Forum » Problemi človeštva » Evtanazija
Evtanazija
Temo vidijo: vsi
solatko ::
D3m - Si morda seznanjen, če imata Belgija in Kanada popolnoma identični zakon o evtanaziji, z enakimi protokoli,.... ali se razlikujeta? Zakon namreč v največji meri omogoča zlorabe, če je spisan z določenim namenom ali površno. Poglej si našo kazensko zakonodajo in poglej si avstrijsko! V A kriminalci sedijo, pri nas pa niso bili zakoniti postopki ali stvari zastarajo, pisale pa so to zakonodajo odvetniške pisarne na prošnjo in pogodbo z DZ.
Delo krepa človeka
D3m ::
Če se ne motim je Kanadska bolj "odprta" oz. če mlademu ni za živeti se mu ponudi opcija do končanja.
|HP EliteBook|R5 6650U|
D3m - In v čem je problem, če je opcija? Se moraš pod obvezno odločit za to ali ti je dana izbira, med drugim tudi ta?
Delo krepa človeka
Invictus ::
Če se ne motim je Kanadska bolj "odprta" oz. če mlademu ni za živeti se mu ponudi opcija do končanja.
V Kanadi te počedijo praktično takoj.
Prideš, poveš razlog, podpišeš in greš v reciklažo...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
c3p0 ::
Dosledno upoštevajo zeleno agendo, zmanjšujejo CO2 odtis. No, tudi Stalin in drugi rdečkarji so ga precej zmanjšali. Morda jih tudi zato skrajna levica malikuje.
Slopek ::
V Kanadi te počedijo praktično takoj.
Prideš, poveš razlog, podpišeš in greš v reciklažo...
Pa saj je jasno, da se bo pri nas tudi končalo tako. Kdor ne vidi, kam pes taco moli je res slep, al pa opazuje napačno taco ;)
Od te vlade ne pričakujem nič dobrega. Vse ostane na papirju in pri besedah. Ena redkih stvari, ki so se jo lotili, je tisto o trajnostni oskrbi, kar bi/bo marsikomu močno olajšalo skrb, glede oskrbe svojih starejših. Ampak kot vedno in povsod, tudi tokrat popolna nula. Ukvarjajo se s Palestinci,.............in predvsem sami, s sabo.
Ljudje torej čakajo dobesedno na zaposlitev, kjer bodo skrbeli za svoje nepokretne. Šest mesecev in niti en korak ni bil narejen pri marsikomu. Vse je v luftu. Medtem, ko ljudem pošiljajo vse mogoče možnost in načine zaslužka. Bi šel kdo obirat jabolka 30km stran, za 5,5€ na uro? Popolna zajebancija, ampak jabčke je treba zrihtat.
Naj se gladko hebejo, prav glede vsega. Referendum? Volitve? Full bo vse drugače. Aja, ne gre čez noč. Spremembe pridejo počasi. Ja, pol pa lahko kr začnete računat, kdaj bodo ti bebci kaj zasukali. Nategovanje, da mu ni primere, so vse te politične igre.
Dosledno upoštevajo zeleno agendo, zmanjšujejo CO2 odtis. No, tudi Stalin in drugi rdečkarji so ga precej zmanjšali. Morda jih tudi zato skrajna levica malikuje.
Ne pozabi na vse ameriške predsednike....
Pač duh kapitalizma in demokracije...
Invictus - Si že poslal soglasje? Povej ceno, je tudi 5kCHF?
Slopek - Fino, bomo na lestvici samomorov padli iz vrha/svet! Evtanazija se ne beleži kot samomor. Čim krajši postopki, da bo žlahta hitro dedovala!
Slopek - Fino, bomo na lestvici samomorov padli iz vrha/svet! Evtanazija se ne beleži kot samomor. Čim krajši postopki, da bo žlahta hitro dedovala!
Delo krepa človeka
gruntfürmich ::
torej kako smo izglasovali?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
GregiB ::
OutOfTheBox je izjavil:
Tako da se končno premikamo v smeri švice.
Nič ne... vse, kar se je zgodilo je to, da je znana volja ljudstva, dasiravno v prid Evtanazije za mišji k***. A zadeva nikogar nič ne obvezuje, zao bodo "diskusije" potekale še naprej po enakih kanalih, le zagovorniki bodo imeli "Ampak ljudstvo..." argument, ki pa resnici na ljubo v rodni grüdi nima neke veljave.
