Forum » Loža » Nov dokumentarni film Mitja Okorna o Covid-19
Nov dokumentarni film Mitja Okorna o Covid-19
josipdare ::
Samozavedanja se nimate... kolikor se jaz spomnim, je bilo na tapeti vse od tega, da se kljuci lepijo na tebe, do 5g nanorobotike, spreminjanja DNK, Gatesove zarote... a imas kratek spomin?
Ja to ste vi nabijali da antivakserji govorimo ko sem rekel da se ne bom cepil proti pregladu.
Gates pa je sam povedal da se mu investicije v cepiva 10x povrnejo. Pa antivakserji tudi nismo pozivali na zapiranje obcih, prepovedali komu hodit v sluzbo,visali place zdravnikom... ce se kdo boji kovida naj se pac cepu ali naj se zaklene v klet.
Zanima me samo po kaksni logiki bo letos vec bolnih kot lani ko pa je vas ze vec kot pol cepljenih?
Samo to me zanima.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: josipdare ()
one-half ::
Samozavedanja se nimate... kolikor se jaz spomnim, je bilo na tapeti vse od tega, da se kljuci lepijo na tebe, do 5g nanorobotike, spreminjanja DNK, Gatesove zarote... a imas kratek spomin?
Ja to ste vi nabijali da antivakserji govorimo ko sem rekel da se ne bom cepil proti pregladu.
Gates pa je sam povedal da se mu investicije v cepiva 10x povrnejo. Pa antivakserji tudi nismo pozivali na zapiranje obcih, prepovedali komu hodit v sluzbo,visali place zdravnikom... ce se kdo boji kovida naj se pac cepu ali naj se zaklene v klet.
Ne bo drzalo. To govorijo antivaxerji, in to se vedno. Pa se ne sekiraj prevec, saj tudi tvoje ostale ideje niso nic kaj dosti stran, od ucinkovitosti cepiva v Izraelu, do primerjanja lanskih z letosnjimi statistikami. Enako zblojeno, kot ce trdis, da se kovine lepijo nate.
Je pa res, da si vskocil v debato malo kasneje, tako, da morda ne ves od kod izvira ves bullshit v katerega verjames. Na poduci se:
Some sort of interface, yet to be defined, between whats beeing injected and 5g towers Sem ze pozabil koliko bullshita ste natresli...
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: one-half ()
. To govorijo antivaxerji, in to se vedno. Pa se ne sekiraj prevec, saj tudi tvoje ostale ideje niso nic kaj dosti stran, od ucinkovitosti cepiva v Izraelu, do primerjanja lanskih z letosnjimi statistikami. Enako zblojeno, kot ce trdis, da se kovine lepijo nate.
Ja, statistike iz izraela so laz!
Lanskih pa z letnimi ni dovoljeno primerjat!
In potem se sprasujes zakaj hudica se ljudje nocejo it piknit, ko pa je znanost ja na vasi strani
. To govorijo antivaxerji, in to se vedno. Pa se ne sekiraj prevec, saj tudi tvoje ostale ideje niso nic kaj dosti stran, od ucinkovitosti cepiva v Izraelu, do primerjanja lanskih z letosnjimi statistikami. Enako zblojeno, kot ce trdis, da se kovine lepijo nate.
Ja, statistike iz izraela so laz!
Lanskih pa z letnimi ni dovoljeno primerjat!
In potem se sprasujes zakaj hudica se ljudje nocejo it piknit, ko pa je znanost ja na vasi strani
A nisi prebral linka, se vedno vztrajas v svoji telecji nevednosti?
Na, ti ga se enkrat spastam, daj vzami si cas in preberi, da ne bos neumnosti govoril po svetu, je razlozeno za idiote s plasticnimi primeri iz zgodovine, ampak moras biti pa vsaj idiot, da razumes:
https://medium.com/sledilnik/ko-u%C4%8D...
Zgodovina sprememb…
Se ti zdita obe gospe malo za luno? Premaknjene? No tak videz dajes normalnim tudi ti s svojimi storijami. In ostali antivaxerji tule.
Zgodovina sprememb…
Dimnik ::
Lahko ti probas napovedati, ce znas kaj bolje Kolikor se spomnim, ze od zacetka cepljenja napovedujete, da bo ljudem zrasla se kaksna noga vec in da se bojo prilepili na vsak kandelaber, pa ni nic od tega. Toliko IJS ni se nikoli kiksnil v nobeni napovedi.
