» »

Google Pixel

Google Pixel

««
17 / 69
»»

greatdrakon ::

[SkA] je izjavil:

Je že kdo potreboval servis za Pixel 3, ki ga ni kupil v Sloveniji?

Vama Trade mi ne deluje, da bi bil kje naštet kot authorized service partner, tako da sklepam, da sprejemajo samo tiste, ki so jih sami uvozili. Če prav razumem, Google zavrača RMA zahtevke za države, v katerih se uradno ne prodaja (ergo: Slovenija).

Sem iskal kak e-mail, da bi pri Google podpori preveril, pa obupal - več ali manj samo kontakte za posamezno regijsko trgovino najdem (kjer dvomim, da bom dobil pameten odgovor).

Sprašujem, ker se odločam kje kupit in glede na nemške cene, se zdi nemški Amazon kot najbolj varna izbira - a so brez zalog. Pri ComputerUniverse in Mindfactory sumim, da bodo hitro začeli preusmerjati direktno na Google, kar potem očitno ne bo šlo čez.


nič ne bodo preusmerjali.
sem zamenjal telefon (motorolo in nokijo). enega na computer universe, drugega na mindfactory. Edino na computer universe je trajalo malo dlje časa (en mesec). obakrat dobil nov telefon nazaj. pri computer universe so mi poslali celo novejši model telefona ... verjamem, da če se mi pixel pokvari - bom na mindfactory vse normalno reklamiral tudi tokrat... niso švabi balkanci, samo normalen ton moraš imeti in se držati navodil, ki jih zahtevajo pri reklamaciji...

N0t0ri0us ::

Kratek review za pixel 3a

slabosti:
Večinoma na račun softwera, in bi se jih dalo rešit z updatom.

- always on display se ne da izklpit ponoči - časovno, in sem se primoral navadit telefon obračat face down.
- tista squeeze funkcija je popolnoma neuporabna. Kdo uporablja google asistant ne vem, vsekakor bi mi pa zelo prav prišla, če bi se dala reprogramirat na recimo launch kamere. Se da, ampak je treba telefon rootat, potem je pa spet cel kup problemov z garancijo.
- google UI je za moje pojme crap. Hvala, ampak ne hvala. Ne rabim navigacijskih tipk, da mi vzamejo 1 cm prostora spodaj na ekranu. Problem sem rešil z FLUID NG (s potezo potegneš od dna navzgor in se aktivira nazaj, multitasking, ali home), in na xda je bila ena koda preko USB debuging, da se da vrstica izključit.
- spet hvala, ampak ne rabim na namizju neodstranljivega google searcha. - problem reši nova launcher. Dodaten 1cm nekoristnega ekrana
- levo od namizja se na stock launcerju ne da izključit novic.
- ne vem, če bom kdaj prebolel izpad "fizičnih - kapacitivnih" gumbov pod dispayem. Uporabno, sploh če ima telefon bezle.
- Telefon nima v nastavitvah pocket unlock protection mode. z vključenim double tap to unlock se ti telefon v žepo stalno odklepa. Naložil sem spet neko aplikacijo, ki to prepreči, vseeno pa se mi v primeru klica velikokrat telefon v žepu sam oglasi.
- še vedno sem pristaš trpežnosti, čez dizajn telefona. Ni mi všeč zaobljen zaslon, kateri je izpostavljen face down padcem. Vseeno mi je pa velik plus plastičen rob in plastičen hrbet. V zadnjem času je to edini telefon s spodobno kamero in takšnim ohišjem.
- moje osebno mnenje je, da je bil 16:9 ratio displaya perfekten, ni pa to dealbreaker.
- največji wtf je polnilni kabel, ki ima na obeh straneh USB C port, torej telefona ne moreš priključiti na PC, če nimaš adapterja, usb c porta na pcju, ali drugega kabla.
- Ne da se izključit fast charginga. Čeprav naj ne bi škodil bateriji, ji to zagotovo ne dene dobro.
- ni vodoodporen. Ne bom se potapljal s telefonom, ne rabim IP certifikata, vseeno pa velik izrez za zvočnik spredaj nad ekranom kar kliče po tem, da bo popil celotno vsebino kozarca, če se slučajno prevrne in polije po teleofnu na mizi. :)
- Prebral sem, da so problemi z garancijo, ker uradno telefonov ne prodajajo v sloveniji in ti ga nočejo poslat na slovenski naslov.
- power gumb in gumb za glasonst je na istem robu. Po enem mesecu uporabe se mi še vedno dnevno dogaja, da pritisnem napačno tipko.
- power gumb je postavljen previsoko, nad gumbom za glasnost.

