» »

PCT - ponarejanje ter preverjanje

PCT - ponarejanje ter preverjanje

solatko ::

shadeX - Necepljeni praviloma več vemo o virusu, vemo o tem, kako se moramo obnašat, zato v vsem tem času nismo bili okuženi, ovca.
c01-a039 -
Malo lažeš ali pa si med tistimi 10%-imi procenti cepljenih zaradi strahu pred okužbo. Čestitam, če je to drugo, so te vsaj živci nehal zajebavat s paranojo. Ha, ha, ha, ha, ha pravilno razmišljaš, bojevnike v prvo vrsto, ne pozabi na poživitvene odmerke, ker bojevnike, ki jih nudi cepivo, seserješ v parih mesecih. Uživaj v lažnem zadovoljstvu. Prebolevniki jih imajo po nekaterih podatkih najmanj 5-10 let, pripravljene, da se začnejo tvorit, ko je okuženi še na oni strani vrat. Kako pomanjkljiva znanja o prehladih, oziroma delovanju virusov, obrambnih mehanizmih in cepivih.
Glede na praznost lokalov in trgovskih centrov, ni ravno veliko ponaredkov v uporabi ali pa cepljeni sploh ne hodijo ven.
Cepil si se zato, da si lahko odšel na hrvaško obalo, ker bi moral za vračanje reskirati 20EUR za PCT potrdilo in zato, ker si mislil, da boš svobodno letal, kamor boš hotel. Jok odpade, dokler ne porabimo vsega strupa!

c01-a039 - Nekdo od naju je moten, glede na poste si to predvsem ti, saj si kot cepljen, baje zaščiten, zakaj te potem motijo necepljeni, zdravi državljani SLO. Seveda samo zato, ker si moten in prepojen s točno določeno usmeritvijo SDS. V tej skupini je najpametnejši in največji strokovnjak na čisto vseh področjih 10x-ni dr. vseh mogočih znanosti dr.prof.Twitko. V tej straniki in podpornikih ni mesta za pametnejše (Pučnik, Tomšič, Pirnat,.....).
Veliko njegovih podpornikov je na žalost odnesla corona - 65+.
Škodo povzročajo zmerjanja skeptikov in ukrepi, ki bi skeptike, sicer zdrave ljudi, prisilili, da se vklopijo v čredo. Skeptiki bi bili čisto tiho, če nam ostali nebi na glavo nalivali gnojnico. Raje nosi masko, si razkuži roke in drži razdaljo 1,5m, kar delamo skeptiki (tiste, ki vidiš na protestih, so večinoma cepljeni in proti zdajšnji politiki). Skeptiki se takih veselic ne udeležujemo in skrbimo, da corono fašemo čim pozneje, potem pa se bomo obnašali kot prebolevniki. Nekaj pa nas bo zapustilo ta svet, vendar ne prisilno.
Za boj proti ukrepom pa uporabljamo preizkušena sredstva najbolj znanih politikov (ponarejeno kodo). Kaj jaz tebi, ovca, lahko škodujem, če si cepljen?

Napačno razlaganje, vsi ljudje bi ob dobri priliki, kradli, goljufali,... (kolikokrat si plonkal pri kontrolkah ali na izpitu). Kjer je zakonodaja poštena za vse in nadzor dober za vse, je kriminala, korupcije in vseh nelegalnih rabot manj, se s tem ukvarjajo profesionalci, kjer zapirajo samo kurje tatove, se ob priliki tudi pošteni, spravijo goljufat, najpre pa s svojimi dejanji to sporočijo politiki ljudsvu - goljufaj, kradi, poneverjaj, peri denar, kradi, laži, zavajaj,.... saj to lahko počneš nekaznovano, samo denar moraš imeti za pravega advokata.
RIBA SMRDI PRI GLAVI, res pa je, da se začne čistit pri repu.
Prvi mandat so si uredili zakonodajo, da jih ne sprocesirajo pa karkoli nezakonitega storijo (nobena afera ni padla na dokazih, temveč čisto vse na postopkovnih nezakonitostih ali pa zaradi zastaranja, večinoma se o vsebini ni razpravljalo) Za afero Patrija, sedi samo Ridl v A. Tam ni postopkovnih napak in zastaranja pri kriminalnih dejanjih politikov in gospodarstvenikov. Sodišča sodijo po dobro spisanih zakonih in ni važno, koliko mioEUR si pripravljen plačati odvetniku, da te izvleče brez kazni. Pri nas na koncu opljuvajo delo sodišč, ki naj s čarobno paličico spravi barabe v arest, kljub luknjam v zakonodaji. Kako ste desničarji lahko tako naivni, da verjamete župnikom (nedolžnim pedofilom), politikom, ki ne vedo, kje so dobili denar za avto, jim položnice plačujejo tete in strici,.... po gostilnah pa tulite zaprite ZJ in ostale levenuhe. Beda zaradi katere, v parlamentu sedijo barabe in državo vodi lopovski psihični Stalinist.
Zaprti smo zaradi NEZAKONITIH ODLOKOV psihičnega bolnika, ki meni, da samo on ve kaj je prav in kaj ne. Če se mu kdorkoli od stroke upre, ga zamenja s poslušnim ali nesposobnim. Pojdi v sredo na protest proti nesmiselnim odlokom vlade. Necepljene pa naj pobere, kaj te briga, če so idioti.

;-) - Paranoja pred okužbo je huda zadeva, če to odpravi cepljenje, je za svoje zdravje naredil največ, kar v dani situaciji lahko. Jaz imam paranojo pred cepljenjem in filanjem svojega telesa z zdravili in neznanimi snovmi. To me pri 67-ih ohranja čilega in zdravega. Če bi se cepil, bi imel v glavi črva, ki bi čakal na posledice, kar ni dobro za telo in dušo.

ripmork - Kaj je za človeštvo pomembno s čim se ti strinjaš ali ne? Si Nobelov nagrajenec na področju biologije, zdravstva ali kakšne drugi smeri?

kamiKaZaA - "stroka" prizna samo $,EUR,.., ki se vrtijo okoli "pandomije". Prebolevniki ne prinesejo nič tega v kasico-prasico, zato te silijo v cepljenje. V Avstriji, kjer dejansko v precejšnji meri odloča stroka, to velja, kot PCT pogoj. Tam je zakonodaja drugačna, Ridel sedi zaradi Patrije pa je bil samo posrednik v poslih s SLO.
Delo krepa človeka

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: solatko ()

dsfsfawer235 ::

Solatko, sanja se vam ne, ne o virusu, ne o tem, kako zelo nas vlada hebe v glavo. Vse spremljate in dojemate povrsinsko na prvo zogo in s svojim preprostim razumevanjem delate preproste zakljucke, ce pa ne gre si izmislite teorijo zarote. Ravno zato nimam nic proti, ce koga od vas zaradi necepljenja pobere. Nobene skode ne bo.

