» »

Lidl: Vrsta na blagajni_ odpre se nova blagajna_kaj narediti?

Lidl: Vrsta na blagajni_ odpre se nova blagajna_kaj narediti?

1 2 3
4
5

no comment ::

sunshine403 je izjavil:

Le kje ste vsi pravicnezi, ko ugasnete racunalnike in stopite ven iz vase sobice? Ker po tem sodec, ni cloveka, ki bi ob odprtju nove blagajne podiral vse naokoli, samo da bo prvi v tisti vrsti. Na zalost vas v trgovinah ni za videt oz. verjetno delate povsem enako, samo ko ste pa spet doma v svoji coni udobja za racunalnikom in skrito identiteto da vas nihce ne vidi, pa samo postenje in fair play :))

Očitno ne znaš brat (praktično vsi slotekovci so šprinterji). Pa očitno nisi hodil v tiste trgovine kjer sem jaz držal predavanja šrinterjem. Večinoma neuspešno... Ja, Rona nas je oropala marsičesa (najbolj pa izobrazbe).

Zgodovina sprememb…

link_up ::

Furbo je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Mene predvsem neki drugega zanima. Zakaj prodajalke tok hitijo skenirat izdelke? Tko res našopajo da nimaš časa v vrečko zlagat. Pol pa moraš še plačat in prodajalka in za mano potem čakajo da zložim not vse. Zakaj ne skenirajo z normalno hitrostjo

To je normalna hitrost. Če hočeš po polžje in čakalne vrste je tu Hofer, Mercator itd..

Seveda, normalna hitrost je, da se jajca zapodijo vsaj 1m/s cez bip-bip. Potem jih ze veselo napada flasa...aja, jaz bi moral takticno zloziti na trak, saj res...

Hvala bogu za online, da se ne rabim s takim ukvarjat...
In and Out

ecxKL ::

no comment je izjavil:

sunshine403 je izjavil:

Dokler so posamicne vrste za vsako blagajno to definitivno ni definicija vrivanja. Ko bodo koncno pri nas uvedli eno vrsto in se bos pred vstopom na posamicno okence/blagajno/... odpravil do tiste blagajne potem pa je to definicija vrivanja.

Jaz sem povedal kako je prav (to je spraševal OP). Bosanec bi moral našemu jamskemu človeku sicer bolj prijazno in predvsem bolj počasi (da ima čas sprocesirati (njemu) nov koncept) povedati kar mu je ležalo na duši. Ampak kot vidimo, bi s tem samo zapravljal čas.

Splošen konsenz je, da je pri nas šprintanje mimo obstoječe vrste na novoodprto blagajno modus vivendi. Me pa vsekakor tolaži, da so vsi ti Lidl neandrtalci drugače "sol zemlje". Mudi se jim na krvodajalsko akcijo potem pa naprej umivat invalide. Sedaj sem spoznal, da sem v svoji zmoti pravzaprav delal škodo. Včasih zaradi dreves ne vidiš gozda je vse kar lahko povem v svoje opravičilo.

Nimaš prav, bosanec nima kaj za razlgati ker tako on kot ti ne razumeta da je vsaka vrsta za vsako blagajno posebaj. Prav tako se bosanec ne zna obnašati in se je po svoji LASTNI zgrešeni logiki tudi ON urinil saj je šel iz KONCA vrste za blagajno 2 na ZAČETEK vrste za blgajno 3 (takoj za mano)! Če bi se on držal slojih lastnih besed in svoje zgrešene logike bi se ON moral postaviti na KONEC vrste za blagajno 3, ker je bil tudi prej na KONCU vrste! Se vidi da je navaden dvoličen papak in je sikal samo zato da je lahko težil.. Seveda je ta njegova logika zgrešena, ampak pustimo to.. To sem napisal že nekajkrat pa si spregledal..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ecxKL ()

WaterBoy ::

Fak si delate probleme tam ko jih ni :)

Zimonem ::

link_up je izjavil:

Furbo je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Mene predvsem neki drugega zanima. Zakaj prodajalke tok hitijo skenirat izdelke? Tko res našopajo da nimaš časa v vrečko zlagat. Pol pa moraš še plačat in prodajalka in za mano potem čakajo da zložim not vse. Zakaj ne skenirajo z normalno hitrostjo

To je normalna hitrost. Če hočeš po polžje in čakalne vrste je tu Hofer, Mercator itd..