plusi
-amoled zaslon
-kamera
-optična stabilizacija kamere je MUST, če hočeš imeti dobro kamero.
-plastično ohišje
-velikost in teža
-stock android, ki pa je v določenih segmentih preveč oskubljen in bi vseeno prišla prav kakšna dodatna funkcija
-mid range chipset je za mene ogromen plus. Naj reče kdo karkoli, ampak ko sem imel high end telefone so žrli baterijo kot za šalo. Konec dneva imam s cca 3 ure screen on time 50% baterije. En dan na bolniški sem imel 8h in 20% baterije.
-nenormalno dober sprejem 4g signala. Prejšnji telefoni so stalno preklapljali med 3g in 4g, če pa so že lovili 4g, so pa porabili ogromno baterije.
-menil sem, da dobrih zvočnikov ne rabim. Sedaj, ko jih imam bi jih pogrešal
-zelo glasen speaker med klicem, ker uporablja isti zvočnik kot za ostalo multimedijo.
-upam, da ne bom rabil nikoli tega, ampak ima zelo enostavno menjavo ekrana.
-3.5 jack, katerega rabim 1x letno, ampak vseeno :D

nevtralno
- Cena vseeno niti tako zelo ugodna, sploh če pomislimo na to, da so bili 5 let nazaj flagshipi 500-600€, mid range telefone s slabo kamero pa dobiš za 200€
- dragon trail glass. Je OK, če je pa boljši kot gorilla glass pa ne vem :)

Če bo kdo kupoval case, mu predlagam tega:
https://www.aliexpress.com/item/3301583...
Sem jih naročil nekaj različnih in je ta za moje pojme najboljši. Udoben, ne predebel in najvažnejše: lepo zakrije sprednji rob stekla.

spodnja dva pa podarim.
https://www.aliexpress.com/item/3301543...
https://www.aliexpress.com/item/3284814...
Clear malenkost premalo za moj okus pokrije sprednji rob okrog ekrana, sicer so pa bili to moji najljubši casi do sedaj.
drugi pa je preveč robat in debel, zelo lepo pa pokrije sprednji rob ekrana.

Moja ocena za telefon:
8,5/10, če bi popravili - dodali nekaj programskih funkcij, bi pa prišel na 9.2 :) Vsekakor pa je telefon za točno to, kar sem iskal. Že od nexusov naprej sem si ogledoval nexusa/pixla, kar nekaj ljudem sem jih v preteklosti priporočil, sam pa se ali zaradi slabe kamere ali pa visoke cene nisem odločil.

Dosan ::

N0t0ri0us je izjavil:

Kratek review za pixel 3a

- google UI je za moje pojme crap. Hvala, ampak ne hvala. Ne rabim navigacijskih tipk, da mi vzamejo 1 cm prostora spodaj na ekranu. Problem sem rešil z FLUID NG (s potezo potegneš od dna navzgor in se aktivira nazaj, multitasking, ali home), in na xda je bila ena koda preko USB debuging, da se da vrstica izključit.


Dobiš čez ~ 1 mesec, oz takoj če se prijaviš v Android Beta program

PrimozR ::

Čakaj, Google UI je crap zaradi navigacijskih tipk? Kaj pa bi ti imel raje namesto tega pa da dobiš zdaj pri konkurenci?

EDIT: aha, 'fizični gumbi'. Welcome to... 2015? Tega ni več. Navigacija je izključno on-screen oz. bo, kot je rekel Dosan, nadomeščena z gesturji.
Še ene par stvari se da 'upravičiti' (novice na levo so tam že ZELO dolgo v Googlovih launcherjih, meni so npr. uporabne, jih poklikam), search je res nekoliko nebodigatreba (sploh ker web searcha npr. ne odpre v Chromu, ampak v svojem appu, kjer potem ne moreš zadetkov odpirati po tabih), garancijo dobiš tako, da telefon kupiš tam, kjer ga pošljejo v Slovenijo (Amazon...), ne vidim razloga zakaj bi bil type-c na obeh straneh slab (tvoji razlogi so nekoliko šibki, itak si nakupiš tono kablov za tak telefon, sam sem jih sicer imel že od prej), fast chargingu se izogneš z uporabo običajnega polnilca (od starega telefona), itd.

