» »

Poškodba kit upogibalk prstov na levi roki...

Poškodba kit upogibalk prstov na levi roki...

Unknown_001 ::

Zadevo mi je nekak ratalo preforsirat pri treningu za podlaket in zapestje. Načeloma s prijemanjem stvari in manevriranjem zapestja nimam težav. Pojavi se problem ko poskusim kaj močneje stisnit - na primer tist krepilec prstov iz gume. Pri lažjih do 15kg še gre a se že čuti obremenitev kite medtem ko težji 20ka in 30ka delata probleme. Načeloma najprej začutim nek krajši krč ki mi onemogoči da stisnem a mi vseeno uspe za ene dvakrat potem pa kita že tolk boli da ne zmorem več. Zadeva mi je moteča, ker načeloma sedaj lahko treniram stisk le na desni roki, levo pa moram pustiti pri miru.

A se da kako pospešiti obnovitev oz. proces celitve kit? Načeloma bi rad da se zadeva čim hitreje poštima, vendar ne vem točno koliko časa zadeva potrebuje, da miruje? Vem da se kite precej počasneje celijo kot mišice a rad bi vedel ali obstaja način, kako zadevo pospešiti in koliko časa to približno potrebuje.

Hvala!
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

BorutK-73 ::

Zakaj gre zdajšna mladina prvo na forum spraševat o svojih zdravstenih težavah?
Sprav se doktorju ali pa starše vprašaj, imajo več izkušenj kot ti.

Zgodovina sprememb…

Unknown_001 ::

Saj res škoda da karkoli vprašam glede na to koliko nepismenih ljudi je kle gor ki niso sposobni skapirat poante teme. A sem kje jamral da gre za težjo poškodbo za katero je samoumevno it k dohtarju? Ne, sem lepo napisal, da nimam problemov z normalnim manevriranjem in obremenitvijo, le pri naporih se pojavi napetost ki je pri 100% zdravi kiti ne bi smelo biti in tudi povprašal sem druge že prej kaj bi bilo lahko narobe. Edino kar sem pričakoval od vas je odgovor, če mogoče kdo ve koliko časa zadeva potrebuje da se sama popravi do konca glede na to da zadeva ni zatečena ali v ekstremno slabem stanju in ali je možno proces kako pospešiti ker se problem vleče že dva tedna.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

jype ::

Obnavljanje se pospeši s počitkom.

Super Sonic ::

Jaz imam težave z zapestjem (obe zapestji sem imel zlomljeni v otroštvu), pa uporabljam:
http://www.lekarnar.com/izdelki/pernato...

Na nek način pomaga, ampak to je samo del rešitve. Poiskusi.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Powerball (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17022504 (5105) hunter01
»

Vnetje kit v zapestju (tendonitis) (strani: 1 2 )

5215836 (14042) vostok_1
»

poškodovan gleženj (strani: 1 2 3 )

13119504 (9621) zenith1
»

Fitnesiranje (strani: 1 2 3 )

12224699 (22672) egonk
»

Zdravje - bildanje (strani: 1 2 3 4 5 6 )

27731275 (21385) Avenger

Več podobnih tem