Seveda, normalna hitrost je, da se jajca zapodijo vsaj 1m/s cez bip-bip. Potem jih ze veselo napada flasa...aja, jaz bi moral takticno zloziti na trak, saj res...

Če ne zložiš optimalno na trak delaš gužvo. Kot upokojenci ampak njim se to nekako oprosti. Človek pri mentalnem zdravju si pa voziček organizira že med nabiranjem.
Ljudje jamrajo nad vrsto, ki jo v bistvu povzročajo sami.

ecxKL je izjavil:

Nimaš prav, bosanec nima kaj za razlgati ker tako on kot ti ne razumeta da je vsaka vrsta za vsako blagajno posebaj. Prav tako se bosanec ne zna obnašati in se je po svoji LASTNI zgrešeni logiki tudi ON urinil saj je šel iz KONCA vrste za blagajno 2 na ZAČETEK vrste za blgajno 3 (takoj za mano)! Če bi se on držal slojih lastnih besed in svoje zgrešene logike bi se ON moral postaviti na KONEC vrste za blagajno 3, ker je bil tudi prej na KONCU vrste! Se vidi da je navaden dvoličen papak in je sikal samo zato da je lahko težil.. Seveda je ta njegova logika zgrešena, ampak pustimo to.. To sem napisal že nekajkrat pa si spregledal..

Vsekakor, čisto mogoče je, da je naš Bosanec enak šprinter kot ti in ga je jezilo, da je nekdo še boljši v njegovi disciplini.

(In se opravičujem ker sem narobe razume naslov teme. Tebe ne zanima kaj se spodobi v takem primeru, ampak kako bolje šprintati. Glede tega nimam nekega pametnega nasveta.)

Zgodovina sprememb…

Uizi ::

link_up je izjavil:

Furbo je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Jajca pred steklenico? 300IQ :)) In zdaj je pridna prodajalka kriva, ker si ti nespo...
Jaz sem pa večkrat razmišljal o vozičkih s pregradam, tako bi ločil težke in lahke stvari in posledično še bolj izpopolnil taktiko zlaganja na trak.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Uizi ()

styrian ::

Jaz se na sosednjo zaprto blagajno urinem takoj že ko je malo večja vrsta, ker bo trgovka kmalu poklicala sodelavko.

no comment je izjavil:

ecxKL je izjavil:

Vsekakor, čisto mogoče je, da je naš Bosanec enak šprinter kot ti in ga je jezilo, da je nekdo še boljši v njegovi disciplini.

(In se opravičujem ker sem narobe razume naslov teme. Tebe ne zanima kaj se spodobi v takem primeru, ampak kako bolje šprintati. Glede tega nimam nekega pametnega nasveta.)

Nehaj trolat. Nisem noben "šprinter", ker jaz se NISEM prestavljal iz ene v drugo vrsto! Jaz sploh še nisem bil v vrsti in takoj ko sem prišel do blagajn sem imel srečo da se je ravno v tisti sekundi odprla nova blagajna in po srečnem naključju sem stal ravno pred to blagajno, ker sem prišel z desne strani pravokotno (na sliki je smer prihoda do blagajn označena z puščico zelene barve) in sem se že obračal da bi šel naokoli polic na konec vrste za blagajno 2 (poglej skico). V tistem trenutku se je odprla blagajna 3. Naj še enkrat poudarim da NI skupne vrste tako kot v Šparu, ampak ima vsaka blagajna svojo vrsto.

Zgodovina sprememb…

styrian je izjavil:

Jaz se na sosednjo zaprto blagajno urinem takoj že ko je malo večja vrsta, ker bo trgovka kmalu poklicala sodelavko.

Lahko naletiš na blagajničarko z malo smisla za humor, ki odpre drugo blagajno in ne tisto na kateri se krvodajalec dere "'alo"!

ecxKL je izjavil:

Nehaj trolat. Nisem noben "šprinter", ker jaz se NISEM prestavljal iz ene v drugo vrsto! Jaz sploh še nisem bil v vrsti in takoj ko sem prišel do blagajn sem imel srečo da se je ravno v tisti sekundi odprla nova blagajna in po srečnem naključju sem stal ravno pred to blagajno...

V Lidlu ne MOREŠ takih stvari prepustiti srečnim naključjem. Planing, planing, planing...