Ja, govorim o novih kablih in starih polnilcih, ampak ravno to je čar USB polnilcev, stari ostanejo, zanj kupiš A na C kabel, ki ga lahko uporabiš še na PC-ju. Volk sit in koza cela.

Nekaj teh tvojih 'minusov' v bistvu ni minusov za 3a, ampak za moderne telefone in stock Android telefone na splošno...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: PrimozR ()

N0t0ri0us ::

Mi je všeč google UI, me pa moti, ker se ne da izključit always on displaya ponoči, neprogramljiv active edge, navigacijske tipke se pri one plus skrijejo in imaš gesture, iz namizja ne moreš izbrisat google searcha, na desni strani od namizja imaš novice, katere se mi stalno odpirajo, nima pocket unlock protectiona v nastavitvah in fast charging bi se lahko izključil, če ga ne rabiš.

Samsung s7 je imel vse te stvari urejene.

Sem včeraj naložil android Q, in kar nekaj appov še ne deluje, so pa rešili par zgoraj napisanih težav, (gestures namesto navigacijskih tipk, active edge se da na android Q programirat, search in novice izginejo z uporabo launcherja, pocket unlock protection pa zrihta aplikacija. Fast charging bi pa že rešil s starim polnilcem, ampak novega kabla ne morem uporabit, kitajskih kablov pa še ni :P) Se da vse uredit, ampak imaš namesto 1 uro dela, kot pri samsungu 2 popoldneva.

OK.d ::

AOD funkcija se nastavi, da se v nočnem času zadima in je potem ura zelo slabo vidna.
LPOK.d

Mavrik ::

"Display Google app" nastavitev v launcherju lepo izklopi novice.

Drugače pa če hočeš met miljon gumbov boš moral še naprej kupovati Samsunge - Pixle se načeloma gradi zato, da ljudem ni treba pretikati stikal. Druga filozofija.
The truth is rarely pure and never simple.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mavrik ()

N0t0ri0us ::

gestures na android q so čudni. Med swipanjem desno, ponesreči pritisneš tipko + spodaj v vogalu se spet aktivira google assistant. Fluid NG ne deluje na Q, zato sem naložil XDA verzijo in je sedaj urejeno. Razen čudnega haptic feedbacka deluje super :)

Ne rabim miljon gumbov. je pa za moj okus iz ene skrajnosti v drugo :D

PrimozR ::

Settings -> display -> advanced -> ambient display -> Always on na off. In je izključen.

O kakšnem pocket unlocku to govoriš?

Jerry000 ::

N0t0ri0us je izjavil:

gestures na android q so čudni. Med swipanjem desno, ponesreči pritisneš tipko + spodaj v vogalu se spet aktivira google assistant. Fluid NG ne deluje na Q, zato sem naložil XDA verzijo in je sedaj urejeno. Razen čudnega haptic feedbacka deluje super :)

Ne rabim miljon gumbov. je pa za moj okus iz ene skrajnosti v drugo :D

Mogoče samo nisi navajen, men so pa ravno guestures zakon in ne grem nazaj

Mavrik ::

Btw, če hočeš met gestures na Android Q, moraš uporabljat Pixel launcher (zaenkrat). Če si menjal launcher, potem maš ti nekaj drugega kot pa Qjeve gesturje.

PrimozR je izjavil:

Settings -> display -> advanced -> ambient display -> Always on na off. In je izključen.


Mislim da hoče on meti fičr kot je na Samsungih, kjer lah rečeš da je AoD ugasnjen med 22:00 in 8:00 zjutri, da ti telefon ne sveti. Kar uporabno tbh.

PrimozR je izjavil:


O kakšnem pocket unlocku to govoriš?


Men tole tud ni čist jasno :)
The truth is rarely pure and never simple.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mavrik ()

GupeM ::

Mavrik je izjavil:

PrimozR je izjavil:


O kakšnem pocket unlocku to govoriš?

Men tole tud ni čist jasno :)

Če nimaš gesla, PIN številke, fingerprinta ali vzorca za odklep, in je dovolj samo to, da potegneš navzgor po ekranu, se lahko telefon sam odklene v žepu. Teh težav sicer nimam, jih je pa imel moj oče, ker ni hotel imeti zaklenjenega telefona. Odkar obstaja fingerprint unlock, bi tako ali tako morali ukiniti možnost nezaklenjenega telefona.

PrimozR ::

Zakaj bi sploh imel odklenjen telefon? Zadeva je gateway v tvoje osebno življenje. Precej manj se bom sekiral za tistih par 100 € HW-ja, kot za to, da ima potencialno nekdo dostop do vseh mojih spletnih podatkov, če izgubim telefon (oz. mi ga bo nekdo ukradel).

