Forum » Pomoč in nasveti » accelero mono plus na gainward gtx 580
accelero mono plus na gainward gtx 580
mat11 ::
Ker se mi je pokvaril en vent na gtx580, doma se mi pa valja Accelero mono plus, sem ga zmontiral na GTX 580. Na gtx sta dva 4 pinska priklopa za venta. Accelero pa ima enega 4 pinskega ali enega 3 pinskega. Če ga priklopim na GTX mi vent ne dela. Verjetno ima drugače narejene povezave. Za Accelero sem našel kaj je kakšna žica za GTX pa ne. Ali kdo ve kaj je kakšna žica? Z voltmetrom pa verjetno ne bom našel katera za RPM ali PWM signal??
Sedaj ga imam priklopjenega na Molex pa že na najnižjih obratih je precej hladnejši. Vseeno pa bi rad videl da bi grafa sama kontrolirala ventilator.
Sedaj ga imam priklopjenega na Molex pa že na najnižjih obratih je precej hladnejši. Vseeno pa bi rad videl da bi grafa sama kontrolirala ventilator.
mat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nvidia izdala naslednjo kartico na GK110: GTX 780 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 19605 (17639) | Dober dan |
» | EVGA pokazala dvojedrni FermiOddelek: Novice / Grafične kartice | 5542 (4272) | jazbec |
» | GTX 570 prihajaOddelek: Novice / Grafične kartice | 4802 (4094) | Machiavelli |
» | GeForce GTX 580 v sliki in številkah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 18437 (16310) | Senitel |
» | Novo najhitrejše grafično jedroOddelek: Novice / Grafične kartice | 9337 (7924) | Senitel |