Forum » Loža » Umor v Šoštanju
Umor v Šoštanju
snow ::
Barakuda
> Kje si pa to pobral.
Napisal sem citat, izvor pa je dva posta višje. Tisti post vmes pa se strinja.
Jaz sem razumel tisto takole: Preprečitev vseh kriminalnih bi povzročilo stagnacijo.
Nevem zakaj je avtor potem napisal zraven odklonska dejanja. Ja to mi je jasno, da odklonskost prispeva k napredku/raznolikosti.
Zgolj malo čudna poved privede do nesporazuma :) Ok sedaj vem kaj je bilo mišljeno.
> Kje si pa to pobral.
Napisal sem citat, izvor pa je dva posta višje. Tisti post vmes pa se strinja.
Jaz sem razumel tisto takole: Preprečitev vseh kriminalnih bi povzročilo stagnacijo.
Nevem zakaj je avtor potem napisal zraven odklonska dejanja. Ja to mi je jasno, da odklonskost prispeva k napredku/raznolikosti.
Zgolj malo čudna poved privede do nesporazuma :) Ok sedaj vem kaj je bilo mišljeno.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predvajano nasilje v živo preko facebooka na dolenjskem (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Problemi človeštva | 174519 (113482) | nevone |
» | Nekdo posili in ubije vašega otroka... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15900 (13138) | donfilipo |
» | Pet let zapora za nesrečo, ki je zahtevala dvoje mladih življenj (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 12096 (8476) | Pyr0Beast |
» | Pijan in bistveno manj prišteven... (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7001 (5126) | nevone |
» | Smrtna kazen in mladoletniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 9603 (8233) | Brane2 |