» »

Google Pixel

Google Pixel

««
42 / 78
»»

GupeM ::

Mogoče zaradi Pixel 4a, ker je prišel hkrati s 5, pa so vsi raje 4a (5G) vzeli?

Sicer pa je zame še vedno top Pixel telefon 2 XL.

TheBlueOne ::

deleted je izjavil:

PrimozR je izjavil:

https://9to5google.com/2022/10/07/best-...

Ne kapiram, kako se je lahko Pixel 5 tako slabo prodajal.

Mene ne cudi. Mi smo ga kratko imeli, trenutno imamo doma eno sestko. 5 smo hitro poslali nazaj, ker je bilo dosti problemov. Pa niti nismo kupovali na zacetku proizvodnje. S sestico super zadovoljni.

acookook ::

GupeM je izjavil:

Mogoče zaradi Pixel 4a, ker je prišel hkrati s 5, pa so vsi raje 4a (5G) vzeli?

Sicer pa je zame še vedno top Pixel telefon 2 XL.

Yep. 5G verzija 4a je dejansko malo oskubljena 5ka, tistih par premium fičrjev pa samo kako hipster rabi in ni vredno razlike v ceni.
.

PrimozR ::

deleted je izjavil:

PrimozR je izjavil:

https://9to5google.com/2022/10/07/best-...

Ne kapiram, kako se je lahko Pixel 5 tako slabo prodajal.

Ker je imel Pixel flagship ceno in mid-range SoC?

sekvap ::

Mid range soc je zame plus. Oz za baterry life :D

Ki ga dobiš v mid-range cenjenem telefonu iz a serije. Klasična petka je pač 'pokazala' premalo, da bi se dobro prodajala. Očitno. Vsaj tako pravijo številke.

ZveeZ ::

Meni je zanimivo, da ni 4/4xl najbolje prodajan pixel.
Osebno sta mi ta 2 se najbolj pri srcu.

SlimDeluxe ::

Če sem prav razumel prej napisano, 5G na Pixlih v Slo. ne dela?
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

PARTyZAN ::

Prav si razumel.

ZveeZ je izjavil:

Meni je zanimivo, da ni 4/4xl najbolje prodajan pixel.
Osebno sta mi ta 2 se najbolj pri srcu.

4ka nima fingerprint readerja. 3a je pa prvi a.

PARTyZAN je izjavil:

Prav si razumel.

Meh, sem vseeno naročil 7 (non-Pro), saj sem bolj hišni maček in 5Gja ne bom pogrešal.
Dopade se mi ideja, da ni vendor crapware-a kot na drugih Androidih, pa od vseh featurjev se mi zdi Magic eraser nekaj kar bi dejansko redno uporabljal.

vilonja ::

Kje si pa naročil pixel 7?

PARTyZAN ::

Tudi jaz sem naročil sedmico, na Amazon.de.

borutz ::

jaz tudi na amazon.de, dobim jutri :)
so pa rabili cca. 5 dni da so odposlali, čeprav je bilo na zalogi

Enako, na nemškem Amazonu. Saj je bila povsod enaka cena, v tem primeru vedno naročim na Amazonu, ker imajo porihtane stvari za B2B in vračila / garancijo.

SlimDeluxe je izjavil:

Dopade se mi ideja, da ni vendor crapware-a kot na drugih Androidih ...

Najbolj ironično je to, da so Pixli verjetno najbolj primerni telefoni za de-googlifikacijo.

Drmr ::

Jst sem vzel pro-ja na amazonu in se ni videt da bi bil odposlan, niti se niso trgal denarja, estimated delivery bi naj bil 20.-21.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Drmr ()

user-pass ::

Jaz sem narocil direkt na Google Store-u in pride jutri ali pojutrisnjem.

alpaca_slay ::

borutz je izjavil:

jaz tudi na amazon.de, dobim jutri :)
so pa rabili cca. 5 dni da so odposlali, čeprav je bilo na zalogi

S katerim poštnim podjetjem so ga poslali?