Cesa tako butastega se najvecji trol ne bi izjavil. To samo multivakserji lazete. Zato pa zmeraj manj naseda vasim brezglavim histericnim izpadom. Ne vem ali si bil ti ali en drug multivakser ki je zanimal magnetna polja?
Resno? Vprašaj antivaxerja slopeka...on se je prepričal celo tako, da jih je testiral z kovinskimi predmeti, ni pa imel jajc, da bi jih nam pokazal...bi se zapeljali kamorkoli.....
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: dexterboy ()
Zgodovina sprememb…
Slopek ::
Sem mu hotel reci, pa sem pozabil kateri bumbar je to ze bil. Thx.
Jp, ti bumbar zanikaš elektromagnetna sevanja, pa ko je jasno, da si že na pol scvrt.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
Pa tole si tudi obvezno poglej, ce imas se malo pameti, ti bo jasno v druzbo kaksnih idiotov si se spravil,
Zeeeeh, ojoj kakseeeeen dolgcajt. Se reptili manjkajo pa me bos popolnoma deskreditiral ker ne verujem v faucija. Kot v srednjem veku ko si skuhal caj pa so te ze imeli na grmadi zaradi carovnistva.
In to se oglasas po temu ko mi noces razlozit zakaj bojo letos bolj polne bolnice kot lani kljub temu da je vas ze vec k0t pol vaksanih.
Meni in tebi in veliko drugim je popolnoma jasno da je vse to nabijanje z zdravjem samo grabenje po moci in pa da se pomolze do kraja to umirajoco kravo ki jo oznanjujete kot zahodna civilizacija. Zakaj zrtve to zraven se podpirate sicer tezko razumem, verjetno kak fetis ali pa fantazije da sami drzite bic v roki. Me noben ne preprica da so vas samo mediji tako oprali, tu mora biti nekaj vec odzadaj.
Pithlit ::
Pa tole si tudi obvezno poglej, ce imas se malo pameti, ti bo jasno v druzbo kaksnih idiotov si se spravil,
Zeeeeh, ojoj kakseeeeen dolgcajt. Se reptili manjkajo pa me bos popolnoma deskreditiral ker ne verujem v faucija. Kot v srednjem veku ko si skuhal caj pa so te ze imeli na grmadi zaradi carovnistva.
In to se oglasas po temu ko mi noces razlozit zakaj bojo letos bolj polne bolnice kot lani kljub temu da je vas ze vec k0t pol vaksanih.
Meni in tebi in veliko drugim je popolnoma jasno da je vse to nabijanje z zdravjem samo grabenje po moci in pa da se pomolze do kraja to umirajoco kravo ki jo oznanjujete kot zahodna civilizacija. Zakaj zrtve to zraven se podpirate sicer tezko razumem, verjetno kak fetis ali pa fantazije da sami drzite bic v roki. Me noben ne preprica da so vas samo mediji tako oprali, tu mora biti nekaj vec odzadaj.
Sej ti je povedal.
sbawe64 ::
https://www.index.hr/vijesti/clanak/eng...
"Engleska dva mjeseca živi bez mjera. Znanstvenici slali upozorenja, nisu se ostvarila"
Pričakujem da bo v novo odprti (od včeraj) Norveški enako.
Edino Finci od severnjakov omahujejo.
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Jajc? Jaz sem ok, marsikateri cepljen pa ne. Boli mene. Dokazovati? Kaj? Jaz sem ok, drugi imajo probleme?
Jp, ti bumbar zanikaš elektromagnetna sevanja, pa ko je jasno, da si že na pol scvrt.
Ti delaš sam iz sebe bedaka...resno
Spomni se, ko si napisal, da se boš zmenil za srečanje, s temi tvojimi namišljenimi namagnetenimi....lažeš in si zmišljuješ, potem pa sam več ne veš, kaj pišeš in obračaš stvari
Ostali antivaxerji, so pa tiho ob tvojih lažeh...zanimivo
Zgodovina sprememb…
PrimoZ_ ::
Zavihat rokave, cepetanje vam ne bo pomagalo!
Zgodovina sprememb…
Telbanc ::
Pogledam po dveh dneh in evo, še vedno kup jokic...
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/...
