» »

Dobiti punco

Dobiti punco

Temo vidijo: vsi

PrihajaNodi ::

http://www.bridesofukraine.com/brides/r...


Evo ta punca je mendežerka in išče moža. Malo pobrskaj, boš videl da se bo našlo tudi nekaj zate. Tudi meni ni ravno prijetno hoditi v trgovino z oblačili in je res težko dobiti kaj pamentega za pametno ceno. Babam to uspeva še posebno rade so tam ko piše popust 60%. Ampak ona ne ve da lahko privarčuje 100% če sploh ne stopi notri.

theBill ::

In kaj na bi delila 50%-50%? Ležanje na kavču mogoče?

Športat se ti ne da, hobiji ti tudi ne ležijo, kaj točno bosta delila?

PrihajaNodi ::

About Me I am easy-going, optimistic, smart, caring person who likes to smile and take everything good from every situation. I like communicating with interesting people and take their life experience, I like fashion a lot and try to be beautiful all the time, because women should be women. I love music, spending time with my friends and my family and to support them when they need my help, I like animals very much, dogs and cats. They are so cute and devoted and they always love you more then themselves. I like dancing a lot, I think I am very good at it, playing bowling, travelling of course and just have fun

About the Partner I seek I am looking for a life partner, with whom I will make steps to the bright future together. I want him to be strong, decent, caring and understanding, a man who will will make me happy and make me laugh, no matter how hard and difficult it can be and a strong shoulder who can support me in the hardest time and who will give me a hand and make me calm and safe.

Age Preference From 25 To 52


Evo tole je to kar ti iščeš. Ti samo osreči in nasmej punco boš videl da bo šlo.

Roadkill ::

ariel: Ženske ne marajo trolov. :|
Ü

vostok_1 ::

jype je izjavil:

vostok_1> Mene sicer bolj zanima kje dobit friends-with-benefits.

Najbolš kr na internetu, IMO. Večina velemest ima online dating kulturo zelo razvito.




Haha, sicer se strinjam, ampak žal najbližje velemesto je od mene cirka 50-80€ oddaljeno. To pa je že kar znatna vsota za en fuk. No, vsaj jaz sem mnenja, da en seks ne bi smel biti, stroškovno gledano, več kot 10€.

Se pa tu spet kaže problematika te para-države Slovenije. Tako malo nas je in tako vsi se preveč poznamo med seboj, da se ženske, ki sicer bi šle te zadeve, zadržujejo.
Vaška dekleta praktično riskirajo celoten ugled, če jih ujamejo "kurbariti" (po kmetavzarsko povedano). Malomeščanske, delno tud, delno pa so že kr zasedene, pretok pa je majhen.
Podobno kot pri službah. V Sloveniji je majhen pretok delovne sile.
Tista, ki bi se šla takega aranžmaja mora biti kr pogumna oz. moraš prav biti vreden greha.

So yeah, za average guy je ta država precej neprijazna.

vostok_1 ::

Bi-seksualci se najbrž imajo najbolje. Izbire na pretek. Sam, to ne gre tako. Prostitutke pa so res zadnja opcija, še posebej te naše pocestne. Če bi vsaj bilo kot na nizozemskem.

blackbfm ::

Potem je odgovor na dlani. Tako žensko boš našel izključno na dejavnostih, ki te veselijo oz. v krogih, v katerih se dobro počutiš.


Ne, ženska more bit mal drugačna da je mal bolj dinamično, ampak ne tolk da so stalno kakšni izpadi. Najhuje je bit z nekom ki je isti kot si sam, se ti 100% utrga:))

Vitez ::

vostok_1 je izjavil:


So yeah, za average guy je ta država precej neprijazna.


Zato pa ne smeš biti average.

Zdaj, če si average in imaš idejo, da boš kr na izi porival okoli, pol to glih tako ne gre.

blackbfm je izjavil:



Ne, ženska more bit mal drugačna da je mal bolj dinamično, ampak ne tolk da so stalno kakšni izpadi. Najhuje je bit z nekom ki je isti kot si sam, se ti 100% utrga:))


Ja neki skupni interesi morajo biti, če naj veza funkcionira.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

Unknown_001 ::

OP namesto da tle sprašuješ pojdi nekam - bilokam na svež luft in globoko vdihni. Pol pozabi na forume, ker ti za te zadeve 98% ljudi sploh ne bo pomagalo ker se jim malo J* zate.