Zgodovina sprememb…

ripmork ::

solatko je izjavil:

ripmork - Kaj je za človeštvo pomembno s čim se ti strinjaš ali ne? Si Nobelov nagrajenec na področju biologije, zdravstva ali kakšne drugi smeri?

Huh? Kaj sem pa takega kje trdil? Prilimal sem graf Sledilnika, ki jasno kaže učinkovitost cepiva. Nisem noben strokovnjak na področju biologije (kot tudi velika večina prebivalstva ni), zato se tudi ne obnašam kot en in zaupam stroki. Tudi za Covid-19 Sledilnik projekt bi rekel, da je zaupanja vreden.

Delo vlade, selektivno ignoriranje stroke in delanje stvari na lastno pest, prepozno ukrepanje ter slaba komunikacija (da ne omenjam Kacinovih "pejmo se mal hecat" in podobnih ultimativnih fail-ov) je pa žal druga pesem.

Adder ::

Kazni so prenizke

goljufom posekati prste, pol pa goljufajte

solatko ::

c01-a039 - Saj mi ni treba znat toliko, kot veste o teh stvareh obiskovalci SDS šnel kursa o tem. Hvala Bogu in IJJ strokovnjakov, da ste cepjeni zaščiteni. Kdaj greš po nov odmerek? Protitelesa si že izgubil, če je od cepljenja več kot 6 mesecev. Poglej strokovna navodila proizvajalcev cepiv, protitelesa prebolevnikov pa tako niso merodajna. Poživitveni odmerek te bo še vedno varoval pred alfo.

ripmork - Motiš se, vse ukrepanje in napačna delovanja so del pandemije. Zanikanje protiteles prebolevnikov ravno tako. Siljenje v cepljenje pa je v prvi vrsti posel ali kaj drugega, kar se bo pokazalo v 2-5-ih letih, na kar opozarjajo nekateri strokovnjaki. Na tebi je, da pri nepopolnih informacijah sprejemaš odločitve sam, za ali proti, kot na referendumu, kjer ti dajo pomanjkljive informacije in pustijo, da ti odločaš o stvareh, o katerih nimaš pojma. In kaj gledaš takrat, da se "pravilno odločiš". Vse informacije o umrlih so subjektivne, ker so o vzroku smrti sporočali brez obdukcij in so covid umrli tudi tisti, katerih vzrok ni covid. V nekaterih državah so lani na hitro popravljali število umrlih zaradi covid-a, ko je kakšen odgovoren pogledal zdravstvene kartone umrlih.

MamutiJ - Od vrha na vzdola ali samo kurjim tatovom? Če je vojna, je vojna za vse.
Delo krepa človeka

love123 ::

Obvezno cepljenje za 60+ pa je večina problemov s korono rešena. Kdo drug pa polni bolnišnice v veliki meri? Tistih par mlajših pa bomo že porihtali, če pa kdo želi, pa se lahko tudi prostovoljno cepi.

Kaj težijo s tem PCT folku, ki jim korona statistično sploh ne predstavlja nevarnost. Če bi bila korona tako nevarna, bi že vsi v vrsti stali za cepivo. Saj imate vsakič, ko se peljete z avtom tudi možnost, da se ubijete, pa ste se zaradi tega prenehali voziti?

dsfsfawer235 ::

solatko je izjavil:

c01-a039 - Saj mi ni treba znat toliko, kot veste o teh stvareh obiskovalci SDS šnel kursa o tem. Hvala Bogu in IJJ strokovnjakov, da ste cepjeni zaščiteni. Kdaj greš po nov odmerek? Protitelesa si že izgubil, če je od cepljenja več kot 6 mesecev. Poglej strokovna navodila proizvajalcev cepiv, protitelesa prebolevnikov pa tako niso merodajna. Poživitveni odmerek te bo še vedno varoval pred alfo.


Takoj grem po tretji odmerek, ko bo zdravstvo reklo, da je za mojo starost in cas trajanja od zadnjega ok, da ga dobim.

In seveda, ni ti treba biti strokovnjak, samo poslusaj jih. Bo cisto dovolj, in to ne tiste mejne, ki prodajajo multivitamine.

Sicer glede tvojega natolcevanja s SDSom; glede na to, da mastno sluzi na racun necepljenja, ki ga ti zagovarjas, bi lahko to rekli predvsem za tebe.

Sam jim s svojim pisanjem tule maksimalno skodim, seveda pa moras razumeti kaj pisem. Kar je pa preprostim na mislih odtegnjeno.

Zgodovina sprememb…

shadeX ::

Kdo drug pa polni bolnišnice v veliki meri?


Večina 60+ letnikov je že precepljena. Bolnišnice sedaj polnijo v veliki meri 55 letniki (avgustovsko povprečje).

