☰

» »

Telemach EON

Telemach EON

Temo vidijo: vsi
««
58 / 58
»
»»

V-i-p ::

BlackHole je izjavil:

Boljše mi je previjanje, boljše je sprehajanje po menijih ali pregled sporeda in infota o trenutnem kanalu. Kaj več pa ne uporabljam. Pogrešam pa IMDB oceno filma, kar pa so že prej ukinili.

Tole glede IMDb ocene sem jim takrat takoj pisal, ko so jo ukinili. Zdaj v tem, novem EON-u kolikor vidim na telefobu je nazaj, ker je ocena takoj pod naslovom filma. Sicer sem ugotovil, da rahlo odstopa od dejanske IMDb ocene, je pa vedno "tam nekje". Recimo tale film:
KINO, 99 domov, Kriminalističen, Drama danes, 22:45 2 h 15 min 2014, *7.1
ima na IMDb identično oceno. Odgovora od njih itak nisem dobil tako, da ne vem od kje jim ocene, so pa vsaj nazaj in so približne. Enkrat v plus, drugič v minus :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Anney ::

Odvisno na koliko šasa se jim API sinhronizira, verjetno, je to 1x na mesec ali na 24ur.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

webmaher ::

V-i-p je izjavil:

BlackHole je izjavil:

Boljše mi je previjanje, boljše je sprehajanje po menijih ali pregled sporeda in infota o trenutnem kanalu. Kaj več pa ne uporabljam. Pogrešam pa IMDB oceno filma, kar pa so že prej ukinili.

Tole glede IMDb ocene sem jim takrat takoj pisal, ko so jo ukinili. Zdaj v tem, novem EON-u kolikor vidim na telefobu je nazaj, ker je ocena takoj pod naslovom filma. Sicer sem ugotovil, da rahlo odstopa od dejanske IMDb ocene, je pa vedno "tam nekje". Recimo tale film:
KINO, 99 domov, Kriminalističen, Drama danes, 22:45 2 h 15 min 2014, *7.1
ima na IMDb identično oceno. Odgovora od njih itak nisem dobil tako, da ne vem od kje jim ocene, so pa vsaj nazaj in so približne. Enkrat v plus, drugič v minus :).

Če rabiš ocene poglej tu: https://tvsporedi.si/oddaja/857772166/2...
Tudi Naj filme in serije, ki se trenutno predvajajo imaš...

V-i-p ::

@webmaher: thx, všečna stran. Evo, je že med priljubljenimi :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
««
58 / 58
»
»»