Potem začni ko boš izven bajte opazovati. Išči, išči, išči, dokler ne najdeš. Če boš šel kam na dopust na primer na kakšnem primernem mestu - plaža itd. izkoristi priložnosti in si dobro oglej ponudbo in preuči kaj je zasedeno in kaj ni >:D Onda ti samo biraj kaj ti je lepše. Probaj it v nek čist Random pogovor ki nima veze s tvojimi pravimi namerami>:D (sej vem da te trenutno zanima fuk pa šlatanje, kar je normalno a se vzdrži):D Ko se boš pogovarjal počasi stopnjuj. Ko se ti rata predstavit in vplest v debato si zmagal. Potem samo ne zajebi, ker drugače boš spet na dnu.
Upam da se znaš pogovarjat, bit malo zanimiv, osebne stvari pusti za konec, ko bo ratalo že vroče >:D. Ti potem samo daj povod - en deber razlog se spomni, da jo na eno kafico peleš pa potem kakšno rečeta. Pa pol ko se že fejst poznata jo kr mal k sebi vab al se pa ti k njej probi približat večkrat. E zdaj bo pa glavni del - BEDARIJE :D če bi rad z žensko bil, ji morš pokazat, da se znaš tudi hecat ampak ne na vulgaren način, čeprav je to nekaterim všeč ampak so to večinoma enonočne kurbe :P>:D tak da pazi na tole. E pol ji pa že enkrat povej da te ONA zanima in tu bo prelomnica. DA / NE Statistično je tehtnica naravnana na 50 / 50 ampak od tebe in nje je odvisno na kero stran bo prevesila. Če si izbral pravo, ki ima pri sebi pošlihtano in ni zasedena je 50% praktično dobljenih. Ostanek je odvisen od tebe ki se ti šteje v plus ali minus. Pvo morš bit ženski dobr za pogledat 8-), drugo, moraš ji delovat razgledan in odločen, tretje moraš bit za stvar oz. resnost in odločnost kar pomeni da si pripravljen z njo počet vse, tudi packarije >:D.

Če reče NE, onda ponovi vse od začetka;)

Če reče DA ----> Here we go!:))

Naprej boš mogu pa znat sam furat, sam vedi da ženska nuca veliko veliko pozornosti, kar pomeni nič zamujanja, sploh pozabljanja rojstnih dni, obletnic ipd. sranja >:D bit pripravljen popuščat njeni volji, ker če ne boš znal narest kompromisa sta takoj obsojena na propad. In to je to. Več ti žal ne zmorem pomagat. Jaz sem na ta način uspešno pridobil 3 komade kvalitetne robe, po lastni izbiri seveda (če bi bili kriteriji nižji bi jih bilo več ampak pol je to že kurbirstvo). Žal nobena ni z menoj ostala za stalno, ker bivamo daleč stran in tudi kontakti so se pozabili, ampak DAMN IT ! Bom probaval še in še in ni bog da ne rata.

Žal ti več ne morem pomagati, kako boš pa ti zdaj to izvedel je pa čisto od tebe odvisno. Če si lesen ko hlod in se ne maraš pogovarjati in ti manjka samozavesti, potem preden se karkoli spravljaš poizkušat prvo to pošlihtaj ker bo sama nesreča potem.


PS.
Če se ti ne da s tem ukvarjat in ne veš kam bi z denarjem, pa nisi zbirčen samo tošl na šank fukn pa ene 500EUR not. Nakje boš ziher ulovil.

PPS.
Če iščeš fukpartnerico imamo zato tudi nuduteljice takšnih in drugačnih uslug, ki jih nikoli glava ne boli pa tud naredijo stvar tako kot hočeš in veliko bolj ziher so kot pa kake vlačuge po diskačih ali ulicah >:D
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

vostok_1 ::

Ob vsem temu se sprašujem kako ženske doživljajo to. Na ženskem forumu nisem še zasledil take debate, vsaj ne na tak način.

Unknown_001 ::

vostok_1 je izjavil:

Ob vsem temu se sprašujem kako ženske doživljajo to. Na ženskem forumu nisem še zasledil take debate, vsaj ne na tak način.