Januarja je bila povprečna starost hospitaliziranih nad 70 let, sedaj pa se je spustila že pod 60. Tudi starost umrlih se manjša. Ta se je na začetku leta gibala okoli 80, sedaj pa se je spustila na okoli 75 let.


eden izmed virov


drugi

Medtem ko je bila povprečna starost bolnikov v prvem valu covida-19 68 let, v drugem 70, v tretjem pa 64 let in se je zdelo, da je covid-19 bolezen, ki prizadene predvsem starejše, se zdaj po besedah Jereba izkazuje, da pred hudim potekom ni varen nihče od necepljenih. Poudaril je, da bolnišnično obravnavo potrebujejo večinoma necepljeni posamezniki: >>Cepljenje ne ščiti stoodstotno pred okužbo, lahko pa zatrdim, da ščiti pred hudo obliko bolezni in pred smrtjo. Na intenzivnem oddelku sta od 18 bolnikov popolno cepljena samo dva, ki pa imata sočasne kronične bolezni, eden ima tudi hudo imunsko pomanjkljivost. Oba mlada bolnika s covidom-19 nista cepljena je pojasnil.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shadeX ()

;-) ::

makucv je izjavil:

Jaz imam pa problem s svojim PCT potrdilom. Proti koncu maja sem bil drugič cepljen in potrdilo, naj bi bilo veljavno do konca novembra. Pa sem bil zdaj že dvakrat zapored pri skeniranju rdeč in mi je bil zavrnjen vstop v trgovino.

Na zVem je potrdilo normalno dostopno. Kaj storiti?

Greš po nov odmerek neodgovornež

Miki N ::

;-) je izjavil:

makucv je izjavil:

Jaz imam pa problem s svojim PCT potrdilom. Proti koncu maja sem bil drugič cepljen in potrdilo, naj bi bilo veljavno do konca novembra. Pa sem bil zdaj že dvakrat zapored pri skeniranju rdeč in mi je bil zavrnjen vstop v trgovino.

Na zVem je potrdilo normalno dostopno. Kaj storiti?

Greš po nov odmerek neodgovornež


Ma ja to so ti antivakserji.

Mare2 ::

makucv je izjavil:

Jaz imam pa problem s svojim PCT potrdilom. Proti koncu maja sem bil drugič cepljen in potrdilo, naj bi bilo veljavno do konca novembra. Pa sem bil zdaj že dvakrat zapored pri skeniranju rdeč in mi je bil zavrnjen vstop v trgovino.

Na zVem je potrdilo normalno dostopno. Kaj storiti?

Nekatera potrdila izdana v določenem času so neveljavna. Uporabi novo iz ZVEM, bo delovalo.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

ripmork ::

solatko je izjavil:

ripmork - Motiš se, vse ukrepanje in napačna delovanja so del pandemije. Zanikanje protiteles prebolevnikov ravno tako. Siljenje v cepljenje pa je v prvi vrsti posel ali kaj drugega, kar se bo pokazalo v 2-5-ih letih, na kar opozarjajo nekateri strokovnjaki. Na tebi je, da pri nepopolnih informacijah sprejemaš odločitve sam, za ali proti, kot na referendumu, kjer ti dajo pomanjkljive informacije in pustijo, da ti odločaš o stvareh, o katerih nimaš pojma. In kaj gledaš takrat, da se "pravilno odločiš". Vse informacije o umrlih so subjektivne, ker so o vzroku smrti sporočali brez obdukcij in so covid umrli tudi tisti, katerih vzrok ni covid. V nekaterih državah so lani na hitro popravljali število umrlih zaradi covid-a, ko je kakšen odgovoren pogledal zdravstvene kartone umrlih.


Hkrati torej želiš povedat, da nihče v resnici nič ne ve, ampak gotovo je pa vse zarota zaradi profita.
Vse v življenju bazira na verjetnostih. Nihče ničesar 100% ne ve, odločit se je pa vseeno treba. Na podlagi velikega števila podatkov vseeno lahko naredimo nekatere precej solidne zaključke. Zarota gor/dol; da cepljenje predstavlja manjše tveganje za okužbo, prenašanje, težji potek bolezni ter komplikacije (kot je pojav strdkov), je en od teh logičnih zaključkov. Prav tako je bil ovržen mit glede plodnosti; na velikem vzorcu je bilo ugotovljeno, da cepivo statistično nima ne (+) ne (-) učinkov na plodnost. Skratka, po vsem kar do sedaj vemo, je okužba sama (sploh z long covidom) statistično hujša stvar kot pa neg. učinki cepljenja. Bomo videli, če se v obdobju 2-5 let pokaže kaka sprememba tu, osebno precej dvomim.

Utk ::

Naj spravijo čez parlament, stroko in vse ostale zakon, ki bo zahteval obvezno cepljenje in to je to. Če tega ne morejo, zmorejo, znajo, upajo, naj nas nehajo diskriminirat na podlagi cepljenosti, ker je to nezakonito in neustavno. Proti stvarem, ki so nezakonite in neustavne, se pa sme borit na razne načine...
Tako simpl je to.

dsfsfawer235 ::

Utk je izjavil:

Naj spravijo čez parlament, stroko in vse ostale zakon, ki bo zahteval obvezno cepljenje in to je to. Če tega ne morejo, zmorejo, znajo, upajo, naj nas nehajo diskriminirat na podlagi cepljenosti, ker je to nezakonito in neustavno. Proti stvarem, ki so nezakonite in neustavne, se pa sme borit na razne načine...
Tako simpl je to.


Oh sveta preproscina :) Nekaj ne razumes, vladine stranke NOCEJO, da se cepis, vse tole okrog cepljenja je samo njihova farsa.

Cimvecja okuzenost, stevilo mrtvih, zaprtje gospodarstva,... jim omogoca pobirati EU pomoc in samostojne kredite (na racun drzave, se razume), od katerega potem delijo "public relations" bomboncke (kar jim zvisuje stevilo potencialnih volilcev), hkrati pa od vsakega ponikne del v njihove zepe. Placevali jih bomo pa davkoplacevalci, se razume.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Zgleda da nobena vlada v Evropi tega noče...

shadeX ::

Bomo videli, če se v obdobju 2-5 let pokaže kaka sprememba tu, osebno precej dvomim.


Glede tega dve zadevi:

1. Da bi se stranski učinki pojavili po daljšem časovnem obdobju (2 leti ali več) je izredno neverjetno. Kot prvo kar se tiče resnih stranskih učinkov, se pojavijo v največji meri prvi teden, do drugi teden po cepljenju najdlje pa tja do dva meseca po drugem odmerku (ampak so že težje dokazljivi če se to ne dogaja večjemu številu vzorcev),. Tudi za vsa cepiva do danes je tako veljalo (nikoli še niso dokazali stranskega učinka zaradi cepiva več let po cepljenju).

