Forum » Pomoč in nasveti » RGB - DVI pomoč
RGB - DVI pomoč
Scylla ::
Lep pozdrav.
Na monitorju imam dva vhoda, eden je RGB drugi DVI. Do sedaj sem imel na monitorju kabel v rgb vhodu, na grafični kartici pa na tistem belem DVI vhodu, beli dvi pretvornik sem imel vštekan v dvi, v njega pa vštekal tisti rgb kabel od monitorja. Upam da nisem preveč zapleneto napisal. Zdaj me zanima a je taka povezava v redu? A vzamem še en tisti beli dvi pretvornik za monitor in ga vštrkam na enak način kot je na grafični kartici?
Lp
Na monitorju imam dva vhoda, eden je RGB drugi DVI. Do sedaj sem imel na monitorju kabel v rgb vhodu, na grafični kartici pa na tistem belem DVI vhodu, beli dvi pretvornik sem imel vštekan v dvi, v njega pa vštekal tisti rgb kabel od monitorja. Upam da nisem preveč zapleneto napisal. Zdaj me zanima a je taka povezava v redu? A vzamem še en tisti beli dvi pretvornik za monitor in ga vštrkam na enak način kot je na grafični kartici?
Lp
GupeM ::
Tako je v redu. Če že, potem kupi DVI kabel in ga vštekaj direktno na grafično in direktno v monitor, brez adapterjev. Jaz sem imel s tem adapterjem slabo izkušnjo, ker ti podaljša računalnik za kakšnih 5 cm in je včasih ob steno pristisnil če sem kaj premikal kišto. Tako da se na koncu zje*al :D Drugače pa je delalo v redu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 588690 (28019) | Dominator |
» | slaba slika monitorja (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7552 (6818) | musicfreak |
» | dvojni monitorOddelek: Strojna oprema | 4016 (2835) | BorutK-73 |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20219 (9732) | kozorog |
» | En PC in dva ekrana povezana med saboOddelek: Strojna oprema | 3174 (3069) | Skrat2510 |