Njim se ni treba sekirat, ker jim vsi od spredi in zadi strežejo, pa se lahko špilajo pa zmišljajo kerga bi pa kerga ne bi, zato takih tem na ženskih forumih ne boš najdu.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Vitez ::

vostok_1 je izjavil:

Ob vsem temu se sprašujem kako ženske doživljajo to. Na ženskem forumu nisem še zasledil take debate, vsaj ne na tak način.


Ko so mlade, imajo tipov še pa še na razpolago, če so vsaj za silo privlačne. Do 30-ega si lahko zmišljujejo.

Če so pri 30+ še samske, jih počasi že hvata kriza, ne glede seksa, seveda, glede resnega razmerja.

vostok_1 ::

Žal ne bi vedu. 30+ žensk poznam malo, izredno malo.

Looooooka ::

Bliža se poletje.
V superge pa laufat al pa na kkšne vodene vadbe.
Žensk kot listja...
Če si v mestu bo pa folk tud na "kavice" začel masovno hodit.
Ne rabiš niti iskat samo ven se moraš spokat in to je to.

BigWhale ::

GamerBoy je izjavil:

Raje eno (kaj šele 5) fukfrendico, kot pa eno "resno" punco, ki mi ne ustreza in take imajo nekateri samo zato, ker je pač boljše kot nič...


Od kje vam sploh ideja, da si iscete partnerje, ki vam ne ustrezajo?!

blackbfm ::

Od kje vam sploh ideja, da si iscete partnerje, ki vam ne ustrezajo?!


jah, če se ti kera prav očitno nastavlja..jo vsaj izkoristš, tudi če ti osebnostno ni :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: blackbfm ()

Tero ::

Mislim da ste večinoma vsi tukaj offtopic. Vprašanje je kje spoznavat. Sam se tudi ugotovil da je dandanes to precej težko. Če imaš študentsko življenje to izkoristi, ker ko mine je zadeva naenkrat veliko težja... Sicer veliko se govori o nekih skupnih hobijih in interesih, a včasih je to težko če si recimo kaki geek :) ker je v teh hobijih punc zelo zelo malo. Najboljše je da koga spoznaš preko kakšnih skupnih prijateljv in znancev.

ps.s Jaz sem svojo spoznal v eni diskoteki in pod močnim vplivom alkohola :D
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Vitez ::

Tero je izjavil:

Vprašanje je kje spoznavat. Sam se tudi ugotovil da je dandanes to precej težko.


Samo za geeke.

Zato pa obstaja irc. Če je tip cele dneve na računalniku, naj preko neta tudi ženske išče.

Jupito ::

dec33 je izjavil:

Rad bi si našel punco za resno zvezo in bi potreboval kakšen predlog. Kje iskati?


Skriješ se v grmovje in počakaš, da taprava pride mimo, potem skočiš ven in jo nagovoriš: " Ajem Šon Konneri, wud ju lajk to have šekš wit mi?"

Vedno vžge.
I used to be with it, but then they changed what it was.
Now what I'm with isn't it and what's it seems weird
and scary to me. It'll happen to you!

blackbfm ::

Meni je najlažje na kakšnih koncertih, kakšne open air zadeve..takrat je folk odprt za spoznavanje pa ko si mal pod gasom tut ni težko pristopit.. sem pa tja te kakšna družba malo postrani gleda, ampak načeloma so ljudje kar odprti če deluješ prbližn normalen-neškodljiv:D

Zato pa obstaja irc. Če je tip cele dneve na računalniku, naj preko neta tudi ženske išče.


Tega se je treba izogibat, ker ni pristnega stika. NO, po drugi strani, jaz sem svojo prvo spoznal tako da mi je moja "irc kolegica" predstavila sošolko v živo. Se pravi, na nek način res prek irca:)

Mellons ::

Moraš najti pa res eno tapravo, da boš delil 50 % z njo... večina se zadovolji s tistim, kar lahko dobi, potem pa lažejo, okrog hodijo, se zmišljujejo itd.

Srečno, ni tako lahko kot si misliš.

