Forum » Zvok in slika » TV se vsak dan povrne na tovarniške nastavitve
TV se vsak dan povrne na tovarniške nastavitve
Ice-Heki ::
Zdravo,
babica ima LG 32LF561V in pred kratkim je pri Telemachu naročila nek paket. Prinesli so D3cam, ji ga priključili in prvi dan je bilo vse v redu; imela je vse kanale. Že naslednji dan pa so se začele težave . Ko zjutraj prižge TV, so vse nastavitve resetirane - vse je povrnjeno na tovarniške nastavitve. In potem mora sama najprej označiti, na katerih sourcih naj TV gleda za kanale, potem traja to iskanje med 6 minut in eno uro (odvisno od tega, katere source se izbere) in nato so programi nazaj. Do naslednjega dne, ko se zgodba ponovi.
V nastavitvah sem preveril, če ni slučajno vključen "Shop mode", ampak ni. Sprva sem sumil, da mogoče kaj spreminja sama , pa sem to izločil (sem bil pri njej, TV se je resetiral + nastavil sem starševski način in geslo je bilo naslednji dan izključeno). Malo mi je čudno le to, da se je vse skupaj začelo dogajati po tem, ko je Telemach prinesel D3cam? Kakšna ideja, kaj narediti, da se bodo kanali, ki se jih najde, shranili in jih ne bo potrebno iskati vsak dan?
babica ima LG 32LF561V in pred kratkim je pri Telemachu naročila nek paket. Prinesli so D3cam, ji ga priključili in prvi dan je bilo vse v redu; imela je vse kanale. Že naslednji dan pa so se začele težave . Ko zjutraj prižge TV, so vse nastavitve resetirane - vse je povrnjeno na tovarniške nastavitve. In potem mora sama najprej označiti, na katerih sourcih naj TV gleda za kanale, potem traja to iskanje med 6 minut in eno uro (odvisno od tega, katere source se izbere) in nato so programi nazaj. Do naslednjega dne, ko se zgodba ponovi.
V nastavitvah sem preveril, če ni slučajno vključen "Shop mode", ampak ni. Sprva sem sumil, da mogoče kaj spreminja sama , pa sem to izločil (sem bil pri njej, TV se je resetiral + nastavil sem starševski način in geslo je bilo naslednji dan izključeno). Malo mi je čudno le to, da se je vse skupaj začelo dogajati po tem, ko je Telemach prinesel D3cam? Kakšna ideja, kaj narediti, da se bodo kanali, ki se jih najde, shranili in jih ne bo potrebno iskati vsak dan?
konspirator ::
Defekten tv (flash, ki si več ne zapomni nastavitev) ?
Zvečer ko tv ugasneš, odstrani ci+ (D3cam) kartico.
Kaj se zgodi naslednje jutro ?
Imaš zadnji firmware http://www.lg.com/uk/support/support-pr... ?
Zvečer ko tv ugasneš, odstrani ci+ (D3cam) kartico.
Kaj se zgodi naslednje jutro ?
Imaš zadnji firmware http://www.lg.com/uk/support/support-pr... ?
--
blackbfm ::
Da slučajno zvečer ne izšteka napajanja tv iz el. vtičnice ?
še stari crtji so si zapomnil nastavitve če je štrom crknu mogoče so pa tvji "prepametni", zna bit kje kakšen bug/overflow .. najbolje da še enkrat nasname firmware
goranzaric ::
Poleg firmware cipa je ponavadi tudi kaksen SPI flash eprom v katerem so shranieni podatki recimo 25q64
Scorpia ::
Poglej v kaksnem modu je. Da ni vkloplje a funkcija trgovina in deluje v predstavitvenem nacinu.
Se opravicujem, spregledal, da si to ze naredil...
Se opravicujem, spregledal, da si to ze naredil...
////
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Scorpia ()
Ice-Heki ::
Nop, firmware ni bil zadnji Sem ga posodobil in sedaj že 48 ur dela tako kot je treba. Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AIR bo le zaživel (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Omrežja in internet | 194464 (17645) | markasaso12 |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 445537 (85065) | zavajon |
» | Usb port na lcd tv lg (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 106037 (46481) | kitka77 |
» | Kameri na laptopu se je "poslabšalo"Oddelek: Strojna oprema | 1115 (790) | CyberPunk |
» | tp-link TL-WA730RE kot Wireless Range ExtenderOddelek: Omrežja in internet | 5371 (4052) | Mikec17 |