» »

Zadolzevanje Slovenije zaradi necepeljenja

Zadolzevanje Slovenije zaradi necepeljenja

1
2
»

dsfsfawer235 ::

kixs je izjavil:

dsfsfawer235 je izjavil:

kixs je izjavil:

Od kje si pa to potegnil???

Kaj a ti mislis, da je javni dolg nekaj abstraktnega, kar bojo placali palcki, carovnice in vilinci?

T743 je izjavil:

Vprašaj se komu talajo dodatke...mogoče vsem ali samo izbrancem, medtem, ko puf je pa skupen ja, to pa drži.

Preprican sem, da so tele pufe kar se je le dalo uporabili za placevanje njihovim "zasluznim", ampak to je tukaj izven debate. Problem je, da se zadolzujemo pa se nam ne bi bilo treba, neprecepljenost pa sluzi za izgovor.

Lepo sem ti odebelil na kaj se nanasa moje vprasanje. Kar poglej se enkrat.

Imas link v prvem postu, samo izracunaj si iz CSVja, ki je pripet na koncu.
If you don't work in a sweatshop, thank a Union.
If you do work in a sweatshop, start a Union.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/Rb-star.svg

Zgodovina sprememb…

LukiYo ::

Seveda niso nič krivi. Tudi ni njihov problem, če je premalo prostora v bolnici. Zakaj bi oblažili posledice covida s cepivom?

Morda kdo ve kaj je zadnji Facebook trend izgovorov odraslih izobraženih ljudi proti cepivu? Verjetno v 5G ne verjamejo več? Moje telo, moja izbira? Ali se po tej mantri strinjajo tudi s prostim kajenjem jointov vsepovsod, ker moje telo?

Ali lahko kdo na slo-tech pripravi vprašalnik za statistiko o stopnji izobrazbe med cepljenimi in obratno? Pomojem bi to lahko bil odgovor.

3p ::

kriptobog je izjavil:

Zakaj sem jaz zadolžen? To je država zadolžena. Koliko in zakaj, to ni moj problem. Jaz skrbim za svoje finance, država naj pa za svoje.

Kdo pa je država.

Evo, definicija države po snežinkarsko.

"Države ni in naj se ne vmešava v moje posle in finance... razen ko jaz kaj rabim."

LukiYo je izjavil:

Ali lahko kdo na slo-tech pripravi vprašalnik za statistiko o stopnji izobrazbe med cepljenimi in obratno? Pomojem bi to lahko bil odgovor.

Mislim, da nima direktne korelacije zaradi izobrazbe ampak bolj glede splosne razgledanosti.

3p je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Zakaj sem jaz zadolžen? To je država zadolžena. Koliko in zakaj, to ni moj problem. Jaz skrbim za svoje finance, država naj pa za svoje.

Kdo pa je država.

Evo, definicija države po snežinkarsko.

"Države ni in naj se ne vmešava v moje posle in finance... razen ko jaz kaj rabim."

+1, prav fascinantno mi je ze leta, kako se imajo za res pametne in cool in oh in sploh razni analfabeti, ki jim niti najbolj osnovne stvari niso jasne. In vsem je skupno, da mislijo, da jim bo denar nadomestil intelekt.

Zgodovina sprememb…

apfelstrudl je izjavil:

dsfsfawer235 je izjavil:

apfelstrudl je izjavil:

Tisti moment ko bo test na protitelesa veljal kot PCT grem v prvo ambulanto zadevo opravit.

Aha torej si se gladko zlagal in zavajal o testu protiteles. Enako kot o prebolelosti. Kot tak se seveda ne drzis ukrepov ampak spet lazes/zavajas... No saj bova pocasi skristalizirala situacijo.

Ne bom nic vec poizkusal, ne morem tekmovati z ultimativnim pokvarjencem, ki laze in zavaja, pa sproti se spusti kaksno vitalno informacijo, ker mu ni v prid.

Ja, ti si kar zmišljuj zadeve.
Čisti polovičar pač.

Pa lep dan ti želim. Saj je res izguba časa s tabo debatirat...

Ja, tudi tebi zelim lep dan, krasno si ga zacel, ko ti recem, da se pojdi cepit, zacnes opletati s prebolelostjo (kjer zamolcis, da je od nje ze vec kot 6 mesecev), ko preverim od kdaj nabijas s tem, zacnes opletati s testom antiteles (pa seveda zamolcis, da ga nisi opravil).

Skratka laznjivec.

Zgodovina sprememb…

1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Dnevno Stevilo Okuzenih (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Problemi človeštva
1124119944 (98141) dsfsfawer235

Testiranje cepljenih? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Problemi človeštva
36466561 (54866) D3m

PCT - ponarejanje ter preverjanje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
36951036 (40872) PersonaRuda

Resni stranski učinki po cepljenju proti covid-19 (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

59783490 (76021) FireSnake

Nov dokumentarni film Mitja Okorna o Covid-19 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

91997284 (81042) BigWhale

Več podobnih tem