Forum » Loža » Promocija Slo-Tech na dirkalniku
Promocija Slo-Tech na dirkalniku
NikGaming ::
Lep pozdrav vsem skupaj! Moje ime je Nik in sem še premlad, da bi zapravljal večino prostega časa za ekranom, pa ga kljub temu. Da ne bo polemik o starosti, naj povem, da se bo 13. oktobra obrnila 15. obletnica mojega rojstva Računalništvo in gadgeti na splošno me zanimajo že od rane mladosti, kar sporoča tudi dejstvo, da sem kot prvi imel telefon med sošolci, že v 1. razredu. Sicer pa zaljubljen v avtošport, gaming in kot že omenjeno, računalništvo in ostalo tehnologijo na 101 način. Pa najsibodi dovolj samospeva Verjetno vas zanima zakaj sem odprl temo? - Več v nadaljevanju.
Torej, moj oče je že več kot 10 let dokaj uspešen dirkač, zato sem prišel do ideje, da bi portalu naredil majhno promocijo v obliki nalepke na dirkalniku, saj je v letošnjem designu ostalo še nekaj prostora za nalepke. V kolikor se ostali strinjate s tem in podpirate mojo idejo, boste moči čez nekaj dni ugledati nalepko na dirkalniku, katerega fotografijo bom seveda objavil prav tu
Iz moje strani je to to, sedaj pa ste na vrsti vi, da poveste, kaj si mislite o ideji
Torej, moj oče je že več kot 10 let dokaj uspešen dirkač, zato sem prišel do ideje, da bi portalu naredil majhno promocijo v obliki nalepke na dirkalniku, saj je v letošnjem designu ostalo še nekaj prostora za nalepke. V kolikor se ostali strinjate s tem in podpirate mojo idejo, boste moči čez nekaj dni ugledati nalepko na dirkalniku, katerega fotografijo bom seveda objavil prav tu
Iz moje strani je to to, sedaj pa ste na vrsti vi, da poveste, kaj si mislite o ideji
vostok_1 ::
Sami uporabniki ti tu kaj dosti ne morajo pomagat. Obrnit se moraš na velike ribe S-Tja ali vsaj mode, ki ti bodo posredovali info. V kolikor je stvar legit, ne vidim, zakaj bi kdo nasprotoval. Tk da...go for it.
NikGaming ::
Primozu sem pisal pred nekaj dnevi, pa ni odgovoril Hvala za mail Okapi, bom pisal takoj po šoli.
Olórin ::
na dirkalinike se lepijo nalepke sponzorjev, kar pa slo-tech skoraj zagotovo ne bo. No, vsaj ni videt da bi imeli ravno denar za take reči.
Vseeno pa, če si se v 5 dneh tako zaljubil v ta forum odkar si registriral račun, pač go for it :) Ne bo nihče nasprotoval, ni razloga da bi.
Vseeno pa, če si se v 5 dneh tako zaljubil v ta forum odkar si registriral račun, pač go for it :) Ne bo nihče nasprotoval, ni razloga da bi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Olórin ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formula 1 2020 (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Na cesti | 205643 (126035) | ripmork |
» | Brezplačna nadgradnja na Windows 10 še vedno mogoča (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 25563 (15421) | floyd1 |
» | Kaj narediti? Študij.. vaša mnenja. :)Oddelek: Šola | 7412 (6450) | KK44444444 |
⊘ | Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Na cesti | 183861 (147106) | WarpedGone |
» | F1 2007 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 80361 (52681) | 'FireSTORM' |