N0t0ri0us ::

pocket unlock protection ste že ugotovili. Ko je prekrit senzor za bližino in ugasnen display, ti blokira odklepanje telefona. Nočem imeti zaklenjenega telefona, fingerprint je zame neuporaben. Sem fizički radnik in ob prvi praski čez blazinico, mi prstni odtis ne deluje, prav tako če imam umazane prste, kar jih imam dnevno, ker imam opravka z lepili. Sem ga imel na S7 in sem ga odstranil, pri punci imam nastavljeno 3 prste, ker mi enostavno ne deluje zanesljivo, tudi tukaj sem ga nastavil, pa ni OK.

Jerry000 ::

Iščem Pixel 3XL za brata, kje se ga da najceneje danes dobiti (64 ali 128)?

OK.d ::

N0t0ri0us je izjavil:

pocket unlock protection ste že ugotovili. Ko je prekrit senzor za bližino in ugasnen display, ti blokira odklepanje telefona. Nočem imeti zaklenjenega telefona, fingerprint je zame neuporaben. Sem fizički radnik in ob prvi praski čez blazinico, mi prstni odtis ne deluje, prav tako če imam umazane prste, kar jih imam dnevno, ker imam opravka z lepili. Sem ga imel na S7 in sem ga odstranil, pri punci imam nastavljeno 3 prste, ker mi enostavno ne deluje zanesljivo, tudi tukaj sem ga nastavil, pa ni OK.

Pa uporabi face unlock.

Jerry000 je izjavil:

Iščem Pixel 3XL za brata, kje se ga da najceneje danes dobiti (64 ali 128)?

https://www.buyzoxs.de/kaufen/google-pi... + C&M cca(18€)
LPOK.d

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: OK.d ()

GupeM ::

OK.d je izjavil:

Pa uporabi face unlock.

Jap. To je rešitev. Na Pixel 2xl dela kar dobro. Tudi, če imam na glavi kolesarsko čelado in navadna očala. Ne vem, kako je s sončnimi očali, ker jih ne nosim. Mogoče zadeva res ni tako varna kot fingerprint ali password, je pa zagotovo bolj varna kot nezaklenjen telefon.

Akron ::

Eno vprašanje.

Kolega, ki je trenutno v UK mi je vzel SIM Free Pixel 3a. Ob nakupu mu je prodajalec svetoval, da telefon prvič aktivira znotraj Britanje s SIM kartico enega od domačih operaterjev.

So to laži, ali mora to res storiti?

Vzel sem pa pri teh prodajalcih: https://www.currys.co.uk/gbuk/phones-br...

Hvala za odogovor.

Mavrik ::

Jaz mam enega UK iPhona ki zahteva SIMko, da se prvič postavi, tako da me ne bi čudilo če je tam tudi kaj zaklenjeno.
The truth is rarely pure and never simple.

Akron ::

Hvala za info. Če torej vstavi UK SIM kartico in opravi en klic, bi to moralo zadostovati?

Mavrik ::

Ni treba niti klica, naj ga samo zboota in se preklika čez čarovnik. Realno sicer mislim da ni nobenega strahu za kak zaklep, ker imajo vsi isti firmware (razlika je le med ZDA in EU modelom).
The truth is rarely pure and never simple.

Old Spice ::

Ima še kdo težave z zelenimi fleki na ekranu? Pri meni je, kot razvidno iz slike, v zgornjem desnem kotu. Takoj ob zagonu je viden precej, potem ko se OS naloži, se preko izriše črn ovalen rob (rob zaslona) in je zadeva manj vidna, se pa vseeno še vidi in ne gre stran. Kolikor sem prebiral komentarje naj bi šlo za defekt na zaslonu in Google naj bi take aparate menjal, ne bi pa ravno rad za bv pošiljal nazaj v DE v manjavo. Ima kdo s tem izkušnje (menjava)?

 Zaslon Pixel 3

Zaslon Pixel 3

Zgodovina sprememb…

PrimozR ::

Pošlji mail trgovini, kjer si kupil telefon in jih vprašaj kaj mislijo. Če menjajo, potem je defekt in bi ga morali zamenjati tudi tebi.