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
DarkSite ::
1)
Prihajamo oz. smo v obdobju, ko AI zgenerira fake videje, slike, dokumente.
V prihodnosti bo AI z lahkoto zgenerirala tudi dovoljenje(text, avdio, robotoski pripomocki na pacientu, ki se ne more premikat, da premakne roko ali da kaksen drugi dokaz za potrditev) za Evtanazijo.
2)
Zato ni ok, da se človeka ubije, če stori zločin, ker nikoli ni 100% točno oz dokazov, da je to storil. Obsodi se ga na doživljensko ječo.
3)
Časovnica:
a) Imamo oz imeli smo pravico, da živimo. (do 2024)
b) Obdobje, ko jih bomo prepričevali, da nas izkljucijo, ko bomo to hoteli. (od 2024 do XXXX)
c) Nato pa obdobje, da nas bodo izkljucili, ko bodo hoteli. (od XXXX do YYYY)
4)
Uporabiti rezultat za sprejetje odlocitve, ki je priblizno 50% 50% je napačno. Polovica prebivalstva je proti.
Prihajamo oz. smo v obdobju, ko AI zgenerira fake videje, slike, dokumente.
V prihodnosti bo AI z lahkoto zgenerirala tudi dovoljenje(text, avdio, robotoski pripomocki na pacientu, ki se ne more premikat, da premakne roko ali da kaksen drugi dokaz za potrditev) za Evtanazijo.
2)
Zato ni ok, da se človeka ubije, če stori zločin, ker nikoli ni 100% točno oz dokazov, da je to storil. Obsodi se ga na doživljensko ječo.
3)
Časovnica:
b) Obdobje, ko jih bomo prepričevali, da nas izkljucijo, ko bomo to hoteli. (od 2024 do XXXX)
4)
Uporabiti rezultat za sprejetje odlocitve, ki je priblizno 50% 50% je napačno. Polovica prebivalstva je proti.
4)
Hja... ni, ne... jim do polovice.... sfali...
matobeli ::
1)
3)
Časovnica:
Udeležba je bila 10%, 60% le teh je bilo za.
Kar pomeni, da 6% vseh volilcev odloča o usodi ostalih 94%. Pač malo okrogle cifre..
https://www.dvk-rs.si/volitve-in-refere...
Ker je bil to posvetovalni referendum, je to voda na mlin katerekoli vlade. Ker ni zavezujoč.
Lahko se odločijo in ne sprejmejo. Ker je to bolj za volilni rezultat...
Ko je situacija prava, pa sprejmejo ustrezne zakone, dokler ne sledijo točke iz citiranega posta.
Kdo bo vedel, če pospravijo 30% ljudi v domovih ostarelih... Spomnijo se spet eno kvazi epidemijo, zaprejo ljudi v domove ostarelih, sorodniki jih NE SMEJO vzeti domov (korona ukrep), kar efektivno pomeni, da so jim vzeli opravilno sposobnost in jih ob priliki (frej krematoriji) preprosto evtanizirajo in pokurijo brez obdukcije in vpletenosti otrok. Družina dobi samo žaro in strošek pogreba...
Pazite se časa, ko bo država začelo graditi nove krematorije...
P.S.
Življenje ljudi v EU je zdaj manj vredno od življenja vseh psov in mačkov...
Kdor se hoče fentat, se lahko brez problemov že danes...
energetik ::
Udeležba je bila 10%, 60% le teh je bilo za.Daj ne mi s takimi nebulozami. VSAK ima možnost oddati svoj glas. Kdor ni šel, si je kriv sam, oziroma mu je vseeno.
Kar pomeni, da 6% vseh volilcev odloča o usodi ostalih 94%. Pač malo okrogle cifre..
https://www.dvk-rs.si/volitve-in-refere...
Ker je bil to posvetovalni referendum, je to voda na mlin katerekoli vlade. Ker ni zavezujoč.
Lahko se odločijo in ne sprejmejo. Ker je to bolj za volilni rezultat...
Ko je situacija prava, pa sprejmejo ustrezne zakone, dokler ne sledijo točke iz citiranega posta.
