» »

Hvala ...

Hvala ...

1
2
»

GupeM ::

jype je izjavil:

Še namig: Izdelke v trgovini lahko uporabiš, preden jih prineseš na blagajno, če pri tem embalažo ohraniš vsaj toliko celo, da lahko prodajalka izdelek zaračuna. Drugič pojdi po robčke in/ali obliže, pa potem škatlo nesi na blagajno, da ne bo od tebe po nepotrebnem kapljala kri.

Jap, v takšnem primeru ti ne bo nihče težil. Tudi meni ni, ko sem se s kolesom ustavil in si kupil pijačo. Žejen za umret, na blagajni pa vrsta za 10 minut čakanja ali še več. Plastenko sem odprl in pil. Na blagajni sem pol prazno dal blagajničarki da jo je poskenirala in se opravičil, da sem jo že prej odprl. Je rekla da ni problema, sem plačal in šel.

Seveda ne odpiram izdelkov, ki niso nujno potrebni v določenem trenutku. Verjetno bi preživel tudi brez pijače še tistih 10 minut, ampak sem bil res žejen.

floyd1 ::

Nazaj na temo. Še drug vidik tega spuščanja "preko vrste" v trgovini.

Na pultu sem imel točno šest izdelkov in me je teta zadaj vseeno prosila, če lahko gre s svojima dvema izdelkoma naprej. Seveda je (prijazno) nisem spustil. Ena stvar je cel voziček, ampak tu sva bila časovno praktično na istem (pa še mudilo se mi je). Sem zaradi tega zajeb** človek? Bilo pa je v lokalnem Hoferju, kar pomeni, da je potem čakala mogoče minuto dlje. Drugače bi pač jaz čakal.

In ja, velikokrat sem že spustil nekoga z "malico" naprej.

jocoj ::

LeQuack je izjavil:

V letu 2020 je tehnologija trgovin še vedno izpred 50 let nazaj (edino tekočih trakov mogoče še niso imeli). Še vedno moraš stvari zlagati v voziček/košaro, potem spet zlagati na trak, potem spet zlagati v vrečke.
Še 30 let nazaj je bilo v Sloveniji samopostrežnih trgovin verjetno manj kot 10%. Če si šel v Klagenfurt v Hoferja po fasngo pa je trgovka cene VSEH izdelkov tipkala iz glave. Tako da ja, nekaj napredka pa vseeno je.:))


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hitre blagajne Špar vs Mercator (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14222369 (12948) janezvalva
»

Tudi Microsoft bi nadomestil blagajničarje

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
266470 (4617) billy
»

Nakupovanje v Lidlu (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20341209 (27593) Machete
»

Gneča pri blagajni (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11120045 (15543) GregiB
»

Samopostrežna blagajna ima BUG!? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9824747 (20845) fosil

Več podobnih tem