Forum » Operacijski sistemi » Neo smartbox ROOT/Flash
Neo smartbox ROOT/Flash
joezzy ::
Zdravo
Mene pa zanima, če je že kdo probaval Neota spremeniti v normalen (neomejen) android box?
Dobil sem ga zastonj, doma imam pa telemach tako da trenutno nima popolnoma nobene koristi. Škoda mi ga je vržt, ker je nov, sploh ima pa kar solidno strojno opremo.
Je mogoče že kdo nanj dajal kako costum rom, spreminjal bootloader, karkoli kar bi ga naredilo uporabnega? Nima veze, lahko android, še raje android tv.. karkoli
Hvala in LP,
Luka
Mene pa zanima, če je že kdo probaval Neota spremeniti v normalen (neomejen) android box?
Dobil sem ga zastonj, doma imam pa telemach tako da trenutno nima popolnoma nobene koristi. Škoda mi ga je vržt, ker je nov, sploh ima pa kar solidno strojno opremo.
Je mogoče že kdo nanj dajal kako costum rom, spreminjal bootloader, karkoli kar bi ga naredilo uporabnega? Nima veze, lahko android, še raje android tv.. karkoli
Hvala in LP,
Luka
klinker ::
Ne bos nic mogu nardit.
To je naprava specificno za TK narjena in ne neka splosna skatla z njihovim SWjem.
Ne vem pa zakaj bi ga v smeti metal. Prodaj na bolhi. Mogoce kupi kak TK uporabnik. Jst sem 2 njihova Boxa prodal brez tezav.
To je naprava specificno za TK narjena in ne neka splosna skatla z njihovim SWjem.
Ne vem pa zakaj bi ga v smeti metal. Prodaj na bolhi. Mogoce kupi kak TK uporabnik. Jst sem 2 njihova Boxa prodal brez tezav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEO Telekoma Slovenije (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 443544 (1005) | telexdell |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 152385 (522) | fpbs |
⊘ | Android tv box (strani: 1 2 3 4 … 145 146 147 148 )Oddelek: Zvok in slika | 1154262 (414269) | Mavrik |
» | Kateri android TV box/stick? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 39139 (17252) | dykristy |