2. Da bi to lahko dokazali bi morali začeti ljudje masovno zbolevat.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shadeX ()

dsfsfawer235 ::

Utk je izjavil:

Zgleda da nobena vlada v Evropi tega noče...


Seveda, a mislis, da so kaj boljse? :)) Pa nisem EU skeptik (brez njih bi bil JJ ze diktator, zato pa "drka" z Orbanom ipd.), samo dajmo si nalit cistega vina. Ce je celoten svet orientiran v kretene, ki si lahko kupijo ugled (FB slike iz eksoticnih potovanj in "zivim zdravo, imam nabuildano telo,...", imam BMW/Teslo/..., 5 his in 3 vikende, so samo vrh ledene gore), potem je popolnoma razumljivo, da tudi politiki sledijo tem ciljem.

Zdaj se pa vprasajmo, ali podpirate te vrednote? Kolikor sem videl od "skepticnih" kretenov so naravnost zaljubljeni vanje.

Zgodovina sprememb…

;-) ::

shadeX je izjavil:

Bomo videli, če se v obdobju 2-5 let pokaže kaka sprememba tu, osebno precej dvomim.


Glede tega dve zadevi:

1. Da bi se stranski učinki pojavili po daljšem časovnem obdobju (2 leti ali več) je izredno neverjetno. Kot prvo kar se tiče resnih stranskih učinkov, se pojavijo v največji meri prvi teden, do drugi teden po cepljenju najdlje pa tja do dva meseca po drugem odmerku (ampak so že težje dokazljivi če se to ne dogaja večjemu številu vzorcev),. Tudi za vsa cepiva do danes je tako veljalo (nikoli še niso dokazali stranskega učinka zaradi cepiva več let po cepljenju).

2. Da bi to lahko dokazali bi morali začeti ljudje masovno zbolevat.

Točka 1. Pade mRna še nikoli ni bil v uporabi tako da ne mores vedeti.

Točka 2. Imamo izrazito povišane presežene smrti v starostni skupini 0-51. Nihce ne ve od kje. Pod covid jih ni.

dsfsfawer235 ::

;-) je izjavil:

shadeX je izjavil:

Bomo videli, če se v obdobju 2-5 let pokaže kaka sprememba tu, osebno precej dvomim.


Glede tega dve zadevi:

1. Da bi se stranski učinki pojavili po daljšem časovnem obdobju (2 leti ali več) je izredno neverjetno. Kot prvo kar se tiče resnih stranskih učinkov, se pojavijo v največji meri prvi teden, do drugi teden po cepljenju najdlje pa tja do dva meseca po drugem odmerku (ampak so že težje dokazljivi če se to ne dogaja večjemu številu vzorcev),. Tudi za vsa cepiva do danes je tako veljalo (nikoli še niso dokazali stranskega učinka zaradi cepiva več let po cepljenju).

2. Da bi to lahko dokazali bi morali začeti ljudje masovno zbolevat.

Točka 1. Pade mRna še nikoli ni bil v uporabi tako da ne mores vedeti.

Točka 2. Imamo izrazito povišane presežene smrti v starostni skupini 0-51. Nihce ne ve od kje. Pod covid jih ni.


Kar je seveda neumnost, imamo junkija v Kranju, ki je imel pred nekaj meseci 20+ doz mRNA cepiva, pa se vedno sluzi na racun naivnih bedakov, ki mu dajo osebno, da se cepi namesto njih. Pac, si malo preprost na misljenju in ti marsikaj ni jasno... tvoj problem.

Kot sem ze veckrat povedal, ne se cepit. Crknite. To potrebuje Slovenija. Da se znebi duzbenih parazitov, na nivoju razmisljanja, ki se lahko kosa z razmisljanjem vladinih strank.

Nic ni narobe s tem, problem je samo, da covid ni dovolj ucinkovit.

In zaradi tega imamo stanje "ne t'c ne m's", kjer namesto, da bi vase zagledani cepci pocrkali in osvobodili druzbo svoje egoisticne prisotnosti, raje kup vase zagledanih kretenov, ki jezdijo na robu in se bi izkazali kot skrajno druzbeno skodljivi ne glede ali bi se covid zgodil ali ne. Heba.

Zgodovina sprememb…

makucv ::

Mare2 je izjavil:

makucv je izjavil:

Jaz imam pa problem s svojim PCT potrdilom. Proti koncu maja sem bil drugič cepljen in potrdilo, naj bi bilo veljavno do konca novembra. Pa sem bil zdaj že dvakrat zapored pri skeniranju rdeč in mi je bil zavrnjen vstop v trgovino.

Na zVem je potrdilo normalno dostopno. Kaj storiti?

Nekatera potrdila izdana v določenem času so neveljavna. Uporabi novo iz ZVEM, bo delovalo.

Svojega potrdila nisem delil z nikomer. Na telefonu imam enako potrdilo kot na portalu. Sveže dol potegnjeno.

Sem gledal po NIJZ strani in po zVemu, sploh ne najdem komu naj javim težavo.

dsfsfawer235 ::

makucv je izjavil:

Mare2 je izjavil:

makucv je izjavil:

Jaz imam pa problem s svojim PCT potrdilom. Proti koncu maja sem bil drugič cepljen in potrdilo, naj bi bilo veljavno do konca novembra. Pa sem bil zdaj že dvakrat zapored pri skeniranju rdeč in mi je bil zavrnjen vstop v trgovino.

Na zVem je potrdilo normalno dostopno. Kaj storiti?

Nekatera potrdila izdana v določenem času so neveljavna. Uporabi novo iz ZVEM, bo delovalo.

Svojega potrdila nisem delil z nikomer. Na telefonu imam enako potrdilo kot na portalu. Sveže dol potegnjeno.

Sem gledal po NIJZ strani in po zVemu, sploh ne najdem komu naj javim težavo.


Potegni si dol aplikacijo za preverjanje in preveri svoj QR.