Naročil sem svoj 13.10 in še vedno piše "Waiting for dispatch"
Predvidena dostava je 19.10 - 24.10.
Nestrpno čakam at this pointtt

Uros!no ::

Dobil danes. Naročil na eBay, kot vsako leto.

Prav nimam energije, da bi vse bančne aplikacije usposobil, verjetno bo še en čas zapakiran :))

alpaca_slay je izjavil:

Good luck. A si narocil pro-ja? Kolikor sem bral kr dostim zamikajo dobavo proja, navadne pa dostavljajo.
Jst sem ga narocil 8.10, dostava bi naj bila 20.10-21.10, sam se ni bil shippan, tko da izgleda da ne bo.

alpaca_slay ::

Drmr je izjavil:

alpaca_slay je izjavil:

Good luck. A si narocil pro-ja? Kolikor sem bral kr dostim zamikajo dobavo proja, navadne pa dostavljajo.
Jst sem ga narocil 8.10, dostava bi naj bila 20.10-21.10, sam se ni bil shippan, tko da izgleda da ne bo.

Ne, navadno 7ko sem naročil. Sem tut napisal customer support - so mi rekli, da bodo videli in probali "push the shipment".

dejanslo ::

Mi smo na nemški naslov naročili 7 in 7p preko googla, pa sta bila dostavljena v parih dneh. V ponedeljek sta bila dana na DHL za Slovenijo, pa imajo f*kin bolniške in paket stoji. ;(

NOTE: Due to the high sickness rate at present, there may be delays in the delivery of your shipment. We ask for your understanding in such instances.
There`s More Than One Way To Do It

Ima kdo izkusnje z menjavo aparata preko google .de storea?
Da jim posljes star aparat iz seznama in ti oni odobrijo dobropis.
Je to sploh mozno poslati iz/v slo?;)

FireSnake ::

Zanimivo.
Če ne bi bili novi modeli tako veliki bi svojo petko zataušal.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Tako ovitek kot Telefon je dostavil UPS. 2 loceni posiljki.
Tole pisem ze iz pixel 7.
Velik je, je pa fajn ker vse lahko skopiras iz starega Telefona.
Bancne aplikacije sem uredil v 5 min.deaktiviras OTP in generiras novega.
Razlika je seveda ocitna glede na pixel 2.
SE bo pa treba navaditi na velikost.sem rekel da je velik ?
Aja, pa Amazon mi je refundiral 18 eur, ker se je Cena pixla znizala v predprodaji on oni jamcijo najnizjo ceno :) nimam nic proti

Zgodovina sprememb…

• spremenil: borutz ()

FireSnake je izjavil:

Zanimivo.

Nekineki, prihaja mini flagship Pixel. Kao spomladi. Govorice seveda.
https://www.androidauthority.com/small-...

user-pass ::

ZveeZ je izjavil:

Zelo omejeno stevilo modelov vzamejo v ta program, od Xiaomi npr samo trije ali stirje modeli. Jaz imam 11T Pro in ga ne vzamejo.

user-pass je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

Zelo omejeno stevilo modelov vzamejo v ta program, od Xiaomi npr samo trije ali stirje modeli. Jaz imam 11T Pro in ga ne vzamejo.

Vem da je zelo omejeno, zanima me ali je potrebno biti .de rezident za menjavo telefona.

FireSnake ::

PrimozR je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Zanimivo.

Nekineki, prihaja mini flagship Pixel. Kao spomladi. Govorice seveda.
https://www.androidauthority.com/small-...

Če bo, vzamemm takoj.
Hvala za tole.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Same. Komentarji pa pravijo, da zna biti samo 7a...

Bomo videli, če bi 6a imel wireless charging, bi bilo itak rešeno. No, vseeno bi bil lahko tudi piko manjši, ampak to so pa že pobožne želje.

pixel 3a mi je začel odpovedovat, nedolgo nazaj sem ga razbil, pa sem skoraj naročil nov display, sedaj je pa začel štrajkat še power gumb, tako da gre v penzijo.