Kdo bo vedel, če pospravijo 30% ljudi v domovih ostarelih... Spomnijo se spet eno kvazi epidemijo, zaprejo ljudi v domove ostarelih, sorodniki jih NE SMEJO vzeti domov (korona ukrep), kar efektivno pomeni, da so jim vzeli opravilno sposobnost in jih ob priliki (frej krematoriji) preprosto evtanizirajo in pokurijo brez obdukcije in vpletenosti otrok. Družina dobi samo žaro in strošek pogreba...
Pazite se časa, ko bo država začelo graditi nove krematorije...
P.S.
Življenje ljudi v EU je zdaj manj vredno od življenja vseh psov in mačkov...
Sploh pa ne mi s fentavanjem brez soglasij in krematoriji. To bo OPT-IN, kot pri darovanju organov. Kaj hudiča tebe briga, kaj hočem jaz zase?
In če bom tako na koncu, da me fentajo s spremembo soglasja brez moje vednosti (kar je tudi nebuloza) - raje imam to, kot da trpim pred smrtjo. Če nisem opravilno sposoben in gnijem v domu in niti ne vem, kaj se dogaja okoli mene - raje vidim da me ni.
vires in numeris
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
OutOfTheBox ::
In če bom tako na koncu, da me fentajo s spremembo soglasja brez moje vednosti (kar je tudi nebuloza)
Velika nebuloza, ker moraš biti mentalno pri sebi da se z usmrtitvijo strinjaš. Men je fotr smešen, že v četrtek oddal svoj glas - odločno proti ker ima strah pred tem da bo kdo drugi odločal o tem kdaj bo umrl in kdaj ne.
Mentaliteta 15 stoletja. Še sreča da je razum prevladal.
Daj ne mi s takimi nebulozami. VSAK ima možnost oddati svoj glas. Kdor ni šel, si je kriv sam, oziroma mu je vseeno.
Plus 1. Jokat kakšna je bila udeležba, je patetično. Vsak nad 18 je imel možnost volit, in če ni, smo drugi odločali za njega.
Ampak ok - drži da je to posvetevalni referendum (? sploh nisem vedel da to sploh obstaja), in da implementacija zakonov ni obvezujoča.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
IL_DIAVOLO ::
Politika je ze itak odlocila kako bo oz. se se bo. Neglede na to kaj mi "odlocamo".
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
In če bom tako na koncu, da me fentajo s spremembo soglasja brez moje vednosti (kar je tudi nebuloza) - raje imam to, kot da trpim pred smrtjo. Če nisem opravilno sposoben in gnijem v domu in niti ne vem, kaj se dogaja okoli mene - raje vidim da me ni.
Ja, kaj pa če boš še popolnoma zdrav? Kaj veš, kake tablete ti dajo ali kaj v hrano, pa greš. Čisto zdrav, samo nekdo se je odločil, da padeš v kategorijo odvečnih...
Pa nisi razumel poante posta...
IL_DIAVOLO je izjavil:
Politika je ze itak odlocila kako bo oz. se se bo. Neglede na to kaj mi "odlocamo".
Ja, gre se samo za preusmeritev odgovornosti na narod. Saj ste si tako hoteli...
Referendumska bi morali biti zavezujoči, za bi moralo biti pa 50% volilnih upravičencev.
Kar seveda pomeni, da je neudeležba po defaultu glas PROTI.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Invictus ()
OutOfTheBox ::
Ja, kaj pa če boš še popolnoma zdrav? Kaj veš, kake tablete ti dajo ali kaj v hrano, pa greš. Čisto zdrav, samo nekdo se je odločil, da padeš v kategorijo odvečnih...
Te stvari ne tako delujejo lol.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
miha98 ::
D3m - Moja pokojna žena, je imela to srečo, da ni imela nobenih bolečin in ja, šla je do konca, jutri bo 3 leta. Imaš pa ljudi, ki trpijo neznosne bolečine in eden takih je bil od sestrične mož, ki je bil na morfiju več kot eno leto pa velikokrat tudi ta ni pomagal. Bil je revež, ker se ni mogel sam fentat, nihče v okolici pa ni hotel biti njegov morilec, ker bi šel sedet. Zato je pametno in človeško, da se za take uredi zakonska možnost, ne zato, da bo žlahta hitreje prišla do dediščine pa tudi vsi se ne strinjajo s prepričanjem, da je potrebno trpeti zaradi višjih ciljev in vrednot.
Smešno za nekoga iz bivše juge... a pištole pa mu noben ni mogel dat na nočno omarico...