Zgodovina sprememb…

Dobro ti je ranil ego Bošnjak, da si šel še skice risat ali pa je to tvoj vrhunec tega meseca. :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Uizi ()

Uizi je izjavil:

Dobro ti je ranil ego Bošnjak, da si šel še skice risat ali pa je to tvoj vrhunec tega meseca. :))

Ne gre za nič od tega, preprosto se je spet izkazalo da bosanci spet nalešč delajo probleme.. (seveda ne vsi, ampak precejšen delež pa..).

Zgodovina sprememb…

Utk ::

ecxKL je izjavil:

Uizi je izjavil:

Ne gre za nič od tega, preprosto se je spet izkazalo da bosanci spet nalešč delajo probleme.. (seveda ne vsi, ampak precejšen delež pa..).

Ja, če temu rečeš delanje problemov, ko nekdo reče, kar si vsi mislijo, pa si noben od Slovencev ne upa povedat na glas, potem res delajo probleme. Hvala bogu.

Utk je izjavil:

ecxKL je izjavil:

Uizi je izjavil:

Ja, če temu rečeš delanje problemov, ko nekdo reče, kar si vsi mislijo, pa si noben od Slovencev ne upa povedat na glas, potem res delajo probleme. Hvala bogu.

Ne gre za to. Gre za to da je vsaka vrsta za vsako blagajno posebej, kar tako ti, kot tudi on ne dojameta.. Tako da vsi ki znajo misliti NE mislijo tega kar si rekel. To da čefurji ponavadi delajo probleme pa ni nobena skrivnost, poglej samo slovensko mladino po slovenskih šolah tam kjer jih ne malo več (obstajajo svetle izjeme tho). Kar povprašaj svojega otroka in ti bo povedal da kradejo telefone in pretepajo ljudi ki se samo sprehodijo mimo.

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

Seveda je vsaka blagajna otok zase, to smo tudi dokazali na par primerih. Da je najbolj glasen nekdo, ki nima pojma, to pa ni neka izjema, kompenziranje.

Ta pizdator bi najbrž mirno zapeljal na blagajno če bi bil v tvoji situaciji. Ker je nekoliko čakal ga pa boli. Prej bi se začel dreti naj odprejo blagajno. Ranjena čustva drugih ljudi niso tvoj problem.

ecxKL je izjavil:

Utk je izjavil:

ecxKL je izjavil:

Uizi je izjavil:

Ne gre za to. Gre za to da je vsaka vrsta za vsako blagajno posebej, kar tako ti, kot tudi on ne dojameta.. Tako da vsi ki znajo misliti NE mislijo tega kar si rekel. To da čefurji ponavadi delajo probleme pa ni nobena skrivnost, poglej samo slovensko mladino po slovenskih šolah tam kjer jih ne malo več (obstajajo svetle izjeme tho). Kar povprašaj svojega otroka in ti bo povedal da kradejo telefone in pretepajo ljudi ki se samo sprehodijo mimo.

I smell izm.

sbawe64 ::

ajdov2 je izjavil:

zakaj ne dajo v te lidle pa hoferje avtomatskih blagajn, pa da so vse prižgane in bi šlo hitreje

Samo vprašanje časa je, kdaj bodo prodajalci postali obsolete...
Trgovine brez njih so že delujoče, tudi v EU.

Amazon v Uk
https://edition.cnn.com/2021/03/04/busi...

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Amazon_...

Tegut v De
https://www.spiegel.de/wirtschaft/unter...
2020 is new 1984
Corona World order

Uizi je izjavil:

I smell izm.

Mogoče še ne. Ampak taka Lidl izkušnja je lahko gateway to izm.

Imamo robatega priseljenca, močni rok in košatih, prašnih brkov. V rokah drži kruha in salam, ki jih naš prosojni dizajner, ki si je prišel kupit čokoladico, ne zbaše v enem letu. In pol se zgodi... verjetno malo drugače kot je bilo opisano (Bosanec natuli našega arhitekta z Bountyjem v rokci, potem se pa postavi za njim v vrsti?! japajade!). Pove doma mami in celemu sloteku in ne dobi čustvene opore po kateri hrepeni. To se lahko potem spremeni v jezo.

Kot je svetoval Zemo, ne hodi v Lidla, če ti kdo mimogrede lahko rani čustva.

Zgodovina sprememb…

no comment je izjavil:

Uizi je izjavil:

I smell izm.

Mogoče še ne. Ampak taka Lidl izkušnja je lahko gateway to izm.

