» »

Katere zimske gume?

Katere zimske gume?

««
68 / 68
»
»»

Goran's Blog ::

energetik je izjavil:

Goran's Blog je izjavil:

Hja 25k letno imam, od tega 95% je ovinkov.
Ti kolikšno razmerje avtocestaa ali podeželje imaš ?
Nekje 25% primestje, 75% AC (LJ obroč).

Ja potem je mislim, da normalno da ti toliko časa zdržijo. Imam tudi jaz prjatelje kateri so vsak dan samo na avtocesti in imajo po 5 sezon gume. Pa tudi od kjer sem jaz drugim max 2 sezoni. Bolj me je to zbodlo v oči, da tako reklamirana in dobra guma na papirju mi je zdržala tako malo kilometrov, saj so mi vedno do sedaj več zdržale.

feryz ::

Gume so vedno kompromis (in asfalt tudi).
Ali hočeš da držijo in se nucajo, ali hočeš da se ne izrabijo prehitro in temu primerno tudi ne grabijo kot bi morale.

Goran's Blog ::

Ja se strinjam s tem. Ma sem mel različne znamke skozi leta. Tudi to katero mi je lani v eni sezoni mi je dve sezoni zdržala.
Bom poskusil kakšno bolj trdo, da ni tako mehka in da toliko ne drži pa vidimo to sezono.

easyrider3 ::

feryz je izjavil:

Gume so vedno kompromis (in asfalt tudi).
Ali hočeš da držijo in se nucajo, ali hočeš da se ne izrabijo prehitro in temu primerno tudi ne grabijo kot bi morale.

SIGURNO imaš prav kot si rekel in jaz se s tem ne obremenjujem,ker imam načelo,da nočem imeti pnevmatik starejših kakor 3 leta,ker vozim zimske celo leto in ker delam letno samo maksimalno do 7000 kilometrov. Kadar je cestišče pa mokro pa itak z bilo katerimi gumami se vozim zelo previdno in po predpisih saj sem pred 20-letimi imel neljubi dogodek,ko mi je zadnji del avtomobila obrnilo v zavoju in sem bočno drsel v nasip. Dan danes se pa najpoprej vidi kakšen ima oprijem guma pa ravno na kakšnih krožnih križiščih tam boš najpoprej videl ali drži ali drsi((govorim za mokro cestišče)) in pa tudi pri speljevanju na mokrem asfaltu se tudi opazi ali guma gubi oprijem.

gruntfürmich ::

easyrider3 je izjavil:

Dan danes se pa najpoprej vidi kakšen ima oprijem guma pa ravno na kakšnih krožnih križiščih tam boš najpoprej videl ali drži ali drsi((govorim za mokro cestišče)) in pa tudi pri speljevanju na mokrem asfaltu se tudi opazi ali guma gubi oprijem.
ja, to je fino delat od časa do časa. kontrolirano v krožišču ali praznem varnem ovinku.
takoj vidiš kje si.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
««
68 / 68
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Letne gume (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Na cesti
49388218 (3272) Buggy
»

Gume 2019 (strani: 1 2 )

5715102 (12752) matobeli
»

Letne gume 2016 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

28789980 (60762) slemarko
»

2015 Testi letnih pnevmatik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

382113434 (85847) gruntfürmich
»

Gume za zimo. (strani: 1 2 3 )

10627683 (23537) Domobrancek

Več podobnih tem