PrihajaNodi ::

Danes sem bil na pijači s punco, ki je (do)študirala pravo. No bilo je v restavraciji. Naročila je tudi kalamare. Punca tako naduta ker je fancy in študira pravo da sem želel čimprej pobegniti. Zgodbe še ni konec, natakarica na koncu vpraša še: kakšni so bili kalamari. Punca odvrne katastrofa. In potem začne z pridigami da se človek mora postaviti zase in da je kolegica naredila državni pravosodni izpit in so praznovali v gostilni kjer je nekdo ragrajal. Kolegica od nje je povedala šefu da naj človeka umiri in da je ona naredila pravosdoni izpit. In šef je res odstranil gosta, dal kolegici šampanjec in brezplačno večerjo.

Vse bolj imam občutek da so babe iz naravoslovnih ved na višjem nivoju. Začnite iskati tam.

Fantje bolje dobro obešen kot slabo poročen.


Pa veliko sreče.

Zgodovina sprememb…

shadeX ::

s tako ne bi zdržal v njeni družbi niti 3 minute. Poznam take kot ona..

Kako smo visoki mi..

GamerBoy ::

Saj, da živiš v takem svojem svetu tudi IQ ne more biti ravno nek presežek, da je ironija potem še večja...
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

Rias Gremory ::

Narediš AI pa je.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

Hayabusa ::

AI Ančka je win-win :D.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hayabusa ()

one too many ::

Vitez je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Ob vsem temu se sprašujem kako ženske doživljajo to. Na ženskem forumu nisem še zasledil take debate, vsaj ne na tak način.


Ko so mlade, imajo tipov še pa še na razpolago, če so vsaj za silo privlačne. Do 30-ega si lahko zmišljujejo.

Če so pri 30+ še samske, jih počasi že hvata kriza, ne glede seksa, seveda, glede resnega razmerja.


Hehehe, moj fotr pravi, da je do 20 leta pomembno kakšen je, do 25 koliko ima, do 30 kaj je in potem samo še da je :))


Meni gre pa na jetra, ko se pogosto govori kako ni več pravih moških in je to v bistvu nek ideal. Kot da so včasih bili pa vsi moški popolni. Obrnite spol pa je čist isto. Večina nas je itak v povprečju pa si to tudi zaslužimo :8). OK, sej mislimo, da smo posebni, ker ne vem, npr. lahko pojemo celo pikantno pico v gostili. Sam to pomoje ni to.

jype ::

blackbfm> Tega se je treba izogibat, ker ni pristnega stika.

Res? Lahko malce bolj razčleniš to? Meni se IRC zdi praktično najboljši način za iskanje resnih deklet: Če ji uspe pritegnit pozornost skozi ascii, potem že ne more biti butasta - hkrati je pa trivialno ignorirat vse tiste, ki ti niso po godu.

Več deklet mi je že omenilo, da se to tudi njim zdi najboljša lastnost vsaj psevdoanonimne pisne komunikacije.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

PrihajaNodi ::

Boljša varianta za iskanje žensk je da greš na fakulteto za kemijo, matematiko, fiziko, biologijo. Tako dobiš še vizualno predstavo. Medicina je tudi ok. Vsaj aplikativna znanja dobi ženska, ki jih lahko uporablja in ne zgolj golo gobcanje.

Hayabusa ::

Tako

Jupito ::

Ne vem, no. Jaz sem z onim Sean Connery štosom uspel zahakljat takšno, ki ji na poljubnem internetnem forumu v 9/10 primerih uspe spisati na videz povsem nedolžno vprašanje, ki se potem sprevrže v samopohodno troll temo.
I used to be with it, but then they changed what it was.
Now what I'm with isn't it and what's it seems weird
and scary to me. It'll happen to you!

Blop ::

Roadkill je izjavil:

ariel: Ženske ne marajo trolov. :|

No ja, znajo popestriti kak dan :)

Looney ::

Hoces nasvet od zenske? :)

Za zacetek bos imel najvec sans, ce bos urejen, okusno oblecen (ne mislim v dragih cunjah ampak ne lih v stari razcapani trenirki pa supergah okol hodit, ce hoces kaj povecat moznosti za zadetek), se obnasal spostljivo do punc (kaksne tradicionalne kavalirske vrednote so se vedno zazeljene), ce se ne bos metal za njimi ampak znal dat kak kompliment, ki bo na mestu. Pridobi malo na samozavesti. Preden stopis v resno vezo moras bit ti sam oblikovana osebnost.