Kdo bo vedel, če pospravijo 30% ljudi v domovih ostarelih...
Mislim, ima ludih i posle rata... Dej ti men povej, če bi kaj podobnega vladujoča elita res hotela narediti... zakaj točno za to potrebuje sprejet zakon o evtanaziji???
Sicer pa... v državah, kjer je evtanazija uzakonjena, se zanjo odloča okvirno 5% - 15% terminalno bolanih. Ostali gredo... po do amena zadrogirani.... "naravni poti". Lahko pa seveda postrežeš s podatkom, kako se v teh deželah zakon zlorablja in se starejše... "pospravlja" (torej bolj in bolj očitno, kot drugje, kjer zakona ni)...
FiReFTW ::
55% za in 45% proti
Moram rečt da sem precej šokiran nad rezultati, sem pričakoval in upal da bo vsaj 70% za.
Počasi izgubljam vero v ljudi.
Moram rečt da sem precej šokiran nad rezultati, sem pričakoval in upal da bo vsaj 70% za.
Počasi izgubljam vero v ljudi.
JanBrezov ::
Teh 6% ne odloča o usodi ostalih 94%, ampak so vsem zagotovili dodatno opcijo, ki je trenutno nima nihče. Če je ne potrebujejo, se nič ne spremeni.
Tisti, ki to najbolj potrebujejo, se ne morejo fentat, ker so nepokretni ali pa jih ovirajo zdravniki.
c3p0 ::
Saj je bil posvetovalni. Ko bo na mizi konkretni zakon, ki bo to urejal, pa se bo lažje tudi konkretno opredelit. Sam sem glasoval PROTI, čeprav sem v dosti primerih ZA.
Možnost za zlorabo je enostavno preveč in ob tako pavšalnih referendumih pač druga kot proti ne morem obkrožit.
Možnost za zlorabo je enostavno preveč in ob tako pavšalnih referendumih pač druga kot proti ne morem obkrožit.
c23po ::
Predpostavimo naslednji scenarij: v kratkem času po referendumu pade Golobova vlada. Po izrednih državnozborskih volitvah vlado formira SDS v koaliciji z NSi in še neko desno opcijo. Ker spoštujejo voljo ljudstva, zakonsko uredijo pravico do evtanazije tako, da jo skladno z vsemi moralnimi in religioznimi načeli prepovedo. ...?
P.S.: Referendumsko vprašanje je bilo: "Ali ste za to, da se zakonsko uredi...", ostalo je možnost manipulacije.
P.S.: Referendumsko vprašanje je bilo: "Ali ste za to, da se zakonsko uredi...", ostalo je možnost manipulacije.
Računalniki nimajo spominov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c23po ()
A prepovedo naj možnost odločanja o pravici do evtanazije?
Tko like, dvojni ščit, najprej moraš legalizirat možnost odločanja, potem pa šele samo evtanazijo :)))
Tko like, dvojni ščit, najprej moraš legalizirat možnost odločanja, potem pa šele samo evtanazijo :)))
feryz ::
V tej državi, sprijeni in skorumpirani, se ni za igrati s takimi stvarmi.
Korist je mogoče edino ta, da bo kakšna nepremičnina prej na trgu. Kar je, seveda, fajn, dokler to ni tvoja.
Korist je mogoče edino ta, da bo kakšna nepremičnina prej na trgu. Kar je, seveda, fajn, dokler to ni tvoja.
c23po ::
A prepovedo naj možnost odločanja o pravici do evtanazije?
Nisem jaz sestavljal referendumskega vprašanja. To smo dobili na listku.
Računalniki nimajo spominov.
Teh 6% ne odloča o usodi ostalih 94%, ampak so vsem zagotovili dodatno opcijo, ki je trenutno nima nihče. Če je ne potrebujejo, se nič ne spremeni.
Počasi... eni so zelo hiteli z regljanjem o udeležbi, ki je bila včeraj zvečer popolnoma napačno predstavljena, kar se je videlo že iz aviona... V Sloveniji imamo trenutno po podatkih DVK 1.693.291 volilnih upravičencev... Že včeraj pozno zvečer, ko je bil podatek o volilni udeležbi na referendumih na straneh DVK še vedno na 10%, je bilo istočasno prešteto preko 600.000 glasovnic... Zej pa... eni pogledajo samo eno cifro in se ne vprašajo, ali štima... Trenuten podatek o udeležbi na evtanazijskem referendumu je 41,2%, za je glasovalo 376.566 volivcev... torej 22,2% vseh volivcev. To je več glasov, kot sta jih prejeli na EU volitvah SDS in Svoboda skupaj...