Novi pixli so vsi preveliki in pretežki, tako da sem našel novega 3a za 230€, zraven bom pa še naročil novega 2xl za 130€. Ko bom odbil še DDV, mislim da bo oboje steal... :D

Mah, amazon.de se je izkazal za katastrofo, delivered bi moral bit danes in so mi zamaknili na enkrat v novembru... Verjetno tud preorder giftov takrat ne bo vec.
A ima mogoce kdo link to pagea kjer se lahko uveljavlja gift? Na amazonu ni vec linka, da bi preveril kako je datumsko omejen.

Edit: ok nasel https://promo-rewards.com/2022launch/de...
"Du musst deinen Antrag für eine Google Pixel Watch LTE oder ein Paar Google Pixel Buds Pro (je nach gekauftem Produkt) zwischen dem 1. und dem 30. November 2022 einreichen."

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Drmr ()

LapD ::

Lahko nekdo samo na kratko napiše, pri čem je prikrajšan Pixel 7 uporabnik v Sloveniji napram Nemčiji ... vem da 5G ne dela, pa tudi VoLTE, oboje me pravzaprav ne zanima. Je še kakšen drug hakeljc? So slučajno kakšne komplikacije z bankami ali google storitvami?
web&motion designer

znbojan ::

5G & VolTE ne dela na Pixel 6a. Druga dela vse bp (google aplikacije delajo; nisem rpeiskusil vseh).
(NKBM banka, N26, zvem, mBills, Eon TV, Teams, Adobe Scan, itd.). Tudi recimo Intrix, Allhours ipd. bp.
G. Photo (imam G. One skupaj z ostalimi člani družine) ima zelo uporabnew dodatne funkcije.
Vanced YT še nisem poskusil oz. moram preverit kaj je alternativa.
Prvi Pixel in zaenkrat zadovoljen v tem cenovnem rangu.
znbojan

OK.d ::

Ne deluje e-sim, pa tudi vowi-fija ni.
LPOK.d

BiHix ::

OK.d je izjavil:

Pixel 6 Pro, A1 eSim deluje brez najmanjšega problema.

Telemach nogo.
LPOK.d

Excavator ::

OK.d je izjavil:

Telemach nogo.

Na telemachu eSIM dela.

Drmr je izjavil:

Mah, amazon.de se je izkazal za katastrofo, delivered bi moral bit danes in so mi zamaknili na enkrat v novembru... Verjetno tud preorder giftov takrat ne bo vec.

Moj tudi še ni bil odpremljen :|
No, vsaj vem, da ne rabim pisati na support :)

Pojavljajo se novice, da bodo s 7a modelom "malo" pohiteli:

Now that the Pixel 7 series is on sale, there are two Pixel devices remaining in the rumor mill - the foldable, which may or may not be a myth, and the next "a" phone, which is very much a reality. In fact it's arrival isn't too far according to Amazon. The online retail giant is already letting its users subscribe for the upcoming announcement.

Now, it doesn't say when the Pixel 7a will be unveiled or anything about it, but it shouldn't be long. The Pixel 6a has been out since July of this year, months after the 6 and 6 Pro came out. So, it's still a fairly fresh model, but Google has a new Tensor chip and a new design for the "visor" camera island, so a redesigned "a" phone wouldn't be out of place.

One rumor did claim that the 7a is slated for an early 2023 release, so it's possible that we are in for a wait. That same rumor also claimed that Google has ordered 4 million units of the "a" phone, it must have a lot of faith in it.

We've heard of the Pixel 7a through code names - the Pixel 7 is "Panther", the 7 Pro is "Cheetah" and the 7a is "Felix". And if tradition holds, the 7a will have a smaller display than the vanilla Pixel 7, so it should be 6.0-6.1".

One thing to note is that Amazon refers to the "Pixel 7a family" as if there is more than one model. The 5a and 6a already have 5G, so this isn't a 4G/5G thing - are we waiting for a Pixel 7a and 7a XL?

All we can do now is subscribe and wait for Amazon to reveal some info on the Pixel 7a - it wouldn't be the first time the retailer has published pages for phones that were meant to stay under wraps.