Kleemen ::

Kaj pa če imaš potrdilo od zdravnika, da se ti zaradi zdravstvenih problemov ni potrebno cepiti? Potem imaš tudi testiranja brezplačna ali ne?

Miki N ::

Nodi, pridi pomagat zakleniti to temo, rabimo te!

dsfsfawer235 ::

Miki N je izjavil:

Nodi, pridi pomagat zakleniti to temo, rabimo te!


Nodi je na ventilatorju v Romuniji, ce ga ni ze pobralo... ne bo zmogel pomagati.

fordin ::

shadeX je izjavil:

Bomo videli, če se v obdobju 2-5 let pokaže kaka sprememba tu, osebno precej dvomim.


Glede tega dve zadevi:

1. Da bi se stranski učinki pojavili po daljšem časovnem obdobju (2 leti ali več) je izredno neverjetno. Kot prvo kar se tiče resnih stranskih učinkov, se pojavijo v največji meri prvi teden, do drugi teden po cepljenju najdlje pa tja do dva meseca po drugem odmerku (ampak so že težje dokazljivi če se to ne dogaja večjemu številu vzorcev),. Tudi za vsa cepiva do danes je tako veljalo (nikoli še niso dokazali stranskega učinka zaradi cepiva več let po cepljenju).

2. Da bi to lahko dokazali bi morali začeti ljudje masovno zbolevat.

A to govoris za klasicna cepiva ali nova za korono?

dsfsfawer235 ::

Kleemen je izjavil:

Kaj pa če imaš potrdilo od zdravnika, da se ti zaradi zdravstvenih problemov ni potrebno cepiti? Potem imaš tudi testiranja brezplačna ali ne?

Najbolje, da vprasas svojega zdravnika. Bi pa rekel, da so testiranja brezplacna, ja.

Kleemen ::

Nekateri zdravniki naj bi to izdali brez problema in skoraj vsakemu. Tudi če imaš samo kakšno malenkost, naprimer povišan krvni tlak, glavobole in podobno. Bom vprašal, hvala za info.

fordin ::

Enojajcni dvojcek, en zivel 103 leta, ta drug pa "samo" 81 let. kaj je slo narobe? Ali bi v takem primeru opazili stranski ucinek? Mislim, da ne. Aja, to je samo teoreticno gledano.

;-) ::

Kot sem ze veckrat povedal, ne se cepit. Crknite. To potrebuje Slovenija. Da se znebi duzbenih parazitov, na nivoju razmisljanja, ki se lahko kosa z razmisljanjem vladinih strank.
od tega ne bomo crknili, bo moralo biti kaj hujšega. Še ti ki so, so umrli zaradi tega ker so se zagutili na ventilatorjih medtem ko je bil razvrat v zdravstvu. Če bi bili v času hospitalizacije v kaksni drugi drzavi bi danes migali.

dsfsfawer235 ::

;-) je izjavil:

Kot sem ze veckrat povedal, ne se cepit. Crknite. To potrebuje Slovenija. Da se znebi duzbenih parazitov, na nivoju razmisljanja, ki se lahko kosa z razmisljanjem vladinih strank.
od tega ne bomo crknili, bo moralo biti kaj hujšega. Še ti ki so, so umrli zaradi tega ker so se zagutili na ventilatorjih medtem ko je bil razvrat v zdravstvu. Če bi bili v času hospitalizacije v kaksni drugi drzavi bi danes migali.


Ja, ce bi citiral cel post, sem to izpostavil kot problem. Da covid ni dovolj jasno skodljiv in ga potem razni analfabeti zamenjujejo s prehladom. Sem tudi na slotechu ze videl taksne izjave.

fordin ::

Sem bral o tem, ce bi clovek zivel maksimalno zdravo, brez vsakrsne kemije in strupov, ki jih vnasa v telo, bi lahko bila povprecna doba tudi 120 ali 130 let. ce bi zivel maksimalno optimalno. Kdo bi placal pokojnine? Saj jim primanjkuje tudi za te, ki zivijo pod 100 let. V ekonomiji ne vem ce poznajo ljubezen ampak predvsem strosek, pa kaj se splaca. Ja, mal tabu tema.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: fordin ()

widj3098dj32 ::

fordin je izjavil:

Sem bral o tem, ce bi clovek zivel maksimalno zdravo, brez vsakrsne kemije in strupov, ki jih vnasa v telo, bi lahko bila povprecna doba tudi 120 ali 130 let. ce bi zivel maksimalno optimalno. Kdo bi placal pokojnine? Saj jim primanjkuje tudi za te, ki zivijo pod 100 let.

Hence zakaj spustiti virus ki pokosi starejse.

Mare2 ::

shadeX je izjavil:

Bomo videli, če se v obdobju 2-5 let pokaže kaka sprememba tu, osebno precej dvomim.


Glede tega dve zadevi:

1. Da bi se stranski učinki pojavili po daljšem časovnem obdobju (2 leti ali več) je izredno neverjetno.


Možni dolgoročni stranski učinki:
1. Ženske bodo postale neplodne (dokaz: v domovih starejših večina žensk ne more več rodit)
2. Nekateri se bodo rodili brez rok ali s kako napako

Sori, ne da se mi več naštevat. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mare2 ()

styrian ::

Jaz popolnoma zaupam cepivom, hkrati pa NOČEM da se ljudje cepijo.

Bo mnogo manj gužve na avtocesti.

fordin ::

widj3098dj32 je izjavil:

fordin je izjavil:

Sem bral o tem, ce bi clovek zivel maksimalno zdravo, brez vsakrsne kemije in strupov, ki jih vnasa v telo, bi lahko bila povprecna doba tudi 120 ali 130 let. ce bi zivel maksimalno optimalno. Kdo bi placal pokojnine? Saj jim primanjkuje tudi za te, ki zivijo pod 100 let.

Hence zakaj spustiti virus ki pokosi starejse.

Ne verjamem, saj je dobrsen del elite starejsih. To bi bilo nesmiselno pocetje.

widj3098dj32 ::

fordin je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

fordin je izjavil:

Sem bral o tem, ce bi clovek zivel maksimalno zdravo, brez vsakrsne kemije in strupov, ki jih vnasa v telo, bi lahko bila povprecna doba tudi 120 ali 130 let. ce bi zivel maksimalno optimalno. Kdo bi placal pokojnine? Saj jim primanjkuje tudi za te, ki zivijo pod 100 let.