V tej državi, sprijeni in skorumpirani, se ni za igrati s takimi stvarmi.
Saj ne pride na trg.
V moji soseski je zdaj, po moji oceni, cirka 10 bajt praznih. Na top lokaciji...
Ampak najprej morajo biti zapuščinske, potem se morajo dediči odločiti kako bo, nastaviti ceno, itn...
Sami zajebani primeri, ker umrli ni poskrbel za to...
Lahko bi evtanazijo pogojevali z urejeno oporoko. To bi pa blo nekaj za penziče, še zadnji "ne", pol pa grem.
Ja, ampak brez evtanazije je popolnoma enak postopek.
Edino še par let dlje traja, preden mašine ugasnejo.
In enim se zelo mudi, bi pohitrili s čimerkoli.
Edino še par let dlje traja, preden mašine ugasnejo.
In enim se zelo mudi, bi pohitrili s čimerkoli.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()
stara mama ::
Vsi skupaj debatirate s popolnoma napačno predpostavko, da bi za evtanazijo bil dovolj en podpis.
Še pri manj-problematičnih medicinskih posegih ni tako enostavno, vrjamte da bi tole šlo čez vsaj par rok in komisij, preden se karkoli sploh odobri, za vsakega slehernika posebej.
Še pri manj-problematičnih medicinskih posegih ni tako enostavno, vrjamte da bi tole šlo čez vsaj par rok in komisij, preden se karkoli sploh odobri, za vsakega slehernika posebej.
Ekologija™ in Trajnost™
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: stara mama ()
pirate2024 ::
stara mama je izjavil:
Vsi skupaj debatirate s popolnoma napačno predpostavko, da bi za evtanazijo bil dovolj en podpis.
V Kanadi je...
Euthanasia in Canada @ Wikipedia
Poglej kako raste število smrti...
pirate2024 je izjavil:
Euthanasia in Canada @ Wikipedia
Poglej kako raste število smrti...
Torej... zraslo je na neverjetnih... 3,9% vseh smrti... Ali ni več tako, da mora "prosilec" dati vlogo za MAID s podpisi dveh prič, ki sta dedno nepovezani s prosilcem, prošnja pa potem gre v oceno upravičenosti dvema nepovezanima zdravnikoma? Vsaj tako je bilo...
D3m ::
Human rights advocates have criticized Canada's euthanasia laws for lacking safeguards, devaluing the lives of disabled people, prompting health workers and doctors to suggest euthanasia to people who would not otherwise consider it, and killing people who were not receiving adequate government support to continue living.
|HP EliteBook|R5 6650U|
johnnyyy ::
stara mama je izjavil:
Odvisno od zakonodaje. Mi se nismo odločali čez koliko komisij naj gre, da se odobri. Mi smo se odločili samo za to da se to zakonsko sprejme, kaj se bo sprejelo je pa težko reči. Glede na to, da je za GS minilo že 1/2 mandata, in da gre EU v desno, se lahko zgodi, da bo čez 2 leti spet Janša na oblasti in bo sprejel zakonodajo o tem.
stara mama je izjavil:
Vsi skupaj debatirate s popolnoma napačno predpostavko, da bi za evtanazijo bil dovolj en podpis.Ne, mi ne govorimo, da bo dovolj en podpis.
Ampak z namernimi luknjami v zakonu in dovolj denarja, boš tudi 100 podpisov zelo hitro zbral.
O tem mi govorimo, da če dovoliš možnost, bo nebroj takih v Sloveniji, ki jo bodo izkoristili. Večine pa to, tako ali tako, ne gane ali se jih ne tiče.
Tudi politiki se tega ne bi lotili, če ne bi nekdo pritiskal zadaj.
Predvsem je odvisno kako bodo ocenjevali, kako bo komisija plačana za delo...
Ali bodo dobili provizijo od pogrebnih podjetij ali ne...
Ali bodo dobili provizijo od pogrebnih podjetij ali ne...
A se kdo spomni, kako hitro se pri nas lahko stavba kupi in denar nakaže?