"Zatim imamo analizu koju su obavljaju doktori iz klinike Reutelingen iz Njemačke koji zajedno sa Austrijskim kolegama pregledavaju krv cijepljenih osoba elektronskim mikroskopom i pronalaze zastrašujuće stvari. Neobične strukture metalnog izgleda, koje se mijenjaju i rastu, u jednom trenutku doktorica kaže da izgleda kao mikročip."
No, zadeva je res mal tko, ampak mogoče le pojasni tvoje neprenehno ponavljanje enega in istega.
Če zastopiš?
We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us
P.S.
Tisti kovinski delčki so Borg nano probes
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrimoZ_ ()
apfelstrudl ::
Sedaj si nas pa dobil, najbolje da pridemo na Plano...
We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us
P.S.
V bistvu v tem primeru je obratno. Ker so Borgi tisti nanodelci ki so vam jih vbrizgali skupaj s cepivom boste asimilirani vi cepljeni, ne mi necepljeni
(pa predno resno vzameš zadevo kot nekateri polovičarji - ne niti slučajno ne verjamem v te bedarije z mikročipi)
Še malo pa začnemo loviti vas preostale...
Sej veš kako to gre, če si kdaj gledal kak del star treka.
Sedaj si nas pa dobil, najbolje da pridemo na Plano...
P.S.
No, vsaj nam ni dolgčas.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
WizzardOfOZ ::
Pogledam po dveh dneh in evo, še vedno kup jokic...
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/...
"Zatim imamo analizu koju su obavljaju doktori iz klinike Reutelingen iz Njemačke koji zajedno sa Austrijskim kolegama pregledavaju krv cijepljenih osoba elektronskim mikroskopom i pronalaze zastrašujuće stvari. Neobične strukture metalnog izgleda, koje se mijenjaju i rastu, u jednom trenutku doktorica kaže da izgleda kao mikročip."
No, zadeva je res mal tko, ampak mogoče le pojasni tvoje neprenehno ponavljanje enega in istega.
Če zastopiš?
kak BS je pa spet to? dejte nehat s 5g in čipi. izpadete čisto nekredibilni. če bi bilo res kaj takega v cepivu, bi vsi zagnal vik on krik.
cepivo ti omogoča manj zapletov pri prebolevanju kovida. ker v končni fazi ga bomo morali vsi preboleti.
In nekateri smo proti cepljenju za prebolevnike, ne za necepljene. necepljeni imajo več šans, da končajo v bolnici. mi, prebolevniki, smo pa že dobili svojo dozo protiteles s tem, ko smo preboleli.
jaz samo zahtevam, da izenačijo status prebolevnikov in cepljenih.
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
apfelstrudl je izjavil:
(pa predno resno vzameš zadevo kot nekateri polovičarji - ne niti slučajno ne verjamem v te bedarije z mikročipi)
Ja, ti si bolj za magnetizem.
WizzardOfOZ je izjavil:
kak BS je pa spet to? dejte nehat s 5g in čipi. izpadete čisto nekredibilni. če bi bilo res kaj takega v cepivu, bi vsi zagnal vik on krik.
Saj ste ga, kaksne pol leta nazaj. In ste se vedno nekredibilni od takrat. Le oglej si na kaksnih ramenih stojis:
In obe gospe vehementno in "intelektualno" razlagajo, kot bi tebe poslusal, ali pa apfelstrudla (telbanc in josipdare sta bolj slabe fotokopije)
Zgodovina sprememb…
apfelstrudl je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Saj ste ga, kaksne pol leta nazaj. In ste se vedno nekredibilni od takrat. Le oglej si na kaksnih ramenih stojis:
In obe gospe vehementno in "intelektualno" razlagajo, kot bi tebe poslusal, ali pa apfelstrudla (telbanc in josipdare sta bolj slabe fotokopije)
Tebe bo potrebno kar najhitreje preprogramirat.
Slopek ::
Jajc? Jaz sem ok, marsikateri cepljen pa ne. Boli mene. Dokazovati? Kaj? Jaz sem ok, drugi imajo probleme?
Spomni se, ko si napisal, da se boš zmenil za srečanje, s temi tvojimi namišljenimi namagnetenimi....lažeš in si zmišljuješ, potem pa sam več ne veš, kaj pišeš in obračaš stvari
Seveda se spomnim in tudi tvoje reakcije. Nikoli nisem zanikal, niti se nisem znasel v situaciji, da bi to moral. Išči sam bebo, jaz sem povsem ok. Ti pa verjetno nisi prepričan, kje se strdki delajo.