OK.d ::

Začeli so uradno 10-tko spuščati v obtok.
LPOK.d

PrimozR ::

1337,4 MB velik update paket :)

Meni ga je ponudilo ko sem dal check for updates.

pero50 ::

Sem v beta q programu. Danes dobil obvestilo o nadgradnji. 40mb

OK.d ::

Sem pričakoval, da bodo vse Googlove aplikacije imele na izbiro dark themo.
LPOK.d

belo mleko ::

Ali Pixel 3a podpira dvojni SIM, tako da bi imel enega za klice in smse, drugega pa samo za prenos podatkov? Kako je z baterijo, če mora istočasno loviti dve omrežji (kartici sta sicer od istega ponudnika)?
https://il9.picdn.net/shutterstock/videos/6059618/thumb/8.jpg

PrimozR ::

Ne.

Dosan ::

Podpira, ampak ne pri nas, ker je eden izmed obeh SIM kartic e-SIM.

Mavrik ::

belo mleko je izjavil:

Ali Pixel 3a podpira dvojni SIM, tako da bi imel enega za klice in smse, drugega pa samo za prenos podatkov? Kako je z baterijo, če mora istočasno loviti dve omrežji (kartici sta sicer od istega ponudnika)?


Podpira dve omrežji ja, edino ena SIMka mora biti eSIM (ni fizičnega slota). Preveri pri ponudniku.

Baterija jasno drži manj časa, ker mora telefon se pogovarjati z obema omrežjema. Ni pa zelo opazno.
The truth is rarely pure and never simple.

WaterBoy ::

Zdravo

Imam problem na Pixlu 2. Imel sem vklopljena opozorila za prihahajoče maile, pač da ko sem dobil nov mail na gmail, se je pokazala ikona o novem mailu, a sedaj to ne deluje več. Sploh ni opozoril.

Imam notifikacije vklopljene in to a še vedno ne deluje.

Kako bi to popravil

GupeM ::

WaterBoy je izjavil:

Zdravo

Imam problem na Pixlu 2. Imel sem vklopljena opozorila za prihahajoče maile, pač da ko sem dobil nov mail na gmail, se je pokazala ikona o novem mailu, a sedaj to ne deluje več. Sploh ni opozoril.

Imam notifikacije vklopljene in to a še vedno ne deluje.

Kako bi to popravil

Meni se je to zgodilo, ko so ukinili Inbox in sem moral na Gmailu spet vklopiti obvestila. Enostavno niso delala. Gmail sem odinštaliral in na novo naložil, potem je pa delalo. Mogoče bi bil dovolj že cache clear.

WaterBoy ::

E super. Sedaj dela :) Sem pobrisal cache

Hvala

Ste dobili updejt? Kako se vam zdi?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: WaterBoy ()

galu ::

Dark mode mi ni všeč na telefonu. Ne spomnim se updejta, za katerega bi mi bilo tako vseeno in ga skorajda ne bi opazil. Ampak ni panike, Android 9 je (bil) super, zato je tako tudi 10. :)
Tako to gre.

Mavrik ::

galu je izjavil:

Dark mode mi ni všeč na telefonu. Ne spomnim se updejta, za katerega bi mi bilo tako vseeno in ga skorajda ne bi opazil. Ampak ni panike, Android 9 je (bil) super, zato je tako tudi 10. :)


Si probal gesture navigation? Meni je po začetni zmedi postal precej bolj všeč čez čas.
The truth is rarely pure and never simple.

galu ::

Nisem vedel, da je to thing. Sem probal zdaj, hvala. :)

Zelo mi je več contenta na ekranu (zaradi skrite navigacije). Zelo pa me moti dolžina animacije za home gesture. V developer options nisem videl nastavitve kako to skrajšati (navajen sem na 0.5x across the board). Tako večkrat hočem že izvajati naslednje ukaze, medtem ko le-ti gredo v "void", ker se animacija še ni končala.

Po par 10 minutah uporabe sem tudi opazil, da back gesture-a na levi strani ekrana sploh ne uporabljam (ker je pač predaleč). Ne dela pa več roll-out meni, ki ga recimo uporablja Google Play.