Imamo robatega priseljenca, močni rok in košatih, prašnih brkov. V rokah drži kruha in salam, ki jih naš prosojni dizajner, ki si je prišel kupit čokoladico, ne zbaše v enem letu. In pol se zgodi... verjetno malo drugače kot je bilo opisano (Bosanec natuli našega arhitekta z Bountyjem v rokci, potem se pa postavi za njim v vrsti?! japajade!). Pove doma mami in celemu sloteku in ne dobi čustvene opore po kateri hrepeni. To se lahko potem spremeni v jezo.

Kot je svetoval Zemo, ne hodi v Lidla, če ti kdo mimogrede lahko rani čustva.

Ne mlatita prazne slame prosim.

Zgodovina sprememb…

kuall ::

showsover je izjavil:

Ne bom te jaz nič spraševal, če ti želiš na drugo blagajno.

Eni, ki smo bolj normalni počakamo, da gredo drugi, ki so v vrsti pred nami, na novo odprto blagajno. Ne pa da laufamo, da jih bomo ja prehiteli (in ogoljufali).

showsover ::

kuall je izjavil:

Eni, ki smo bolj normalni počakamo, da gredo drugi, ki so v vrsti pred nami, na novo odprto blagajno. Ne pa da laufamo, da jih bomo ja prehiteli (in ogoljufali).

Dobro za vas, kaj ti naj zdaj jaz. Sam sicer, ko si že ugotovil, kot ostarel prdec, ne morem ravno tekati kot kakšni mladi poskočni srnjakci, pa navadno se mi tudi ne izplača hoditi po trgovinah po eno čokoladico ampak kar fajn otovorim voziček, ko že grem. Če pa že ravno vidim, da se nova blagajna odpre, pa res ne sprašujem vsakega, če bi slučajno želel pred mano stopiti.

Vi pa kar, kolikor celo vas trgovinske pravičniške čakalce v vrsti, razumem, mi boste počasi že kar avtomatsko dajali prednost :-)
Še kakšno vprašanje, strokovnjak kuall? Haha, ogoljufali, jaoj, haha.

Zgodovina sprememb…

Horas ::

jaz že eno leto ne hodim v lidla ravno zaradi te gužve in industrijsko normnega skeniranja trgovk, ki gledajo sam na svojo stimulacijo, na nas kupce pa ne.

v šparu TE NE preganjajo in si vzamem čas in lepo zlagam v svoje nakupovalne vreče kot normaln človk ne ko en iz filma idiocracy!

to je pač minus diskontnih trgovin.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Horas je izjavil:

jaz že eno leto ne hodim v lidla ravno zaradi te gužve in industrijsko normnega skeniranja trgovk, ki gledajo sam na svojo stimulacijo, na nas kupce pa ne.

v šparu TE NE preganjajo in si vzamem čas in lepo zlagam v svoje nakupovalne vreče kot normaln človk ne ko en iz filma idiocracy!

No, ne vem, jaz (sicer kot ostarel prdec) nimam nikakršnih težav s tem, pač naložiš v voziček, potem pa v avto, kjer imaš še nekaj containerjev, da lažje preneseš čez prag in to. Moja preferenčna trgovina je sicer Eleclerc.

Zgodovina sprememb…

iso2000 ::

Zanimiva tema, pravzaprav :D
No, jaz v dani situaciji OPja grem na prosto blagajno, če sem ravno pri koritu. Že postavitev polic in iztek k blagajni je dizajniran, da so vrste ločene po blagajnah.
V lokalnem Lidlu pa je stanje še bolj butasto, da je iztek k blagajni približno poravnano s polico. In zadnjič se je naredila dolga vrsta, ki je bila na eno blagajno z obeh strani polic. Zaradi višine polic se ni vedelo kdo je bil prej v vrsti. No, smo se vse zmenili, ampak sem pomislil, da je tista postavitev pa res butasta.
Kar se tiče skeniranja izdelkov s svetlobno hitrostjo, pa zložiš v vožiček, pa potem preložiš v vrečo ali v avto ali kamorkoli že. Ponavadi še tega ne dohajam, ker hočem v voziček zložiti izdelke po neki svoji logiki. Posledično me vedno blagajničarka čaka, da pokasira. No, saj je plačana za to, kajne?