Ostali antivakserji ne vem kaj delajo, niso pa tiho. To ja vidim. Ti ne? Saj ne objavljam samo jaz. In tudi "moj tabor" se je smejal, ko sem rekel, da pač gladko potegne gor na roko material, ki ga magnet sam ne prime. Ključ recimo. Ampak to pišem zaradi bruke na forumu, ja. Boli mene kaj si kdo misli o tem. Sem že povedal.
Sem pa te ljudi nagovarjal, da naj gredo na mesto cepljenja in prijavijo stranske učinke. Samo ena je to storila, a ji ne verjamejo in jo pošiljajo na psihiatrijo. Pred cepljenjem je bila bp, zdaj po bolnicah, pregledi....nevrološki problemi
Zgodovina sprememb…
apfelstrudl je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
laži in zavajanja.
jaz kaj takega nikoli nisem rekel niti nakazoval na kaj takega.
sej bi ti težil, da se za te tvoje laži opravičiš, pa vem da je to za sds trola pretežko opravilo.
vemo pa da nimaš pojma iz osnovne biologije, da bi razumel da so protitelesa prebolevnikov enaka kot cepljenih, torej bi moralo P in C imeti enak status, pa ga nimajo, ker gre državi samo za denar in cifre, ne pa za zdravje ljudi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
apfelstrudl je izjavil:
Spet lažeš.
Še tretjič marš v kopalnico umit to lažnjivo gofljo.
Pa glej da boš milo uporabil!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: apfelstrudl ()
WizzardOfOZ je izjavil:
apfelstrudl je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
laži in zavajanja.
sej bi ti težil, da se za te tvoje laži opravičiš, pa vem da je to za sds trola pretežko opravilo.
Ja, ti si ful bolj inteligenten in ne prodajas bullshita na prvo zogo ampak sele na drugo. Enako kot apfelstrudl.
Skratka hoceta povedati, da se je struktura antivaxerjev tule spremenila in niso vec sami norci ampak sta dva tudi samo popolnoma prestrasena egoista? Z isti agendo?
Zgodovina sprememb…
WizzardOfOZ je izjavil:
apfelstrudl je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
laži in zavajanja.
Ja, ti si ful bolj inteligenten in ne prodajas bullshita na prvo zogo ampak sele na drugo. Enako kot apfelstrudl.
Štrudelj tebe v sanjah preganja lažnjivi kljukec.
Colt1911 ::
WizzardOfOZ je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
katera stroka?
Pobrkaj na internetu koliko jih vsak dan umre ker se noces cepit
https://www.rtvslo.si/svet/danska-lazne...
pobrskaj po netu, koliko prebolevnikov je v bolnišnicah potem, ko se je drugič okužilo s kovidom. nekje reda 100x manj kot cepljenih, da ti pomagam. torej zakaj bi se cepil kot prebolevnik?
Poglej si tole , ker vidim da ne zastopiš povsem . Proteini proti kovidu pri prebolevnosti so 3 , cepivo ustvari samo S protein proti špičkam virusa , ostalih 2 ki se tvorijo proti jedru virusa pa ne ! . Torej 1 od 3.
WizzardOfOZ je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
katera stroka?
Pobrkaj na internetu koliko jih vsak dan umre ker se noces cepit
https://www.rtvslo.si/svet/danska-lazne...
pobrskaj po netu, koliko prebolevnikov je v bolnišnicah potem, ko se je drugič okužilo s kovidom. nekje reda 100x manj kot cepljenih, da ti pomagam. torej zakaj bi se cepil kot prebolevnik?
Poglej si tole , ker vidim da ne zastopiš povsem . Proteini proti kovidu pri prebolevnosti so 3 , cepivo ustvari samo S protein proti špičkam virusa , ostalih 2 ki se tvorijo proti jedru virusa pa ne ! . Torej 1 od 3.
A to je treba 26.09.2021 se vedno razlagati tem antivaxerskim genijem???! Valda so do sedaj ze dojeli kako deluje mrna cepivo, ali se kar nabijajo s svojimi neumnostmi?