Tisti, ki posluje karkoli z državo, ve kakšna je normalna praksa.
Ampak ok, stavba je stavba, lahko oporekaš razveljaviš, karkoli. V pravljični deželi, mislim.
Ko pa enkrat mašinerijo za ohranjevanje trupla na delovni temperaturi izklopiš, ni poti nazaj.
Tisti, ki posluje karkoli z državo, ve kakšna je normalna praksa.
Ampak ok, stavba je stavba, lahko oporekaš razveljaviš, karkoli. V pravljični deželi, mislim.
Ko pa enkrat mašinerijo za ohranjevanje trupla na delovni temperaturi izklopiš, ni poti nazaj.
IMBB ::
Predpostavimo naslednji scenarij: v kratkem času po referendumu pade Golobova vlada. Po izrednih državnozborskih volitvah vlado formira SDS v koaliciji z NSi in še neko desno opcijo. Ker spoštujejo voljo ljudstva, zakonsko uredijo pravico do evtanazije tako, da jo skladno z vsemi moralnimi in religioznimi načeli prepovedo. ...?
To smo obdelali nekaj strani nazaj. Odrezal si bistveni del, referendumsko vprašanje se je nanašalo "pravico do pomoči". Torej, pravice ravno ne moreš "uredit" tako, da jo prepoveš pod vsemi pogoji, tako da je ni. Ljudje so glasovali, kot so, ker so mnenja, da to mora postat pravica, to je iz vprašanja jasno.
Omejuje se jo pa seveda lahko, lahko jo bo desna vlada tudi, vsaka jo bo morala omejevati, ker to pač ni tematika kot da greš po kilo kruha v trgovino
Utk ::
Referendum je bil posvetovalni.
Če pride neka vlada, ki tega enostavno noče dovolit, je ta referendum ne more prisilit.
Če pride neka vlada, ki tega enostavno noče dovolit, je ta referendum ne more prisilit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
stara mama ::
Ne, mi ne govorimo, da bo dovolj en podpis.
Ampak z namernimi luknjami v zakonu in dovolj denarja, boš tudi 100 podpisov zelo hitro zbral.
O tem mi govorimo, da če dovoliš možnost, bo nebroj takih v Sloveniji, ki jo bodo izkoristili. Večine pa to, tako ali tako, ne gane ali se jih ne tiče.
A ni ceneje in hitreje najet "specialista" ki zadevo naredi hitro in učinkovito že zdaj (pa čeprav mimo zakona)?
Ekologija™ in Trajnost™
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: stara mama ()
Referendum je bil posvetovalni.
Noben ni reku, da bo katero vlado to prisililo v kaj, ignorirajo komot lahko. Tud direkt kontra referendumu lahko gredo zakon sprejemat, če se hočejo aktivno streljat v koleno. Vlade ne more nič prislit, da nekaj sprejme, niti ustavno sodišče niti zakonodajni referendum niti EU, ene zadeve so se vlekle 20 let, pa to potem pač ena druga vlada nardi sčasoma. Edino mogoče zavrnjeni zakon za 1 leto zamrznit je res treba, se mi zdi. Če hočejo si minus točke pri narodu nabirat, si ga lahko, tako kot lahko kasirajo EU globe v nedogled in trmarijo naprej, ampak slej ko prej bodo tud sami zamenjani.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IMBB ()
Sprenevedat se seveda da v nedogled vsepovsod to ni noben unikum za posvetovalni referendum, samo ni pa tako, da bi bilo potem to vseeno skladno z besedilom tega referenduma (moraš ga res možgansko mrtvo brat, da bi bilo to res). Bi bilo seveda čisto dovolj očitno, če bi se nekdo spravil delat proti temu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IMBB ()
Ganon ::
Upal sem na štirikrat ZA, ampak sem bil močno v dvomih. Očitno smo kot družba precej napredovali. Pozitivno presenečen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evtanazija da ali ne?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 11577 (9017) | solatko |
» | EvtanazijaOddelek: Problemi človeštva | 2200 (1873) | MIHAc27 |
» | Evtanazija - zakaj tabu? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 65484 (60847) | jype |
» | Prošnja za uspavanje človeka. Kako je s tem v Sloveniji? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17908 (16271) | jype |
» | zakaj ne evtanaziramo prizadetih otrok? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 112369 (105167) | Pyr0Beast |