Kje pa spoznat punco? Hjooooj... ma se mi zdi, da se skor ne da nikamor obrnit ne da bi imel cel shitload punc okrog. Ce si student se jim res ne mores izognit. Sicer pa res - hobiji. Jaz sem svojega spoznala na astronomskem taboru (zelo priporocljivo za najt babo... ;)), ce se ukvarjas s kaksnim sportom (ki ni ravno fuzbal ali kosarka, kjer se dedci dobivajo brez bab) jih je verjetno tudi veliko okrog... Ne doma cepet pa se sam sebi smilit. Naredi kaj zase pa se bo tudi prava punca nasla.

Pa srecno pri iskanju.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

Jerry000 ::

ta tabor mi ne deluje nekaj preveč prepričljivo da bi si OP našel punco:). Po slikah sodeč so tam večino srednješolci:)

solatko ::

Predlagam, da se začne OP ukvarjat z baletom. Tam moških primanjkuje, predvsem takih, ki so sposobni dvignit punco.

Sem že v letih, ko lahko sproščeno okolico in včasih prisluhnem kakšnim bolj glasnim pogovorm, pri sosednji mizi.

Včasih me mine - družba najstnic in najstnikov - vsak svoj telefonček, na katerem neprestano brišejo ekrane (včasih smo imeli za spucat šipce, za ta namen, pripravljeno majhno krpico), vsake toliko se kakšnemu zmeša in začne, kot nor, ostalim kazat svoj ekranček (ni mi jasno, a to kaže, kako mu ga je uspelo dobro spucat, saj na 5x6cm se ne vidi kaj dosti, sploh če je sonček).
Sicer pa v eni uri, ne slišiš, da bi kdo spregovoril kakšno besedo, sam vsake toliko - glej to foro.

Tudi tu na forumu, v temah o medsebojnih odnosih, ne vidim kakšnih pametnih nasvetov, v glavnem bluženje, kar je prisotno skoraj povsod.

Tu so fantje, ki imajo korenine bolj na jugu, dosti bolj aktivni. Punce lovijo, kjer se da, z butastimi, včasih prav primitivnimi nastopi, jim punc ne manjka. Res da potem gledam malo starejše, so vsi na FB in še vedno blazno ljubosumni. Dekleta s katerimi hodijo, so v stalni nevarnosti, da jim pridigajo zaradi takih ali drugačnih aktivnosti na teh socialnih portalih.

Ja hudič je danes biti mlad in nezadovoljen v tem elektronskem svetu, če je še kaj romantike v tebi. Danes dekleta praktično ne gledajo več, s kakšnim avtom si prišel (večina jih ima svoje avtomobile in za romantične izlete ne potrebujejo več deca s plehom), temveč kakšen fon ima dec, tisti z novejšimi, z večo resolucijo in z veliko stiki na socialnih omrežjih, imajo prednost.

Ni pomembno, če imaš za kavico (punce častijo na veliko, saj imajo svoj denar), važno je, da znaš hitro poiskati portal, ki jo zanima. Ko se ji predstaviš, najprej preveri na google-u, koliko strani se pokaže, s tvojim imenom in priimkom.

Enostavno mladi ne znate več komunicirati, o vsakdanjih stvareh, ptičkih, sončku, kekšnem zanimivem kraju, zabavi (brez komunikacijskih naprav), skratka, ne znate več živeti.

Ne vem, kdaj se boste tega brezplodnega življenja naveličali, prijeli prijateljico pod roko, ugasnili telefone in jo peljali na sprehod v mostec, tivoli, na šmarno goro, rašico, kum, veliko planino, ji pokazali kakšno zanimivo rastlino, se spočili leže na kakšni trati z mravljami (je sila zabavno)......., skratka, kdaj se nameravate odklopit z wi-fi-ja.
Delo krepa človeka

gzibret ::

Unknown_001 je izjavil:

OP namesto da tle sprašuješ pojdi nekam - bilokam na svež luft in globoko vdihni. Pol pozabi na forume, ker ti za te zadeve 98% ljudi sploh ne bo pomagalo ker se jim malo J* zate.