Hence zakaj spustiti virus ki pokosi starejse.

Ne verjamem, saj je dobrsen del elite starejsih. To bi bilo nesmiselno pocetje.

Kdo pa pravi, da so dejansko dobili sus cepiva?

Utk ::

styrian je izjavil:

Jaz popolnoma zaupam cepivom, hkrati pa NOČEM da se ljudje cepijo.

Bo mnogo manj gužve na avtocesti.

Koliko je manj gužve na avtocesti zdaj ko že leto pa pol neusmiljeno kosi ta strašno smrtonosni virus?


Točka 2. Imamo izrazito povišane presežene smrti v starostni skupini 0-51. Nihce ne ve od kje. Pod covid jih ni.

To je vprašanje, ki ga bi morali novinarji postavit, stroka pa odgovorit, ne pa 100x isto, ali se naj cepim če sem star 25, kaj pa če sem 29, kaj pa 48, kaj pa če sem imel pred pol leta zlomljeno nogo.
Novinarji sux, stroka pa še bolj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

fordin ::

V optimalnem svetu, bi zdaj delili zastojn vitamincke, vpisali ljudi na zastojn programe za izboljsanje imunskega sistema. Ampak tega se ne pocne. Ker resitev je baje samo cepljenje? Po njihovem mnenju? Oziroma resitev je $$$$$$.

ripmork ::

fordin je izjavil:

Sem bral o tem, ce bi clovek zivel maksimalno zdravo, brez vsakrsne kemije in strupov, ki jih vnasa v telo, bi lahko bila povprecna doba tudi 120 ali 130 let. ce bi zivel maksimalno optimalno.

Tisočletja nazaj je človeštvo živelo ultra zdravo; dovolj rednega gibanja, vse bio/eko brez kemije in strupov, hudobne farmacije. Povprečna doba je bila cirka 30-40 let. :)
Seveda bi bilo marsikaj lahko boljše, da ne bom narobe razumljen. Tekom napredka, ko se bo daljšala povprečna življenjska doba, bo to (upam) verjetno pomenilo tudi daljšo vitalnost in s tem daljšo delovno dobo. Da se upokojiš pri 65-ih, potem pa še 60 let živiš v penziji? Nah...

fordin ::

Mare2 je izjavil:

shadeX je izjavil:

Bomo videli, če se v obdobju 2-5 let pokaže kaka sprememba tu, osebno precej dvomim.


Glede tega dve zadevi:

1. Da bi se stranski učinki pojavili po daljšem časovnem obdobju (2 leti ali več) je izredno neverjetno.


Možni dolgoročni stranski učinki:
1. Ženske bodo postale neplodne (dokaz: v domovih starejših večina žensk ne more več rodit)
2. Nekateri se bodo rodili brez rok ali s kako napako

Sori, ne da se mi več naštevat. :)

Morda se malo hecas ampak ni toliko smesno, ce ves kaj se je dogajal v Indiji v prejsnjih letih? Pred korono.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: fordin ()

dsfsfawer235 ::

fordin je izjavil:

Sem bral o tem, ce bi clovek zivel maksimalno zdravo


Kar je neumnost in nemogoce. Bombaz (ki ga cislamo), je ena najbolj zastrupljenih rastlin, ribe (ki jih ljudje, ki cislajo zdravo hrano kujejo v nebo) so polne tezkih kovin in jih, za razliko od 1970 (kjer je vecina ostala) ne priporocajo vec kot otrosko hrano do 10 leta, voda je polna PTFEjev (do te mere, da se vzorca krvi brez PTFE na zemljini obli ne da vec najti), avtomobili svinjajo zrak (kljub temu, da smo se najhujsih onesnazevalcev vec ali manj znebili - se bi kdo odpovedal avtomobila/traktorja? Seveda ne.), obsedenostjo nad vitkostjo (zaradi katere si bo marsikateri kreten - prepoznate jih v korona debatah, ko se hvalijo s svojim imunskim sistemom - zhebal vse sklepe),... In sem nastel samo zadeve, na katere nimas vpliva (nalasc izpustil hrano, tu lahko se malo "balansiras", ce imas vrt ali koga, ki ima vrt)

Zgodovina sprememb…

fordin ::

Lepo si povedal. Ce je elita podobnega mnenja, potem bi lahko zaceli omejevat potovanja z letali, zacel zapirat tovarne, onesnazevanje, omejit onesnazevanje ljudi. aja, to ze pocnejo zarad korone, slucajno jim gre korona na roko. Kako sreco imajo te elite. :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: fordin ()

fordin ::

Kaj pa ce so elite seznanjene s tem dejstvom, da bi lahko bistveno dlje ziveli, ce bi imeli manj onesnazevalcev in bi zdaj radi ziveli 130 let, povprecno. Ampak jim clovestvo onesnazuje njihov planet. kaj bi jim svetoval?

love123 ::

shadeX je izjavil:

Kdo drug pa polni bolnišnice v veliki meri?


Večina 60+ letnikov je že precepljena. Bolnišnice sedaj polnijo v veliki meri 55 letniki (avgustovsko povprečje).

Januarja je bila povprečna starost hospitaliziranih nad 70 let, sedaj pa se je spustila že pod 60. Tudi starost umrlih se manjša. Ta se je na začetku leta gibala okoli 80, sedaj pa se je spustila na okoli 75 let.


eden izmed virov


drugi

Medtem ko je bila povprečna starost bolnikov v prvem valu covida-19 68 let, v drugem 70, v tretjem pa 64 let in se je zdelo, da je covid-19 bolezen, ki prizadene predvsem starejše, se zdaj po besedah Jereba izkazuje, da pred hudim potekom ni varen nihče od necepljenih. Poudaril je, da bolnišnično obravnavo potrebujejo večinoma necepljeni posamezniki: >>Cepljenje ne ščiti stoodstotno pred okužbo, lahko pa zatrdim, da ščiti pred hudo obliko bolezni in pred smrtjo. Na intenzivnem oddelku sta od 18 bolnikov popolno cepljena samo dva, ki pa imata sočasne kronične bolezni, eden ima tudi hudo imunsko pomanjkljivost. Oba mlada bolnika s covidom-19 nista cepljena je pojasnil.




