Forum » Pomoč in nasveti » Branje mini DVD-RW diskov od kamere
Branje mini DVD-RW diskov od kamere
heero ::
Pozdravljeni
Imam tezavo z branjem diskov . Doma imam cel kup diskov od kamere nekatere prebere nekatere ne . Opticna enota na pc pa ne prebere nobenega probal sem z dvema DVD predvajalnikoma pa tudi nic.Ko dam cd v kamero mi izpise da cd ni formatiran posnetkov pa mi ne pokaze
Kamera je Samsung VP-DC575WB (z to kamero je bilo snemano na vse DVD-je na nedlujocih diskih v nastavitvah ko grem pod disc info ni nobenih podatkov)
Opticna enota : Sony NEC Optiarc AD-7200S (V specifikacijah pise da bere DVD-RW , ocistil sem tudi laser , drugace dela normalno samo DVD-je od kamere noce brati navadne mini cd prebere normalno)
DVD predvajalnika pa sta en Philips in Hyundai (ze od zacetka sta bolj boga ni bilo neke koristi od njih)
Kaj bi lahko se probal?
Hvala
Imam tezavo z branjem diskov . Doma imam cel kup diskov od kamere nekatere prebere nekatere ne . Opticna enota na pc pa ne prebere nobenega probal sem z dvema DVD predvajalnikoma pa tudi nic.Ko dam cd v kamero mi izpise da cd ni formatiran posnetkov pa mi ne pokaze
Kamera je Samsung VP-DC575WB (z to kamero je bilo snemano na vse DVD-je na nedlujocih diskih v nastavitvah ko grem pod disc info ni nobenih podatkov)
Opticna enota : Sony NEC Optiarc AD-7200S (V specifikacijah pise da bere DVD-RW , ocistil sem tudi laser , drugace dela normalno samo DVD-je od kamere noce brati navadne mini cd prebere normalno)
DVD predvajalnika pa sta en Philips in Hyundai (ze od zacetka sta bolj boga ni bilo neke koristi od njih)
Kaj bi lahko se probal?
Hvala
TOP ::
Če ti DVD ne bere kamera,katere je tudi posnela potem je verjetno problem v samem zapisu,pa v kakem formatu si tole snemal.
ce sem prav prebral naj bi bil MPEG2 probal sem se z isobuster programom in sem uspel pobrat 2 posnetka (v DVD formatu .VOB) za ostalo se cakam ker je kar nekaj poskodovanih blokov na disku in mu rabi cas da vse obnovi
a obstaja se kaksen podoben program vse kar sem nasel mi ne prebere nic
a obstaja se kaksen podoben program vse kar sem nasel mi ne prebere nic
djgregec ::
Na teh kamerih ki snemajo direktno na mini dvd-rw je potrebno na kameri finalzirat dvd-je, drugače jih druge enote ne berejo.
kar se je dalo sem finaliziral ostalo pa nevem iz katerega razloga ne konca procesa
problem postopoma resujem z programom IsoBuster in IsoPuzzle
problem postopoma resujem z programom IsoBuster in IsoPuzzle
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63339 (15829) | Buffy |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22984 (10199) | Yossarian |
» | Video iz kamereOddelek: Pomoč in nasveti | 967 (840) | blaz87 |
» | več mini dvd na en velik dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2829 (2449) | Dusan_HD |
» | Firewire kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7554 (6702) | BadWolf |