerihkoli navadnih lučkah :)
In sicer lani sva kupila Twinkly pametne lučke za na smerko in je neverjetno kako so v eni potezi postale vse druge lučke "obsolete".
16 Milijonov barv, razni vzorci (tudi downloadable), kreiranje svojih vzorcev, prelivi med vzorci, prikazovanje lučk bo "beatu" oz. govorici, če kupiš več lučk jih "syncas" med sabo in lahko ustvariš iz njih slike.
Razumem da vsak preferira svoje, ampak ne vidim več potrebe po katerihkoli navadnih lučkah :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
mailer ::
Starejše so res bolj bulky in neumne ampak pričarajo neko "toplino", ki jih disko lučke ponavadi ne. Lučke na smreki moje babice so velike skoraj 10cm in so res nekaj posebnega.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
PacificBlue ::
Vsak si itak nardi tako kot mu pase, samo eni pa tud pretiravajo, pa izgleda prostor pol bol podoben nocnemu baru
Sam sem kupil v pepconu in hoferju, tiste z baterijami. Pa so sam zvecer prizgane. Dam jih tudi v okrasne steklene case na okenski polici, pa zelo lepo izpade(z modrimi ali svetlimi lucmi).
Sam sem kupil v pepconu in hoferju, tiste z baterijami. Pa so sam zvecer prizgane. Dam jih tudi v okrasne steklene case na okenski polici, pa zelo lepo izpade(z modrimi ali svetlimi lucmi).
I’m out.
:3
:3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
A. Smith ::
Ja za evropo je Amazon.de, pa Amazon.it, samo mislim, da lučk z žarilno nitko v EU ni več dovoljeno prodajati, za LED luči pa rabiš nek pretvornik.
https://www.amazon.de/-/en/gresonic-Ope...
Tole ni v redu?
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
SambaShare ::
Ja za evropo je Amazon.de, pa Amazon.it, samo mislim, da lučk z žarilno nitko v EU ni več dovoljeno prodajati, za LED luči pa rabiš nek pretvornik.
https://www.amazon.de/-/en/gresonic-Ope...
Tole ni v redu?
Te prilepljene imajo recimo zelo točkast vir svetlobe. Ok, vsake oči imajo svojega malarja, meni ledice v notranjosti tudi niso všeč. Zunaj je pa tako vseeno, ker gledaš od daleč.
Sem tudi še vedno na klasičnih, menjavam žarnice iz drugih setov .
Tilen ::
OutOfTheBox je izjavil:
Naj povem da ne bom odgovoril na tvoje vprašanje, bo pa lahko komu drugemu prišlo prav, ker sva se ravno včeraj s partnerko o tem pogovarjala.
Še en glas za Twinkly. Top. Premisli o neke vrste naložbi za prihodnost. :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Melanholija ::
Mi imamo doma še staro zalogo. Ko te crknejo pač ne bo več lučk. Te nove pač niso to, to. Marsikaj so uničl, tudi navadne luči so zakon, ampak ne niso ekološke in jih je treba dat stran. A nove sevajo pa x krat bolj pa tudi svetloba je neprijetna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Melanholija ()
FoxKnox ::
Že to, da lučke sedaj potrebujejo nek pretvornik pomeni, da je energetska poraba manjša.Lučke , ki jih OP omenja porabijo tudi do 180 W, v nasprotju z led lučkami.ki imajo pretvornike na 5 do 24 V in kjer je celotna poraba par Watov. Pri uporabi klasičnih lučk v prednovoletnem času se na položnici kar pozna povečana poraba, sploh če imaš nekaj takih verig.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FoxKnox ()
cekr ::
Dober dan, iščem navadne klasične božične lučke
Samo da so na 220V
Kupi dvojne in jih veži zaporedno. Boš dobil ravno pravo napetost.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
starfotr ::
Pri lučkah (četudi so navadne na žarilno nitko) se sprašujete o porabi.
A pri kruhu tudi štejete drobtine na mizi?
A pri kruhu tudi štejete drobtine na mizi?
FoxKnox ::
toro69 ::
starfotr ::
OutOfTheBox ::
Tilen ::
OutOfTheBox je izjavil:
Še en glas za Twinkly. Top. Premisli o neke vrste naložbi za prihodnost. :)
Super, dokler ti ne ukinejo app-a. Jaka naložba.
Ok imaš pa potem "navadne" lučke. Fizično lahk preklapljaš med prenastavljenimi vzorci.
Works with Google Assistant/Amazon Alexa, so you can turn it on and off with voice control and change brightness/colour.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon Kindle (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Kaj kupiti | 332831 (10420) | Furbo |
» | A so led žarnice kakorkoli škodljive? (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 21140 (17075) | sodnicaN |
» | Katera LED namizna svetilka? (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 20545 (17417) | negotiator |
» | Žarnice s celotnim spektrom svetlobe? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 44696 (42542) | jebiveter2 |
» | Gospodinjske žarnice (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 127323 (96247) | BigWhale |