Zgodovina sprememb…
r3dkv1c4 ::
A to jim iglo pustijo v rami še 10-15 min,da jih uparijo s sistemom, al kaj?
Noben od cepljenih mi ni znal razložit v petek.
Dva sta rekla, da na 24ur niso razložili, kaj je s tem.
Pri one-half so falili in mu štrli kar iz glave.
You can ban me, but you can't shut me down!
Zgodovina sprememb…
A mi kdo zna povedat, kaj ljudem štrli iz rame, ko zapustijo cepilno mesto?
A to jim iglo pustijo v rami še 10-15 min,da jih uparijo s sistemom, al kaj?
Noben od cepljenih mi ni znal razložit v petek.
Dva sta rekla, da na 24ur niso razložili, kaj je s tem.
Pri one-half so falili in mu štrli kar iz glave.
Transparent nosijo na katerem pise, da si vosu Kaksne neumnosti...
Skratka hoceta povedati, da se je struktura antivaxerjev tule spremenila in niso vec sami norci ampak sta dva tudi samo popolnoma prestrasena egoista? Z isti agendo?
egoist? zakaj? ker sem zaščiten, ti pa nisi? ti si se 2x cepil, pa si ugotovil, da se moraš še tretjič, da boš nekje pol tok zaščiten kot jaz? in sedaj sem jaz egoist?
ti si samo še eno sds trobilo, ki nima pojma niti o osnovni biologiji pa trobi samo to kar sliši od vlade.
r3dkv1c4 ::
Vsak džanki je bolj zdrav, kot oni.
Džankiji imajo vsaj hepatitis in Hiv, ki pa seveda niso več nevarni......hahahaha
You can ban me, but you can't shut me down!
Zgodovina sprememb…
prebolevnikov imunski sistem tvori protitelesa, ki ščitijo dlje in bolje od cepiva. povedano tudi že od stroke v naši državi. drugje to vedo že dlje časa.
tudi raziskav je kar nekaj na to temo, kjer to lepo poudarijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
WizzardOfOZ je izjavil:
egoist? zakaj? ker sem zaščiten, ti pa nisi? ti si se 2x cepil, pa si ugotovil, da se moraš še tretjič, da boš nekje pol tok zaščiten kot jaz? in sedaj sem jaz egoist?
ti si samo še eno sds trobilo, ki nima pojma niti o osnovni biologiji pa trobi samo to kar sliši od vlade.
V resnici se mora on še enkrat glih tolk kot ti še dvakrat.
Oziroma manj. Njemu se tretjič še ni treba. Ti se pa prvič še moraš.
Glede na veljavna pravila vsaj. V kolikor pravila ne veljajo pa se nobenemu od vaju ni treba. Ergo, sta v najboljšem primeru na istem, v najslabšem pa ti pušiš. Kaj bosta počela in kako bosta reševala je pa meni vseeno.
WizzardOfOZ je izjavil:
prebolevnikov imunski sistem tvori protitelesa, ki ščitijo dlje in bolje od cepiva. povedano tudi že od stroke v naši državi. drugje to vedo že dlje časa.
To seveda ni res. Ampak ti kar Muti še naprej. Ne bo nič bolj res.
kva je zdej s tankštelami?
kaj rabim?
okno?
Nič. Greš tja, tankaš, plačaš. Če hočeš v poslovalnico pa rabiš PCT.
Kako človek ne bo tako zabit po cepljenju, kot so razni one-half, pithlit, PrimoZ,.... in ostala sodrga, če pa gensko terapijo šopajo.
Džankiji imajo vsaj hepatitis in Hiv, ki pa seveda niso več nevarni......hahahaha
Resno stari. Maš kako slikco tega štrlečega pojava? Ker to je zame nekaj povsem novega.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
Le kako ni Mitji uspelo najti nikogar...???
https://thehighwire.com/videos/they-don...
Ker jih je iskal tako kot Črnogorec službo !?
Zgodovina sprememb…
Kako človek ne bo tako zabit po cepljenju, kot so razni one-half, pithlit, PrimoZ,.... in ostala sodrga, če pa gensko terapijo šopajo.
Resno stari. Maš kako slikco tega štrlečega pojava? Ker to je zame nekaj povsem novega.
Meni je zjutraj štrlelo 18 centi.
Žena je bila nadvse zadovoljna in zadovoljena.