Ta graf pove vse o tem, komu korona dejansko predstavlja nevarnost.



Glede na trenutni graf okužb, ki se je pomaknil k mlajšim, bi lahko pričakovali eksplozijo smrti v tej kategoriji, vendar še vedno prevladuje vijolična barva.

Sicer pogrešam filter na sledilniku glede hospitaliziranosti glede na starost in cepljen/necepljen hkrati.

dsfsfawer235 ::

fordin je izjavil:

Kaj pa ce so elite seznanjene s tem dejstvom, da bi lahko bistveno dlje ziveli, ce bi imeli manj onesnazevalcev in bi zdaj radi ziveli 130 let, povprecno. Ampak jim clovestvo onesnazuje njihov planet. kaj bi jim svetoval?


Business as usual, zraven pa nategni bedake, da locevanje odpadkov, """reciklaza""" plastike (kaksen bullshit =/ ), elektricna prevozna sredstva, pridobivanje energije s solarno in veterno energijo (in boh ne daj nuklearke - od tega vecina nima nic zasluzka), zanikanje covida in cepljenja napram zretju prehrambenih dodatkov... pomaga, hkrati pa vlozi svoj denar v tocno te industrije. Nedorasli in nerazgledani/neizobrazeni kreteni bojo zadevo pograbili, naredili iz nje hype, ti pa bos zasluzil se vec.

Tako tudi sicer deluje sedanja industrija, zraven pa traplja milenijske in kasnejse generaciji z reklamami po ramenih, da se pocutijo mamicini soncki in pametni in oh-in-sploh.

Zgodovina sprememb…

Telbanc ::

love123 je izjavil:

shadeX je izjavil:

Kdo drug pa polni bolnišnice v veliki meri?


Večina 60+ letnikov je že precepljena. Bolnišnice sedaj polnijo v veliki meri 55 letniki (avgustovsko povprečje).

Januarja je bila povprečna starost hospitaliziranih nad 70 let, sedaj pa se je spustila že pod 60. Tudi starost umrlih se manjša. Ta se je na začetku leta gibala okoli 80, sedaj pa se je spustila na okoli 75 let.


eden izmed virov


drugi

Medtem ko je bila povprečna starost bolnikov v prvem valu covida-19 68 let, v drugem 70, v tretjem pa 64 let in se je zdelo, da je covid-19 bolezen, ki prizadene predvsem starejše, se zdaj po besedah Jereba izkazuje, da pred hudim potekom ni varen nihče od necepljenih. Poudaril je, da bolnišnično obravnavo potrebujejo večinoma necepljeni posamezniki: >>Cepljenje ne ščiti stoodstotno pred okužbo, lahko pa zatrdim, da ščiti pred hudo obliko bolezni in pred smrtjo. Na intenzivnem oddelku sta od 18 bolnikov popolno cepljena samo dva, ki pa imata sočasne kronične bolezni, eden ima tudi hudo imunsko pomanjkljivost. Oba mlada bolnika s covidom-19 nista cepljena je pojasnil.




Ta graf pove vse o tem, komu korona dejansko predstavlja nevarnost.



Glede na trenutni graf okužb, ki se je pomaknil k mlajšim, bi lahko pričakovali eksplozijo smrti v tej kategoriji, vendar še vedno prevladuje vijolična barva.

Sicer pogrešam filter na sledilniku glede hospitaliziranosti glede na starost in cepljen/necepljen hkrati.


Vprašanje koliko je cepljenih z tretjim odmerkom, v DOS ih. Tole umiranje v temle valu, v DOS ih je men mal sumljivo, ker je zlo malo precepljenih z tretjo dozo. Vsaj tko kaže. Ni mi jasno, zakaj že niso precepljeni 3x.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Telbanc ()

dsfsfawer235 ::

Telbanc je izjavil:

love123 je izjavil:

shadeX je izjavil:

Kdo drug pa polni bolnišnice v veliki meri?


Večina 60+ letnikov je že precepljena. Bolnišnice sedaj polnijo v veliki meri 55 letniki (avgustovsko povprečje).

Januarja je bila povprečna starost hospitaliziranih nad 70 let, sedaj pa se je spustila že pod 60. Tudi starost umrlih se manjša. Ta se je na začetku leta gibala okoli 80, sedaj pa se je spustila na okoli 75 let.


eden izmed virov


drugi

Medtem ko je bila povprečna starost bolnikov v prvem valu covida-19 68 let, v drugem 70, v tretjem pa 64 let in se je zdelo, da je covid-19 bolezen, ki prizadene predvsem starejše, se zdaj po besedah Jereba izkazuje, da pred hudim potekom ni varen nihče od necepljenih. Poudaril je, da bolnišnično obravnavo potrebujejo večinoma necepljeni posamezniki: >>Cepljenje ne ščiti stoodstotno pred okužbo, lahko pa zatrdim, da ščiti pred hudo obliko bolezni in pred smrtjo. Na intenzivnem oddelku sta od 18 bolnikov popolno cepljena samo dva, ki pa imata sočasne kronične bolezni, eden ima tudi hudo imunsko pomanjkljivost. Oba mlada bolnika s covidom-19 nista cepljena je pojasnil.




Ta graf pove vse o tem, komu korona dejansko predstavlja nevarnost.



Glede na trenutni graf okužb, ki se je pomaknil k mlajšim, bi lahko pričakovali eksplozijo smrti v tej kategoriji, vendar še vedno prevladuje vijolična barva.

Sicer pogrešam filter na sledilniku glede hospitaliziranosti glede na starost in cepljen/necepljen hkrati.


Vprašanje koliko je cepljenih z tretjim odmerkom, v DOS ih. Tole umiranje v temle valu, v DOS ih je men mal sumljivo, ker je zlo malo precepljenih z tretjo dozo. Vsaj tko kaže. Ni mi jasno, zakaj že niso precepljeni 3x.


