Forum » Igre » Sekiro: Shadows Die Twice
Sekiro: Shadows Die Twice
Tr0n ::
Ni Bloodbourne 2, je pa Sekiro Shadows Die Twice. :)
From Software
2019
PlayStation 4, Xbox One, Windows
Action Adventure
From Software
2019
PlayStation 4, Xbox One, Windows
Action Adventure
Vazelin ::
Imo b znali iti FROM preveč mainstream?
Meni je všeč ker so from igre tako oldschool. Klikneš new game in čez 30 sekund te že posili velik voli v bloodborne
Meni je všeč ker so from igre tako oldschool. Klikneš new game in čez 30 sekund te že posili velik voli v bloodborne
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
From Software so mojstri kar se bossev tiče Glede na veliko število smrti preden premagaš povprečnega From bossa bi bilo zelo OK, da dajo checkpointe pred bossi, ne pa nekje kjer hodiš potem 2 min do bossa.
Čeprav mi je viktorijanski Bloodborne bolj povabljiv kot Sekiro videzno. Ampak igrali ga bomo itak vsi
Čeprav mi je viktorijanski Bloodborne bolj povabljiv kot Sekiro videzno. Ampak igrali ga bomo itak vsi
Zgodovina sprememb…
BivšiUser2 ::
Nima sicer veze s špilom, dela pa FS na dveh nenajavljenih špilih, upam da je ena Bloodborne 2. https://www.youtube.com/XL7PDta75l0
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
BivšiUser2 ::
ma ja, nekaj sem link popravlka, sem mislil da ga bo slotech potem pretworil v video
vglavnem maš na IGN YT
vglavnem maš na IGN YT
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BivšiUser2 ()
oo7 ::
Sekiro™: Shadows Die Twice | Story Preview Trailer
Igra naj bi bila tako težka kot Dark Souls igre z razliko, da bo v tej igri glavni junak tudi govoril :)
Igra naj bi bila tako težka kot Dark Souls igre z razliko, da bo v tej igri glavni junak tudi govoril :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Še slab mesec do Sekirota.
ps: bi pa imo morala imeti igra kljub vsemu eno manjšo težavnostno stopnjo za izbrati, ne da bo spet tako kot v Bloodborne, ko te že po pol minute porejpa parkrat uni volkodlak :D
ps: bi pa imo morala imeti igra kljub vsemu eno manjšo težavnostno stopnjo za izbrati, ne da bo spet tako kot v Bloodborne, ko te že po pol minute porejpa parkrat uni volkodlak :D
Zgodovina sprememb…
Gregex ::
Igra ima samo eno slabost. Založnika Activision. Srčno upam, da ga ne bodo na polno zasrali.
yayo ::
tiho, da te kdo ne sliši Oboževalci Soulborne iger so sekta, jim takneš božanstvo pa te z noži napadejo.
Normalno, da se pričkuje Sekirota, če ga dela ekipa, ki je naredila najbolj ekstravagantno in eno najboljših iger (ki je zame in za marsikoga malo pretežka) te PS4 generacije.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Ja rabiš potrpljenje ja. ko v 15to obračaš prvega obveznega bossa v Bloodborne p še pol ga premagam po sreči ker se nekam zatakne lol.
Mi je bil pa bloodstarved beast ko se šetaš po katedrali in ga končno premagaš un feels good občutek, neprimerljivo z vsem kar je v GOW4. Fromovci so res kralji boss fightov.
Imo je Bloodborne igra generacije. Mi pa to okolje pri Sekiru ne diši najbolj. Bolj mi je sedlo viktorijansko iz BB
Mi je bil pa bloodstarved beast ko se šetaš po katedrali in ga končno premagaš un feels good občutek, neprimerljivo z vsem kar je v GOW4. Fromovci so res kralji boss fightov.
Imo je Bloodborne igra generacije. Mi pa to okolje pri Sekiru ne diši najbolj. Bolj mi je sedlo viktorijansko iz BB
Po eni strani je izziv res hud. Samo po stopnicah greš in bam že te čaka volkodlak
Men pa Bloodborne okolje ni bilo najbolj všeč. Zame osebno Dark Souls 1, Dark Souls 2 in Dark Souls 3 z srednjeveškim okoljem
Imo bi rabila igra še en vsaj zacasni easy mode ki ga lahko vklopiš če recimo bossa ne narediš desetič.
Ker dosti jih obupa. Ampak potem seveda igra izgubi ostrino
Ker dosti jih obupa. Ampak potem seveda igra izgubi ostrino
Recmo jaz sem ostal pri Amelii. Sej ko razmišljaš in gledaš mehanike se ti zdi u izi, ko pa špilaš je pa zajebano
Ales320 ::
Pri souls seriji je tako, da je obvezno sovražnike oapzovat. Če ti v deseto ne rata premagat bossa pomeni, da se v devetih poskusih pred tem nisi naučil nič.
Gregex ::
Recmo jaz sem ostal pri Amelii. Sej ko razmišljaš in gledaš mehanike se ti zdi u izi, ko pa špilaš je pa zajebano
Uf, če si pri Ameliji obstal, potem boš res težko končal. Naprej se šele začne tapravo klanje. Sekiro bo baje še težji? Vsaj tako nekateri pravijo. Can't wait. Bring it on.
Jaz nisem. Bom vseeno malo počakal. Poleg tega imam še za preigrat nekaj že kupljenih zadev.
Galko ::
Poleg tega da je špil neverjetno dober (meni recimo je najboljši špil vseh časov) je verjetno še najbolj podoben Sekirotu - je najhitrejši od vseh souls iger, ima dedicated dodge knof, ima parry.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Galko ()
yayo ::
žal v igrah podnapisi pogosto ne pomagajo kaj dosti, ker moraš biti bolj koncentriran na dogajanje na ekranu kot na besedilo, pa je idealno, če poslušaš. Torej angleščina. Sem v angleščini igral npr. Metro Exodus pa mi je bilo žal, ampak...
RTX, naaah, take igre raje na konzoli.
RTX, naaah, take igre raje na konzoli.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
YesMan ::
Igra strogo bazira na fevdalni Japonski in vlaga ogromno (kot vse FromSoftove igre) na atmosfero in potopljenost v svetu; torej Japonščina, definitivno. Vse drugo bi me zelo motilo. To bi bilo isto, kot da bi igral Yakuzo ali pa Metro serijo v angleščini, hahah. Nepredstavljivo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elden Ring [Great Rune] (FromSoftware) (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Igre | 207877 (1630) | oo7 |
» | Ghost of Tsushima (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 18910 (454) | Polda |
» | God of War 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 154623 (2018) | jijetelu |
» | Bloodborne (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Konzole | 23372 (679) | oo7 |
» | Dark Souls 3 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Igre | 94719 (5771) | oo7 |