Horas je izjavil:

Jaz pa grem ravno zato rad v Lidl, Hofer, ker so blagajničarke hitre. tudi jaz zelo hitro zlagam v voziček, tako da ponavadi me skoraj nič ne čakajo, tudi zato hitro zlagam, ker mi gre na živce, če me ljudje gledajo pri delu pa tudi nasploh rad hitro opravim stvari. Najhujše (najpočasnejše) so v Mercatorju. Pa saj tudi če pogledaš njihove izraze na obrazih so tam v Hoferju/Lidlu še najbolj zadovoljne, v kakšnem Šparu/Leclercu še najmanj. Najbolj pa so zadovoljne une na hitrih blagajnah, ker imajo malo dela in stojijo. Jaz bi šel zmeraj na hitre blagajne, če ne bi imeli teh debilnih popustov, ki jih tam težje vnovčiš.

showsover je izjavil:

pa res ne sprašujem vsakega, če bi slučajno želel pred mano stopiti.

Spet me narobe razumeš, kot ponavadi.
Nisem rekel, da vsakega (ali sploh kogarkoli sprašujem). Rekel sem, da POČAKAM, če bo šel tisti pred menoj na novo blagajno. Če se ne zgane ga ne sprašujem in grem jaz tja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

showsover je izjavil:

Horas je izjavil:

No, ne vem, jaz (sicer kot ostarel prdec) nimam nikakršnih težav s tem, pač naložiš v voziček, potem pa v avto, kjer imaš še nekaj containerjev, da lažje preneseš čez prag in to. Moja preferenčna trgovina je sicer Eleclerc.

Joras aleluja. Zato grem v Lidla ker dolgo vrsto podelajo, ne pa da se ljudje jajcajo z vrečkami na blagajni.
Gtfo. Ljudem ne kapne, da v avtu zmečeš stvari po gajbicah v miru, kar je kam namenjeno. Ne pa bremzat napredka sveta.
Ljudje se obnašajo na blagajni kot da so najmanj angleška kraljica ki jo ravnokar kliče papež glede združitve anglikanske cerkve in katolicizma.
Je pa zadeva enaka kot opravljanje velike potrebe. Nobenega dostojanstva, plemenitih namenov in dejanj ni v tem. Zgolj gola (ne)potreba.

kuall je izjavil:

Nisem rekel, da vsakega (ali sploh kogarkoli sprašujem). Rekel sem, da POČAKAM, če bo šel tisti pred menoj na novo blagajno. Če se ne zgane ga ne sprašujem in grem jaz tja.

Ne vem, kaj ti (in tisti, ki ne komentira) kot poskočen mladec vse pravičniško in lepovedenjsko misliš, me niti ne zanima posebej, imam dovolj svojih skrbi. Vidim pa, da zelo dobro veš, kaj mislimo ostali, kar je super za keriero. No, sam nič ne čakam, če ne gleda, je to njegov problem, in če ga že jaz (saj veš, ostarel prdec) s svojo hojico in nakladalko aritklov prehitim, si je kriv sam. Ali kriva sama, da ne bo kakša družbena skupina užaljena. Sicer pa, če bi me videl, da se nekaj trudim, bi mi spoštljivo dal prednost, drži?

PS: Ja, imam tipkarske napake, iz inata jih ne grem popravit, kvj.

Zgodovina sprememb…

Jaz ti hočem samo to dopovedat, da je primitivno, če ljudje tekmujejo v raznoraznih vrstah, kdo bo koga prehitel. Pač si bolj primitivne sorte, kaj naj ti rečem.
Stari prdci radi delate tipkarske napake. Sem opazil že zdavnaj.

Kuall, ja, lej, sem zelo primitivne sorte, kaj mi naj rečeš, to tako pač je, sploh se ne konča pri tem. Ne trudise z dopovedovanjem, ne bo ti uspelo, kvečjemu bo vedno slabše. Tudi pri tebi... Glede kakšnih tvojih strokovnih znanj bi se tudi dalo marsikaj reči. Ali postavljanj vejic in podobnega sranja. Ampak meni to ni prioritetno, jbg.

Race conditione lahko prepoveš zgolj z strogo algebro.

Jah, gre za to, kako nekdo nekaj dojema neko vrivanje. Če ti je, da počakaš, fajn, če ti ni, ni. Mi, stari prdci, imamo počasno vžiganje :-) Da bi pa neko moralistično dramo delal iz tega pa res ne. Raje ostanem primitiven tekmovalen star prdec :-)

showsover je izjavil:

Jah, gre za to, kako nekdo nekaj dojema neko vrivanje.