Bottom line:
ko/če pride ven fix za animation duration, bom zamenjal. Do tedaj pa ostajam pri starem načinu.
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: galu ()

N0t0ri0us ::

pri beti5 se nisem mogel navaditi gestures navigation, Že res, da sem uporabljal to samo 1 dan, ampak se mi je konstantno pri swipanju navzgor vkljapljal gumb za nazaj, in pa za mene osebno neuporaben google asistant v spodnjih vogalih. Veliko ljubši mi je one plus sistem, imaš vse spodaj. Uporabljam nova launcer + xda gestures. Sedaj pa mi na always on displayu občasno ne kaže procentov baterije, ker je vse skupaj ob premikanju (zaradi burn in-a) na različnih pozicijah.
drug velik minus pri android q je odklepanje s potegom. Treba je počasi-počasneje kot dosedaj in daleč potegniti s prstom po ekranu, drugače se ne odklene. Ker je stvar nepraktična, je telefon hitreje odklenjen če pritisnem na vrhu tipko "lock" za odklep.
Google UI kao oh in sploh, na koncu pa je to za mene osebno dokaj veliko razočaranje. Premalo customizacije in vsiljujejo njihove neodstranljive ideologije, katere so mi osebno neuporabne. Posledica je "20" dodatnih appov, da se znebim njihove useless krame.

Zgodovina sprememb…

TgT ::

Ring in Notification volume sta še vedno združena pri Android 10? ;(
Hit'N'Run

WaterBoy ::

Imam vprašanje: Sem posodobil sistem na novejši android. Imam Pixel 2. Uporabljam kamero P3, ker dela bolše slike kot stock kamera in sedaj je problem. V nastavitvah kamere imam nastavljeno da slika v HDR+. Sedaj ko naredim nekaj slik, se slike ne pokažejo v galeriji ali pa traja zelo dolgo in v obvestilih mi kaže tole in ne izgine stran:


Če izklopim telefon in ponovno prižgem pa izgine in slike se pojavijo v galeriji.

kakšen nasvet kaj bi bilo to

Hvala

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: WaterBoy ()

OK.d ::

Pri meni se tudi enako dogaja na pixel 2 xl, če ne bi prebral tvojega posta sploh ne bi vedel:D
Nič bo treba malo pobrskati na razvijačevi strani.
LPOK.d

WaterBoy ::

Sem si inštaliral novo verzijo in je ista napaka.

https://forum.xda-developers.com/pixel-...

FireSnake ::

Kje kupite kable, ki podpirajo rapid charging?

Meni je uspelo kupiti le enega in sicer hitro polni le ta, ki je bil priložen tukaj:
KLIK

Vse ostalo (kupil sem tudi take kable, ki podpirajo 5A) je šrot.

Edit: Imam pixel 2 128GB (če kupim kabl, ki podpirak aj novejšega me ne bo strela usekala)
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: FireSnake ()

FireSnake ::

WaterBoy je izjavil:

Jaz sem si tega naročal. Včeraj dobil. Nisem še pa testiral ali res omogoča fast charge, keš še čakam avtomobilski polnilec:

https://www.banggood.com/BlitzWolf-AmpC...

Ima kdo idejo kje dobiti usb C - 3,5mm jack adapter z vgrajenim DAC?


Ali ti ta kabl polni hitro (rapidly charging)?

Jat sem poskusil tole:
https://www.aliexpress.com/item/3284439...
tole:
https://www.ebay.com/itm/USB-C-Type-C-5...
in tole:
https://www.ebay.com/itm/Ugreen-5A-USB-...

nič od tega ne polni hitro.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: FireSnake ()

dukedl ::

jz imam tega in dela ko šus https://www.aliexpress.com/item/3294983... (se polni hitro)
lp dukedl

FireSnake ::

Jaz imam malo specifične zahteve, ker bi rad na eni strani običajen USB.
Sem zdaj spet naročil par variant in bom poročal.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Mavrik ::

Kolikor vem rabiš za pravi USB-PD, ki ga uporablja Pixel, USB-C na USB-C kabel.
The truth is rarely pure and never simple.

FireSnake ::

Meni tak, kot ga želim, iz zgornje povezave hitro polni.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

OK.d ::

Če kdo slučajno zdaj nabavlja telefon je sedaj v Google storu 21% cenejši.
https://imgur.com/eBTCrXg
LPOK.d

PrimozR ::

Ma, maloprodajna cena je 850 € za 64 GB navadno trojko, itak je pa vse razen roza out of stock. Sem tudi jaz videl pa ponudba ni ravno nekaj, kar bi bilo tako zelo wow.
««
17 / 69
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"Hočem mali Android telefon" (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
32149131 (501) Karen
»

Mobitel z zelo dobro kamero (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
889063 (5939) Leko
»

Telefoni Pixel 7 na voljo 13. oktobra

Oddelek: Novice / Android
146266 (2526) OK.d
»

Telefoni Pixel 6 prispejo naslednji teden

Oddelek: Novice / Android
449967 (6978) blackbfm

Več podobnih tem