Forum » Loža » Popcorn time alternativa za smart tv ?
Popcorn time alternativa za smart tv ?
;-) ::
Imamo mogoče kako alternativo ali zadevo, ki deluje na smart TV bodisi preko aplikacije ali še bolje kar preko browserja in ima vsaj tako zalogo podnapisov kot popcorn time?
- zaklenil: Mavrik ()
Neznam kitajsko zal.
Netflix je najslabsa in najdrazja varianta raje ostanem z hdmijem priklopljen se nekaj casa
Netflix je najslabsa in najdrazja varianta raje ostanem z hdmijem priklopljen se nekaj casa
Negre samo na android smart tv gre jaz pa mam lg sploh nevem kak se rece sistemu vem sam da android ni
Sem ze razmisljal a se mi zatakne pri spec. Ko zacnem gledat boxe in ugotovim da bi imel vsaj quadcore cene okta in 3gb rama sem hitro na opuscanju nakupa. Kaksen je min spec da sploh lahko gledas hd filme
hojnikb ::
4k filme lahko gledaš bp z 1g rama in kakšnim s905 procesorjem. Nerabiš več, za media decoding je itk bistven namenski hardware, ne količina rama ali število jeder
#brezpodpisa
Super ne spoznam se na te zadeve, z android boxom bi res resil vse tezave. Pravega morm samo najt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 55855 (811) | Big_Al |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 150058 (3415) | Oldi |
» | Netflix (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Zvok in slika | 250634 (7879) | Reaper |
» | CES 2014: Philipsovi pametni televizorji z AndroidomOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 7774 (6147) | Matako |