Slik pa ne dajem!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrimoZ_ ()
To seveda ni res. Ampak ti kar Muti še naprej. Ne bo nič bolj res.
za idiote tipa polovička je to dost dobra razlaga. za ostale, ki majo več šol in so bolj razgledani kot sds troli, pa se lahko pogovarjamo o spominskih celicah protiteles in o tem koliko dlje se razvijajo če si prebolel vs par tednov, če si cepljen. torej si kot prebolevnik zaščiten tudi proti novim sevom, medtem ko kot cepljen nisi.
kuall ::
WizzardOfOZ je izjavil:
bolj razgledani kot sds troli
antivaxer pridiga o razgledanosti.
antijanšist pridiga o poštenosti.
narobe svet.
Seveda se spomnim in tudi tvoje reakcije. Nikoli nisem zanikal, niti se nisem znasel v situaciji, da bi to moral. Išči sam bebo, jaz sem povsem ok. Ti pa verjetno nisi prepričan, kje se strdki delajo.
Ostali antivakserji ne vem kaj delajo, niso pa tiho. To ja vidim. Ti ne? Saj ne objavljam samo jaz. In tudi "moj tabor" se je smejal, ko sem rekel, da pač gladko potegne gor na roko material, ki ga magnet sam ne prime. Ključ recimo. Ampak to pišem zaradi bruke na forumu, ja. Boli mene kaj si kdo misli o tem. Sem že povedal.
Sem pa te ljudi nagovarjal, da naj gredo na mesto cepljenja in prijavijo stranske učinke. Samo ena je to storila, a ji ne verjamejo in jo pošiljajo na psihiatrijo. Pred cepljenjem je bila bp, zdaj po bolnicah, pregledi....nevrološki problemi
Če še vedno trdiš te neumnosti....si tudi ti za pshihiatrijo. Daj se malo zamisli no
WizzardOfOZ je izjavil:
narobe svet.
zakaj sem jaz antivaxer? jaz govorim samo o prebolevnikih, ne o necepljenih.
WizzardOfOZ je izjavil:
Vidim da se tebi tudi preveč mudi da bi pogledal fa...in video.
PrihajaNodi ::
WizzardOfOZ je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
narobe svet.
zakaj sem jaz antivaxer? jaz govorim samo o prebolevnikih, ne o necepljenih.
Cepi se. Najboljsa zascita je cepivo in prebolevnost. Qr kodo bos potreboval
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
WizzardOfOZ je izjavil:
Prebolelost ustvari 3 različne vrste protiteles , cepivo pa samo 1. Tako da niti približno cepivo ni enakovredno prebolelosti. Cepivo je mnogo manj učinkovito.
LeQuack ::
https://twitter.com/Heywood32/status/14...
https://twitter.com/Heywood32/status/14...
https://twitter.com/JamesMelville/statu...
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: PrihajaNodi ()
kuall ::
Prebolelost ustvari 3 različne vrste protiteles , cepivo pa samo 1. Tako da niti približno cepivo ni enakovredno prebolelosti. Cepivo je mnogo manj učinkovito.
Tu se gre za un pojav, ko 95% ljudi misli, da so bolj pametni kot ostali.
Ti in vsi antivaxerji misliš, da si bolj pameten kot zdravniki.
Če zdravniki govorijo, da se naj tudi prebolevniki cepijo potem bo že držalo. Pa kakšen članek si preberi, ki govori o tem, da je cepivo bolj učinkovito kot prebolevanje. Da seveda ne omenjamo dejstva, kako je prebolevanje riskantno.
LeQuack ::
Tu se gre za un pojav, ko 95% ljudi misli, da so bolj pametni kot ostali.
Ti in vsi antivaxerji misliš, da si bolj pameten kot zdravniki.
Če zdravniki govorijo, da se naj tudi prebolevniki cepijo potem bo že držalo. Pa kakšen članek si preberi, ki govori o tem, da je cepivo bolj učinkovito kot prebolevanje. Da seveda ne omenjamo dejstva, kako je prebolevanje riskantno.
Dejstvo je da oni imajo finančno iniciativo da to govorijo, ker prodajo več cepiv. Ali pa za booster shote enako.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Prebolevniki vs cepljeni kovid-19 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 33012 (30827) | WizzardOfOZ |
⊘ | Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 247290 (226375) | Conini |
⊘ | Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22684 (18877) | Mr.B |