Forum » Zvok in slika » Preklop med HDMI priključki na TV
Preklop med HDMI priključki na TV
Mare3 ::
Torej rabil bi pomoč. Doma imamo T2 sedaj sem pa kupil še android tv box. Problem je ker T2 daljinec nima.opcije za preklopiti med različnimi HDMI vhodi na tv in ne morem preklopiti na android tv box. Ali obstaja kkašna druga opcija kot preko telefona oz. preko daljinca od televizije ker ga ne uporabljamo ker potem bi imeli tri daljince. Preko telefona meni ni problem, večji problem bo naučiti statejšega očeta in mati kako to funkcionira. Ima kdo kakšno idejo?
showsover ::
Zelo nenavadno, da originalen daljinc ne more spremenit vira na tv z več vhodi. Kaj za en tv imaš to in daljinec? Kaj pa vsaj kje ob strani na tv?
mrData ::
Zelo nenavadno, da originalen daljinc ne more spremenit vira na tv z več vhodi. Kaj za en tv imaš to in daljinec? Kaj pa vsaj kje ob strani na tv?
On ne želi uporabljati originalnega daljica od TV, s tem seveda gre.
Rešitev bi bila Logitech Harmony, ampak žal to spet kar nekaj stane.
XS!D3 ::
Sej je napisal, da z originalnim gre, ampak ne želi uporabljati treh.
Če AndroidTV aplikacija ni opcija in CEC ne zadostuje, potem več ali manj ostane samo še univerzalni dalinec.
mat xxl ::
Ja bolje 3, kot novo vesoljsko ladjo skonstruirati......
Staremu pa posnameš VIDEO navodila, tako, sem jaz naredil nekemu znancu na vikendu in zanimivo celo njegovi starši, so z videom uspeli vse poštimati.....
Staremu pa posnameš VIDEO navodila, tako, sem jaz naredil nekemu znancu na vikendu in zanimivo celo njegovi starši, so z videom uspeli vse poštimati.....
showsover ::
In tu not nič se ravno nič ne najde za ta nesrečni Input selection?
Tole nič, neka ciklična magija v 'o AV (vhod)'?
Tudi gumP Source je tam za okras?
Funkcije, ki jih lahko upravljate v TV načinu
o TV POWER
o Numerična tipkovnica 0 do 9
o AV (vhod)
o Glasnost (+/-)
o Preskakovanje kanalov (tipka Page up /
Page down)
o Mute
o Teletekst (tipka Text)
o rdeča, zelena, rumena in modra tipka
o Gor / Dol / Levo / Desno
o Previj / Zavrti / Skoči nazaj / Ustavi /
Skoči napre
Tole nič, neka ciklična magija v 'o AV (vhod)'?
Tudi gumP Source je tam za okras?
Funkcije, ki jih lahko upravljate v TV načinu
o TV POWER
o Numerična tipkovnica 0 do 9
o AV (vhod)
o Glasnost (+/-)
o Preskakovanje kanalov (tipka Page up /
Page down)
o Mute
o Teletekst (tipka Text)
o rdeča, zelena, rumena in modra tipka
o Gor / Dol / Levo / Desno
o Previj / Zavrti / Skoči nazaj / Ustavi /
Skoči napre
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: showsover ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 149026 (2383) | Oldi |
» | Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 66485 (8370) | Ulixes |
» | NVIDIA Shield (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Konzole | 154183 (18512) | ruski76 |
⊘ | Android tv box (strani: 1 2 3 4 … 145 146 147 148 )Oddelek: Zvok in slika | 1145825 (405832) | Mavrik |