Special thanks to our tipster!

Vir:gsmarena, also na googlu je cel kup informacij da bo napovedan novembra.
Launch Date, November 3, 2022 (Unofficial).

Bolt ::

OK.d je izjavil:

BiHix je izjavil:

OK.d je izjavil:

Pixel 6 Pro, A1 eSim deluje brez najmanjšega problema.

Excavator je izjavil:

OK.d je izjavil:

Telemach nogo.

Na telemachu eSIM dela.

Kaj boš sedaj rekel?
Ali se boš še naprej brukal in dokazoval, da nimaš pojma!
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.

Pred par leti na pixel 2 ni šlo, potem pa nisem več preverjal:P
LPOK.d

Bolt ::

OK.d je izjavil:

Pred par leti na pixel 2 ni šlo, potem pa nisem več preverjal:P

Pixel2. Pred 5 leti! LOL
Kako se sploh upaš oglašat pa tukaj nekaj zavajat(2x+)!
Taki mi gredo pa res na ž. Se nekaj bašejo zraven(po celem forumu) brez kakršnega pojma.
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.

Niti 3g, Bluetooth in GPS ne delajo. No, vsaj pred leti na Sagem rc715 niso.

IcyFox ::

Oj folk, vprašam še tu ker imate več izkušenj. Kje naročiti Pixla 6a? Gledal sem mobileshop.eu, vidim da vas je veliko naročilo tudi na Amazonu. Rad bi predvsem, da imam ob dostavi možnost preusmeritve na pošto oz. bencinsko črpalko, ker na mojem naslovu ne morem prejemati paketov, zato se mi amazon ne zdi najboljša opcija...

Amazon mi je poslal pixel 7 preko UPS
ko je prišel na Brnik, sem dobil številko od voznika za moje obmocje in sva se dogovorila za dostavo

tudi ce je katera druga sluzba lahko poklices pred dostavo oz. preusmeris paket na bencinsko,paketomat,..
danes to res ni problem

cvick ::

Pozdravljeni,

Ali ima še kdo problem z Pixel 7 na telekomovem omrežju.
Aparat se pri pogovorih preklopi na omrežje 2G zaradi neaktiviranega VoLTE (nepodprta država).
Problem se pojavi pri pogovorih. Namreč pri okoli 7h minutah pogovora se pojavi pokanje in hreščanje v zvočniku in se sogovornika komaj sliši. Pri prekinitvi pogovora in ponovni vzpostavitvi klica se problem zopet pojavi pri okoli 7 minutah. Prav tako se med pogovorom pri signalu omrežja pojavi klicaj.
Aparat je posodobljen in sem ga ponastavil na tovarniške nastavitve, izklopil sem tudi opcijo Adaptive connectivity, vendar problem ostaja.
Testiral sem tudi z Telemach-ovo kartico, vendar se tam aparat poveže na 3G omrežje (mobitel je izklopil 3G omrežje) in teh problemov ni, prav tako med pogovori deluje internet.
Z telekomovo kartico prav tako nimam nobenih problemov v MI8 aparatu, ki pa se prav tako pri klicu poveže na 2G omrežje (nimam aktiviranega VoLTE, zaradi nezmožnosti izklopa klica na čakanju pri vklopljeni VoLTE opciji).
Zgodil se mi je tudi scenarij ko aparat ni imel dostopa do omrežja (no network), pomagal je samo reset aparata.

Sumim na težave z modemom.

Ali obstaja še kakšna nastavitev, ki bi jo lahko probal?

Bi počakal na nadgradnjo, vendar se bojim, da bo prej poteklo 30dnevno vračilo na amazonu. Ne vem pa ali je to strojni problem ali programski.

Lep pozdrav,

tudi meni se je 2x pojavil klicaj pri omrezju do sedaj.
sem na izimobilu
sem resetiral in je delovalo normalno naprej
nisem pa opazil pri daljsih pogovorih da bi kaj bilo narobe.
klicaj se pojavi random ko hocem klicati, ne med pogovorom
««
42 / 78
»»