Potem začni ko boš izven bajte opazovati. Išči, išči, išči, dokler ne najdeš. Če boš šel kam na dopust na primer na kakšnem primernem mestu - plaža itd. izkoristi priložnosti in si dobro oglej ponudbo in preuči kaj je zasedeno in kaj ni >:D Onda ti samo biraj kaj ti je lepše. Probaj it v nek čist Random pogovor ki nima veze s tvojimi pravimi namerami>:D (sej vem da te trenutno zanima fuk pa šlatanje, kar je normalno a se vzdrži):D Ko se boš pogovarjal počasi stopnjuj. Ko se ti rata predstavit in vplest v debato si zmagal. Potem samo ne zajebi, ker drugače boš spet na dnu.
Upam da se znaš pogovarjat, bit malo zanimiv, osebne stvari pusti za konec, ko bo ratalo že vroče >:D. Ti potem samo daj povod - en deber razlog se spomni, da jo na eno kafico peleš pa potem kakšno rečeta. Pa pol ko se že fejst poznata jo kr mal k sebi vab al se pa ti k njej probi približat večkrat. E zdaj bo pa glavni del - BEDARIJE :D če bi rad z žensko bil, ji morš pokazat, da se znaš tudi hecat ampak ne na vulgaren način, čeprav je to nekaterim všeč ampak so to večinoma enonočne kurbe :P>:D tak da pazi na tole. E pol ji pa že enkrat povej da te ONA zanima in tu bo prelomnica. DA / NE Statistično je tehtnica naravnana na 50 / 50 ampak od tebe in nje je odvisno na kero stran bo prevesila. Če si izbral pravo, ki ima pri sebi pošlihtano in ni zasedena je 50% praktično dobljenih. Ostanek je odvisen od tebe ki se ti šteje v plus ali minus. Pvo morš bit ženski dobr za pogledat 8-), drugo, moraš ji delovat razgledan in odločen, tretje moraš bit za stvar oz. resnost in odločnost kar pomeni da si pripravljen z njo počet vse, tudi packarije >:D.

Če reče NE, onda ponovi vse od začetka;)

Če reče DA ----> Here we go!:))

Naprej boš mogu pa znat sam furat, sam vedi da ženska nuca veliko veliko pozornosti, kar pomeni nič zamujanja, sploh pozabljanja rojstnih dni, obletnic ipd. sranja >:D bit pripravljen popuščat njeni volji, ker če ne boš znal narest kompromisa sta takoj obsojena na propad. In to je to. Več ti žal ne zmorem pomagat. Jaz sem na ta način uspešno pridobil 3 komade kvalitetne robe, po lastni izbiri seveda (če bi bili kriteriji nižji bi jih bilo več ampak pol je to že kurbirstvo). Žal nobena ni z menoj ostala za stalno, ker bivamo daleč stran in tudi kontakti so se pozabili, ampak DAMN IT ! Bom probaval še in še in ni bog da ne rata.

Žal ti več ne morem pomagati, kako boš pa ti zdaj to izvedel je pa čisto od tebe odvisno. Če si lesen ko hlod in se ne maraš pogovarjati in ti manjka samozavesti, potem preden se karkoli spravljaš poizkušat prvo to pošlihtaj ker bo sama nesreča potem.


PS.
Če se ti ne da s tem ukvarjat in ne veš kam bi z denarjem, pa nisi zbirčen samo tošl na šank fukn pa ene 500EUR not. Nakje boš ziher ulovil.

PPS.
Če iščeš fukpartnerico imamo zato tudi nuduteljice takšnih in drugačnih uslug, ki jih nikoli glava ne boli pa tud naredijo stvar tako kot hočeš in veliko bolj ziher so kot pa kake vlačuge po diskačih ali ulicah >:D



Joj joj.... ko sem tole bral, me je kar kap. Ženska si pa tukja misli pol, kdaj me bo že nateg***, samo nekaj lapa naokoli, nobene prave akcije, in gre... A ni lažje jo po prvem ovohavanju povabit na kavo, potem se malo napit, preusmerit pogovor na parjenje in direkt vprašat, kaj te zanima? Morda ne boš glih tisti večer (ali pa tudi, odvisno od karakterja ženske in v katerem delu menstrualnega cikla je), definitivno pa boš naslednjič, ko jo vidiš.
Vse je za neki dobr!

theBill ::

Moraš it v knjižnico kakšnega faksa, recimo knjižnico pravne fakultete.

