Forum » Mobilne tehnologije » Telemach EON
Telemach EON
Temo vidijo: vsi
mrDenis ::
Mene pa zanima, kako do nanižje ponudbe na Telemachu. Kolega je dobil 50% ceneje na dve leti za EON Light, meni pa največ, kar ponujajo je 30% ceneje na dve leti. Od česa je to odvisno?
Twixz ::
katimm ::
Nekaj je odvisno tudi od posrednikov je vredno se dat vec povprasevanj trenutno sem dobil eon light razsirjeno shemo in cinestar za 20€ za 2 leti. Prejsna najnizja je bila 23€... je pa to seveda na coax kablu...
mrDenis ::
Nekaj je odvisno tudi od posrednikov je vredno se dat vec povprasevanj trenutno sem dobil eon light razsirjeno shemo in cinestar za 20€ za 2 leti. Prejsna najnizja je bila 23€... je pa to seveda na coax kablu...
Kje si pa dobil to ponudbo oz. preko koga?
Mene pa zanima, kako do nanižje ponudbe na Telemachu. Kolega je dobil 50% ceneje na dve leti za EON Light, meni pa največ, kar ponujajo je 30% ceneje na dve leti. Od česa je to odvisno?
Od tega a si nov naročnik ali ne je odvisno...
Kolega je tudi stari naročnik in je le ponovno vezal za dve leti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mrDenis ()
DePalmo ::
Jaz sem stari naročnik mobilne telefonije, pa ne dobim nobenega popusta za to. So me že večkrat klicali s smešnimi ponudbami ala. tri mesece 50% pa vezava za dve leti. Sem jim vedno rekel da se naj bolje potrudijo in se niso.
Sem pa nedavno imel tukaj preprodajalca za EON. Ponujal neko "dobro" ponudbo za mislim da 35 ali 45e na mesec, ampak ker me zanima samo internet in se pač nisem dal, mi je zrihtal dobro ponudbo za 25e na mesec EON full ter 5G internet. Sicer imam omejitev 2TB na mesec, tako da malce pazim na podatke. Za naslednje dve leti bo vredu, nato bomo pa vidli kaj in kako.
Sklepam da kakor naletiš. Ali pa kako se obnašaš, nekateri zavohajo da se za več iztržit iz tebe in ne popustijo. Meni je bilo pa vseeno, itak sem imel 4G in Kodi, pa sem bil zadovoljen.
Sem pa nedavno imel tukaj preprodajalca za EON. Ponujal neko "dobro" ponudbo za mislim da 35 ali 45e na mesec, ampak ker me zanima samo internet in se pač nisem dal, mi je zrihtal dobro ponudbo za 25e na mesec EON full ter 5G internet. Sicer imam omejitev 2TB na mesec, tako da malce pazim na podatke. Za naslednje dve leti bo vredu, nato bomo pa vidli kaj in kako.
Sklepam da kakor naletiš. Ali pa kako se obnašaš, nekateri zavohajo da se za več iztržit iz tebe in ne popustijo. Meni je bilo pa vseeno, itak sem imel 4G in Kodi, pa sem bil zadovoljen.
aborko ::
So kot branjevke, jst vez nimam, sem pa slučajno okusil pri A1 in Telemchu, kaj se da dobiti. In je bilo praktično zastonj. Dejansko. In mi je logično, da tko pač za vse ne more biti. Eni morejo biti nategnjeni, da lahko imajo drugi skoraj zastonj.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Telemach (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 79436 (3685) | strom_15 |
| » | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 79683 (3393) | Pat_MaGroin |
| » | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 184552 (15662) | rogerg |
| » | Telemach EON TVOddelek: Omrežja in internet | 16044 (3069) | skinwalker09 |
| » | Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 91159 (9688) | Ulixes |