Ja za to se gre. Napačno dojemaš stvari. Ne samo pri vrstah, tudi drugod se da opazit napake.

Ja, kuall, vzeto na znanje, se bom globoko zamislil. Večkrat, če bo potrebno. Še kakšno vprašanje?

Vprašanj zate nimam, ker odgovor ne bo kvaliteten. Lahko ti dam pa kakšen nasvet.

Raptor F16 ::

ecxKL je izjavil:

Zamislite si primer v trgovini: hodite k blagajnam in ste od blagajn oddaljeni kakšnih 10 metrov, v rokah držite vsega skupaj eno čokolado ki jo rabite za mafine. Na blagajni na levi stoji kakšnih 8 ljudi. Isto sekundo ko pridete do blagajn in ste 1 meter od desne blagajne se odpre še desna blagajna. Trgovka vas pogleda in pravi: "Lahko stopite še sem". Kaj naredite: grete na desno blagajno ki se je ravnokar sekundo nazaj odprla in od katere ste 1 meter stran ali se greste gužvat nazaj in vse na okoli polic ker tam ni prehoda in se postavite na koncu vrste na levi blagajni ?

Jst sm čisto avtomatsko šel v to blagajno ki se je ravnokar odprla, ker sem tam že stal. Nato pa se najde en bosanec ki me je začel zmerjati in žaliti da sem egoist ker sem se kako "urinil", kjub temu da vrste na tej blagajni ni bilo. Kaj a nej grem zdej za eno čokolado se gužvat zadaj v drugo vrsto na drugi blagajni in čakat 10 minut al kaj? Kaj narediti v takšnem primeru, kako se odzvati?

..

In kaj zdej ? Ti si temo odprl ker si še sedaj nisi opomogel od travme ker ti je en bosanc neki težil.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

Raptor F16 je izjavil:

ecxKL je izjavil:

Zamislite si primer v trgovini: hodite k blagajnam in ste od blagajn oddaljeni kakšnih 10 metrov, v rokah držite vsega skupaj eno čokolado ki jo rabite za mafine. Na blagajni na levi stoji kakšnih 8 ljudi. Isto sekundo ko pridete do blagajn in ste 1 meter od desne blagajne se odpre še desna blagajna. Trgovka vas pogleda in pravi: "Lahko stopite še sem". Kaj naredite: grete na desno blagajno ki se je ravnokar sekundo nazaj odprla in od katere ste 1 meter stran ali se greste gužvat nazaj in vse na okoli polic ker tam ni prehoda in se postavite na koncu vrste na levi blagajni ?

Jst sm čisto avtomatsko šel v to blagajno ki se je ravnokar odprla, ker sem tam že stal. Nato pa se najde en bosanec ki me je začel zmerjati in žaliti da sem egoist ker sem se kako "urinil", kjub temu da vrste na tej blagajni ni bilo. Kaj a nej grem zdej za eno čokolado se gužvat zadaj v drugo vrsto na drugi blagajni in čakat 10 minut al kaj? Kaj narediti v takšnem primeru, kako se odzvati?

..

In kaj zdej ? Ti si temo odprl ker si še sedaj nisi opomogel od travme ker ti je en bosanc neki težil.

Ja povej svoje mnenje kaj bi naredil ane. Ni nobenih travm, temo sem pa odprl da zvem kako bi drugi ravnali, zato pa so forumi ane.

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

Torej imamo:

- racerje, šprint na novonastalo blagajno, FFA
- organizatorje "le vkup le vkup uboga gmajna, dajmo vsi po vrsti, gospa ne se drenjat"
- dinozavre z vozičkom naloženim preko roba, da se seseda, niso zmožni ali željni hitrih reakcij
- pravičnike, v svojo škodo spuščajo ostale in za vsako stranko zrastejo vsaj kak cm, doma v šlafroku na fotelju s šilcem starega viskija še pozno zvečer premlevajo kako so odlični

Še kaj pozabil?

Pozabil si na najbolj pametne, ki naročijo preko spleta.

kow ::

ecxKL je izjavil:

Ja povej svoje mnenje kaj bi naredil ane. Ni nobenih travm, temo sem pa odprl da zvem kako bi drugi ravnali, zato pa so forumi ane.

Pogledas tiste pred tabo in jim das sekundo, da te prehitijo. Ce ne reagirajo TAKOJ, gres pac prvi. Ce kdo tezi zelo agresivno, ga spustis naprej.
Ker ni vredno fizicnega spopada. Ce ti sam moralizira, ga cimprej pozabis in ne pises po forumih. Evo.