Ker se trenutno ne svetuje tretjega odmerka za tiste, ki so znotraj 6 mesecev od drugega odmerka. Ko se bo svetovalo za trnutni polozaj (starost/odmik od zadnjega cepljenja) tretji odmerek, se bojo sli vsi normalni cepit (vsi v druzini, ki se jim glede na starost svetuje cepljenje so se ze sli cepit s tretjim odmerkom). Anticepilcem pa tako ali tako nihce ne more izdati nadomestka pameti "na recept".

Zgodovina sprememb…

Telbanc ::

dsfsfawer235 je izjavil:



Ker se trenutno ne svetuje tretjega odmerka za tiste, ki so znotraj 6 mesecev od drugega odmerka. Ko se bo svetovalo za trnutni polozaj (starost/odmik od zadnjega cepljenja) tretji odmerek, se bojo sli vsi normalni cepit (vsi v druzini, ki se jim glede na starost svetuje cepljenje so se ze sli cepit s tretjim odmerkom). Anticepilcem pa tako ali tako nihce ne more izdati nadomestka pameti "na recept".


Kolk je men znano, se tretji odmerek, daje če je potrebno in ne šele po 6 mesecih, kar bo verjetno vejalo za navadno rajo. Prej ali slej.

Tko da bi blo zanimivo vedet kaj se zaj dogaja v Dosih, če je res vse tako kot mora bit. Ker smo v ćetrtem valu. Zaj ne bi smelo nič se zamujat.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Telbanc ()

solatko ::

c01-a039 - Saj poslušam strokovnjake in to, te okoli Twitkota niso. Služijo na pandemiji, ne na necepljenih. Do sedaj sem prispeval test na HR 20€ in 9€, masko in razkužilo ne računam, ker naj bi to uporabljali tudi cepljeni, če so solidarni do ostalih. Na splošno iz tvojih prispevkov sije neka splošna razgledanost in visok IQ, verjameš pa tistim, ki jim verjameš, zato tudi mene pusti, da se obnašam podobno. Telo poznam, izogibam se množičnim manifestacijam, nosim masko, razkužujem in umivam roke, striktno upoštevam priporočeno razdaljo in to so usmeritve, ki jih dajejo čisto vsi strokovnjaki na svetu, za cepljenje pa nekateri niso tako prepričani in jaz pač pri tem poslušam dvomljivce. Ravno zato, ker covid ni dovolj učinkovit, se nekateri ne cepimo na zalogo, ob informacijah, ki prihajajo iz bolnišnic, da cepivo ni prav učinkovito. Večina okuženih je covid prebolela celo takrat, ko so umirali množično po OSD-jih. Zdaj pa smo smrti tako redke, da so že na nivoju normale, višje število pa je na račun nedelovanja drugih oddelkov zdravstva. Bolj pošteno bi bilo, če bi objavljali samo letošnje smrti zaradi "covid-a", saj za gripo tudi niso sešteli nekaj let skupaj in potem to reklamirali za cepljenje. Kakšni so rezultati 1.1.2021 do danes? Koliko je smrti in kakšen procent od obolelih, katere starostne skupine,... tako, kot naj bi se pošteno poročalo.

shadeX - Ko bo zmanjkalo slednjih, sledi 45, 30-45, 0-30. Najprej pokaži veljavno diplomo kakšne univerze, magisterij in doktorat, svoje znanstvene dosežke,.. na področju virologije ali epidemiologije, botem boš relevanten sogovornik, do takrat je tvoje mnenje in ugotovitve vredno toliko, kot moje.

ripmork - Med nič vedeti in ne vedeti vseh ozadij, je velika razlika, ki strokovnjaku pomaga k pravilni ali zmotni razlagi. Marsikaj v zgodovini je bilo spremenjeno, ko so prišli na dan vsi podatki (DDT,..). Nič ne veva midva, oziroma veva veliko manj, kot strokovnjaki, znanstveniki,... zato poslušava njih, ko pa imajo različna mnenja, se odločaš sam, kdo ima več informacij. Tako izgleda, saj se ne operira z argumenti, kot je med znanstveniki navada, ampak se vsa drugačna mnenja proglasi za fakenews. Tako bi radi necepljeni delali pa nam ne pustite in nam vsiljujete svojo agendo. Kdo je karkoli ugotavljal, Beovička, Krek, Logarjeva,... ?

fordin - simpl, to se rešuje s podaljšanjem delovne dobe, pri življenju do 120, bi delal do 95-ega.
Delo krepa človeka

dsfsfawer235 ::

Telbanc je izjavil:

dsfsfawer235 je izjavil:



Ker se trenutno ne svetuje tretjega odmerka za tiste, ki so znotraj 6 mesecev od drugega odmerka. Ko se bo svetovalo za trnutni polozaj (starost/odmik od zadnjega cepljenja) tretji odmerek, se bojo sli vsi normalni cepit (vsi v druzini, ki se jim glede na starost svetuje cepljenje so se ze sli cepit s tretjim odmerkom). Anticepilcem pa tako ali tako nihce ne more izdati nadomestka pameti "na recept".


Kolk je men znano, se tretji odmerek, daje če je potrebno in ne šele po 6 mesecih, kar bo verjetno vejalo za navadno rajo. Prej ali slej.

Tko da bi blo zanimivo vedet kaj se zaj dogaja v Dosih, če je res vse tako kot mora bit. Ker smo v ćetrtem valu. Zaj ne bi smelo nič se zamujat.


Tocno tako, ko/ce je potrebno. In na tocno to se caka. Razen raznih omejencev, ki niso dobil se niti prvega in drugega odmerka (cakajo Janssen(tm)) in bojo tvorili glavnino smrti v cetrtem valu. K sreci, nobene skode.

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Dnevno Stevilo Okuzenih (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Problemi človeštva
112495767 (73964) dsfsfawer235

Resnejši stranski učinki po cepljenju ali Covidu-19 (pričevanja resničnih zgodb) (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Problemi človeštva
75895446 (72884) AliRes

Testiranje cepljenih? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Problemi človeštva
36456597 (44902) D3m

Več podobnih tem