» »

Ekran preklaplja iz analog v hdmi (cren zaslon)

Ekran preklaplja iz analog v hdmi (cren zaslon)

Urrby ::

Vceraj sem na moj racunalnik priklopil gamepad. Ko sem bil v igri je ekran karnaenkrat postal cren in mi v zgornjem desnem kotu izmenicno kazal znak da preklaplja med analog in hdmi. Racunalnik v ozadju deluje normalno vendar na ekranu kaze samo black screen oziroma preklaplanje. Ob zagonu je ucasih vse normalno ampak se mi po parih minutah
ponovno ekran ugasne o gre na preklaplanje. Ce nekaj casa pocakam se pojavi naslednja slika
Ima kdo kaksno idejo kako odpraviti to tezavo?
Driverji so posodobljeni, poizkusil sem tudi starejso verzijo, izstekal vse kable in ponovno zagnal racunalnik ampak nic ne deluje. Monitor in racunalnik imam povezan z tem kablom
Ima kdo kaksno idejo kako odpraviti to tezavo?
  • spremenilo: Urrby ()

huek111 ::

Crknil je vhod na monitorju ali pa izhod na grafični! Preklopi na drug dvi izhod na grafični, če ne bo delalo uporabi dvi na hdmi ali pa hdmi kabel, če ima grafična HDMI izhod

Zgodovina sprememb…

• spremenil: huek111 ()

solatko ::

To je kabel VGA DVI.
Bolje dela, če imaš adapter
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnisk...

Kar direkt kabli so problematični, saj moraš digitalni signal spremeniti v analogni (verjetno imaš na monitorju samo analogni priklop, ali pa na računalniku - prenosniku).
Adapter ima vezje, ki to veliko bolje spreminja. Adapter mora biti priklopljen na dvi vhod (v obratni smeri ne deluje). Če imaš dvi vhod na monitorju, mora bit adapter vklopljen na monitor, napravi pa povežeš z vga kablom..
Delo krepa človeka

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962584380 (23709) Dominator
»

HDMI (strani: 1 2 )

5111383 (3948) acookook
»

Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )

5220135 (9648) kozorog
»

PC NA TV

Oddelek: Strojna oprema
458521 (7916) opeter
»

DVI KVM preklopnik na VGA monitor

114532 (4381) Saladin

Več podobnih tem