Aston_11 ::

theBill je izjavil:

Moraš it v knjižnico kakšnega faksa, recimo knjižnico pravne fakultete.


Tam dobiš samo knjižne molje in neuporabne babe.

mikojan ::

theBill je izjavil:

Moraš it v knjižnico kakšnega faksa, recimo knjižnico pravne fakultete.


.. in potem fašeš tožbo za stalking

theBill ::

mikojan je izjavil:

theBill je izjavil:

Moraš it v knjižnico kakšnega faksa, recimo knjižnico pravne fakultete.


.. in potem fašeš tožbo za stalking


Če si weirdo in imaš stalkerski pristop v stilu "ti si ljubezen mojega življenja", potem prav gotovo.

urosz ::

S kolegom sva se enkrat pogovarjala o tej temi, pa mi je rekel eno zanimivo, v stilu:
"Kako najt punco? Tako, da je ne iščeš."

mojca ::

Vem, da je bilo eksplicitno rečeno, da ples ne pride v poštev (in roko na srce, če ples sovražiš ali ne slišiš ritma, nima smisla, da mučiš z njim sebe in druge), ampak ... plesati je mogoče s komerkoli oz. s popolnim neznancem (če glih soplesalec/soplesalka ne smrdi ko kuga, ni 50 cm nižji/višji oz. štorast(a) ko kol).

Po drugi strani pa lahko (zlasti) moški ples skoraj poljubno stopnjuje iz najbolj nedolžne v najbolj intimno stvar na svetu. (Z nekaj presoje in občutka, seveda. Če punca ni za to, je kontraproduktivno, smo pa punce med plesom praviloma bolj "dovzetne" za osvajanje.)

Večina fantov/moških se sploh ne zaveda, kako enostavno je dobremu plesalcu zrajcati plesalko. Vprašaš jo za ples (po bontonu se praviloma plesalca ne zavrne) in če se ujameta, si naredil že več kot pol ...

Na voljo imaš družabne plese, swing, salso (bachato, kizombo), tango, govejo muziko (polka, dunajski valček), ... in verjetno še malo morje drugih zvrsti.

dec33 ::

Ima kdo izkušnje z spoznavnimi večeri: dogodkizasamske.si

Velika spoznavna zabava za 4. ROJSTNI DAN
http://www.dogodkizasamske.si/o-dogodki...

Ali se splača iti, kakšne so punce? Je imel kdo kaj uspeha?

vostok_1 ::



Says it all. To je tipičen skomercializiran šoder. Možnost najti primerno žensko tam je izredno vprašljiva. Fuk frendice...maybe, if you're attractive enough.

Ne bi dajal pretirane teže na te zadeve. Sicer me izredno zanima profil žensk, ki to uporabljajo...a so to plačanke itd.? Pač vsaj jaz si ne predstavljam, zakaj točno bi ženske povprečne atraktivnosti to uporabljale, če je dovolj le en stavek (pa še to ne) na FB in imaš skoraj garantirano 20 snubcev. Kvaliteta slednjih IMO primerljiva s temi dogodki.

vostok_1 ::

Drgač pa to

http://www.youtube.com/user/jeriellswor...

žensko bi mel! Fucking amazing. Sam iskreno povedano nevem kaj bi ji lahko ponudil glede na konkurenco.

jype ::

vostok_1> Sam iskreno povedano nevem kaj bi ji lahko ponudil glede na konkurenco.

Preveč se obremenjuješ s konkurenco. She probably just wants someone to be nice to her, pa se vsi okoli nje poskušajo delat, da so supermani, njej gre pa to blazno na jetra.

Jerry000 ::

Men je pa ta za popizdit simpatična
To mi je všeč k so ji mirni tipi všeč...lime ke:D. Mogoče je malo preveč geeky pa gamer girl...ampak vse bi se dalo porihtat:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jerry000 ()

vostok_1 ::

@jype

Sej se ne preveč, vsaj v tej fazi, ampak when it comes down to it najbrž bi kako uro spanja izgubil.

