Forum » Pomoč in nasveti » Zvok ne dela
Zvok ne dela
Gregor5816 ::
Laptop imam povezan z monitorjem s HDMI kablom, v monitor pa imam priklopljene slušalke. Od včeraj mi zvok ne dela več, mislim da je problem v računalniku.
1. HDMI sem izštekal, probal slušalke direktno na laptopu in tudi na telefonu - slušalke delajo
2. HDMI kabel sem probal na TVju, kabel je OK
3. Na monitor sem priklopil chromecast, v monitor slušalke, in je delalo, monitor ni problem
4. Probal sem tudi na TVju z dvema HDMI kabloma, zvok v nobenem primeru ni delal
Zvok dela na zvočnikih od laptopa in če HDMI izklopim in priključim slušalke direktno v laptop. Zdi se, kot da HDMI ne spravi zvoka skozi, zakaj? Upam, da to ni napaka v HW
1. HDMI sem izštekal, probal slušalke direktno na laptopu in tudi na telefonu - slušalke delajo
2. HDMI kabel sem probal na TVju, kabel je OK
3. Na monitor sem priklopil chromecast, v monitor slušalke, in je delalo, monitor ni problem
4. Probal sem tudi na TVju z dvema HDMI kabloma, zvok v nobenem primeru ni delal
Zvok dela na zvočnikih od laptopa in če HDMI izklopim in priključim slušalke direktno v laptop. Zdi se, kot da HDMI ne spravi zvoka skozi, zakaj? Upam, da to ni napaka v HW
FX6300B ::
haha sam da neboš kakšn izvijač tlačil v priključke od tv-ja hehe
pol je vrjetno kkšn program malo zafrkaval pa se je rešilo ko si restartal lol
pol je vrjetno kkšn program malo zafrkaval pa se je rešilo ko si restartal lol
May the force be with you!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FX6300B ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 583919 (23248) | Dominator |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11371 (3936) | acookook |
» | HDMI problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3355 (1434) | rogerg |
» | Kako dobiti zvok iz prenosnika na receiverOddelek: Zvok in slika | 5310 (4578) | Primoz7 |
» | VGA to DVI to HDMIOddelek: Zvok in slika | 5788 (5354) | Stupo |