» »

Stvari, ki me potencialno motijo na ženski

Stvari, ki me potencialno motijo na ženski

Vazelin ::

1. Čiki - to je zame osebno kar stopper. Enostavno si več ne predstavljam zalizovati kadilko. Prav tako so poleg samega okusa tudi druge hujše stvari povezane s kajenjem
2. Prostaško govorjenje - jaz sem si ženske vedno predstavljal kot bolj nežna bitja in prostaško govorjenje tukaj nima mesta
3. Debele noge - to je ena tistih fizičnih lastnosti, ki me zelo moti na ženski, da ima pretirano močna stegna in/ali ostale dele nogic.
4. Možačast način hoje - meni je pri ženskah kar pomemben stil hoje. Rad imam hojo romantične zapeljivke, ne Marjance ki se vrača iz travnike, kjer je obračala seno. Medtem ko znajo ženske zelo lepo hoditi, pa se vedno nasmejem, ko pogledam kakšno ko teče :)
5. Ne prispeva denarno k aktivnostim - spodobi se, da tudi ženska plača kavico ali vecerjo, čeprav imajo nekatere trdno prepričanje, da je to naloga moških. Nič ni boljšega od “feel good”, ko si z žensko zmenjen za kino in te pred vhodom v kino že pričaka s kupljenimi kartami. Govorim za ženske v službi. Od študent težko pricakuješ da ti časti kak drink. Govorim o ženskah ki so samostojne in lahko častijo kako rundo. Ne maram, da se počutim kot da sem nek sugar daddy, ko že v stoto plačujem “pijačke”. Tukaj so samoinciativne ženske v velikem plusu. Drugače imas tisti feeling, da dejansko placuješ za družbo čez pijače in večerjice.
6. Ljubiteljice resničnostnih šovov, telenovel in podobnega TV pofla - če je ženska odvisna s tovrstnimi TV smetmi je zame že znak za alarm. Ne razumem kakšno intelektualno debato bi lahko imel z žensko ki pretiči 3/4 večera pred tv zatopljena v razne poptv gnojiščne bedarije.
7. Čistunke - moti me, če ženska pretirano skrbi za higieno, morda celo če je bacilofobka. Ženska mora dišati po ženski, ne bo cenenem milu iz Mullerja.
8. Neaktivnost žensk pri pobudah za spolnost - samodeskriptivno.
9. Pretirana navezanost na starše/očeta - odbija me pretirana povezanost z družino. Da odrasla ženska 5x tedensko kliče domov ni normalno.
10. Razpustitev - veliko žensk se v dolgoletni vezi precej opusti. Primer: slab mesec nazaj srečal sošolko iz srednje. Bila je res raketa, vsi smo jo hoteli kresniti. Sedaj ima enih 25 preveč, oblečeno sem vidwl v pajkice :/
  • zaklenilo: zee ()

zee ::

In? Zaklepam.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Vazelin ::

Škoda. Sem se kar trudil z besedilom :V

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Spoznavanje ženskega spola (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28455984 (47910) dzinks63

Kako postati punci, ženski všeč? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

34689999 (82066) bluefish
»

Najti pravo resno punco in živeti srečno življenje (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

483106169 (92347) guest #44
»

rugelj je umrl! (strani: 1 2 )

707525 (5017) tsh2

Več podobnih tem