Za obilico supermanov se strinjam, ampak te niso tko huda konkurenca, ker se znajo hitro zataknit. Hujš bi blo recimo tisti, ki obvlada sebe, zadeve pa še atraktiven je. There are not that many, ampak sem jih že srečal. Sicer vrjamem, da skoraj pri vsakemu najdeš kako zanimivo nišo, je pa pri ženskah celoten paket kar pomemben ko gre za resno zvezo, da ji pri tem ura ne teče seveda.
Pravzaprav ne vrjamem, da taka ženska bi se zadovoljila z enim, given the circumstances. Vsaj jaz na njenem mestu vem, da ne bi.

Life is not yet fair. Že to, da je v Slo več moških kot žensk, je pretty unfair za tisti % moških, ki razen uvoza, praktično ne bodo imeli zveze.

But hey, v bistvu z pravilno mentaliteto se da marsikatero nepravičnost v svetu prebrodit, če že ne rešit.

jype ::

vostok_1> Pravzaprav ne vrjamem, da taka ženska bi se zadovoljila z enim, given the circumstances. Vsaj jaz na njenem mestu vem, da ne bi.

Zakaj bi se in zakaj se ne bi?

Če imaš potrebo imeti več partnerjev hkrati, potem ni razloga, da bi se temu odpovedal.

Če nimaš potrebe, potem ni razloga, da bi se s tem ukvarjal.

Večina ljudi niti enega partnerja ne more zadovoljiti, ker se preveč ukvarjajo sami s seboj. Iz do zdaj napisanega je videti, da je to tudi ena od tvojih težav.

vostok_1 ::

Za uspešno imeti več partnerjev hkrati moraš imeti dober zmes lastnosti, tako naučenih kot prirojenih. In seveda sreče pa nekaj časa.

Imeti več partnerjev ne nujno pomeni enakovredno obravnavanje vseh...če je seveda vse to dogovorjeno v grupi. Pač v teoriji si jaz razmerja predstavljam bolj fluidno, praksa seveda ukaže drugače.
En komad za uverturo



Če ni ti plan družina in naraščaj, je tak stil življenja relativno uresničljiv, je pa uresničljiv tudi za tiste, ki želijo naraščaj. Sem nekaj časa nazaj bral o ženski, ki živi malo bolj nekonvencionalno partnerstvo...bojda uspešno.
In ja...ženske daleč prednjačijo pri izumljanju novih razmerji. Moški so daleč v srednjem veku. Boge ignorantske duše. Ampak we should work on it.

Dejstvo je, da če ne klapajo vsi pogoji tovrstne scene so out of the question. Če nimaš hitrih nog, je težko tekmovati v teku z tistimi ki imajo. Pa vrjemi...vsi trenirajo na max. Potreben je paket, nekaj sreče in persistence. Da se...i've heard about it, in vrjamem da se, ampak kot že povedano 95% folka najbrž o tem lahko le sanja (ampak tudi to ni tako napak).

Zadovoljit enega partnerja? Zakaj pa misliš, da bi morala ena oseba nujno zadovoljit enega partnerja v vsem? Prihodnost je fluidna. Teoretično bi bilo najbolje if we share the love around. Partnerjeve (in tvoje) potrebe niso statične. Enkrat potrebuješ to, drugič tisto.
Trda monogamnost je obsolete koncept IMO. Še kako pleme bi najbrž se tu strinjalo.
Jaz osebno (filozofsko) kontempliram o mehki monogamiji. Torej core + auxiliary.

To nekatere ženske experimentirajo in so pravzaprav pionirke na tem področju. Moški se moramo najprej nehati s kiji po glavi tepst pa bolhe jest.

Sej ne rečem, večina res ne more obvladat več kot enege partnerja...pa ni to nujno krivda mentalitete. Srečo se lahko tudi tako doseže seveda.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Strani za spoznavanje ljudi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
30687879 (41380) BigWhale

Spoznavanje ženskega spola (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28453635 (45561) dzinks63

Kako ogovoriti punco na facebooku (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15540279 (30071) vostok_1
»

Kakšne imate izkušnje z online dating stranmi? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
36882619 (74667) Yosh

Kako postati punci, ženski všeč? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
34686401 (78468) bluefish

Več podobnih tem