» »

Težava z aplikacijo Flik pay

Težava z aplikacijo Flik pay

Tevzy29 ::

Pozdravljeni,

imam težavo z aplikacijo Flik pay, ki je nikakor ne morem rešiti. Namreč prej sem jo normalno uporabljal na Oneplus 5, sedaj pa sem zamenjal telefon (Oneplus 10 pro 5g) in mi aplikacije na novem telefonu niti noče odpreti. Vsakič, ko aplikacijo odprem, mi zgolj napiše naslednje: "the app stopped because the environment is not secure and your data may be at risk".

Vse kar lahko naredim je, da kliknem ok in pol se aplikacija zapre. Sem že večkrat poskusil izbrisat vse podatke in tudi samo aplikacijo, ampak nič ne pomaga. Tudi pri bankartu nimajo pametnih idej. Pravijo pa, da ima več uporabnikov isti telefon in ni težav. Telefon je seveda zaklenjen in zavarovan z geslom in biometriko. Prosim za pomoč, ker ne vem več kaj naj naredim.

Hvala.

Apple ::

Preveri, če je (bil) rootan telefon...
LP, Apple

nejc_nejc ::

Uporabljaj keš.

Tevzy29 ::

Sam ga nisem rootal, sem pa tudi preveril z root checker in naj ne bi bil rootan. Je tudi kupljen preko uradne trgovine.

Daniel ::

Kot kaže redna težava pri OnePlus

https://forums.oneplus.com/threads/onep...

slitkx ::

Piše se leto 2024.
Zaradi težje poškodbe telefona sem bil primoran preiti na backup Galaxy A70.
Aplikaciji NLB Pay in mDenarnic@ se zaženeta, a je zaslon bel. Brisanje predpomnilnika kot tudi reinstall nima efekta.
Razlog, rešitev?

Lp.

tetriandoch ::

slitkx je izjavil:

Piše se leto 2024.
Zaradi težje poškodbe telefona sem bil primoran preiti na backup Galaxy A70.
Aplikaciji NLB Pay in mDenarnic@ se zaženeta, a je zaslon bel. Brisanje predpomnilnika kot tudi reinstall nima efekta.
Razlog, rešitev?

Lp.

Na banki si bil, da ti vklopijo na novem telefonu?

Za NLB Pay na drugem telefonu ne rabiš hodit v poslovalnico... Niti za Klik ne že kar nekaj časa...

Pvereri, kakšne so minimalne zahteve za NLB Pay (verzija Androida, ...).
LP, Apple

tetriandoch ::

Apple je izjavil:

Za NLB Pay na drugem telefonu ne rabiš hodit v poslovalnico... Niti za Klik ne že kar nekaj časa...

Pvereri, kakšne so minimalne zahteve za NLB Pay (verzija Androida, ...).

Od kdaj to?

Minimalna verzija Androida je 7.0. Na Galaxy-ju je 11.

V mBank@Net sem se na backup telefonu prijavil brez težav, za prijavo v NLB Klik sem pa poklical v kontaktni center in šel skozi postopek.
Da bi pa potreboval intervencijo banke tudi za reaktivacijo Flik-modov, pa nisem zasledil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: slitkx ()

Za NLB Pay: navodila in ne rabiš iti v poslovalnico ali klicati kontaktnega centra.

Za NLB Klik pa greš ali v poslovalnico ali pokličeš kontaktni center, kjer ti po uspešni avtentikaciji pošljejo novo kodo in serijsko - nekaj po SMSju nekaj po emailu.
LP, Apple

Lepo in prav, če ne oba FLika takoj po zagonu šla v white-blank mode.

Ko sem bil zunaj, je "zagrabilo" mobilni signal in zgleda 'poresetiralo sejo', ki jo je doma držal slab mobilni signal - zasičenost zaradi velike gostote prebivalstva ;ne vem pa, zakaj doma ni zagrabilo na wireless, ki je močan in v 'več izvodih'. Kakorkoli, po prihodu domov je Wi-Fi zagrabil in je aktivacija uspela.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NLB Pay (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
13322942 (138) brst
»

Google pay/Samsung pay (strani: 1 2 3 4 5 )

20440185 (1387) fopi
»

Novi nlb klik je tukaj, kaj je novega? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28238662 (8709) WizzardOfOZ
»

Nova KBM in Abanka težave pri novi kartici (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Loža
996158625 (47891) V-i-p
»

Placevanje s telefonom (strani: 1 2 3 )

14947505 (20077) Excavator

Več podobnih tem