Forum » Problemi človeštva » Evtanazija
Evtanazija
Temo vidijo: vsi
PacificBlue ::
Sem tako zaseden, da sem šele danes prebral zakon in nekaj mnenj.
Torej zakon je slab, pa vseeno potreben, da se uredi situacija za tiste, ki si želijo predčasno končati življenje zaradi bolezni in trplenja.
Zakon se bo verjetno tekom let še dopolnjeval.
Torej zakon je slab, pa vseeno potreben, da se uredi situacija za tiste, ki si želijo predčasno končati življenje zaradi bolezni in trplenja.
Zakon se bo verjetno tekom let še dopolnjeval.
I’m out.
:3
:3
Buggy ::
Gre za zelo enostavno vprasanje in odgovor. Sploh ni dileme IMO
Trenutna vlada bi nekaterim ljudem, ki se soocijo z brezizhodno situacijo, polno trpljenja za njih in za bliznje dali moznost odlocanja o SVOJEM zivljenju ter poskrbeti za dostojno, varno in eticno moznost koncanja agonije.
Na drugi strani SDS/NSI/jebeni cerkveniki pa tega ne pustijo, ker oni bolj vejo kako jaz in moji bliznji trpimo in zelijo diktirati svoje (verske) mantre tudi za vse ostale.
Nihce ne krati pravic njim, oni pa jih zelijo nam!
Kako gre to skupaj s cerkevnimi dogmami in hinavscino, pa naj presodi vsak sam.
Trenutna vlada bi nekaterim ljudem, ki se soocijo z brezizhodno situacijo, polno trpljenja za njih in za bliznje dali moznost odlocanja o SVOJEM zivljenju ter poskrbeti za dostojno, varno in eticno moznost koncanja agonije.
Na drugi strani SDS/NSI/jebeni cerkveniki pa tega ne pustijo, ker oni bolj vejo kako jaz in moji bliznji trpimo in zelijo diktirati svoje (verske) mantre tudi za vse ostale.
111111111111 ::
Gre za zelo enostavno vprasanje in odgovor. Sploh ni dileme IMO
Trenutni zakon krati pravice zdravnikom z ugovorm vesti.
A sploh veste kako je evtanazija urejena v Švici?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Buggy ::
To da ima vsak zdravnik opcijo opt-out zaradi moralnih zadrzkov ne ves ali samo lazes?
Evtanazija ni isto kot pomoc pri koncanju zivljenja. Bos malo bolj razlozil o cem je govora ali samo zelis drugih in sebi hudega?
Evtanazija ni isto kot pomoc pri koncanju zivljenja. Bos malo bolj razlozil o cem je govora ali samo zelis drugih in sebi hudega?
Samael ::
Vsak moment, v soboto, 22. novembra 2025, se začne referendumski molk, ki bo trajal do nedelje, 23. novembra 2025, do 19. ure. Po pameti, brez pozivov k glasovanju ali politične propagande v povezavi z referendumom.
Nadaljujemo z debato tu v nedeljo po 19.00.
Nadaljujemo z debato tu v nedeljo po 19.00.
Samael != Samuel
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | EvtanazijaOddelek: Problemi človeštva | 3214 (265) | IMBB |
| » | Evtanazija da ali ne?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 14998 (12438) | solatko |
| » | Evtanazija - zakaj tabu? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 77874 (73237) | jype |
| » | Prošnja za uspavanje človeka. Kako je s tem v Sloveniji? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19647 (18010) | jype |
| » | zakaj ne evtanaziramo prizadetih otrok? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 122211 (115009) | Pyr0Beast |