Forum » Mobilne tehnologije » Telemach EON
Telemach EON
Temo vidijo: vsi

BlaY0 ::
A potem v telemachovem računu pod Domov => Televizija => Aplikacija EON ne vidiš vseh, ki naj bi jih imel na voljo?

To vem, ampak a vidiš koliko jih imaš na voljo? Se pravi a vidiš da jih imaš v tem primeru (internet + 4 mobilne naročnine) na voljo 9?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()

ExOrcisT21 ::
To vem, ampak a vidiš koliko jih imaš na voljo? Se pravi a vidiš da jih imaš v tem primeru (internet + 4 mobilne naročnine) na voljo 9?
V Telemach account dodaš vse naročnine in pod vsako naročnino ti izpiše koliko EON Tv imaš, prav piše ti za vsak slot kdo je gor priklopljen, npr. Xiaomi, Samsung... in če imaš vseh 5 slotov zapolnjenih lahko brišeš uporabnika.

RudeBw ::
Ker sem na obisku sem hotel prenesti EONTV iz mojega telefona na Samsung tv. Sicer vse deluje, razen prenosa videa iz eon tv, ki je na mojem telefonu. Vse do trenutka predvajaj je slika ok. Po začetku predvajanja, katetega koli programa na eontv pa je slika čna, zvok deluje pa normalno. Vidi se tudi trakvza pomik napre/nazaj/predvajaj/pavza, .... Če pomikam s predvajanjem naprej ali nazaj vidim tudi majhne kadre v tistim delu videa, glavna slika pa je črna. Probal sem tudi druge predvajalnike videa, youtube, tudi t2tv in vse deluje ok, razen seveda pri Eontv. Mi lahko kdo na pomaga prosim?

ExOrcisT21 je izjavil:
V Telemach account dodaš vse naročnine in pod vsako naročnino ti izpiše koliko EON Tv imaš, prav piše ti za vsak slot kdo je gor priklopljen, npr. Xiaomi, Samsung... in če imaš vseh 5 slotov zapolnjenih lahko brišeš uporabnika.
Aha, torej vidiš več naročnin in pod vsako naročnino je Televizija in naprej Aplikacija EON in za vsako posebej imaš določeno število slotov? Ja, to vem da vidiš vsako aplikacijo ki ti kuri slot + njen IP etc.

KTr1sk ::
Ali pri Telemachu še vedno lahko uporabljaš samo eno aplikacijo za smart TV?
Na primer, če imaš doma tri pametne televizorje, ali je za preostala dva TV-ja še vedno potrebno posebej uporabljati TV box?
Na primer, če imaš doma tri pametne televizorje, ali je za preostala dva TV-ja še vedno potrebno posebej uporabljati TV box?
i5-14500k,32gb ddr5,rx6800,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

V-i-p ::
@RudeBw: mislim, da so v nadrgadnji aplikacije blokirali, ker tudi snemanje zaslona na telefonu pri EONu posname vse komande, zvok, slika je pa črna, žal.
@KTr1sk: jaz imam na EON Full dva pametna tvja na razpolago.
@KTr1sk: jaz imam na EON Full dva pametna tvja na razpolago.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

ExOrcisT21 ::
ExOrcisT21 je izjavil:
Aha, torej vidiš več naročnin in pod vsako naročnino je Televizija in naprej Aplikacija EON in za vsako posebej imaš določeno število slotov? Ja, to vem da vidiš vsako aplikacijo ki ti kuri slot + njen IP etc.
Ja lahko si pod 1 Telemach account dodaš več naročnin ali pa imaš pač za vsako naročnino svoj Telemach account in pod mobitel naročnino imaš pač 1 EON app slot.

dragana ::

johnioman ::
Telemach EON is actually a solid streaming service, especially if you’re into live TV and on-demand shows. The interface feels smooth, and the app works well across devices. Some people also try alternatives like happymod for extra flexibility, but for stability and updates, sticking with the official EON app is the best move.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: MrStein ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 164310 (586) | rogerg |
» | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 66003 (2255) | Nixxon |
» | Telemach EON TVOddelek: Omrežja in internet | 13907 (932) | skinwalker09 |
» | Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 75648 (17533) | Ulixes |
» | Gledanje Eon tv na televizorju Philips 46PFL5507K/12Oddelek: Zvok in slika | 7996 (7599) | buick |