Ma kaj čokolada v Lidlu je sekundo. Sploh če imaš še denar prštiman. Naj se ščene usaja.

V trgovino greš med tednom po 20 uri, ne srečaš znancev, ker že vsi prdijo po kavčih in se izogneš vrstam.

Hypathia ::

c3p0 je izjavil:

Torej imamo:

- racerje, šprint na novonastalo blagajno, FFA
- organizatorje "le vkup le vkup uboga gmajna, dajmo vsi po vrsti, gospa ne se drenjat"
- dinozavre z vozičkom naloženim preko roba, da se seseda, niso zmožni ali željni hitrih reakcij
- pravičnike, v svojo škodo spuščajo ostale in za vsako stranko zrastejo vsaj kak cm, doma v šlafroku na fotelju s šilcem starega viskija še pozno zvečer premlevajo kako so odlični

Še kaj pozabil?

Fehtarje. "A me spustite naprej k mam sam tole?" In potem se po možnosti še zapletejo v težko debato z blagajničarko, iščejo drobiž po žepih, ali se oglašajo na telefon.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Pogledas tiste pred tabo in jim das sekundo, da te prehitijo.

Kako pred mano? ŠE ENKRAT : pred mano ni bilo nikogar!

Zimonem je izjavil:

Ma kaj čokolada v Lidlu je sekundo. Sploh če imaš še denar prštiman. Naj se ščene usaja.

Exactly! Nevem kaj enim ni jasno da se grejo kregat za 5 sekund gor al pa dol. :)

Zgodovina sprememb…

zmaugy ::

ecxKL je izjavil:

donvito je izjavil:

Ja, logično, da stopim k novo odprti, sploh, če imam samo en artikel. Moraš pa bit neumen, da boš stal v vrsti, kjer so še trije pred tabo, po možnosti s polnim vozičkom. :))

Meni je tudi to logično. Ampak potem se najde en starejši bosanski upokojenec, ki vas začne napadati in zmerjati da ste egoist in da ste se po njegovo kao "urinili". Pri desni blagajni ko ste vi prišli seveda še ni bilo vrste. Kako postopati?

Ignoriraš težaka nevzgojenega.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

bambam20 ::

Ko smo pri blagajnah. Kako ocenujete hitrost in enostavno uporabnost samopostrežnih blagajn ?

Sam bi rekel , da najhitreje sistem deluje pri Tuševih ( nimajo glasovnega vodenja za vsak artikel posebej), nato šparove in na koncu Mercatorjeve.

ecxKL je izjavil:

Greš tam k je krajša vrsta. Simpl as dat. Če si nekdo premisli da bi šel iz ene vrste v drugo čakat mu nisi dolžan šparat mesta.

bambam20 ::

Hypathia je izjavil:

Fehtarje. "A me spustite naprej k mam sam tole?" In potem se po možnosti še zapletejo v težko debato z blagajničarko, iščejo drobiž po žepih, ali se oglašajo na telefon.

V hoferju in lidlu tega ni.

Men gredo na kurac ljudje k se glasno pritožujejo čez ostale in nimajo niti tok kulture da bi nekako kultivirano potrpeli.

Največkrat se kake mamce 30-40 nekaj pizdakajo in oglašajo, kot da so same na svetu. No pa tud tovrstnemu bosancu se v takem primeru nazaj kaj reče in pokaže konec vrste.

Raptor F16 je izjavil:

ecxKL je izjavil:

Greš tam k je krajša vrsta. Simpl as dat. Če si nekdo premisli da bi šel iz ene vrste v drugo čakat mu nisi dolžan šparat mesta.

Jp sej to, to sem tudi naredil, šel sem tam kjer sploh še ni bilo vrste. :)

Zgodovina sprememb…

1 2 3
4
5

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hitre blagajne Špar vs Mercator (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14224571 (15150) janezvalva
»

Hvala ... (strani: 1 2 )

5211731 (8960) jocoj
»

Hrana iz Lidla, Spara, Hoferja, Tuša, Mercatorja itd. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

347109980 (46438) zmaugy
»

Nakupovanje v Lidlu (strani: 1 2 3 4 5 )

20344506 (30890) Machete
»

Gneča pri blagajni (strani: 1 2 3 )

11121251 (16749) GregiB

Več podobnih tem